Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι ρε, γινεται ο κακος χαμος μιλαμε.. Εμεις τις προαλλες φτασαμε 9 παρα 10 Λαγονησι και στο τσακ προλαβαμε ξαπλωστρα κι αυτο επειδη εφευγε ενας παππους με τη γυναικα του εκεινη την ωρα. Ηθελα να 'ξερα απο βραδυς πανε και στρωνονται εκει περα?

Νιτσακι ευχαριστω πολυ! :) Φωτοδερματιτιδα ειπανε... Τι να σου πω κι εγω.. Ολα τα ακυρα σε εμενα θα τυχουν! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκου τσα! νάμαι κι εγώ! καλησπέρα αλλοπρόσαλλες!!

...και σας παρακαλώ μην αναφέρετε τη λέξη "διακοπές"....

ποιός αναφέρει αυτή την λέξη...?:mrgreen:

Πολύς κόσμος έξω το βράδυ! Τελικά εμείς οι Έλληνες τη διασκέδαση -έστω κι αν είναι αραιά- δεν την κόβουμε με τίποτα...

και γιατί να την κόψουμε βρε νιτσάκι μου? μόνο αυτή μας έμεινε!!

Φωτοδερματιτιδα ειπανε... Τι να σου πω κι εγω.. Ολα τα ακυρα σε εμενα θα τυχουν! :lol:

μπα... έχουν τύχει και σε μένα... και μάλιστα στην Ανάφη... στην άκρη του Θεού και με έναν αγροτικό γιατρό πολύ μακάκα!!

από τότε (και μετά από μία μέδουσα που με είχε ρουφήξει στην κυριολεξία... σε άλλες διακοπές), κυκλοφορώ πάντα με αντισταμινικά στη τσάντα και χάπια κορτιζόνης! είμαι κι ένας άνθρωπος βέβαια με αλλεργική προδιάθεση/ευαισθησία σε φάρμακα/ουσίες/καλλυντικά και τα συμπαραμαρτούμενα, οπότε...

εντωμεταξύ, η φωτοδερματίτιδα δεν είναι "παράλογη" - ο ήλιος δεν είναι αυτός που ήτανε... ούτε και οι θάλασσες... (εγώ σε αμβισβητούμενα νερά, πάντα ξεπλένομαι με πόσιμο νερό):cool:

μικρούλα, πότε πας για την επέμβαση?

εμείς : χθες πρωί - εξωτερικές δουλειές και ψώνια με ζώπυρο, χθες βράδυ σε πάρτυ γενεθλίων φίλης όπου γυρίσαμε σπίτι στις 4.30 το πρωί :shock: και σήμερα αποσυμπίεση...

όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είστε καλά??

Ωραια η Αναφη Ζουπυ.... (δεν εχω παει ποτε βεβαια :mrgreen: αλλα πηγαινα για χροοοοονια σε αλλο νησι αγονης γραμμης... κι εκει εναν αγροτικο ειχε.. καθε χρονο και καινουριο.. κανανε την πρακτικη τους στου Κουτρουλη το κεφαλι και εφευγαν..)!

Δεν ξερω.. Και στο Συγγρου οταν ρωτησα γιατι το επαθα τωρα, στα 25 ενω εκτιθεμαι τοσα χρονια στον ηλιο, μου απαντησαν "ο ηλιος τωρα χαλασε". Και να φανταστεις απο την εγκυμοσυνη κι επειτα δεν εχω κατσει στον ηλιο για ηλιοθεραπεια κα-θο-λου... Μπαινω στο νερο οσο καθομαι με τη μικρη και μετα ειμαι στον ισκιο ολη την ωρα... Τι να πω!

Την επεμβαση θα την κανω την Τριτη στο Μητερα. Θα παω με το Β και μολις τελειωσω θα βολταρουμε τα δυο μας... :) Τη Μαρια θα την παραλαβει η μαμα μου απο το σχολικο, θα ενημερωσω αυριο το σταθμο.

Καλη ξεκουραση Ζουπυ!

Φιλια και στις υπολοιπες! :D

gM4vp2.png

Τι να πω...μετά μιλάμε για οικονομική κρίση. Φύγαμε από το σπίτι στις 21.00 και φτάσαμε εκεί στις 21.45. Καταφέραμε και βρήκαμε πάρκινγκ μετά από πολύ βρισίδι και νεύρα στις 22.40! Απίστευτο αυτό που γινόταν...Πολύς κόσμος έξω το βράδυ! Τελικά εμείς οι Έλληνες τη διασκέδαση -έστω κι αν είναι αραιά- δεν την κόβουμε με τίποτα...

ΡΕ ΝΙΤΣΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΟΥΝΙΟ 10.30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ....ΕΥΤΥΧΩς ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΜΕ ΕΚΕΙ...
Ναι ρε, γινεται ο κακος χαμος μιλαμε.. Εμεις τις προαλλες φτασαμε 9 παρα 10 Λαγονησι και στο τσακ προλαβαμε ξαπλωστρα κι αυτο επειδη εφευγε ενας παππους με τη γυναικα του εκεινη την ωρα. Ηθελα να 'ξερα απο βραδυς πανε και στρωνονται εκει περα?

πω πω....

μιλάμε τα έχω ξεχάσει όλα αυτά... λες και δεν έζησα σ' αυτή τη πόλη ... λες και λείπω χρόνια....

γι αυτό όταν φτάνουμε Αθηνα, επισκεπτες πλεον γινόμαστε άλλοι άνθρωποι... ξεσυνηθίσαμε τους ρυθμούς για τα καλά... έχουμε να ανέβουμε από το Μάρτη....

εμείς εδώ χαλαρά.... παιχνίδι, κούνιες, λαμογιές κτλ....

σημερα είχαμε γλέντια με το θέμα ύπνου... τι πρωτότυπο....

πριν λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι του Κων....!!!

Δεν ξερω.. Και στο Συγγρου οταν ρωτησα γιατι το επαθα τωρα, στα 25 ενω εκτιθεμαι τοσα χρονια στον ηλιο, μου απαντησαν "ο ηλιος τωρα χαλασε". Και να φανταστεις απο την εγκυμοσυνη κι επειτα δεν εχω κατσει στον ηλιο για ηλιοθεραπεια κα-θο-λου... Μπαινω στο νερο οσο καθομαι με τη μικρη και μετα ειμαι στον ισκιο ολη την ωρα... Τι να πω!

κι εγώ πολλά χρόνια να κάτσω στον ήλιο... εχω πρόβλημα στα πόδια, ειδικά στο αριστερό... πειραγμένες φλέβες κτλ...

αρα οταν καθομαι στον ηλιο ποναω πιο πολυ και μονο κακο τους κάνει ο ήλιος....

ύστερα σκεφτηκα καλό το μαύρισμα αλλά γιατι να πονάω;; το χειμώνα μόνιμα με ειδικες κάλτσες για να στρώσει η κατάσταση και το καλοκαίρι για ένα μαύρισμα να τα χαλάω όλα;;

δυο βηματα μπροστά κ τρία πίσω;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας, κόρες! Έκατσα και σας διάβασα πριν γράψω!

Γυρίσαμε το βραδάκι γιατί αυριο εχειι το μωρό εμβόλιο και την Τρίτη μάθημα ζωγραφικής ο μεγάλος. Έχω πολλά να σας πω, αλλα το πρωί, καθότι ουτε ντους δεν έκανα ακόμα. :shock: Τώρα πάω!

Η μαμα μου ήταν μαζί μας το ΣΚ. Αυριο ξεκινάει ακτινοβολίες.

Περαστικά στη Τζο.

Κιουλτάκι, πάλι αλλάξατε γνώμη, μαρή? Δεν θα μένατε στα πεθερικά? Άσε, φαντάζομαι...θα τον έφαγες με τη μίρλα τον δόλιο τον άντρα σου κι έκλεισε άρον άρον να γλυτώσει!:lol:

Σέβη, τι ακριβώς περιμένεις να σου πουν? Σόρρυ, δεν μπόρεσα να καταλάβω. :oops:

Χάρλοου, κι εγώ αναρωτιόμουν για σένα...σ' ευχαριστώ για το μήνυμά σου, γλυκιά μου. Ό,τι κι αν συμβαίνει, προσπάθησε να μην αφήνεσαι στη θλίψη, καλή μου. Δεν βοηθάς κανέναν έτσι και λιγοτερο από όλους τον εαυτό σου. Προσπάθησε να βρίσκεις τρόπους να ξεφεύγεις. Αυτό ισχύει και για σένα Ελλ. Τι σου συμβαίνει, κοριτσάκι? Δεν είσαι καλα?

Edit ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ για το ενδιαφερον και τις ευχές σας.

Λοιπόν, πάω γιατί από την ιδέα και μόνο της άμμου και της αλμύρας, με έχει πιάσει φαγούρα. Σας φιλώ όλες πολύ πολύ. Θα τα πούμε αύριο. Καληνύχτα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Το παιδι μου εκκρινει ποταμια μυξας απο εχθες... Το πρωι μαλιστα ειχε ξεραθει η βλεννα και ηταν πασαλειμενο το μισο μουτρακι της. Της λεω λοιπον "Μαρακι μου μηπως θελεις καλυτερα να μην πας σχολειο σημερα? Να παρω τηλ. τον κυρ-Φωτη να μην ερθει? Θα κατσουμε εδω, θα παιξουμε, θα ζωγραφισουμε..." Με κοιταει με περιεργεια.... Συνεχιζω εγω.. "Λοιπον, τι λες?" Μου απαντα "παμε μαλαθα?" (δηλαδη θα παμε στη θαλασσα?) της εξηγω πως οχι, δεν μπορουμε κλπ κλπ και απαντα "Λολειοοοοοοο!! Γιαννηθ!" :lol::lol:

Μιας και ητανε απυρετη λοιπον, ειπα να μην μπω αναμεσα στο μεγαλο αυτο ερωτα. :mrgreen: Της εριξα κατι σταγονες otrivin για παιδακια και εβαλα αμπουλες φυσιολογικο ορο στην τσαντουλα της μηπως θελησουν να της ριξουν κι εκει. Αν γινει τιποτα (χτυπαω ξυλο), θα παω να την παρω.

Λενιω μου ειναι ωραια στας εξοχας!! ;) Συνηθως οσοι φευγουν τελειως απο Αθηνα, δεν νοσταλγουν αυτες τις "ανεπαναληπτες στιγμες πολυκοσμιας" :mrgreen:

Αγγελινα welcome back! Περιμενουμε νεα σου!! :D

Σε λιγακι θα πεταχτω μεχρι τη marfin να εκταμιευσω το ποσο για αυριο και μετα φουρνο και σπιτακι. Ευτυχως εχω μαγειρεψει απο εχθες και απλα θα βαλω σκουπα, ισως σφουγγαρισω αμα προλαβω κιολας.

Αυτα προς το παρον! Μηπως σας ζαλισα πρωι - πρωι? :tongue:

Μακια! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα everybody

Ρε κορίτσια απαντήστε μου αν ξέρετε επειγόντως.

Ξέρετε αν η εξέταση για βιοψία προστάτη στους άντρες είναι επώδυνη ή πως γίνεται? Ή αν έχει κανένας γνωστός / συγγενείς εμπειρία?

Θα παω τον πατέρα μου αύριο στο νοσοκομείο να την κάνει και έχω βαρέσει κόκκινα!!!!!!

Sorry δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, ελπίζω να είστε όλες καλά και να κάνετε μπανάκια.

Καλημέρα και καλή εβδομαδα....

Κι εγώ ο μακάκας ξεκ0λ0θηκα χθες που γυρίσαμε να σκουπίσω, σφουγγαρίσω... σηκώσαμε τέντες το βράδυ αφήσαμε ανοιχτές μπαλκονόπορτες και το βράδυ έπιασε αέρας... το πρωί τα πατώματα ήταν άθλιαααααααααααααα... Θέλω να κλάψω! Επιπλέον η Κωτίτα αποφάσισε στις 1.40 να ξυπνήσει και να θέλει να κοιμηθούμε μαζί :eek: το τι κλωτσιά έφαγα όλη νύχτα και το τι στριφογύρισμα άλλο πράγμα... είχε τρελό βήχα και μύξες και έτσι δεν την έβαλα στο κρεβάτι της αλλά με διέλυσε την διαλυμένη μάνα! Το project φρέσκο γάλα... πάει και δεν πάει... θα δείξει.

Harlow η εξεταση που αναφερεις γινεται με βελονα απο την περιοχη του πρωκτου. Δεν την εχει κανει καποιος δικος μου αλλα εχω παρακολουθησει απο τη σχολη. Αν ο μπαμπας σου φοβαται ιδιαιτερα, μπορει να ζητησει να του κανουν ολικη ναρκωση. Συνηθως προτιμουν την τοπικη ή τη μεθη. Συνηθως ειναι αρκετα επωδυνη, αλλα χρησιμοποιειται οπωσδηποτε αναισθησια -εστω τοπικη- οποτε τα πραγματα γινονται πιο υποφερτα. Ο ασθενης του οποιου τη βιοψια παρακαλουθησα απο στενα, ειχε κανει μεθη και ελεγε πως ενιωθε πιεση στο σημειο εκεινο.

Φυσικα γνωριζεις πως πριν την εξεταση θα του κανουν κλυσμα. Δυστυχως αυτες οι "παρεμβασεις" ειναι ενοχλητικες, οποτε δεν μπορω να σου χρυσωσω το χαπι. Μπορω να σου εγγυηθω ομως πως αν ο μπαμπας σου ακολουθησει τις οδηγιες του γιατρου (πιθανα θα χρειαστει αντιβιωση αν δεν εχει ξεκινησει ηδη) θα αναρρωσει γρηγορα. Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα μεσα απο την καρδια μου!

Αερικακι.... :( Καλα κουραγια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!

Χθες πήγαμε κινηματογράφο με το γιόκα μου και είδαμε τα αυτοκίνητα. Ο μικρός πέρασε τέλεια κι εγώ ακόμη πιο τέλεια! Έχει το συνήθειο να μιλάει όταν βλέπει ταινία. Πως δεν μας έδιωξαν? μόνο ο Π. μιλούσε και γελούσε... φορτώθηκα και σαν το γαιδούρι με ποπ κορν και ζαχαρωτά! Ωραία περάσαμε..Γυρίσαμε στις 20.00 και μετά υποτίθεται ότι θα έβγαινα για ποτό αλλά τελικά επέλεξα να μείνω σπίτι με τα παιδιά..Με πιάσανε τύψεις, αδιαθέτησα κιόλας! Μου λέει ο Γ. ξεκουράσου κ θα βγούμε μαζί αύριο απόψε(!) χοχοχοχο

Αλλά κορίτσια χθες έμεινα για 1η φορά βράδυ μόνη μου κι έπαθα λαλα από φόβο!

Βρυκολιάκασα.. Πήρα τα παιδιά μαζί μου στο κρεβάτι και ξυπνήσανε γύρω στις 00.00 και θέλανε στα κρεβάτια τους (εκπαιδευμένα!!!).

Σεβούλα συμφωνώ και επαυξάνω!!! Θα κάνεις Πόντιο γαμπρό, να τον λένε Π. και να είναι από την Αθήνα! Έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή...

Λοιπόν... 2 μέρες που λείπει ο Γ. πρέπει να πω ότι έχουμε απόλυτη καθαριότητα στο σπίτι -μη με βρίσετε!- και η απουσία του είναι αισθητή...Ευτυχώς σήμερα επιστρέφει!!!

τί ωραία! ζήλεψα που πήγατε μάνα κ γιος για ταινία! θέλω γιο!!!

όσο για το βράδυ μόνη...όχι δεν φοβάμαι, αλλά έχω καλομάθει με τον Σ κ δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς τον Σ ούτε για μισό βράδυ!!!!

Νίτσα...κ να λένε την μάνα του Παρθένα!!!:tongue:

είναι κούκλος ο γιος σου φιλενάδα κ σπίρτο! :)

Γεια σας και απο εμας!

Σεβη η Μαρια παλι ζητουσε τον αγαπημενο της το πρωι στις κουνιες! :lol:

Φιλακια και καλο Σ/Κ!

το αίσθημα είναι δυνατό!:P

Γεια σας και παλι...

Τελικα πηγαμε για μπανιο Λαγονησι.. Ειχε παρα πολυ κοσμο, μετα βιας βρηκαμε ξαπλωστρα αλλα προς μεγαλη μας εκπληξη, η θαλασσα ηταν πεντακαθαρη παρολη την πολυκοσμια..

Μπηκα μαζι με το παιδι και σε καποια φαση αισθανθηκα μεγαλο τσουξιμο και φοβερη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.. Βγηκα εξω και ειχα τουμπανιασει ολοκληρη, ειχα κατακοκκινησει λες και ειχε χυθει πουμαρο επανω μου και ειχα κατα σημεια καντηλες σε μεγεθος καρουμπαλου. Μιλαμε τα επαιξα, φοβηθηκα πολυ ειδικα με το πρηξιμο, προσπαθουσα να βγαλω τη βερα και δεν εβγαινε με καμμια Παναγια!

Εν τελει εκατσα κανονικα στη θαλασσα γιατι δεν ηθελα να κοψω τη χαρα στο παιδι και φυγαμε γυρω στις 8μιση. Αφησαμε το παιδι σπιτι με τη μανα μου αφου τη μπανιαρισε και την κοιμισε ο Β και πηγαμε στο Συγγρου. Με εξετασαν, μου εκαναν μια ενεση κορτιζονης, μου εδωσαν ενα σκασμο αλοιφες (οι οποιες πρεπει να γινουν μιξη ολες μαζι σε ενα βαζακι) και με εδιωξαν. Επισης μου ειπαν πως ακομα και υψηλη αντιηλιακη προστασια να χρησιμοποιω, αυτο ισως μου ξανασυμβει. Ειναι κατι σαν "αλλεργια" του δερματος στον ηλιο. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο εκτος απο το να αποφευγω τον ηλιο οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται.

Το πρηξιμο εχει υποχωρησει μετα την ενεση και οι καντηλες εχουν ηρεμησει, αλλα εξακολουθω να εχω τρελη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.

Αυτα τα "ευχαριστα" απο εμας!

Φιλακια!

περαστικά σου μικρούλα μου κ γρήγορα!:(

Καλησπέρα! που εξαφανιστήκατε όλες?

Ο σύζυξ μου επέστρεψε χθες και αφού όλο το απόγευμα κάναν αγκαλίτσες και παιχνίδια με τα παιδιά, το βράδυ είπαμε να πάμε Μικρολίμανο για ποτό-φαγητό...Τι να πω...μετά μιλάμε για οικονομική κρίση. Φύγαμε από το σπίτι στις 21.00 και φτάσαμε εκεί στις 21.45. Καταφέραμε και βρήκαμε πάρκινγκ μετά από πολύ βρισίδι και νεύρα στις 22.40! Απίστευτο αυτό που γινόταν...Πολύς κόσμος έξω το βράδυ! Τελικά εμείς οι Έλληνες τη διασκέδαση -έστω κι αν είναι αραιά- δεν την κόβουμε με τίποτα...

αν περάσεις από τις πλατείες της πόλης μου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κ της νύχτας υπάρχει σμήνος! μονίμως. πάντα τους ζήλευα, από τότε που πήγαινα φροντιστήρια ως μαθήτρια, μετά ως φοιτήτρια κ πλέον ως εργαζόμενη κ μάνα! μα δουλειές δεν έχουν;

όσο για την κρίση, η φτώχεια θέλει καλοπέραση, αλλά κ τα δάνεια-δανεικά πάνε ακόμα σύννεφο!

χθες βούλιξε ο Αγιόκαμπος τόσο ως θάλασσα όσο κ ως μαγαζιά ταβέρνες, καφετέριες!:confused:

κατά τα άλλα, δεν έχουν, αλλά τις καγιέν κ τα τζηπ με τα λήζινγκ τα κυκλοφορούν, κι ας βάζουν βενζίνη με βερεσέδια! αρκεί να πουλήσουν μούρη!

από όλα αυτά κρατώ κ για μένα το η φτώχεια θέλει καλοπέραση! αλλιώς δεν παλεύεται!

κουκου τσα! νάμαι κι εγώ! καλησπέρα αλλοπρόσαλλες!!

εμείς : χθες πρωί - εξωτερικές δουλειές και ψώνια με ζώπυρο, χθες βράδυ σε πάρτυ γενεθλίων φίλης όπου γυρίσαμε σπίτι στις 4.30 το πρωί :shock: και σήμερα αποσυμπίεση...

όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είστε καλά??

μια χαρά περνάς ζωπυρούλα!:)

Την επεμβαση θα την κανω την Τριτη στο Μητερα. Θα παω με το Β και μολις τελειωσω θα βολταρουμε τα δυο μας... :) Τη Μαρια θα την παραλαβει η μαμα μου απο το σχολικο, θα ενημερωσω αυριο το σταθμο.

Φιλια και στις υπολοιπες! :D

όλα να πάνε κατ' ευχήν! κ μετά να βολτάρεις με τον Β!

Γεια σας, κόρες! Έκατσα και σας διάβασα πριν γράψω!

Η μαμα μου ήταν μαζί μας το ΣΚ. Αυριο ξεκινάει ακτινοβολίες.

κουράγιο Αγγελίνα, καλή δύναμη! :cool:

Κιουλτάκι, πάλι αλλάξατε γνώμη, μαρή? Δεν θα μένατε στα πεθερικά? Άσε, φαντάζομαι...θα τον έφαγες με τη μίρλα τον δόλιο τον άντρα σου κι έκλεισε άρον άρον να γλυτώσει!:lol:

:lol:

Σέβη, τι ακριβώς περιμένεις να σου πουν? Σόρρυ, δεν μπόρεσα να καταλάβω. :oops:

για το τί αποφάσισαν τα αφεντικά για το καθεστώς μισθολογικά για μένα! κουκουρούκου!

μάκια!

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Το παιδι μου εκκρινει ποταμια μυξας απο εχθες... Το πρωι μαλιστα ειχε ξεραθει η βλεννα και ηταν πασαλειμενο το μισο μουτρακι της. Της λεω λοιπον "Μαρακι μου μηπως θελεις καλυτερα να μην πας σχολειο σημερα? Να παρω τηλ. τον κυρ-Φωτη να μην ερθει? Θα κατσουμε εδω, θα παιξουμε, θα ζωγραφισουμε..." Με κοιταει με περιεργεια.... Συνεχιζω εγω.. "Λοιπον, τι λες?" Μου απαντα "παμε μαλαθα?" (δηλαδη θα παμε στη θαλασσα?) της εξηγω πως οχι, δεν μπορουμε κλπ κλπ και απαντα "Λολειοοοοοοο!! Γιαννηθ!" :lol::lol:

Μιας και ητανε απυρετη λοιπον, ειπα να μην μπω αναμεσα στο μεγαλο αυτο ερωτα. :mrgreen: Της εριξα κατι σταγονες otrivin για παιδακια και εβαλα αμπουλες φυσιολογικο ορο στην τσαντουλα της μηπως θελησουν να της ριξουν κι εκει. Αν γινει τιποτα (χτυπαω ξυλο), θα παω να την παρω.

Μακια! :D

ρε Φαίη, δεν μπορώ θα σου το πω. αν κολλήσει άλλο παιδάκι από την Μαρία; κρίμα δεν είναι;:confused:

Καλημέρα και καλή εβδομαδα....

Κι εγώ ο μακάκας ξεκ0λ0θηκα χθες που γυρίσαμε να σκουπίσω, σφουγγαρίσω... σηκώσαμε τέντες το βράδυ αφήσαμε ανοιχτές μπαλκονόπορτες και το βράδυ έπιασε αέρας... το πρωί τα πατώματα ήταν άθλιαααααααααααααα... Θέλω να κλάψω!

Επιπλέον η Κωτίτα αποφάσισε στις 1.40 να ξυπνήσει και να θέλει να κοιμηθούμε μαζί :eek: το τι κλωτσιά έφαγα όλη νύχτα και το τι στριφογύρισμα άλλο πράγμα... είχε τρελό βήχα και μύξες και έτσι δεν την έβαλα στο κρεβάτι της αλλά με διέλυσε την διαλυμένη μάνα! Το project φρέσκο γάλα... πάει και δεν πάει... θα δείξει.

τί πρότζεκτ είναι αυτό; δεν έπινε φρέσκο κ τώρα ξεκινάτε;

καλή επιτυχία!:)

όσο για τις δουλειές, θέλει πρόγραμμα! κ να μην σκας όταν δεν βγαίνει!!:cool:

Καλημερα Σεβακι!

Δεν ειναι ιωση ματακια μου, δεν μου εκανε καθολου πυρετο και οι βλεννες ειναι αχρωμες.. Σαν νερακι απο τη μυτη. Πιθανολογω πως μου την αρπαξε το Σαββατο στη θαλασσα γιατι φυσουσε κιολας. Εκεινη τουρτουριζε, ειχε μελανιασει αλλα δεν ηθελε να βγει. Οποτε εκει κρυωσε.

Εσυ τι εγινε? Με το Σ ολα καλα? Απο τη δουλεια κανενα νεο?

gM4vp2.png

Με τον Σ όλα καλά. εγώ αυτόν τον άνθρωπο θέλω να τον ξανακάνω σύντομα μπαμπά! πώς θα τον ψήσω δεν ξέρω!

με τη δουλειά ...σιγή ιχθύος, οπότε κι εγώ δεν το ανακινώ.

με το συμπάθειο βρε Φαίη μου, αλλά εγώ μπορεί κ να είμαι υστερική βέβαια, δεν θα την έστελνα. δεν έχω ούτε πείρα σε ιώσεις ούτε σε κρυώματα.

μόνο μια φορά μου αρρώστησε πρόσφατα με ακατεβατο πυρετό κ αφού έπαιρνε αντιβίωση για 8 μέρες κάναμε να δούμε άνθρωπο για 12 μέρες.

παρόλο που όταν παίρνει αντιβίωση το παιδί, δεν μπορεί να κολλήσει άλλον. είμαι λιγάκι χέζος σε αυτά. κ πάλι με το μπαρδόν!

Ναι ρε, κι εγω φοβαμαι πολυ.. Απλα εφοσον ειναι απυρετη, ειπα να τη στειλω.

Τελικα τη Χρυσπα θα την παρουν στο σταθμο? Εκει να δεις ιωσεις.. Τι μας περιμενει το χειμωνα ολες μας, δεν ξερω! :lol: Ας τις περνανε ελαφρα μωρε και δεν πειραζουν τα υπολοιπα.

Θα πας για το 2ο ρε θηριο? Εγω δεν....... με την καμμια ομως!! :lol:

gM4vp2.png

Καλημέρα !

Αγγελίνα,

Καλή δύναμη σου εύχομαι και όλα να πάνε κατ' ευχήν - το σημαντικό είναι να μην ταλαιπωρείται η γυναίκα...

Φαίη μου,

Προφανώς την ψιλο-'αρπαξε το παιδί... εμείς ακόμη δεν έχουμε κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Λέμε με το καλό εάν τα καταφέρουμε το επόμενο Σ/Κ και ο Θεός Βοηθός.

Καλή επιτυχία για αύριο κοριτσάκι και περαστικά σου με το δερματολογικό... μάλλον είσαι πολύ άσπρη, άρα πιο ευαίσθητη...

Harlow,

Δεν γνωρίζω σχεδόν τπτ για την επέμβαση που αναφέρεις... καλή δύναμη σου εύχομαι και να συνεργαστεί ο μπαμπάς σου επειδή από ότι έχω καταλάβει δεν πρέπει να βλέπει γιατρούς και να πετάει από την χαρά του...

Τα δικά μας ευχάριστα: η επέμβαση του θείου πήγε ανέλπιστα καλά. Σήμερα βγαίνει ! Τα αποτελέσματα της βιοψίας θα τα έχουμε σε 20 ημέρες, αλλά, φαίνεται πως το έχει πάρει "ζεστά" το θέμα -πήγαμε χθες να τον δούμε και μου έλεγε "Τίποτα κόρη μου σαν να έκανα σκωληκοειδίτη" και δώσ' του και γέλαγε !

Τα ζουζούνια μας είναι καλά ! Είχαμε πάει σε ένα πάρτυ το Σάββατο - η κόρη μου έτρωγε τα κεφτεδάκια 2-2 λες και ήταν ατάϊστη από την Μ. Δευτέρα ένα πράγμα... μετά το ΄γύρισε στην τσαχπινιά και στο χορό ! Επίσης, ΔΕΝ κοιμάται εάν δεν φοράει κοκκαλάκι... άλλο τούτο και πάλι... μιλάμε την βλέπω να γίνεται τρελό ψώνιο όμως !!! Ο Νικόλας απίστευτα ήσυχος. Δεν ξέρω τί έχει πάθει το παιδί μου. Όλο το Σ/Κ ήταν με βρακάκι - πήγαινε τουαλέτα κανονικά και μόνο μια φορά κατουρήθηκε πάνω του !

Χθες πήγαμε λίγο θάλασσα με τον αντρούλη κι ένα φιλικό μας ζευγάρι προς Νέα Μάκρη - Ζούμπερι, καθίσαμε και φάγαμε/ήπιαμε καφεδάκι στην Ραφήνα ! Ήταν πολύ όμορφα - γεμίσαμε και λίγο μπαταρίες !

Περιμένω πώς και πώς την άδειά μας !

Φιλιά σε όλες ! Καλή εβδομάδα να έχουμε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...