Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Μόλις γύρισα από την αυχενική. Ο υπέρηχος τα έδειξε όλα φυσιολογικά, περιμένω και τις εξετάσεις αίματος για επιβεβαιωση. Το μόνο που με ανησυχησε ήταν πως το μωρό (7,5 εκ παρακαλώ :P ) κουνιοταν συνέχεια...Λέτε να βγει σαν το 1ο???? Κάηκα!!!!! :D:D:D:D

καλησπέρα...

έκανα μια δύσκολη εξαγωγή δοντιού σήμερα κι είμαι σε ψιλοάθλια κατάσταση...

Ωχχχχχχχ......περαστικά

Καλημέρα κοπελούδες

Εμείς το προλάβαμε τι μάτι στο παρά ένα, ούτε κάν στο παρα πέντε που λένε.

Κάνατε laser? Μπρρρρρρ..... ξύπνησαν άσχημες μνήμες (ήμουν περιπτωσάρα!!!!) Να πεις περαστικά στην αδυναμια μου :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες! :D

Ολα καλα και απο εδω! Παλευω με το σπιτι ακομα, τα πλυντηρια και συνεπως τα σιδερα εχουν τελειωσει, σημερα περιμενω να στεγνωσει το "τελευταιο" αλλα εχει δυσκολα υφασματα και αργει. Οποτε ειπα να βαλω ταξη στα παταρια που ειχαμε πεταξει-κυριολεκτικα- οσα δεν θελαμε μες στα ποδια μας οταν πρωτομπηκαμε στο σπιτι.. Δηλαδη μονιμως ανοιγω δουλειες και μονιμως ειμαι σε πανικο. Αλλα οκ! Θα επιβιωσω! :D

Ζουπυ περαστικα και Harlow επισης περαστικα στον αντρα σου!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τι αμάξι ειναι ρε φιλεναδα??????????

SKODA OCTAVIA 1.600 cc του 2001.

Ευχαριστώ όλες για τα περαστικά.

Περιττό να πω πως εχτές ήταν ξαπλωμένος όοοοοοοοοολο το απόγευμα κι έκανε σαν βαριά άρρωστος.

Οπότε του λέω κάποια στιγμή: "Σήκω αγάπη μου, δεν έκανες καισαρική για να'σαι συνεχώς ξαπλωμένος, laser στο μάτι έκανες"!!!:-P:razz:

Μάλι, έλα να τον δεις παιδί μου να του κρατάς το χεράκι του μπας και με το "επισκεπτήριο" ανακάμψει καθόλου.

Σε λίγο θα του κόψω και κα'να εξιτήριο μπας και "βγει από το νοσοκομείο" και ησυχάσουμε λίγο.

Απαπαπαπα, όταν αρωσταίνουν οι άντρες είναι για γέλια και για κλάματα.

Λευκούλα έρχονται συχνά στα Κανάκια οι αδελφές μας και έχουν ξετρελαθεί! Έχετε τόσο σούπερ-ντούπερ παραλίες στη Σαλαμίνα? Κάνουν και camping να φανταστείς. Βέβαια, εγώ ως καλομαθημένη-καλοπερασάκιας δεν πάω για ελεύθερο κάμπινγκ..χοχοχο Μία φορά που πήγαμε με τον Γ. είχα πάρει μαζί μου πιστολάκι και καλλυντικά (το βόιδι)! Δεν είμαι για τέτοια, το 'χω πάρει απόφαση...

Ή οι αδερφές σου έχουν ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥ χαμηλά στάνταρντς ή εγώ πολυ υψηλά!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Στα Κανάκια πήγαμε την Κυριακή και έχουμε ξαναπάει πολλές φορές. Είναι υποφερτά. Η παραλία εντελώς ανοργάνωτη, μέσα στην κοτρώνα, λίγη άμμος η οποία χώνεται παντού και μέσα αχινοί. Εγώ αυτό δεν το λέω "καλή παραλία". Αλλά όπως ξαναείπα, στην ακρούλα που καθίσαμε και πλατσουρίζαμε με τη μικρή καλούτσικα ήταν.

Καλησπέρα! Να 'μαι και πάλι...

Σέβη εσένα πρέπει να σε παίρνω τηλέφωνο κάθε πρωί να μου φτιάχνεις τη διάθεση!

όλο λόγια!;):rolleyes::tongue:

Μολις την κοιμισα! :)

Σεβακι η Μαρια εχει αιμαγγειωμα στο κεφαλι, δεν φαινεται γιατι το καλυπτουν τα μαλλια της, ειναι κοντα στην κορυφη του κρανιου περιπου και μοιαζει με χτυπημα. Δεν εχω θεμα με αυτο, οπως και να της πιασεις τα μαλλια κρυβεται, υπαρχουν βεβαια και πολλες φορες που τα χαλαει και φαινεται πεντακαθαρα. Τοτε ολοι μας ρωτανε εκπληκτοι "που χτυπησε το παιδακι" γιατι ειναι και λιγο βαθυ, οποτε πραγματικα μοιαζει σαν να εχει φαει γερη τουμπα και να εγδαρε το κεφαλι της. Ο γιατρος μας ειπε (γιατι την ειχανε δει και στο Παιδων οταν νοσηλευτηκαμε) πως σε εκεινο το σημειο δεν θα φυτρωσουν ποτε μαλλακια και αν συνεχισει να αιμορραγει μεγαλωνοντας, θα σκεφτουμε για καυτηριασμο. Αλλα εγω δεν θελω γιατι ειναι περιεργο το σημειο, δεν θελω να πειραζω το κεφαλι της.

καταλαβαίνω. αφού δεν φαίνεται, κι αν άρχισε να το προσέχει κ η ίδια για να μην τραυματίζεται εκεί, μην το σκέφτεσαι καθόλου. εμείς του χρόνου πάμε για επέμβαση.

Θα δοκιμασω την κρεμουλα που λες γιατι βγαζει και η Μαρια στο σβερκακι και μερικες φορες και στο στερνο τετοια σπιθουρακια.

είναι πολύ καλή. μου την σύστησε η παιδίατρος κ αυτή της βάζω αλλά πλέον το βάζω σε όλο το σώμα. πρέπει να είναι δροσιστική, γιατί της αρέσει.

Νιτσακι ναι, το παραδεχομαι, ειμαι τελειως freak με τις δουλειες. Σκεψου στις διακοπες, εχω παρει απο το σπιτι λεκανιτσα με απορρυπαντικο για πλυσιμο στο χερι και μαλακτικο και οταν πεφτει η μικρη για υπνο, καθομαι και πλενω τα λερωμενα μας και οταν στεγνωσουν το πρωι πριν φυγουμε για μπανιο τα σιδερωνω. Απλα οταν επιστρεψαμε απο Λαγονησι, ειχα μπαϊλτισει τοσο πολυ απο τη μοναξια και την κλεισουρα και εστιασα στην αναγκη μου να βγαινω συνεχεια εξω, οποτε αναγκαστικα και μη το σπιτι "μπαχαλεψε". Ομολογω πως εχω αρχισει και βρισκω τον εαυτο μου! :)

:shock:

ό,τι σε ευχαριστεί για να νιώθεις καλά!:cool:

εμένα με ευχαριστεί να "γυαλίζω"-καθαρίζω τους αρμούς στις τουαλέτες με οδοντόβουρτσα λευκό ξύδι κ μαγειρική σόδα. την βρίσκω κ το ευχαριστιέμαι!;)

:rolleyes:

καλησπέρα...

έκανα μια δύσκολη εξαγωγή δοντιού σήμερα κι είμαι σε ψιλοάθλια κατάσταση...

περαστικούλια!

ξέρεις πόσο καιρό έχεις να μπεις κ να μας πεις ότι είσαι καλά; πολύ!:confused:

καλησπερα!!!!!

μετα από ένα σουπερ Δευτεροτριτο, με τα αντρικά κορμιά των λαμόγιων ξαπλωμένα στις παραλίες επιστρέψαμε σπίτι μας.... μακάρι να ήταν ελευθερο κ το επόμενο Δευτερότριτο αλλά δεν.... ας είναι όμως!!!

μια χαρά!

Καλημέρα!

Γενικώς είμαστε καλά. Η μικρή ξεσαλώνει με κάθε ευκαιρία, ο πατέρας της με τον υπερπροστατευτισμό του το ίδιο κι εγώ κρατάω Θερμοπύλες. Γενικώς και ειδικώς βαριέμαι. Δεν προβλέπονται σύντομα διακοπές, αλλά τα ΣΚ πάμε σε παραλίες εδώ. Οι παραλίες δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (μου λείπει η Μύκονος!!!!!!!!) αλλά περνάμε καλά γιατί η μικρή το καταδιασκεδάζει. Ρε το άτιμο να μην φοβάται καθόλου???? Με το που βλέπει τη θάλασσα από το αυτοκίνητο ακόμα κωλοτρίβεται στο κάθισμα και θέλει να μπει μέσα. Έχει πλάκα:P

τί καλή που είναι η κέλλυ με το κοτσίδι της!!!!!:)

bonjour!!!!!!!!!

μποντζόρνο μπέλλα!:)

Καλημέρα :) Τελικά δεν φάγαμε τα πόδια μας... φάγαμε πατζάρια σαλάτα και κάτι μακαρόνια ξεχασμένα από προχθές χαχαχα Σήμερα θα φτιάξω κουνουπίδι καπαμά

α πα πα! αν κ δεν ξέρω πώς είναι το κουνουπίδι καπαμάς, κ μόνμο αυτή η λέξη κουνουπίδι... με ανατρίχιασε. με τίποτα! αρρώστησα! θα μου πεις, πώς εσύ κυρά μου καταβροχθίζεις πατσάδες κ μαγειρίτσες, εγώ τρώω αυτό. δίκιο έχεις! σόρρυ, αλλά ...η συνήθεια τελικά είναι μεγάλο πράγμα!:cool:

αν είναι και η θεία Τζο σπίτι. Την δεύτερη δουλειά την θυμάστε; Ε ξεχάστε την... πάει αυτή. Σήμερα θα πάει για επανεξέταση...

2η δουλειά για την τζο; ή για σένα; καλή επιτυχία!

Πάντως χθες... κονόμησα και ένα ωραίο μασάζ από τον καλό μου το βράδυ... μην γελάτε πονηρά... μόνο μασάζ λέμε σκέτο... και για να βοηθήσει και το παιδί μου στην προσπάθεια του μπαμπά της να χαλαρώσω... ξύπνησε στις 4.00 και ήθελε 'μαγί' :eek: Το μόνο καλό είναι πως σκέφτηκα να μην αφήσω από κάτω της το χέρι μου και έτσι δεν μου το έσκισε.

Ο βήχας δείχνει να μας άφησε επιτέλους!

το ευχάριστο είναι ότι το παιδί δεν έχει πια βήχα!

το μαγί, το έπιασα με τη μία, τυχαίο; δεν νομίζω!;)

Καλημέραααααααα!

Λοιπόν κορίτσια! Ξεκινάμε επιχείρηση βγάλσιμο πάνας. Το αποφάσισα τελικά αφού το πρωί που ξύπνησε το μωράκι μου δεν φορούσε πάνα και η κούνια της ήταν στεγνή...lol lol lol Κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου που την είδα έτσι (από τη χαρά μου!).

εγώ σκέφτομαι να την ξεκινήσω την εβδομάδα μόλις γυρίσουμε από διακοπές κ όσο αντέξουμε. μπράβο το Ολγάκι!

η δικιά μου κοιμάται κ το βράδυ κ το μεσημέρι χωρίς πάμπερ, στεγνή, αλλά το υπόλοιπο διάστημα....:rolleyes:

Καλημέρα κοπελούδες

Φιλούρες

κανάκεμα θέλει ο Γ κ μην το αρνείσαι.

εμείς τα θηλυκά θέλουμε επιβεβαίωση με τον τρόπο μας, εκείνα τα έρμα τα δίποδα θέλουν κανάκεμα σαν μωρά! δεν ζητούν κ πολλά!:P

Καλημέρα!!!! Μόλις γύρισα από την αυχενική. Ο υπέρηχος τα έδειξε όλα φυσιολογικά, περιμένω και τις εξετάσεις αίματος για επιβεβαιωση. Το μόνο που με ανησυχησε ήταν πως το μωρό (7,5 εκ παρακαλώ :P ) κουνιοταν συνέχεια...Λέτε να βγει σαν το 1ο???? Κάηκα!!!!! :D:D:D:D

μπράβο! γερό να είναι κ ας είναι ζωηρούλικο!:)

Καλημερα κοριτσαρες! :D

Ολα καλα και απο εδω! Παλευω με το σπιτι ακομα, τα πλυντηρια και συνεπως τα σιδερα εχουν τελειωσει, σημερα περιμενω να στεγνωσει το "τελευταιο" αλλα εχει δυσκολα υφασματα και αργει. Οποτε ειπα να βαλω ταξη στα παταρια που ειχαμε πεταξει-κυριολεκτικα- οσα δεν θελαμε μες στα ποδια μας οταν πρωτομπηκαμε στο σπιτι.. Δηλαδη μονιμως ανοιγω δουλειες και μονιμως ειμαι σε πανικο. Αλλα οκ! Θα επιβιωσω! :D

Φιλακια σε ολες! :D

εσένα αρχίζω να σε μαθαίνω καλύτερα μέσα από πράγματα που κάνουμε όταν θέλουμε να ανέβουμε! μοιάζουμε σε πολλά Φαίη μου, σε πιο πολλά από όσα φαντάζεσαι!:cool:

Διαφημίσεις

Φαίη, όταν τελειώσεις τις δουλειες στο σπίτι σου, δεν περνας μια βόλτα και από το δικό μου? :tongue:

και στο δικο μου!!!

αν κ σημερα κατι ψιλομαζεψα..... δηλ, παλι εχασα πολυτιμο χρονο..... :shock:

κανάκεμα θέλει ο Γ κ μην το αρνείσαι.

εμείς τα θηλυκά θέλουμε επιβεβαίωση με τον τρόπο μας, εκείνα τα έρμα τα δίποδα θέλουν κανάκεμα σαν μωρά! δεν ζητούν κ πολλά!:-P

ναι... δε μας φτασουν τα παιδια θα κανακευουμε κι αυτους τωρα.....

Χεστήκανε που είσαι άνεργος αφού έχεις 2 αμάξια στην οικογένεια. Ούτε νοιάζονται αν είναι 10ετίας και στα έχουν δώσει οι γονείς σου.

Κόψε τη ζάντα να την κάνεις καπαμά να τη φάς

εσεις φατε ζαντα καπαμα κι εμεις τρωμε δοξα απο το τολ.....

απο φραγκα δε βλεπω τιποτα κι απο χειμωνα δε ξερουμε αν εχουμε δουλεια.....

Λευκή, να ξέρεις ότι όπου υπάρχουν αχινοί σημαίνει καθαρή θάλασσα. Δεν ξέρω πως είναι στα Κανάκια αλλά κάτι μου είπανε για παραλία κάτω από το βουνό, που πας ποδαράτο. Τώρα για σένα που γουστάρεις οργανωμένη παραλία κλπ κλπ μπορείς να πας σε παραλία με ξαπλώστρες. Θα περάσεις σούπερ... Υπολόγισε όμως μαζί με κάτι καφέδες που θα πιείτε κλπ κλπ 20,00?/ μπάνιο. Οπότε μια χαρά είναι και η ψάθα μπροστά σε μία καθαρή παραλία!

Χάρλοου χαλάλι τα χρήματα...Πάλι καλά να λες που πήγαν όλα καλά! Φαντάζεσαι να τον είχες και μονόφθαλμο? χαχαχαχαχα

Όσο για το αυτοκίνητο, δώσ το δώσ το δώσ το!!!

Σεβουλίνι μου, αυτόν τον καιρό δεν είμαι και στα καλύτερα μου και γενικά έχω να δω και τους δικούς μου ακόμη μέεεεερες...έχω τις κλειστές μου λόγω κατάστασης! Όσο για τη νυφούλα μου, είστε σε πολύ καλό δρόμο αφού κοιμάται και δεν λερώνει. Δεν θα δυσκολευτείς πολύ...Μια χαρά το βρίσκω το κορίτσι.

Διαφημίσεις

Σεβουλίνι μου, αυτόν τον καιρό δεν είμαι και στα καλύτερα μου και γενικά έχω να δω και τους δικούς μου ακόμη μέεεεερες...έχω τις κλειστές μου λόγω κατάστασης!

να βρίσκεσαι με άτομα που σε αγαπούν. απίστευτη πηγή δύναμης η αγάπη!

Όσο για τη νυφούλα μου, είστε σε πολύ καλό δρόμο αφού κοιμάται και δεν λερώνει. Δεν θα δυσκολευτείς πολύ...Μια χαρά το βρίσκω το κορίτσι.

στον ξύπνιο της δεν συγχρονίζεται! την είχα δοκιμάσει πριν καιρό κ τα είχα δει όλα κωλυόμενα. είχε κατουρήσει όλα τα κολανάκια, σορτσάκια. μόνο φορέματα βολεύουν τις πρώτες μέρες!:confused:

ανάποδα τα κάνει αυτό το παιδί. τα δύσκολα εύκολα κ τα εύκολα δύσκολα!

σαν τη μαμά του!!!!:rolleyes:;)

περαστικούλια!

ξέρεις πόσο καιρό έχεις να μπεις κ να μας πεις ότι είσαι καλά; πολύ!:confused:

η αλήθεια είναι πως πέρασα πολύ δύσκολο χειμώνα, για διάφορους λόγους... και τώρα μου βγαίνει όλη η κούραση - σωματική και ψυχική...

και το καλοκαίρι είναι - και θα είναι - δύσκολο!

όμως δεν θέλω να μιζεριάζω... περνάω και καλά! αν δεν είναι ξεκάθαρο, θα επανορθώσω στα επόμενα μηνύματά μου!:cool:

σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά! το δόντι βέβαια, χάλια...

φιλάκια

υ.γ. βρε σέβη... αντιπροχθές δεν πήγα σε πάρτυ, πέρασα σούπερ και γύρισα ξημερώματα??

Κάτω τα χέρια από τη Φαίη! Χρωστάει σε εμένα τακτοποίηση στο σπίτι απ' όταν ήταν.... Λαγονήσι (ήμουνα νια και γέρασα δηλαδή)...

Και το δικό μου παιδί μάλλον ετοιμάζεται για κόψιμο πάνας... θα δείξει.. θα σας πω...

Ζούπη σε καταλαβαίνω παρότι δεν ειχα τις δικές σου στεναχωριες...

Ελενάκι για κανέναν δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει δουλειά το χειμώνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...