Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η δουλειά πάει χάλια και νιώθω ανασφάλεια. Τι θα γίνει? θα 'θελα να 'χα μία σφαίρα και να έβλεπα την οικογένεια μου σε 2 χρόνια από τώρα... έχω αγωνία!
Νίτσα μου,

Μεγάλη κουβέντα είπες... εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να σκέφτομαι τί μπορεί να γίνει αύριο...

κι εγω μαζι σας....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Λοιπον.... Ο μαραθωνιος με τα ρουχα ακομα καλα κρατει...

Εχθες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα, εβλεπα εφιαλτες ολη την ωρα... Εν τελει κοιμηθηκα την ωρα που χαραζε κι ετσι το πρωι η μικρη ετοιμαστηκε με τον πατερα της. Ψιλο-εκλαψε και σημερα. Στις 10 σηκωθηκα και ξαναριχτηκα στη μαχη.

Πλεον δεν εχω μονο τα ασιδερωτα, καθως αποφασισα να αλλαξω διαρρυθμιση στις ντουλαπες. Που σημαινει ΟΟΟΟΟΛΑ τα ρουχα εξω, σαπουνισμα στα συρταρια και ξανα-μανα μεσα ετσι οπως τα θελω.

Δουλεια με φουντες ανοιξα αλλα προκειμενου να σκεφτομαι ΧΙΛΙΕΣ φορες αυτο.

Οπου να 'ναι ερχεται η μικρη απο τον παιδικο.

Εχθες τη ρωτησαμε ποιον αγαπαει περισσοτερο: την Κυρια Ρενα (διευθυντρια), την Κυρια Κατερινα (δασκαλα της), τον Κυρ - Φωτη (οδηγος του σχολικου) ή την Τανια (συνοδος του σχολικου)? Και το σκατο απαντησε κατευθειαν "Κυια Ενα" (Την Κυρια Ρενα δηλαδη :lol:)

-Μεταξυ μας... Κι εγω εκεινη αγαπαω περισσοτερο!! :D-

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα! Σήμερα είχα λίγη δουλεια, επειδή το κ***βαρεσα όλη την εβδομάδα

Το παιδί μου περνάει σούπερ απ'ότι μαθαινω, κάνει τα μπανακια του, παίζει με τον παππού και τρώει τον άμπακο. Χτες έφαγε:

Γάλα το πρωι

Μπισκότα στο λεωφορειο για την παραλία

Γιαουρτακι στην παραλία

Κεφτεδάκια μετα το μπανιο παρέα με τον παππού που επινε το ουζακι του

Μπισκοτα στην επιστροφη

Μεσημεριανο δεν θυμαμαι τι ειχε

Γεμάτο μπωλ φρουτόκρεμα το απόγευμα

1/2 τοστ

Γάλα το βραδυ

Είναι πολλά λέτε? :shock::shock::shock::D:D:D:D

Η δουλειά πάει χάλια και νιώθω ανασφάλεια. Τι θα γίνει? θα 'θελα να 'χα μία σφαίρα και να έβλεπα την οικογένεια μου σε 2 χρόνια από τώρα... έχω αγωνία!

Άστα να πάνε Νίτσα...Εμείς έχουμε μεινει 3 και ο κούκος.

Πλεον δεν εχω μονο τα ασιδερωτα, καθως αποφασισα να αλλαξω διαρρυθμιση στις ντουλαπες. Που σημαινει ΟΟΟΟΟΛΑ τα ρουχα εξω, σαπουνισμα στα συρταρια και ξανα-μανα μεσα ετσι οπως τα θελω.

Δουλεια με φουντες ανοιξα αλλα προκειμενου να σκεφτομαι ΧΙΛΙΕΣ φορες αυτο.

Χαρά στο κουραγιο σου :shock:

Εγω πηγα τελικα στον γιατρο μου με κοιταει περιεργα και μου λεει γιατι ηρθες???

Με ξερει χρονια υποψην, του λεω μαλλον εχω βροχοσπασμο μπορει και ακροαστικα αλλα σιγουρα βροχοσπασμο. Και μου λεει εκανες μονη σου διαγνωση και γιατι ηρθες τοτε?? Γελοντας ευτυχως τα ειπε.

Του λεω μαλλον ξερω τι εχω αλλα δεν ξερω πως θα περασει χαχαχα.

Οντως με εξεταζει βροχοσπασμο εχω καταλοιπο της ιωσης και ξεκιναω δευτερη αντιβιωση και ενα εισικο σπρει το σουμπικορτ το εχω ξαναπαρει παλια.

Αυτα τα νεα μας και μου εκανε και την καρδια περιβολι ο γιατρος, μεχρι να περασουν τρια τεσσερα χρονια αυτα θα παθαινεις απο τον Μαριο.

Και του λεω μεχρι να περασουν τρια τεσσερα χρονια θα εχω παει στα θυμαρακια με τοσες ιωσεις χαχαχα.

Μετα για να πνιξω τον πονο μου βγηκα απο τον γιατρο και μπηκα σε ενα κομμωτηριο χαχα και εγινα παλι ανθρωπος, εκμεταλλευομενη οτι η μαμα ηταν κουνιες με τον Μαριο.

Αυτα τα νεα μας.

Καλησπέρα κι από μένα :)

Όχι δεν είναι πολλά μάλι ;) Μια χαρά είναι... η θάλασσα ανοίγει την όρεξη :)

Νίτσα... κι εμείς στο τσακ το γλιτώνουμε το κλείσιμο... όλα τα τυπογραφεία που συνεργαζόμαστε κλείνουν το ένα μετά το αλλο! Φρίκη!

Τα νέα μας..... όχι πολύ ευχάριστα αφού η θεία τζο ράγισε το χέρι της! Και το χειρότερο είναι ότι υποτίμησε το χτύπημα και πήγε για δουλειά σήκωσε βάρος και έτσι το μεσημέρι που σχόλασε ήταν χειρότερα απ' ό,τι θα ήταν αν πήγαινε κατευθείαν στο νοσοκομείο... Μπήκε γύψος για μια εβδομάδα. Έχει ραγίσει ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη οπότε ο γύψος είναι αναπόφευκτος! Ευτυχώς είναι το αριστερό. Μου ανακοίνωσε πριν λίγο ότι τώρα καταλαβαίνει τι τράβηξα (εμένα ήταν συντριπτικό κάταγμα βέβαια οπότε πάλι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν είναι ο ίδιος πόνος).... θέλει κουράγιο γιατί ερχεται και καύσωνας και πολύ φαγούρααααααααα!

Διαφημίσεις

Μπράβο Μάρκο για το κομμωτήριο! Εγώ να δω πότε θα αξιωθώ! Εγώ έκανα ημιπετικιούρ. Βασικά ξέβαψα νύχια και καθάρισα λίγο τα σκληρά :) Το βάψιμο αν προλάβω αύριο αλλιώς το ΣΚ στην Ερέτρεια!

γεια σου Μαρκοπουλακι μου! Το μικράκι μου ευτυχώς καλύτερα...κοιμάται με τον μπαμπα πάνω και εγώ κάνω διευθετίσεις για τη δουλεια αύριο.... εσείς? Τι ειναι αυτά που διάβασα?Περαστικά σου.....

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρα σας!

Ειμαστε μια χαρα σε γενικες γραμμες. Εσκασε η πισινα μας, αλλα ευτυχως το πανω μερος. Το εχει "καμουφλαρει" καπως ο μπαμπας μας και καναμε κανονικα μπανιο το απογευμα εκει, αλλα φαινεται αθλια. Τουλαχιστον η Μαρια πλατσουριζει παρολο που εχει ασχημη οψη.

Αυριο το απογευμα εχουμε παιδιατρο. Εμβολιο. Θα την πηγαινα απο Δευτερα, αλλα επειδη εχουμε και το βασανο της προσαρμογης, προτιμησα να μην εχει σχολειο την επομενη απο το εμβολιο κι ετσι, το κανονισα για αυριο.

Να μας δωσει και οδηγιες, τι να προσεξουμε τι οχι τωρα στις διακοπες, να δουμε ποτε κλεινει κι εκεινος ιατρειο... Τα γνωστα!

Μπουνιτσα... Το βιβλιο το τελειωσα. Ηταν ωραιο, διαβαζοταν ξεκουραστα. Ειχε λιγο μπερδεμα γιατι πηδουσε απο τον ενα ηρωα στον αλλο αλλα ηταν η πλοκη τετοια που σε κρατουσε σε ενδιαφερον. Χαλαστηκα λιγο με την εξελιξη και δεν μου αρεσε πολυ το τελος. Αλλα οπως εχω ξαναπει, για εμενα που ειμαι του αναλαφρου ρεπερτοριου, ηταν ενα ευχαριστο βιβλιαρακι για το καλοκαιρι.

Μαρκοπουλακι περαστικα και μεγεια το μαλλι!

Περαστικα και στη θεια Τζο και θα τη μαλωσω που δεν πηγε κατευθειαν στον γιατρο. Πανω απο την υγεια μας δεν βαζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ. Ο,τι κι αν ηταν αυτο που ειχε να κανει, επρεπε να το αφησει και να παει νοσοκομειο. Φυσικα θα της τα ψαλλω και απο κοντα.

Αυτα προς το παρον!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!

Κρις περαστικά στη Τζο...δράμα το χέρι!

Μάλυ κι εμείς 3 κι ο κούκος μείναμε και προβλέπεται να μην μένει κανείς. Χάλια η κατάσταση. Οι πελάτες μας πάνε κι αυτοί απ' το κακό στο χειρότερο.

Κι όχι τίποτα άλλο, σκέφτομαι που θα γίνουμε δυο οι άνεργοι στο σπίτι και φρίττω!

Σήμερα είπα να πάω τον Π. κινηματογράφο να δούμε τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...Έτσι να διασκεδάσουμε λίγο! περιμένει πως και πως..

Το πρωί είχε πλάκα που ξυπνήσαν και τα 2 και ήρθαν μαζί μου στο κρεβάτι! Και δώσε αγκαλιές μεταξύ τους και φιλιά...τι ωραία που ήτανε!

είμαι η Σέβη κ είμαι καλά, δηλαδή καλύτερα!

ζωπ, μεγάλη κουβέντα είπες περί υπομονής, ανοχής.....:cool:

ανυπομονώ να πάμε διακοπές να ξεφορτώσω......μας βλέπω μάλλον για 3η εβδομάδα Αυγούστου. το πού κ πόσο ακόμα δεν το ξέρω. θα ήθελα Χαλκιδική, αλλά δεν θέλω να ταλαιπωρήσω την Χ.

περαστικά στην Τζο, περαστικά στην Ειρήνη. πολύ καλά έκανες με το μαλλάκι. έτσι κ εγώ προχθες, χτενίστηκα κ κούρεψα κ την Χ, επεισοδιακά βέβαια...

μαλ, μια χαρά είναι όλα όσα περιέγραψες. η Χ τελευταία αρέσκεταιστο να τσιμπολογά, ενώ το μεσημερι δεν τρώει όλο το φαγητό.

όσο όμως είναι στην ίδια καμπύλη, δεν με πολυνοιάζει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...