Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές!!! Ήρθαν οι νονοί της χθες και της φέρανε ένα κουκλόσπιτο με εξοπλισμό, έπαθε πλάκα η Όλγα.

Ζούπυ η διασκέδαση με όποιον τρόπο κι αν γίνεται δεν κόβεται! Δε γίνεται... αν κόψουμε κι αυτό πάνε οι μπαταρίες!

Τι γίνεται με τις ιωσεις?! Φαίη περαστικά στο Μαράκι. Μιλούσα με την αδελφή μου, έπαθε γαστρεντερίτιδα ο γιός της και υποφέρει από εμετούς/διάρροιες.

Χάρλοου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πατέρα σου. Γενικά οι βιοψίες είναι επώδυνες, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο (έχω "φάει" εγώ βιοψία ουουου!). Όλα καλά θα πάνε, μη στενοχωριέστε...

Έχω άσχημα νέα! Σκέφτομαι να τρελαθώ τώρα ή αφού μείνω άνεργη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετα θα κανω μπανιο, θελω να φτιαξω και το μαλλι, αλλα και να ξυριστω γιατι αυριο θα κανω την αφαιρεση.

Ελπιζω ολα να πανε καλα..!

Φιλακια σε ολες! :D

Φαίηηηηηηηη Καλή Επιτυχία!!!

Όλα καλά θα πάνε ρε... όλα καλά...νέο κορίτσι είσαι!

Νίτσα μου, τί έχεις;

Τι να έχω συμπεθέρα μου?!

Νιώθω ότι βαδίζω σ' ένα σκοτεινό τούνελ που δεν έχει τελειωμό... Φαίνεται πως θα κάνω διακοπές επ' αόριστον φέτος ή αν δεν κάνω από Οκτώβριο σίγουρα πράγματα:-(...Την άλλη βδομάδα που θα είναι εδώ ο μπος θα μάθουμε σίγουρα:confused:

Θα φανεί..Προς το παρόν τρώγομαι με τα ρούχα μου! Γύρισα χθες σπίτι, με είδε ο Γ. στενοχωρημένη και μ' αγκάλιασε με φίλησε και μου λέει Μην μου στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε!!! Τουλάχιστον μου δίνει δύναμη...Περιμένει κι αυτός να περάσει το καλοκαίρι και να δει από Σεπ. πως θα κινηθεί!

Καλημέρα !

Νίτσα να χαίρεστε την Όλγα σας... συγγνώμη αλλά με τις γιορτές δεν τα πάω και πολύ καλά... άσε που ξεχνάω και τα ονόματα των παιδιών (μας)... καταραμένο αλτσχάϊμερ...

Μην σε παίρνει από κάτω βρε μωρό... να μου πεις έχεις 1.000 δίκια - αν παίζεται και η δική σου θέση, ζορίζουν πολύ τα πράγματα-... γιατί, νομίζεις πώς υπάρχει έστω μια από εμάς που να μπορεί να πεί με σιγουριά κάτι για το μέλλον/την δουλειά της ???? ΚΑΜΙΑ ! Κι από Σεπτέμβρη, γενικώς, κάτσε να δούμε τί μας περιμένει... πολύ το φοβάμαι κι εγώ !

Φαιάκι μου,

Καλή επιτυχία και σιδερένια κούκλα μου ! Σε σκέφτομαι ! Φιλάκια !

Βιβή,

Περιμένουμε σήμα σου ότι όλα πήγαν καλά χθες με τον μπαμπά.

Σέβη,

Καλά Νερά έχουμε πάει... δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο απλά πολλά σπίτια και πολύς κόσμος σε μια παραλία που δεν τρελλαίνεσαι κιόλας... αν θες πάντως να γυρίσεις το Πήλιο η τοποθεσία εξυπηρετεί σίγουρα και, λογικά, θα βρείτε δωμάτιο σε καλή τιμή επειδή έχει πολλά... Μπορείτε επίσης από εκεί να κάνετε και μονοήμερη στη Σκιάθο...

Πού είναι η Mara οεο ???? Κανένα νέο με τα θέατα που έχει από την δουλειά της ???

Διαφημίσεις

Τζα! Τελειωσε και αυτο! :D

Τελειωσα απο πολυ νωρις κορες. 7 ημουν ηδη μεσα, 8 παρα 20 με ειχαν ξυπνησει κιολας. Δεν καταλαβα απολυτως τιποτα. Απλα ο ενας απο τους δυο ηταν πολυ μεγαλος και αιμορραγησε περισσοτερο στο βγαλσιμο, τιποτα παραπανω. Μου εκαναν και εναν ορο γλυκοζης μετα το χειρουργειο γιατι εχω θεμα με τις ζαλαδες και τους ιλιγγους. 8 με ανεβασαν στο θαλαμο της ανανηψης παρεακι με τον ορο μου, μου εφεραν και εφαγα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ πρωινο -και μαλιστα ο γιατρος μου αστειευοταν, επειδη οταν γεννησα τις πρωτες μερες μεχρι να ρυθμιστει το σακχαρο δεν ετρωγα οσα οι υπολοιπες απο το δωματιο, οποτε σημερα ελεγε γελωντας, φερτε της να κανει αποσβεση για το 2009 :lol:- και στις 9μιση που τελειωσε ο ορος, με αποσυνδεσανε :mrgreen: και με στειλανε στην ευχη της Παναγιας!

Η βιοψια θα βγει σε 3 εβδομαδες περιπου και οι οδηγιες που ελαβα ηταν οχι μπανιο στη θαλασσα (καλα ετσι κι αλλιως με τη φωτοδερματιτιδα δεν το ειχα σκοπο) και οχι επαφες για 20 μερες. Μου ειπε να παρω για 3 μερες απο σημερα πρωι και βραδυ μια αντιβιωση vibramycin και τελος.

Μετα πηγαμε για καφεδακι με το Β και κατα τις 12 παρα ανεβηκαμε Καρεα και μασαμπουκιασαμε. Εν τελει δεν χρειαστηκε καν να περιμενει η μανα μου εδω για το Μαρακι, αφου πριν λιγο μπηκαμε και η Μαρια θα επιστρεψει σε κανενα μισαωρο. Μολις τη βαλω για υπνο θα πεσω κι εγω να ξεραθω γιατι μια υπνηλια την εχω η αληθεια ειναι!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Νιώθω ότι βαδίζω σ' ένα σκοτεινό τούνελ που δεν έχει τελειωμό... Φαίνεται πως θα κάνω διακοπές επ' αόριστον φέτος ή αν δεν κάνω από Οκτώβριο σίγουρα πράγματα:-(...Την άλλη βδομάδα που θα είναι εδώ ο μπος θα μάθουμε σίγουρα:confused:

μέχρι να μάθεις σίγουρα, συγκεντρώσου!

στα ίδια είμαστε! πλέον δεν το σκέφτομαι, γιατί δεν βγαζω τίποτα έτσι!

δεν θα λαλήσω για καμία κουφά.α.

όταν έρθει, ό,τι έρθει, τότε να το αντιμετωπίσω. το αν σε παλαβώνει. σε νιώθω. όμως θέλει κότσια ομορφούλα μου να το πάρεις αλλιώς!

μίλησε το τέρας ψυχραιμίας!

Θα φανεί..Προς το παρόν τρώγομαι με τα ρούχα μου! Γύρισα χθες σπίτι, με είδε ο Γ. στενοχωρημένη και μ' αγκάλιασε με φίλησε και μου λέει Μην μου στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε!!! Τουλάχιστον μου δίνει δύναμη...Περιμένει κι αυτός να περάσει το καλοκαίρι και να δει από Σεπ. πως θα κινηθεί!

έτσι κ ο Σ! στα δύσκολα είναι θεμέλιοι λίθοι!:)

κάνε φόκους στην αγάπη της οικογένειας!

Καλημέρα !

Σέβη,

Καλά Νερά έχουμε πάει... δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο απλά πολλά σπίτια και πολύς κόσμος σε μια παραλία που δεν τρελλαίνεσαι κιόλας... αν θες πάντως να γυρίσεις το Πήλιο η τοποθεσία εξυπηρετεί σίγουρα και, λογικά, θα βρείτε δωμάτιο σε καλή τιμή επειδή έχει πολλά... Μπορείτε επίσης από εκεί να κάνετε και μονοήμερη στη Σκιάθο...

έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ. καλά για μονοήμερη Σκιάθο με την Χ λιγάκι δύσκολο, αλλά όχι κ ακατόρθωτο.

Η βιοψια θα βγει σε 3 εβδομαδες περιπου και οι οδηγιες που ελαβα ηταν οχι μπανιο στη θαλασσα (καλα ετσι κι αλλιως με τη φωτοδερματιτιδα δεν το ειχα σκοπο) και οχι επαφες για 20 μερες. Μου ειπε να παρω για 3 μερες απο σημερα πρωι και βραδυ μια αντιβιωση vibramycin και τελος.

Φιλακια σε ολες!! :D

καλά αποτελέσματα! κ νάνι!

Φαιάκι, καλή ανάρρωση και καλά αποτελέσματα!

Πιο τραγικό μου φαίνεται αυτό με τις επαφές (emoticon που κοιτάζει αριστερά δεξιά και γελάει πονηρά!) παρά το μπάνιο στη θάλασσα!!!

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...

Σεβούλα τέλεια θα περάσετε! Διακοπούλες οικογενειακώς...Και φαντάσου ότι φέτος ήθελα να πάμε διακοπές οι 4 για 10 μέρες...άπιαστο όνειρο. Που θα πάει? Κάποια στιγμή θα το πραγματοποιήσουμε.

Που είναι όλες σήμερα?

Καλημέρα και καλή εβδομαδα....

Κι εγώ ο μακάκας ξεκ0λ0θηκα χθες που γυρίσαμε να σκουπίσω, σφουγγαρίσω... σηκώσαμε τέντες το βράδυ αφήσαμε ανοιχτές μπαλκονόπορτες και το βράδυ έπιασε αέρας... το πρωί τα πατώματα ήταν άθλιαααααααααααααα... Θέλω να κλάψω!

Μα και 'συ!!! Τι σου ήρθε κι έπιασες να καθαρίσεις? :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

...δεν γίνεται να μην πάμε διακοπές. έχουμε να πάμε από το 2007!

εύχομαι να τα καταφέρετε!!

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές!!! Ήρθαν οι νονοί της χθες και της φέρανε ένα κουκλόσπιτο με εξοπλισμό, έπαθε πλάκα η Όλγα.

...Χάρλοου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πατέρα σου. Γενικά οι βιοψίες είναι επώδυνες, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο (έχω "φάει" εγώ βιοψία ουουου!). Όλα καλά θα πάνε, μη στενοχωριέστε...

Έχω άσχημα νέα! Σκέφτομαι να τρελαθώ τώρα ή αφού μείνω άνεργη?

νιτσάκι, καταρχήν... πολύχρονη, γερή κι ευτυχισμένη η μπουμπούκα σου!!

για τη δουλειά... ψυχραιμία...

χάρλοου, καλή επιτυχία με τον μπαμπά σου!!

Πού είναι η Mara οεο ???? Κανένα νέο με τα θέατα που έχει από την δουλειά της ???

ναι, που είναι η μάρα??

λαβ, όλα εντάξει με το θείο??

σιδερένια μικρή μου και καλή ξεκούραση!!

άκεφη είμαι... κι έχω να πάω και σε παιδικό πάρτυ το απόγευμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...