Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα! Να 'μαι και πάλι...

Σέβη εσένα πρέπει να σε παίρνω τηλέφωνο κάθε πρωί να μου φτιάχνεις τη διάθεση!

Περαστικά Χάρλοου στο σύζυγο. Πες μας πως πήγε!

Φαίη μου φαίνεται πως εσύ είσαι πιο phycho από μένα με τις δουλειές ή κάνω λάθος.

Κορίτσια μάλλον είμαι πολύ αναίσθητη μάνα! Όταν πάω Ερέτρια με τα παιδιά δεν κουβαλάω ποτέ φάρμακα/αλοιφές/αντισταμινικά μαζί μου...Πάντα λέω πως αν συμβεί κάτι θα υπάρχει κάποιο κοντινό νοσοκομείο. Το μόνο που παίρνω είναι σπρέι autan για να μην μας "τρώνε" τα κουνούπια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις την κοιμισα! :)

Σεβακι η Μαρια εχει αιμαγγειωμα στο κεφαλι, δεν φαινεται γιατι το καλυπτουν τα μαλλια της, ειναι κοντα στην κορυφη του κρανιου περιπου και μοιαζει με χτυπημα. Δεν εχω θεμα με αυτο, οπως και να της πιασεις τα μαλλια κρυβεται, υπαρχουν βεβαια και πολλες φορες που τα χαλαει και φαινεται πεντακαθαρα. Τοτε ολοι μας ρωτανε εκπληκτοι "που χτυπησε το παιδακι" γιατι ειναι και λιγο βαθυ, οποτε πραγματικα μοιαζει σαν να εχει φαει γερη τουμπα και να εγδαρε το κεφαλι της. Ο γιατρος μας ειπε (γιατι την ειχανε δει και στο Παιδων οταν νοσηλευτηκαμε) πως σε εκεινο το σημειο δεν θα φυτρωσουν ποτε μαλλακια και αν συνεχισει να αιμορραγει μεγαλωνοντας, θα σκεφτουμε για καυτηριασμο. Αλλα εγω δεν θελω γιατι ειναι περιεργο το σημειο, δεν θελω να πειραζω το κεφαλι της. Θα δοκιμασω την κρεμουλα που λες γιατι βγαζει και η Μαρια στο σβερκακι και μερικες φορες και στο στερνο τετοια σπιθουρακια.

Νιτσακι ναι, το παραδεχομαι, ειμαι τελειως freak με τις δουλειες. Σκεψου στις διακοπες, εχω παρει απο το σπιτι λεκανιτσα με απορρυπαντικο για πλυσιμο στο χερι και μαλακτικο και οταν πεφτει η μικρη για υπνο, καθομαι και πλενω τα λερωμενα μας και οταν στεγνωσουν το πρωι πριν φυγουμε για μπανιο τα σιδερωνω. Απλα οταν επιστρεψαμε απο Λαγονησι, ειχα μπαϊλτισει τοσο πολυ απο τη μοναξια και την κλεισουρα και εστιασα στην αναγκη μου να βγαινω συνεχεια εξω, οποτε αναγκαστικα και μη το σπιτι "μπαχαλεψε". Ομολογω πως εχω αρχισει και βρισκω τον εαυτο μου! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα!!!!!

μετα από ένα σουπερ Δευτεροτριτο, με τα αντρικά κορμιά των λαμόγιων ξαπλωμένα στις παραλίες επιστρέψαμε σπίτι μας.... μακάρι να ήταν ελευθερο κ το επόμενο Δευτερότριτο αλλά δεν.... ας είναι όμως!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Έχω καιρό να γράψω εδώ, με φάγανε τα τσατ στο fb:oops::oops:...

Γενικώς είμαστε καλά. Η μικρή ξεσαλώνει με κάθε ευκαιρία, ο πατέρας της με τον υπερπροστατευτισμό του το ίδιο κι εγώ κρατάω Θερμοπύλες. Γενικώς και ειδικώς βαριέμαι. Δεν προβλέπονται σύντομα διακοπές, αλλά τα ΣΚ πάμε σε παραλίες εδώ. Οι παραλίες δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (μου λείπει η Μύκονος!!!!!!!!) αλλά περνάμε καλά γιατί η μικρή το καταδιασκεδάζει. Ρε το άτιμο να μην φοβάται καθόλου???? Με το που βλέπει τη θάλασσα από το αυτοκίνητο ακόμα κωλοτρίβεται στο κάθισμα και θέλει να μπει μέσα. Έχει πλάκα:P

Κατά τα άλλα μου λείπει η Culte που με τη χαζοδουλειά που έπιασε δεν μπαίνει, και η Αγγελίνα που στο χαζοπαραλιόσπιτο δεν έχει ίντερνετ. Να περνάτε καλά αγάπες! Με τις υπόλοιπες τα λέμε πότε πότε εδώ κι εκεί κι έτσι δεν γκρινιάζω σ'εσάς.

Καλημέρα :) Τελικά δεν φάγαμε τα πόδια μας... φάγαμε πατζάρια σαλάτα και κάτι μακαρόνια ξεχασμένα από προχθές χαχαχα Σήμερα θα φτιάξω κουνουπίδι καπαμά αν είναι και η θεία Τζο σπίτι. Την δεύτερη δουλειά την θυμάστε; Ε ξεχάστε την... πάει αυτή. Σήμερα θα πάει για επανεξέταση...

Βιβ πες μας πως πήγε.

Εμένα μου λείπει η Μαρκοπουλίνα μου σνιφ κλαψ σνιφ κλαψ ον δε τιαρς... που έφυγε ενώ έλειπα σνιφ σνιφ σνιφ....

Πάντως χθες... κονόμησα και ένα ωραίο μασάζ από τον καλό μου το βράδυ... μην γελάτε πονηρά... μόνο μασάζ λέμε σκέτο... και για να βοηθήσει και το παιδί μου στην προσπάθεια του μπαμπά της να χαλαρώσω... ξύπνησε στις 4.00 και ήθελε 'μαγί' :eek: Το μόνο καλό είναι πως σκέφτηκα να μην αφήσω από κάτω της το χέρι μου και έτσι δεν μου το έσκισε.

Ο βήχας δείχνει να μας άφησε επιτέλους!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!

Ζούπυ, περαστικά. Φαντάζομαι θα σου είπε να πάρεις και αντιβίωση μετά την εξαγωγή...

Που πήγε η Μαρκοπουλίνα μας? Πρόσεξα κι εγώ ότι είναι απούσα εδώ και μέρες.

Φαίη χαλάρωσε παιδάκι μου. Είναι δυνατόν να πλένεις στο χέρι στις διακοπές? Εκτός και αν φεύγετε για 2βδομάδες.

Λοιπόν κορίτσια! Ξεκινάμε επιχείρηση βγάλσιμο πάνας. Το αποφάσισα τελικά αφού το πρωί που ξύπνησε το μωράκι μου δεν φορούσε πάνα και η κούνια της ήταν στεγνή...lol lol lol Κόντεψα να κατουρηθώ πάνω μου που την είδα έτσι (από τη χαρά μου!).

Λευκούλα έρχονται συχνά στα Κανάκια οι αδελφές μας και έχουν ξετρελαθεί! Έχετε τόσο σούπερ-ντούπερ παραλίες στη Σαλαμίνα? Κάνουν και camping να φανταστείς. Βέβαια, εγώ ως καλομαθημένη-καλοπερασάκιας δεν πάω για ελεύθερο κάμπινγκ..χοχοχο Μία φορά που πήγαμε με τον Γ. είχα πάρει μαζί μου πιστολάκι και καλλυντικά (το βόιδι)! Δεν είμαι για τέτοια, το 'χω πάρει απόφαση...

Καλημέρα κοπελούδες

Εμείς το προλάβαμε τι μάτι στο παρά ένα, ούτε κάν στο παρα πέντε που λένε.

Σκάσαμε 600 ευρώπουλα για 10 λεπτάκια και τώρα θα αρχίσω να κυνηγάω τον ασφαλιστή να τα πάρω πίσω καθώς είναι δανεικά κι αυτά

Μετά από έγκριση του μπαμπά μου αποφάσισα να το πουλήσω το αμάξι μου (δικό του ήταν πρώτα και μου το χάρισα γι'αυτό και τον ρωτάω), γιατί θα μας πηδήξει άνευ σιέλου η φορολογία.

Χεστήκανε που είσαι άνεργος αφού έχεις 2 αμάξια στην οικογένεια. Ούτε νοιάζονται αν είναι 10ετίας και στα έχουν δώσει οι γονείς σου.

Κόψε τη ζάντα να την κάνεις καπαμά να τη φάς

Μόνο που το λυπάμαι γιατί παρόλο που είναι δεκαετίας είναι σχεδόν καινούργιο με πολύ λίγα χιλιόμετρα και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτε. Μπαταρία τώρα άλλαξα μετά από 10 χρόνια!!!!!!

Λοιπόν ψιλοδιάβασα

κιουλτάκι βρήκε νεα δουλειά.........γιεεεεεε μπράβο!

Νίτσα βαράει καταθλίψεις.....................είσαι δικιά μου εσύ... μη μασάς έλα να κάνουμε παρέα.

ζούπι έβγαλε δόντι.......περαστικούλια

θεια Τζο έσπασε χέρι?.........περαστικούλια

Μαρκοπουλίνα είναι διακοπές...........καλά να περάσουν.

Αν έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό πέστε το σήμερα που έχω λιγάκι χρόνο.

Προς το παρόν σας αφήνω.

Φιλούρες

Μετά από έγκριση του μπαμπά μου αποφάσισα να το πουλήσω το αμάξι μου (δικό του ήταν πρώτα και μου το χάρισα γι'αυτό και τον ρωτάω), γιατί θα μας πηδήξει άνευ σιέλου η φορολογία.

Χεστήκανε που είσαι άνεργος αφού έχεις 2 αμάξια στην οικογένεια. Ούτε νοιάζονται αν είναι 10ετίας και στα έχουν δώσει οι γονείς σου.

Κόψε τη ζάντα να την κάνεις καπαμά να τη φάς

Μόνο που το λυπάμαι γιατί παρόλο που είναι δεκαετίας είναι σχεδόν καινούργιο με πολύ λίγα χιλιόμετρα και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτε. Μπαταρία τώρα άλλαξα μετά από 10 χρόνια!!!!!!

τι αμάξι ειναι ρε φιλεναδα??????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...