Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια.

με συγχωρείτε που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Αυτό τον καιρό ούτε για κλάσιμο...........και σε συδυασμό με τις καταθλίψεις μου, βαράω κόκκινα.

Εμείς πήγαμε σήμερα νοσοκομείο και τελειώσαμε με την βιοψία.

Τώρα πόνεσε δεν πόνεσε δεν μας λέει, αλλά πιο πολύ ήταν στο περίμενε που είχαμε πάει από τις 8 και τον πήρανε στις 11.

Άμα κατέβετε προς Πειραιά στείλτε κα'να πμ, θα χαρώ να σας ξαναδώ (ή να γνωρίσω καμία που δεν έχω δει).

Απλά αυτό τον καιρό δεν απομακρύνομαι πολύ από το σπίτι.

Σας φιλώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί κανει η Κωτίτα;

βήχει ακόμα γμτ... και έχει σεληνιαστεί κιόλας (ερχεται πανσέληνος... εμείς από το παιδί το καταλαβαίνουμε) και βγάζει και δόντια...

Πού είναι η Mara οεο ???? Κανένα νέο με τα θέατα που έχει από την δουλειά της ???

Η Μάρα είναι στας εξωτικάς Αυλίδας μετά του πουκίδιου... αφού περιμένει που περιμένει είπε να περιμένει παρέα με τη θεά της :)

τί επαθες μικρούλα?

άστο βρε κιουλτάκι μου... επανορθώθηκε το λάθος... μη φάμε καμιά καρτούλα πάλι...

(ερχεται πανσέληνος... εμείς από το παιδί το καταλαβαίνουμε)

κι εμείς!:shock: κανονικά πρέπει να το αποκαλούμε σεληνόπαιδο κι όχι ζωπυρόπαιδο!:rolleyes: πότε με το καλό η πανσέληνος... για να θωρακιστώ...?:cool:

Διαφημίσεις

πάει, θα τρελλαθούμε τελείως...

(μην μου δίνετε σημασία, παραμιλάω)

:confused::confused:

Γεια σας κοριτσάκια.

σε συδυασμό με τις καταθλίψεις μου, βαράω κόκκινα.

τελειώσαμε με την βιοψία.

Σας φιλώ.

καλά αποτελέσματα κ καλά κουράγια!

βήχει ακόμα γμτ... και έχει σεληνιαστεί κιόλας (ερχεται πανσέληνος... εμείς από το παιδί το καταλαβαίνουμε) και βγάζει και δόντια...

περαστικά για τον βήχα, κουράγιο για τα δόντια κ καλά κρασιά για την πανσέληνο!!!:tongue:

κλείσαμε διακοπούλες στην Χαλκιδική στο village mare, Σιθωνία, 5 μερούλες 11-16 Αυγούστου, all inclusive!!!γιούπι!:D

πότε θα φύγουμε!!!!!;)

Καλημέρα :) Σήμερα το κατινάκι ξεκινάει δουλειά άρα δίπλα θα έχω μοναξιές χαχαχαχα

Ευχαριστώ Σέβη για τα περαστικά αλλά δεν το βλέπω... ξέχασα εν τω μεταξύ να της δώσω σιρόπι και σταγόνες το πρωί! Γενικά άρχισε και σε εμένα η επιρροή της πανσελήνου! Κόντεψα να σκοτώσω τον καλό μου το πρωί ο οποίος ήρθε να με βοηθήσει μέχρι τη δουλειά γιατί είχαμε αργήσει... προσπάθησε να βάλει το αυτοκίνητο σε ΔΥΟ θέσεις παρκινγκ που έμπαινε το αμάξι και δεν μπορούσε! Μου τσάκισε το νευρικό σύστημα... τον κατέβασα και το πάρκαρα στην δεύτερη γιατί δεν με έπαιρνε άλλο είχε πάει 9.10 κι εγώ 9.00 έπρεπε να είμαι στο γραφείο (όπως κι εκείνος άλλωστε μόνο που εγώ το ΑΝΟΙΓΩ!).... Ώρες ώρες δεν μπορούν ούτε τα βασικά ρε παιδί μου! Τεσπα θα τον συγχωρέσω γιατί τουλάχιστον μάζεψε και κατέβασε τα σκουπίδια πριν φύγουμε και μάζεψε και τα απλωμένα όσο εγώ τάιζα (ναι σιγά μην καθόμουν εγώ)...

Με έχει τσακίσει το σπάσιμο του χεριού της Τζο... Μάλλον έγινε για να καταλάβω πόσο πολύτιμη ήταν η βοήθειά της...

Χθες από τις 6.30 που πήγαμε στο σπίτι ήμουν μέσα στην κουζίνα και όταν βγήκα στις 8.30 έπρεπε να ποτίσω, μετά καπάκια μπάνιο, τάισμα, κοίμισμα.... 10.30 έκατσα που σας έγραψα και έτρωγα γράφοντας και διαβάζοντας! Κι ενώ ήμουν κομμάτια με έπιασε υπερένταση όταν ξάπλωσα γιατί σκέφτηκα ότι τελικά το παιδί μου χθες δεν με είδε καθόλου :(

Σήμερα θα πάμε κούνιες και θα φάμε τα πόδια μας το βράδυ! Αι σιχτίρ!

Σέβη με το καλό... ζηλεύω όσες θα πάτε Χαλκιδική το έχω ξαναπεί ε;

:confused::confused:

καλά αποτελέσματα κ καλά κουράγια!

κλείσαμε διακοπούλες στην Χαλκιδική στο village mare, Σιθωνία, 5 μερούλες 11-16 Αυγούστου, all inclusive!!!γιούπι!:D

πότε θα φύγουμε!!!!!;)

τελειαααααααααααααα...ζηλευωωωωωωωωω..αν και τις ιδιες μεες θα ειμαστε στη Μυτιληνη

Καλημέρα :)

το παιδι να φαει και εσεις ανάγκη δεν εχετε!!!!!! διαιτα εν οψει καλοκαιριου αν και δεν την χρειάζεστε...

προλαβαίνω να παραγγείλω πανοπλία ή ηρεμιστικά...??

Θα σου'δινα τα δικά μου αλλά τα χρειάζομαι.

Θα φύγω νωρίτερα από τη δουλειά να πάω το διποδάκι μου επειγόντως για λείζερ στο μάτι, γιατί έχει κάτι σαν τρύπα στον αμφιβλειστροειδή και αν ανοίξει περισσότερο και περάσει υγρό, θα χρειαστεί μεγάλο χειρουργείο μετά!!!

Ο γιατρός ανέβαλε κάτι άλλο που είχε γιατί του είπε ότι είναι υπερ-επείγον και μόλις τελειώσει το ιατρείο του φύγαμε σούμπιτοι για λέιζερ.

Τι ωραία περνάμε εις τα εξοχάς!!!!!

Καλημέρα :) Σήμερα το κατινάκι ξεκινάει δουλειά άρα δίπλα θα έχω μοναξιές χαχαχαχα

καλή αρχή κατινάκι!

Ευχαριστώ Σέβη για τα περαστικά αλλά δεν το βλέπω... ξέχασα εν τω μεταξύ να της δώσω σιρόπι και σταγόνες το πρωί!

μου συνέβη κ εμένα να δώσω αντιβίωση αργάμιση!;)

Γενικά άρχισε και σε εμένα η επιρροή της πανσελήνου! Κόντεψα να σκοτώσω τον καλό μου το πρωί ο οποίος ήρθε να με βοηθήσει μέχρι τη δουλειά γιατί είχαμε αργήσει... προσπάθησε να βάλει το αυτοκίνητο σε ΔΥΟ θέσεις παρκινγκ που έμπαινε το αμάξι και δεν μπορούσε! Μου τσάκισε το νευρικό σύστημα... τον κατέβασα και το πάρκαρα στην δεύτερη γιατί δεν με έπαιρνε άλλο είχε πάει 9.10 κι εγώ 9.00 έπρεπε να είμαι στο γραφείο (όπως κι εκείνος άλλωστε μόνο που εγώ το ΑΝΟΙΓΩ!).... Ώρες ώρες δεν μπορούν ούτε τα βασικά ρε παιδί μου!

:lol::lol:

Τεσπα θα τον συγχωρέσω γιατί τουλάχιστον μάζεψε και κατέβασε τα σκουπίδια πριν φύγουμε και μάζεψε και τα απλωμένα όσο εγώ τάιζα (ναι σιγά μην καθόμουν εγώ)...

μη μιλάς καθόλου!

ούτε εγώ μιλάω! κ μου κάνει πάρα πολλές δουλειές...:rolleyes:

Με έχει τσακίσει το σπάσιμο του χεριού της Τζο... Μάλλον έγινε για να καταλάβω πόσο πολύτιμη ήταν η βοήθειά της...

εγώ χωρίς γιαγιάδες, παππούδες δεν την παλεύω!μου ψωνίζουν φρουτάκια, λαχανικά, κρέατα, μου κουβαλούν ταπεράκια, ψάρια μαγειρεμένα, καμιά φορά κανά δύσκολο ρούχο μου το σιδερώνουν, κανά μερεμέτι...κιχ!:tongue:

Χθες από τις 6.30 που πήγαμε στο σπίτι ήμουν μέσα στην κουζίνα και όταν βγήκα στις 8.30 έπρεπε να ποτίσω, μετά καπάκια μπάνιο, τάισμα, κοίμισμα.... 10.30 έκατσα που σας έγραψα και έτρωγα γράφοντας και διαβάζοντας! Κι ενώ ήμουν κομμάτια με έπιασε υπερένταση όταν ξάπλωσα γιατί σκέφτηκα ότι τελικά το παιδί μου χθες δεν με είδε καθόλου :(

άστα να πάνε! τα ίδια!τρέχεις να τα προλάβεις όλα κ στο τέλος όταν κάνεις τη σούμα σε πιάνει κατάθλιψη...:(

σωστή!:cool:

Σέβη με το καλό... ζηλεύω όσες θα πάτε Χαλκιδική το έχω ξαναπεί ε;

μιλ μερσί Χριστίνα!:) έχω να πάω διακοπές από 2007, αρραβωνιασμένη κ λυσσάω να φτάσει η μέρα να την κάνουμε! από σήμερα λέω να κάνω λίστα με τα απαραίτητα.

τί παίρνετε μαζί σας για φαρμακείο, προληπτικά για το παιδί;

τελειαααααααααααααα...ζηλευωωωωωωωωω..αν και τις ιδιες μεες θα ειμαστε στη Μυτιληνη

να περάσετε σούπερ! η δικιά μας είναι κούτσικο για καράβι. του χρόνου πρώτα ο Θεός, κράτα τηλεφωνα...:)

το παιδι να φαει και εσεις ανάγκη δεν εχετε!!!!!! διαιτα εν οψει καλοκαιριου αν και δεν την χρειάζεστε...

εγώ γιατί τρώω συνέχεια το καλοκαίρι; δεν μου πιάνονται τα φρούτα. μετά από λίγο θέλω κ φαγητό!;):(

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καλές Διακοπές σε όλες όσες κλείσατε/κανονίσατε!!! Πρέπει να γεμίσουν οι μπαταρίες...

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να κλειστώ στο σπίτι με κλειστές πόρτες και παράθυρα χωρίς κανέναν!!! δεν αντέχω πια...

Νίτσαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

σύνελθε!!

έχεις τόσους λόγους να είσαι περδικούλα! πρώτα ο Γ, μετά όχι βάσει προτεραιότητας, αλλά χρονικά, τα αστέρια σου, ο Π κ η Ο!

Κ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ! είσαι μια κούκλα! γερή, όμορφη, πανέξυπνη, ικανή σε όλα σου!

συγκεντρώσου!!!!!!!!

τί παίρνετε μαζί σας για φαρμακείο, προληπτικά για το παιδί;

Δικια μου εισαι κι εσυ! :D

Λοιπον... Παιρνω depon - ponstan, γαζες, φυσιολογικο ορο (μπολικες αμπουλες), tobrex, σταγονες otrivin για το μπουκωμα, fenistil και μια αλλη κρεμα (celestoderm) που βαζουμε στο αιμαγγειωμα που εχει στο κεφαλι οποτε ματωνει, betadine, τη συσκευη αναρροφησης των βλεννων και ανταλλακτικα για τη συσκευη. Επισης παιρνω τη crilen μαζι μου (ειναι της frezyderm εντομοαπωθητικη κρεμουλα) και την αλοιφω πριν παμε βολτα ή πριν τον υπνο. Επισης δεν φευγω απο το σπιτι αν δεν εχω μαζι βιβλιαριο υγειας, βιβλιαριο νοσηλειας και συνταγολογιο. Αν εχω ξεχασει κατι, συμπληρωστε με οι υπολοιπες!

Σας διαβαζω αλλα δεν εχω πολλη ορεξη και επισης δεν εχω καθολου χρονο. Η επιχειρηση "αλλαγη διακοσμησης στις ντουλαπες" εχει πετυχει, αλλα εμενα με εχει ξεκ0λ0σει στην κυριολεξια. Ολη μερα πλενω - απλωνω - σιδερωνω. Και στα ενδιαμεσα, ταϊζω, αλλαζω, κοιμιζω, παιζω, μαγειρευω και συμμαζευω ενα σπιτι που ναι μεν ειναι μαζεμενο στην εντελεια, αλλα θελει παλι γενικη δε γιατι ξαναβγηκε σκονη και το πατωμα οπως ειναι φυσικο θελει παλι σκουπισμα - σφουγγαρισμα. Πφφφ, τι να σας λεω! Αυτα τα δικα μας!

Κατινακι καλη αρχη!

Σεβη με το καλο κοριτσακι, πολυ χαρηκα για τις διακοπες σας!

Harlow περαστικα στον αντρα σου! Και κανε και κανενα ευχελαιο γιατι πολλα μαζεμενα σας επεσαν νομιζω.

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δικια μου εισαι κι εσυ! :D

Λοιπον... Παιρνω depon - ponstan, γαζες, φυσιολογικο ορο (μπολικες αμπουλες), tobrex, σταγονες otrivin για το μπουκωμα, fenistil και μια αλλη κρεμα (celestoderm) που βαζουμε στο αιμαγγειωμα που εχει στο κεφαλι οποτε ματωνει, betadine, τη συσκευη αναρροφησης των βλεννων και ανταλλακτικα για τη συσκευη. Επισης παιρνω τη crilen μαζι μου (ειναι της frezyderm εντομοαπωθητικη κρεμουλα) και την αλοιφω πριν παμε βολτα ή πριν τον υπνο. Επισης δεν φευγω απο το σπιτι αν δεν εχω μαζι βιβλιαριο υγειας, βιβλιαριο νοσηλειας και συνταγολογιο. Αν εχω ξεχασει κατι, συμπληρωστε με οι υπολοιπες!

Σας διαβαζω αλλα δεν εχω πολλη ορεξη και επισης δεν εχω καθολου χρονο. Η επιχειρηση "αλλαγη διακοσμησης στις ντουλαπες" εχει πετυχει, αλλα εμενα με εχει ξεκ0λ0σει στην κυριολεξια. Ολη μερα πλενω - απλωνω - σιδερωνω. Και στα ενδιαμεσα, ταϊζω, αλλαζω, κοιμιζω, παιζω, μαγειρευω και συμμαζευω ενα σπιτι που ναι μεν ειναι μαζεμενο στην εντελεια, αλλα θελει παλι γενικη δε γιατι ξαναβγηκε σκονη και το πατωμα οπως ειναι φυσικο θελει παλι σκουπισμα - σφουγγαρισμα. Πφφφ, τι να σας λεω! Αυτα τα δικα μας!

Κατινακι καλη αρχη!

Σεβη με το καλο κοριτσακι, πολυ χαρηκα για τις διακοπες σας!

Harlow περαστικα στον αντρα σου! Και κανε και κανενα ευχελαιο γιατι πολλα μαζεμενα σας επεσαν νομιζω.

Φιλακια σε ολες! :D

αυτή τη φορά ελπίζω να προλάβω να σου το στείλω, γιατί ενώ πριν έγραψα δεν πρόλαβα να το στείλω...

ίδιες είμαστε στα μαμαδοάγχη!;):tongue:

βρήκα σάητ χελθ βιου, για βαλτισάκι πρώτων βοηθειών. μπορούμε να το προμηθευτουμε κ από το φαρμακειο.

εκτός από αντιπυρετικά, κριλέν εντομοαπωθητικό, κριλέν για τσιμπήματα,μπεταντίν, ξεβουλωτήρα μύτης, ορούς μύτης, έχω κ φρέζυ ντερμ για ιδρωτήρια υγρή πούδρα λέγεται (τέλεια την συνιστώ σε όποια το παιδάκι της ιδρώνει κ βγάζει ψιλά σπυράκια. η Χ βγάζει στο σβερκάκι της), αποστειρωμένες γάζες, λευκοπλάστ (αν χτυπήσει).

θα πάρω αυτό το celestoderm για περίπτωση που χτυπήσει σε αιμαγγείωμα (πού το έχει καλέ η Μαρία; δεν φαίνεται καθόλου.),

οξυζενέ, ιώδιο για χτυπήματα,

αντισταμινικό για αλλεργία

κ σκέφτομαι αν είναι υπερβολή;)-γελάστε ελεύθερα δεν παρεξηγώ:rolleyes:-χαπάκι για διάρροια, εμετό, γαστρεντερίτιδα.

τώρα κατάλαβες ότι σε έχω ξεπεράσει προ πολλού!

:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...