Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα αλλοπροσαλα κοριτσια!

Ειμαστε καλα μπορω να πω, ο απαυτος μας εχει παρει πολυ αερα γιατι δεν μαζευομαστε σπιτι καθολου. Τα γνωστα δηλαδη.

Το πρωι ειχα βγαλει στη Μαρια να φορεσει ενα κοκκινο λινο φουστακι, με ασορτι κοκκινο μπλουζακι και τα καινουρια της παπουτσια (οσες εχετε φατσοβιβλιο τα εχετε δει, οσες δεν εχετε, σας ενημερωνω πως εχουν απανω ενα κοκκινο λουλουδακι και διαφορες χαντρουλες). Ελα μου ομως που το φουστακι σκαλωσε στα μπουτακια μας και δεν ανεβαινε παραπανω... Δεν της κανει πλεον!!!!

Οποτε τραβηξαμε του Ιησου Χριστου τα παθη να την πεισουμε να διαλεξει μονη της αλλα ρουχα. Τελικα κατεληξε απο μονη της σε μια τζην φουστιτσα, φουξια πουκαμισακι και τα καινουρια παπουτσια της. (Οχι πως εχει σημασια και γι' αυτο σας το λεω, αλλα να..... Κουκουβααααα :lol:)

Στο σχολικο μπαινει παλι με γκρινιτσα, αλλα τουλαχιστον δεν οδυρεται. Εχθες μας εκανε λογο για καποιον "Γιαννη" :lol: Ελεγε συνεχεια πως την πηρε αγκαλια. Ρωτησα τη δασκαλα της σημερα και ειπε πως ο Γιαννης ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα παιδακια του σταθμου, ειναι ανηψιος της διευθυντριας και καθε πρωι που κατεβαινουν απο το σχολικο, τη σηκωνει αγκαλια και της μιλαει.....

Ο 1ος μας ερωτας λοιπον, ακουει στο ονομα Γιαννης!!!! :lol::tongue:

Διακοπες εμεις οπως σας εχω ηδη πει, θα παμε 26/08.... Οποτε προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να κανω υπομονη γιατι αργουμε ακομα!

Αυτα προς το παρον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα !!!

Έχω γράψει στα 2χρονα τα νέα μας...

Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή τη στιγμή ο θειούλης χειρουργείται... και ο Θεός βοηθός !!!

Κατά τα άλλα, πολύ τρέξιμο αυτές τις ημέρες... μια η εεταα μια τα σκ@τά (έκανα και ομοιοκαταληξία) μου την δίνει η ζέστη στα νεύρα... τα πιτσιρίκια μου σφάζονται στην κυριολεξία και η μαμά -εγώ δλδ- με τα μυαλά στα κάγκελα !!!!

Έρχεται όμως Σ/Κ, οπότε ελπίζω να βγούμε έξω να ξεδώσουμε και να ξεσκάσουμε !!! Ναι καλά, τώρα που το λέω με περιμένει σίδερο απόψε το βράδυ εάν δεν θέλω να τα κάνω Σαββατιάτικα ή Κυριακάτικα -στην χειροτέρα-... "ουφ" ! Ένα μεγάλο μπαϊλντισμένο "ουφ" κι από εμάς !!! Συγγνώμη, αλλά είναι αδύνατον να εκφράσω με άλλα λόγια αυτό που νοιώθω ....

Αερικούλι,

Περαστικά στην αδερφούλα σου !

Φαίη, καλός ο Γιαννάκης; το έμαθε ο πατήρ της Μαρίας; εγκρίνει;

Τι να σου πω ρε Σεβακι μου!! :lol::lol:

Ο πατηρ με εβαλε να ρωτησω τη δασκαλα (χωρις πλακα), να δει για ποιον Γιαννη μιλαει η μικρη.. Οταν επιβεβαιωσε τις υποψιες του, κοκκινησε και καταπιε τη γλωσσα του... :lol:

Παντως περα απο την πλακα, ο Β ειναι εντελως τρελαμενος με τη Μαρω μας.. Πολυ φοβαμαι πως θα ζησουμε δραματα οταν μεγαλωσει με το καλο το παιδακι μας.. Ηδη πολλες φορες λεει "πολυ κοντο αυτο" "πολυ εξαλλο το αλλο"... Ενταξει, θελω να πιστευω πως θα κανω την ειρηνευτικη δυναμη αναμεσα τους. Μη χασουμε τις ισορροπιες. Αλλα θα υποφερει, ειμαι σιγουρη.. Καθε φορα που η μικρη θα πηγαινει βολτα, θα τον τριβελιζει... Τι να κανουμε, αυτα εχει η σχεση πατερα - κορης! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω ρε Σεβακι μου!! :lol::lol:

Ο πατηρ με εβαλε να ρωτησω τη δασκαλα (χωρις πλακα), να δει για ποιον Γιαννη μιλαει η μικρη.. Οταν επιβεβαιωσε τις υποψιες του, κοκκινησε και καταπιε τη γλωσσα του... :lol:

Παντως περα απο την πλακα, ο Β ειναι εντελως τρελαμενος με τη Μαρω μας.. Πολυ φοβαμαι πως θα ζησουμε δραματα οταν μεγαλωσει με το καλο το παιδακι μας.. Ηδη πολλες φορες λεει "πολυ κοντο αυτο" "πολυ εξαλλο το αλλο"... Ενταξει, θελω να πιστευω πως θα κανω την ειρηνευτικη δυναμη αναμεσα τους. Μη χασουμε τις ισορροπιες. Αλλα θα υποφερει, ειμαι σιγουρη.. Καθε φορα που η μικρη θα πηγαινει βολτα, θα τον τριβελιζει... Τι να κανουμε, αυτα εχει η σχεση πατερα - κορης! :D

σε ρωτάω, γιατί κάπως έτσι είναι κ ο Σ με την κόρη του;):rolleyes:

κ ο δικός μου κοκκινίζει!! ιδίως μόλις πλησιάζει η Χ τα αγοράκια κ τα αγκαλιάζει!!!!!τί να κάνω! έχω κοινωνικό παιδί, αγαπησιάρα! πήρε από τη μανούλα:mrgreen::lol:

αχ, τί τραβάμε οι μανάδες!!!:tongue:

σπέρες Χριστίνα!:)

Μεταξάκι, το τελευταίο πιστεύω ενδιαφέρον έχει το Ε9:). ο Σ θέλει καραγκούνη, ομορφούλη κ να στρώσει την Χ, λέει:P

σιγά να μην την δώσει έτσι αμαχητί!!!!

για χοντρές πλάκες!

εγώ θα ήθελα Πόντιο (ακούς Νίτσα;), από καλή οικογένεια (δεμένη), κ να λατρεύει το παιδί μου!το ότι θα τον έχει επιλέξει καλύπτει όλα τα άλλα!!!!

έχω ξεφύγει κ εγώ! με παρέσυρε ο έρωτας της Μαρίας!;)

καλησπέρα κόρες!

ιδιαίτερα νέα δεν έχω... πολύ τρέξιμο όμως βρε αδελφέ... και φαντάσου, έχω μόνο ένα παιδί...:shock::confused::cool:

περαστικά στη Τζο!!

λαβ, σιδερένιος ο θείος!!

η Ρηνιώ που χάθηκε?

η Αγγελίνα είναι στο σπίτι της παραλίας!!:mrgreen::mrgreen:

ιδιαίτερα νέα δεν έχω... πολύ τρέξιμο όμως βρε αδελφέ... και φαντάσου, έχω μόνο ένα παιδί...:shock::confused::cool:

όλα αυτά επί δύο.... δυο φορες το τρεξιμο, δυο τα παιδια......

αυτά είναι τα δικά μου νέα.....

και σας παρακαλώ μην αναφέρετε τη λέξη "διακοπές"....

Καλημέραααααααα!

Χθες πήγαμε κινηματογράφο με το γιόκα μου και είδαμε τα αυτοκίνητα. Ο μικρός πέρασε τέλεια κι εγώ ακόμη πιο τέλεια! Έχει το συνήθειο να μιλάει όταν βλέπει ταινία. Πως δεν μας έδιωξαν? μόνο ο Π. μιλούσε και γελούσε... φορτώθηκα και σαν το γαιδούρι με ποπ κορν και ζαχαρωτά! Ωραία περάσαμε..Γυρίσαμε στις 20.00 και μετά υποτίθεται ότι θα έβγαινα για ποτό αλλά τελικά επέλεξα να μείνω σπίτι με τα παιδιά..Με πιάσανε τύψεις, αδιαθέτησα κιόλας! Μου λέει ο Γ. ξεκουράσου κ θα βγούμε μαζί αύριο απόψε(!) χοχοχοχο

Αλλά κορίτσια χθες έμεινα για 1η φορά βράδυ μόνη μου κι έπαθα λαλα από φόβο!

Βρυκολιάκασα.. Πήρα τα παιδιά μαζί μου στο κρεβάτι και ξυπνήσανε γύρω στις 00.00 και θέλανε στα κρεβάτια τους (εκπαιδευμένα!!!).

Σεβούλα συμφωνώ και επαυξάνω!!! Θα κάνεις Πόντιο γαμπρό, να τον λένε Π. και να είναι από την Αθήνα! Έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή...

Λοιπόν... 2 μέρες που λείπει ο Γ. πρέπει να πω ότι έχουμε απόλυτη καθαριότητα στο σπίτι -μη με βρίσετε!- και η απουσία του είναι αισθητή...Ευτυχώς σήμερα επιστρέφει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας!

Κλασσικα αλλη μια μερα που δεν εχουμε βαλει κωλο οχι απλα κατω, αλλα και μεσα στο σπιτι..

Το πρωι ξυπνησαμε, πηραμε πρωινο, πηγαμε κουνιες και επιστρεψαμε 11μιση για να μη μας ξεκουδουνιασει εντελως ο ηλιος. Μετα φαγαμε φρουτοκρεμα και τη βγαλαμε στην πισινουλα μας. Η οποια εχει ξεφουσκωσει γιατι καπου τρυπησε το πανω μερος, αλλα ευτυχως το κατω μερος ζει κανονικα και με μια τεχνοτροπια του μπαμπα μας, πλατσουριζουμε κανονικα.

Το μεσημερι λιωσαμε στον υπνο αλλα θα ηθελα λιγακι παραπανω. Δυστυχως για εμας απο τις 4 παρα η Μαρω ειναι ξυπνια.... Οποτε κι εμεις.

Τωρα τρωει και σκεφτομαι μηπως την παρουμε και παμε καμμια "μαλαθα" αλλα δεν ξερω σε τι φαση ειναι η βενζινη στο αμαξι και επειδη παμε Λαγονησι, ισως να μη μας βγαλει ως εκει. Θα δειξει.

Αυτα απο εμας!

Μεταξακι τι εγινε τελικα με το χειρουργειο?

Νιτσακι εγω δεν προκειται να σε βρισω για τις δουλειες! :mrgreen:

Κιουλτακι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη να περασουν οι μερες.. :( Μανικι αυτο με τα βραδυα παντως, το περναω τουλαχιστον 4 με 6 φορες το μηνα που ο Β δουλευει 00:00 - 06:00. Εχθες ας πουμε δουλευε ολη νυχτα. Και σημερα παλι ολη νυχτα δουλευει. Οποτε.... καλα μας κουραγια!

Ζουπυ καλη συνεχεια στο τρεξιμο.. Κι εγω με ενα αλλα και παλι τρεχω πανικοβλητη!

Σεβη η Μαρια παλι ζητουσε τον αγαπημενο της το πρωι στις κουνιες! :lol:

Μπουνιτσα σε αναζητουσαμε εχθες αλλα μαλλον σε πηρε αποκλειστικοτητα ο Τραμπαλιζε!

Φιλακια και καλο Σ/Κ!

gM4vp2.png

Γεια σας και παλι...

Τελικα πηγαμε για μπανιο Λαγονησι.. Ειχε παρα πολυ κοσμο, μετα βιας βρηκαμε ξαπλωστρα αλλα προς μεγαλη μας εκπληξη, η θαλασσα ηταν πεντακαθαρη παρολη την πολυκοσμια..

Μπηκα μαζι με το παιδι και σε καποια φαση αισθανθηκα μεγαλο τσουξιμο και φοβερη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.. Βγηκα εξω και ειχα τουμπανιασει ολοκληρη, ειχα κατακοκκινησει λες και ειχε χυθει πουμαρο επανω μου και ειχα κατα σημεια καντηλες σε μεγεθος καρουμπαλου. Μιλαμε τα επαιξα, φοβηθηκα πολυ ειδικα με το πρηξιμο, προσπαθουσα να βγαλω τη βερα και δεν εβγαινε με καμμια Παναγια!

Εν τελει εκατσα κανονικα στη θαλασσα γιατι δεν ηθελα να κοψω τη χαρα στο παιδι και φυγαμε γυρω στις 8μιση. Αφησαμε το παιδι σπιτι με τη μανα μου αφου τη μπανιαρισε και την κοιμισε ο Β και πηγαμε στο Συγγρου. Με εξετασαν, μου εκαναν μια ενεση κορτιζονης, μου εδωσαν ενα σκασμο αλοιφες (οι οποιες πρεπει να γινουν μιξη ολες μαζι σε ενα βαζακι) και με εδιωξαν. Επισης μου ειπαν πως ακομα και υψηλη αντιηλιακη προστασια να χρησιμοποιω, αυτο ισως μου ξανασυμβει. Ειναι κατι σαν "αλλεργια" του δερματος στον ηλιο. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο εκτος απο το να αποφευγω τον ηλιο οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται.

Το πρηξιμο εχει υποχωρησει μετα την ενεση και οι καντηλες εχουν ηρεμησει, αλλα εξακολουθω να εχω τρελη φαγουρα σε ολο μου το κορμι.

Αυτα τα "ευχαριστα" απο εμας!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Καλησπέρα! που εξαφανιστήκατε όλες?

Ο σύζυξ μου επέστρεψε χθες και αφού όλο το απόγευμα κάναν αγκαλίτσες και παιχνίδια με τα παιδιά, το βράδυ είπαμε να πάμε Μικρολίμανο για ποτό-φαγητό...Τι να πω...μετά μιλάμε για οικονομική κρίση. Φύγαμε από το σπίτι στις 21.00 και φτάσαμε εκεί στις 21.45. Καταφέραμε και βρήκαμε πάρκινγκ μετά από πολύ βρισίδι και νεύρα στις 22.40! Απίστευτο αυτό που γινόταν...Πολύς κόσμος έξω το βράδυ! Τελικά εμείς οι Έλληνες τη διασκέδαση -έστω κι αν είναι αραιά- δεν την κόβουμε με τίποτα...

Love4four όλα καλά με το θείο σου?

Φαίη μου, περαστικά σου! πρώτη φορά ακούω για αλλεργία στον ήλιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...