Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Πού είσαστε όλες, καλέ? Πήρατε τα βουνά-παραλίες?

Εμείς χορτάσαμε θάλασσα αυτές τις μέρες. Τα παιδιά έχουν γίνει δελφίνια! Ο μικρός φοβόταν στην αρχή, αλλά τώρα δε θέλει να βγει. Να τον δείτε μπρούμυτα να πλατσουρίζει με υφος 100 καρδιναλίων...δεν είχα μαζί μου τη φωτογραφική να τραβήξω καναδυο ενσταντανέ!

Κουβαλήσαμε και κουζινάκι στο σπίτι, αλλά δεν αξιώθηκα να κάνω τπτ, γιατί έστελνε καθημερινά η πεθερά τον άρτον τον επιούσιον. Thank God.

Το σπίτι χαρά Θεού, σας τα 'χω ξαναπεί, αλλα έχει ένα μεγάλο κακό: φασαρία! Είναι στον πρώτο όροφο και από κάτω πεζόδρομος κι ένας φούρνος που δουλεύει 24/7 και την αράζουν διάφοροι ξενύχτηδες και γκαρίζουν σαν τα γαϊδούρια κι άιντε να κοιμηθείς. Με έπαιρνε ο ύπνος κατά τις 3 και ξυπνούσα στις 9 και ΟΛΗ μέρα στο πόδι...βάι βάι βάι...τα μεσημέρια επίσης, ο μικρός κοιμόταν 1 ωρα, ο δε μεγάλος καθόλου. Αυτή την εβδομάδα που θα πάνε τα πεθερικά εκεί, θα στείλω μάστορα να συνδεσει το πλυντήριο, γιατί γύρισα φορτωμένη άπλυτα, και κάποιον να καθαρίσει το air condition, γιατί την Κυριακή η ζέστη δεν παλευότανε. Όλα ανοιχτά τα είχα και δε φυσούσε καθόλου, σκάσαμε! Τις άλλες μέρες είχε δροσιά.

Φαίη, περαστικά στη μικρή.

Τώρα που είμαι εδώ, θα τα κάνω πάλι όλα μαζεμένα: Εμβόλια, σφραγίσματα, αντάυγειες, πεντικιούρ συν κάτι δουλίτσες στο γραφείο. Πάω να πιω καφέ με κολλητή και θα τα ξαναπούμε. Καλά να περνάτε όλες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε, κι εγω φοβαμαι πολυ.. Απλα εφοσον ειναι απυρετη, ειπα να τη στειλω.

Τελικα τη Χρυσπα θα την παρουν στο σταθμο? Εκει να δεις ιωσεις.. Τι μας περιμενει το χειμωνα ολες μας, δεν ξερω! :lol: Ας τις περνανε ελαφρα μωρε και δεν πειραζουν τα υπολοιπα.

Θα πας για το 2ο ρε θηριο? Εγω δεν....... με την καμμια ομως!! :lol:

ακόμα δεν βγήκαν τα αποτελέσματα. μου είπε η διευθύντρια να ξαναπάρω τηλεφωνο την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. έχω μια αγωνία! λες κι έδωσα πανελλήνιες!!!!:rolleyes:

τουλάχιστον Φαίη μου θα κερδίσει κ κάτι με τη συναναστροφή με τα άλλα πιτσιρίκια. τώρα την βλέπω μόνη της στοσπίτι κ την λυπάμαι, άσε που έχει ξεφύγει σε ζαβολιές.

στο σπίτι της αδερφής μου όμως κιουρία!:confused: δεν πείραξε τίποτα!:eek:

τη βεράντα την μπροστινή το Σάββατο την καθάρισα 3 φορές το λιγότερο, γιατί πήγαινε στις γλάστρες κ έβγαζε τις κοπριές στο μάρμαρο κ μετά το σκορπούσε παντού!!!!:mad:

εγώ θα πάω, ο Σ να δούμε πότε θα έρθει:rolleyes::tongue:

Καλημέρα !

Τα δικά μας ευχάριστα: η επέμβαση του θείου πήγε ανέλπιστα καλά. Σήμερα βγαίνει ! Τα αποτελέσματα της βιοψίας θα τα έχουμε σε 20 ημέρες, αλλά, φαίνεται πως το έχει πάρει "ζεστά" το θέμα -πήγαμε χθες να τον δούμε και μου έλεγε "Τίποτα κόρη μου σαν να έκανα σκωληκοειδίτη" και δώσ' του και γέλαγε !

αυτό είναι μεγαλείο! τα σέβη μου!:shock::D

Τα ζουζούνια μας είναι καλά ! Είχαμε πάει σε ένα πάρτυ το Σάββατο - η κόρη μου έτρωγε τα κεφτεδάκια 2-2 λες και ήταν ατάϊστη από την Μ. Δευτέρα ένα πράγμα... μετά το ΄γύρισε στην τσαχπινιά και στο χορό !

αυτό με το χορό κ την τσαχπινιά το έχει κ η Χ!:)

Επίσης, ΔΕΝ κοιμάται εάν δεν φοράει κοκκαλάκι... άλλο τούτο και πάλι... μιλάμε την βλέπω να γίνεται τρελό ψώνιο όμως !!!

αααααααα, είναι της ηλικίας τους. κ η δικιά μου ξεκίνησε κ φοράει κολιέ!

της αγόρασα ένα με κόκκινες χάντρες από το πρενατάλ κ λίγο πριν κοιμηθούμε το βγάζουμε. επίσης φοράμε στέκα, αλλά σαν στέμμα...

κ ό,τι πετσέτα πέφτει στα χέρια της το κάνει φόρεμα!!! να φαίνεται μακρύ!!!!! κ μετά καμαρώνεται στον καθρέφτη κ ιδίως στον πατέρα της, μέχρι να της πει τί όμορφη που είναι!;):tongue:

Ο Νικόλας απίστευτα ήσυχος. Δεν ξέρω τί έχει πάθει το παιδί μου. Όλο το Σ/Κ ήταν με βρακάκι - πήγαινε τουαλέτα κανονικά και μόνο μια φορά κατουρήθηκε πάνω του !

μπράβο το παιδί!

Χθες πήγαμε λίγο θάλασσα με τον αντρούλη κι ένα φιλικό μας ζευγάρι προς Νέα Μάκρη - Ζούμπερι, καθίσαμε και φάγαμε/ήπιαμε καφεδάκι στην Ραφήνα ! Ήταν πολύ όμορφα - γεμίσαμε και λίγο μπαταρίες !

Περιμένω πώς και πώς την άδειά μας !

Φιλιά σε όλες ! Καλή εβδομάδα να έχουμε !

ποιός σου τα κράτησε τα παιδιά;

Καλημέρα κορίτσια!

Πού είσαστε όλες, καλέ? Πήρατε τα βουνά-παραλίες?

εγώ πήρα το γραφείο!!!

Εμείς χορτάσαμε θάλασσα αυτές τις μέρες. Τα παιδιά έχουν γίνει δελφίνια! Ο μικρός φοβόταν στην αρχή, αλλά τώρα δε θέλει να βγει. Να τον δείτε μπρούμυτα να πλατσουρίζει με υφος 100 καρδιναλίων...δεν είχα μαζί μου τη φωτογραφική να τραβήξω καναδυο ενσταντανέ!

κ η Χ μου έτσι. δεν θέλει να την έχω αγκαλιά, θέλει να πλατσουρίζει. ούτε εγώ δεν πήρα φωτό, γιατί είχα πολλά συμπράγκαλα. νεξτ τάημ! ας είναι. αρκεί που το χαίρονται!

να γεμίσετε το εξοχικό σας όμορφες αναμνήσεις με την οικογένεια κ όσους αγαπάτε!:)

Σέβη μου,

Τα παιδιά τα κράτησαν τα πεθερικά μου από τις 11:00 μέχρι τις 18:00... χι χι ήθελαν να τα χαρούν επειδή σήμερα φεύγουν πάλι - πάνε στο χωριό... και τώρα πλέον θα τα δουν τέλος Ιουλίου εκεί γύρω στις 30-31/07 που μάλλον θα τους τα πάμε πάνω να τα κρατήσουν για μια εβδομάδα αφού κλείνει ο σταθμός και η άδεια του Μ ξεκινά από τις 08/08...

Καλτάκι,

Κι εγώ θέλω διακοπέεεεες ... κλείσαμε εδώ 14-22/08 www.zeisedo.gr και κάνω σαν μικρό παιδί... πότε θα περάσει επιτέλους ο καιρός ????????????????????????????

Βρε Μεταξάκι, πού είναι αυτό; εμένα μου έβγαλε κάτι άσχετο.

εμείς ακόμα το σκεφτόμαστε. πάντως για λίγες μέρες έστω κ φυσικά με την Χ μαζί!

ίσως Αγιόκαμπο, ίσως παραλίες Βόλου, ίσως Χαλκιδική. θα δείξει.

Διαφημίσεις

Βρε Μεταξάκι, πού είναι αυτό; εμένα μου έβγαλε κάτι άσχετο.

εμείς ακόμα το σκεφτόμαστε. πάντως για λίγες μέρες έστω κ φυσικά με την Χ μαζί!

ίσως Αγιόκαμπο, ίσως παραλίες Βόλου, ίσως Χαλκιδική. θα δείξει.

Γιατί δεν σου ανοίγει το link μάνα μου ? περίεργο... είναι στο Δρέπανο λίγο έξω από το Ναύπλιο {8χλμ} -νομίζω πριν, η αγεωγράφητη- :tongue:

ρε συμπεθέρα να με συμπαθάς. εγώ σήμερα είδα ότι είναι της Αγίας Ευφημίας, Ευθυμίας. δεν θυμάμαι τίποτα άλλο.

γιορτάζουν οι Ολγίτσες; να την χαίρεσαι κ να σε χαίρεται! να είναι γερή, καλότυχη κ να έχει πρόοδο στη ζωή της κ κυρίως αγάπη!!!

Διαφημίσεις

Ελα ρε Νιτσακι! Χρονια πολλα στην κουκλα σου! Παντα γερη να ειναι!

Εμεις εδω.. Η Μαρια ξεκινησε και βηχα, αλλα και κλαινε τα ματακια της.. Μιλησα με τον παιδιατρο, ειπε πιθανον κρυολογησε. Αν δεν βραζει το στηθακι της και αν δεν ανεβασει πυρετο, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας και μπορει να παει σταθμο κανονικα. Ξεκιναμε tobrex και aerius.

Το βραδυ θελω να κατσω να σιδερωσω και να απλωσω αλλο ενα πλυντηριο. Μετα θα κανω μπανιο, θελω να φτιαξω και το μαλλι, αλλα και να ξυριστω γιατι αυριο θα κανω την αφαιρεση.

Ελπιζω ολα να πανε καλα..!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα πέρα ως πέρα!

ελπίζω να είστε καλά!

εμείς σκεφτόμαστε προς το τέλος της εβδομάδας να κλείσουμε για διακοπές για Αύγουστο.

είμαι ανάμεσα σε αγιόκαμπο, καλά νερά κ χαλκιδική.

καλημεραααααααααααααααααααααααααα

σεβη άλλη χρονια θα σου έλεγα ότι κλεινεις λιγο αργα για τον αυγουστο..αλλά φετος νομιζω οτι εισαι απο τους λιγους που θα πανε διακοπές.......τα καλα νερα που ειναι?

τα άλλα ξερω......

βόλο μεριά!

αργά είναι, γιατί αργά μας ανακοίνωσαν τις άδειες. για την ακρίβεια δεν μας ανακοίνωσαν τίποτα.

από την καθαρίστρια το έμαθα!

δεν γίνεται να μην πάμε διακοπές. έχουμε να πάμε από το 2007!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...