Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σέβη θα σου πω ένα περιστατικό με τον πρώην (αυτό θυμαμαι τώρα, είπαμε έχω ενα θεματακι με την μνημη μου :tongue:). Μιλάμε για πολύ ζηλιαρη και κτητικό άνθρωπο

Είχα πιασει μια δουλεια και ήταν άλλα 2 αγορια και μια κοπέλα σχεδόν συνομήλικοι. Γενικά περνουσαμε καλά και καποια στιγμη κανονισαμε να βγουμε ένα βραδυ έξω. Ο ακατανόμαστος δεν ήθελε να πάω με τπτ. Ζήλευε και δεν ήθελε να είμαι μαζί με άλλους ανθρώπους εκτός από αυτόν και την παρέα μας. Φυσικά δεν ήθελε ούτε να πάμε μαζί... σιγά μην καταδεχόταν να συναναστραφεί ανθρώπους που δεν ήταν η παρέα του...

Βρηκα μια δικαιολογια και τα παιδια άλλαξαν την ημέρα (ή ξανακανόνισαν...?) ώστε να μπορέσω. Πάλι δεν πήγα επειδή έκανα την χάρη στον πρώην

Και ρωτάω....μήπως θα έπρεπε να τον έχω γραψει και να έχω πάει??? Τι θα έκανε δηλαδή??? μήπως θα με χώριζε? αυτό έγινε ούτως ή άλλως... :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ ωχ ωχ ανασφαλειες πολλες βλεπω Σεβη.

Εμεις μολις γυρισαμε απο το Μετροπολιταν που ακουσαν ολοι τον Μαριο μεχρι και 7 τετραγωνα.

Πηγαμε για ακτινογραφια και μολις περασαμε απο το γηπεδο Καραισκακη καταλαβε που παμε και αρχισε να φωναζει πιτι πιτι να παμε σπιτι δηλαδη και μετα εκλαιγε μεχρι που τελειωσαμε. Ολοι τον μαθανε μεσα στο Μετροπολιταν.

Τα αποτελεσματα τωρα, παμε καλα αρχισε να δενει το ειδαμε και στην ακτινογραφια αλλα θελει προσοχη ειπε η ντοκτορ καμια δεκαρια μερες ακομα.

Βεβαια ο Μαριος πλεον δεν το προσεχει καθολου.

το κουφό είναι ότι ποτέ δεν μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας στα 4 χρόνια που είμαστε μαζί, ποτέ δεν υπαινίχθηκε το παραμικρό.

εγώ συνήθως ήμουν το ζηλιαρόγατο, αλλά πάντα χιουμορίζοντας...

όντως κορίτσια, μεγάλη ανασφάλεια κ κόμπλεξ!

όλα ξεκινούν από τη δουλειά, από ανταγωνισμό που βλέπει παντού κ από υπέρμετρο εγωισμό, που του τον έχω θεριέψει κ εγώ, το ομολογώ!

τώρα αυτομουτζώνομαι, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολα να του κόψω τα κεκτημένα.

δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. σιγά σιγά!

Ειρήνη μου, να του το θυμίζεις εσύ. θέλει μπίρι μπιρι να το προσέχει για να είναι πολύ δυνατός κ γενναίος μετά!!!φτιάξτο σαν παραμύθι για να είναι πιο ζεστός με το να το προσέχει. να το δει σαν αποστολή!!!!

κ φυσικά περαστικά κ αγύριστα για τον Μαριούλη! μα τί μάτια!!!!!!

Όλα καλά με το Μάριο, μπράβο! τα άτιμα το μυρίζονται όταν είναι να πάνε σε γιατρό..Η Ο. με το που βλέπει το κτίριο που βρίσκεται η παιδίατρος τσιρίζει λες και την πάμε για σφαγή!

Σεβούλα κι εγώ ζήλευα πολύ, τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο, το έχω ξεπεράσει βέβαια...έγινα αναίσθητη. Ο Γ. που έχει λόγους να ζηλεύει, δεν το δείχνει. Αφού κπ φορές μου έκανε εντύπωση αλλά.......όταν το έδειξε........ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε!

Να σου πω ότι δεν του αρέσει να ντύνομαι έξαλλα -που δεν το κάνω αλλά κπ φορές θέλω να πάρω 1φόρεμα με ντεκολτέ- ανένδοτος!

Ζηλεύει περισσότερο όταν καταλαβαίνει/αισθάνεται ότι με παρατηρούν!

Διαφημίσεις

όντως κορίτσια, μεγάλη ανασφάλεια κ κόμπλεξ!

όλα ξεκινούν από τη δουλειά, από ανταγωνισμό που βλέπει παντού κ από υπέρμετρο εγωισμό, που του τον έχω θεριέψει κ εγώ, το ομολογώ!

τώρα αυτομουτζώνομαι, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολα να του κόψω τα κεκτημένα.

δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. σιγά σιγά!

Υπάρχει και κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις. Να τον κανακεύεις και να του τονώνεις τον εγωισμό. Έστω και αν δεν το εννοεις, δεν πειράζει να τον δουλεψεις λίγο. Κάντον να αισθανθει μοναδικός, σπουδαιος με τα λόγια σου, άσχετα αν στην πράξη θα τον γραφεις και θα κανεις το δικο σου. Θα του λες πάντα πως ειναι το στήριγμα σου, η κολώνα του σπιτιου σου

μαλεκονάκι μου, από το πολύ κανάκεμα την πάτησα κ το εννοώ ότι είναι η κολώνα κ η κολώνια του σπιτιού μου. κλασικό λιοντάρι, αχόρταγο, εγωκεντρικό, αλλά κ προστατευτικό, προνοητικό, ...έχει τα πολύ καλά του, έχει κ τα μη χειρότερα!

κ εγώ έτσι είμαι στο περίπου, αλλά όλα έχουν ένα όριο κ εγώ μόλις χθες το έφτασα.

δεν μιλάμε Νιτσάκι μου για τέτοια, ρούχα κ ζηλίτσες. αυτά είναι αλατοπίπερο. εγώ σου μιλάω για χιουτζ ιστορία που έφτιαξε στο κεφάλι του κ την πίστεψε.......

Γεια σας και απο εδω......εγω δεν θα πολυμπαινω γιατι εχω καποια θεματακια.....ΔΕΝ ειναι υγεια οποτε ολα καλα. Απλα δικαιολογω την εξαφανιση μου. Φιλω τους παντες και θα με βλεπετε και εκει λιγο πιο μειωμενα (στο φβ).......:D

Σε ολες ευχομαι κουραγια.....δεν εχω δυναμη να δω τι γραψατε.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

χαιρετώ κι εγω!!!!

εμείς χτες επιτέλους κάναμε το πρώτο μπάνιο!!!!!! τελευταίο Δευτερότριτο του Τολ κι ειπαμε να το ευχαριστηθούμε... προχτες ειχε πολυ αερα και δε καναμε μπάνιο αλλά χτες ήτανε γαμάτα!!!!!!

πήγαμε και για φαγητό το βράδυ!!! και τα παιδάκια μας κύριοι!!!! ο μικρος κοιμοτανε κι ο Κων ανέλπιστα ήσυχος!!!!!!!

τώρα;;;;;; από Σεπτέμβρη πάλι τα ωραια.... :shock::shock::shock::shock: ας είναι.....

Sevoula, βλέπω ανασφάλεις ο κύριος ε;;; γιατί;;; παθαίνει κρίσεις φανατασιοπλήξίας;;;

το τι τους πιάνει μερικές φορές δε λέγεται.... λες και κάτι τους τσιμπά ρε....

εμείς στην αρχή είχαμε θέματα ζήλεας μεγάλα..... μεγάλα καταλάβαμε ότι ήταν ανούσιο να ζηλευουμε έτσι και το κόψαμε....

η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο Σάββατο που βγήκε και γύρισε στης 7:15 το πρωί ψιλοζήλεψα.... αλλά πιο πολύ με τη καλή έννοια... και καλά ήθελα κι εγώ να βγω και να λιωσω.... αλλά έχω το σκουλαρίκι στο βυζί εγώ, οποτε αναμένω.....

Διαφημίσεις

Σέβη μου,

α όχι χρυσό μου εσύ τον έχεις αφήσει να το παρατραβήξει το σχοινί ... ε μα ναι... δεν επιτρέπεται να σου κάνει τέτοιου είδους σκηνές από το πουθενά και να μην παραδέχεται και το άδικό του δλδ έλεος !!!

Βάλε όρια . Τί πάει να πει "λιώνω με το που τον βλέπω κλπ κλπ" το έχει καταλάβει κι εκμεταλλεύεται ακριβώς αυτή την αδυναμία σε σένα.

Να αδιαφορήσεις δεν σου λέω, επειδή ούτε εγώ θα μπορούσα να το κάνω. Είναι στον χαρακτήρα. Αλλά να κάτσεις να του κάνεις μια όμορφη/ήρεμη συζήτηση τύπου "Δεν ανέχομαι αυτού του είδους την συμπεριφορά εκ μέρους σου" - τελεία και παύλα- εξηγώντας τους λόγους.... το βρίσκω ως την μόνη λύση...

Ο Γ. που έχει λόγους να ζηλεύει, δεν το δείχνει. Αφού κπ φορές μου έκανε εντύπωση αλλά.......όταν το έδειξε........ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε!

υπάρχει κανεις, άντρας ή γυναίκα, που να μην έχει λόγους να ζηλεύει;;;;;;

τη ζήλια την εχουμε όλοι μέσα μας..... το θέμα είναι πως την εκδηλώνουμε στον άλλον....

Ζούπυ τι κάνεις? πως είναι το παιδί?

το παιδί μια χαρά! εγώ περιμένω τη σύνταξη για να ξεκουραστώ!:lol:

Ζούπη+Βιβή,

Μπαίνετε να γράφετε 1-2 αράδες έτσι για να ξέρουμε ότι "όλα" βαίνουν καλώς...

λαβ μου, μπαίνω όταν μπορώ... (η φίλη μου δεν έχει καν τηλεφωνήσει στο κέτερινκ - έχει γίνει μύλος με το θέμα του τραπεζιού!)

είμαι πολύ θύμα κ θέλω να το αλλάξω. είμαι υπερβολικά ερωτευμένη κ υπερβολικά καλή-υποχωρητική μαζί του.

σέβη μου, είπαμε... η υπομονή είναι προτέρημα, η ανοχή ελάττωμα...

Γεια σας και απο εδω......εγω δεν θα πολυμπαινω γιατι εχω καποια θεματακια.....ΔΕΝ ειναι υγεια οποτε ολα καλα. Απλα δικαιολογω την εξαφανιση μου. Φιλω τους παντες και θα με βλεπετε και εκει λιγο πιο μειωμενα (στο φβ).......:D

Σε ολες ευχομαι κουραγια.....δεν εχω δυναμη να δω τι γραψατε.....

ελλ, σε σκέφτομαι... εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...

Καλημέρα!

Που εξαφανιστήκατε όλες?

Ζούπυ θα περιμένεις πολύ για τη σύνταξη -δεν θέλω να σ' απογοητεύσω! Οπότε δούλευε γιατί έχεις χρόνο μπροστά...

Ελλ κατανοητό..Εύχομαι να βρεις άκρη και -κυρίως- την εσωτερική σου ηρεμία! Δε λέω περισσότερα...

Η δουλειά πάει χάλια και νιώθω ανασφάλεια. Τι θα γίνει? θα 'θελα να 'χα μία σφαίρα και να έβλεπα την οικογένεια μου σε 2 χρόνια από τώρα... έχω αγωνία!

Καλημέρα !!!

Νίτσα μου,

Μεγάλη κουβέντα είπες... εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να σκέφτομαι τί μπορεί να γίνει αύριο...

Ell,

Εύχομαι ό,τι κι αν είναι αυτό που σε απασχολεί, να είναι κάτι περαστικό... εμείς εδώ θα είμαστε όποτε θες...

Ζούπυ,

Τί έγινε με την φιλενάδα ? Πλακώθηκαν για το τραπέζι ???? Γιατί πάντα στον γάμο πρέπει να γίνει πριν κι ένας χαμός... δεν το καταλαβαίνω...μάλλον φταίει το άγχος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...