Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εγώ τ' ανοίγω το μαγαζί?

Ζούπυ τι κάνεις? πως είναι το παιδί?

Συνήθως πηγαίνουμε στον Κάλαμο, μπαίνεις μόνο με παπούτσια -λόγω πέτρας- αλλά είναι πολύ καθαρά. Προχθές πήγαμε Κινέτα, είναι κι εκεί πολύ ωραία, έχει βοτσαλάκι, καθαρά νερά αλλά είναι απότομη. Μου είπε κι ο πατέρας μου το θεϊκό ότι τη δεκαετία του '70 στην Κινέτα άρπαξε καρχαρίας ένα παιδάκι και το παρέσυρε μέσα και φρίκαρα!!! γιατί ως γνωστόν είμαι θαλασσόλυκος...

Σεβούλα πόσα κοινά έχουμε τελικά?! Στα θέματα καθαριότητας, αναβλητικότητας κλπ κλπ.

Οι δύσκολες αποφάσεις ανακοινώνονται στο τέλος πάντα...Κάνε υπομονή και ενημέρωνε μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!

νιτσα ελατε σημερα για μπανακι στα μερη μας βρε!!!!!!!

Κατάλαβα!!! τέλεια θα 'τανε αλλα περιμένω να αδιαθετήσω και φοβάμαι...

Δεσμεύομαι όμως να 'ρθουμε γιαμπανάκι μέσα στο μήνα που θα 'μαι καθαρή με τα παιδιά...

Είναι ασφαλές για τα παιδιά? δλδ αν πάμε μέρα εντός βδομάδας γίνεται πανικός?

Πως πάς στη δουλειά?

Καλημέρα !

Λοιπόν: "χρωστάω" απαντήσεις...

Νίτσα,

Θεός ο γιός σου παιδάκι μου -ακούς εκεί ήθελε λέει να πάρει και το μεγάλο τι βιβλίο να τις επεξεργάζεται καλύτερα !!! χα χα - και πού 'σαι ακόμα ?????

Αγγελίνα,

Κουράγιο εύχομαι και ότι καλύτερο ... πραγματικά δύσκολες καταστάσεις. Ο Θεός να μην δίνει..

Φαίη,

Δώσ'του να καταλάβει. Εάν αυτό σε κάνει να ξελαμπικάρεις και σε ανεβάζει ψυχολογικά... βουρ στον κουβά με την σφουγγαρίστρα ! Κι εγώ όταν είμαι έτσι κάνω εργασιο-θεραπεία πλένοντας τα πάντα όμως... αντίθετα, ένα σπίτι ακατάστατο μου δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό λέμε !!!

Ρία,

Εν αναμονή λοιπόν είσαι κι εσύ ! Εύχομαι να σε πάρουν σήμερα τηλέφωνο να λήξει η αγωνία σου πουλί μου...

Σέβη,

Το ίδιο και για εσένα ... άντε να σου πουν τί σκ@τά αποφάσισαν...

Ζούπη+Βιβή,

Μπαίνετε να γράφετε 1-2 αράδες έτσι για να ξέρουμε ότι "όλα" βαίνουν καλώς...

Αερικό,

Φιλάκια !

Και στις λοιπές της παρέας το ίδιο !

Διαφημίσεις

καλημέρα πέρα ως πέρα!!!!!!

ναι, Νιτσάκι μου, μόιάζουμε! το έχω καταλάβει!

είπα στον Σ αυτό με τον Π κ αναφώνησε "Άξιος!!!!"

Ειρήνη μου πώς τα πας;

Μεταξάκι μου, κ σήμερα το πρωί που είδα τον διευθυντή δεν είπε τίποτα.

ούτε εγώ ρωτάω ούτε αυτοί αποφασίζουν.

ίσως είδαν ότι μάζεψα καλά χρήματα για πρώτο μήνα...κ τους άρεσε! τί να πω!!!

έχω αρκετή δουλειά, αρκετό άγχος, έχω κ τον Σ με τις κρίσεις ζήλειας. χθες για πρώτη φορά ξέσπασε. στην αρχή γελούσα, μετά πάγωσα κ παραμένω παγάκι!!!!!

γενικά είμαι σε αφασία. δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όσα γίνονται!!!!!!!!!!!

θέλω διακοπές ή να φύγω τέλος πάντων!!!

αυτά από εμένα.

φιλάκια σε όλες!

κάποιο νέο από Αγγελίνα;

όπα κοπελιά όπα !!!!

Σέβη,

Σου μιλάω παιδί μου ... τί εννοείς ???? Είχε ξέσπασμα τύπου σε ζηλεύω τί κάνεις, ποιόν κοιτάς με ποιόν μιλάς, πώς ντύνεσαι έτσι και όλα τα σχετικά ????

Καλημερα!!!! Χτες με ειχε πιασει η βαρεμάρα μου γι'αυτο δεν μπηκα καθόλου. Έχω συνελθει πλέον από την γαστρεντερίτιδα και απολαμβάνω "διακοπές" αφου η μικρή είναι στους γονεις μου για μια εβδομάδα :P

Αγγελίνα καλή δυναμη και σε εσένα και στην μητέρα σου

καλημέρα πέρα ως πέρα!!!!!!

ναι, Νιτσάκι μου, μόιάζουμε! το έχω καταλάβει!

είπα στον Σ αυτό με τον Π κ αναφώνησε "Άξιος!!!!"

Ειρήνη μου πώς τα πας;

Μεταξάκι μου, κ σήμερα το πρωί που είδα τον διευθυντή δεν είπε τίποτα.

ούτε εγώ ρωτάω ούτε αυτοί αποφασίζουν.

ίσως είδαν ότι μάζεψα καλά χρήματα για πρώτο μήνα...κ τους άρεσε! τί να πω!!!

έχω αρκετή δουλειά, αρκετό άγχος, έχω κ τον Σ με τις κρίσεις ζήλειας. χθες για πρώτη φορά ξέσπασε. στην αρχή γελούσα, μετά πάγωσα κ παραμένω παγάκι!!!!!

γενικά είμαι σε αφασία. δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όσα γίνονται!!!!!!!!!!!

θέλω διακοπές ή να φύγω τέλος πάντων!!!

αυτά από εμένα.

φιλάκια σε όλες!

κάποιο νέο από Αγγελίνα;

Είσαι φορτισμένη με τη δουλειά γι' αυτό τα βλέπεις όλα έτσι!

Η ζήλεια όταν δεν είναι υπερβολική/παρανοϊκή δίνει άλλη γεύση στην καθημερινότητα;) αλλά πάντα εξαρτάται από τον τύπο της!

Κοίτα να χαλαρώσεις και σκέψου ότι έχετε υγεία. Οι δουλειές έρχονται και παρέρχονται, σημασία έχει να 'μαστε εμείς και οι άνθρωποι μας καλά!

Πάρε το Σ. και τη Χ. πηγαίνετε για μπανάκι, απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα, το καλοκαίρι -μιας και διαρκεί μόνο 3μήνες;)

Ο Π. μου είναι ο Mr Ατάκας :D:D:D το τι λέει, δε λέγεται!

Καλημερα!

Ολα καλα απο εδω.. Παλευω ακομα με τα ρουχα (και θα παλευω πολλες μερες ακομα απ' οτι φαινεται αλλα καλυτερα για να μη σκεφτομαι ;)).

Εχθες το απογευμα πηγαμε ξανα για μπανιο Λαγονησι. Ειχε αρκετο κοσμο, η θαλασσα ψιλοβρωμικη και λιγο κυματακι. Η Μαρια δεν ξεκολλουσε, κλασσικα. Ετρεμε -οπως ολες τις φορες που εχουμε παει-, αλλα δεν ηθελε με τιποτα να φυγουμε. Παιξαμε για λιγακι εξω στην αμμουδια και φυγαμε απο εκει 9 παρα. :shock: Ευτυχως που δεν ειχε κινηση στο γυρισμο γιατι θα φταναμε καλες 10 στο σπιτι. Τελικα επιστρεψαμε στις 9:15. Ο Β μπανιαρισε τη μικρη κι εγω της εφτιαξα λιγο τραχανα τον οποιο κατασπαραξε γιατι ξελιγωθηκε στη θαλασσα, παρολο που εφαγε φρουτοκρεμα (με 7 φρουτα μεσα).

Μετα η Μαρια κοιμηθηκε, εγω επλυνα - απλωσα, μετα φαγαμε, ο Β εφυγε για δουλεια, επλυνα τα πιατα, μπανιαριστηκα κι εγω και επεσα στο κρεβατακι μου στη 1.

Σεβη μου τι εννοεις ειχε κριση ζηλειας? Και τον δικο μου τον πιανει που και που αλλα το ξεχναει ευκολα. Τωρα εχει σκαλωσει με το 2ο τατουαζ αλλα ξερει πως δεν θα του περασει και αποφευγει τη συζητηση. Για τα υπολοιπα..... καλη υπομονη σου ευχομαι!

Maleconaki αφησες το Μαρακι στο στομα του μικρου active member για μια εβδομαδα??? :lol: Θα μας την κλεψει βρε, να παιρνεις συνεχεια τηλ. να ρωτας!! :tongue::tongue:

Οι υπολοιπες πανω - κατω καλα ειμαστε βλεπω...

Παω να συνεχισω με τα ρουχα, τα λεμε και αργοτερα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Maleconaki αφησες το Μαρακι στο στομα του μικρου active member για μια εβδομαδα??? :lol: Θα μας την κλεψει βρε, να παιρνεις συνεχεια τηλ. να ρωτας!! :tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχαχα ακόμα γελάω!!!!!!!!!

Για πείτε για ζήλεια....έχει καει η γούνα μου στο παρελθον. Ευτυχώς ο σύζυγος δεν ζηλεύει καθόλου.

Οχι ρε, δεν ειναι κανενας υστερικος, δεν κανει σκηνες και τετοια δηλ.

Ο Β θα στην πει μια, θα στην πει δυο, μετα θα κραταει μουτρα. Αυτο ειναι λιγακι σπαστικο, δεν ειναι και τραγικο ομως.

Εχει και το καλο πως το παραδεχεται και δεν σε αφηνει να "ψαχνεσαι" να δεις τι συμβαινει... Αυτο που μου τη σπαει προσωπικα ειναι οι φορες που προσπαθει να το παιξει υπερανω αλλα εν τελει δεν του βγαινει και γινεται χαμος. Οπως εκεινη τη φορα που βγηκα μονη μου με τις παλιες μου συναδελφους και ενω ειχε πει οκ απο την αρχη, οταν γυρισα ηταν μουτρωμενος, μου ανακοινωσε πως το αυτοκινητο εχει βλαβη (λες και τη βλαβη την επαθε το 2ωρο που ελειψα ας πουμε) και εξαιτιας αυτου ακυρωσαμε το ραντεβου στο Παιδων Πεντελης.

Τωρα τον εχει πιασει λυσσα με το τατουαζ, πεταει διαφορα κατα καιρους αλλα δεν δινω σημασια.. Κανω πως δεν ακουσα και ολα καλα.. Το θεϊκο το ειχε πεταξει μια μερα οταν παραδεχτηκε πως ζηλευει (ειχε πει δεν γουσταρω να στιγματιζει αλλος το κορμι σου εκτος απο εμενα), γελασα, εκεινος νευριασε παραπανω και τελειωσε το θεμα.

Θελω να πω δεν κανει τρελα πραγματα, δεν ειναι ο τυπικος ζηλιαρης που θα ψαξει να βρει δρακους εκει που δεν υπαρχουν. Απλα -ας το πουμε- ενοχλειται και φροντιζει να το κανει κατανοητο. ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

όπα κοπελιά όπα !!!!

Σέβη,

Σου μιλάω παιδί μου ... τί εννοείς ???? Είχε ξέσπασμα τύπου σε ζηλεύω τί κάνεις, ποιόν κοιτάς με ποιόν μιλάς, πώς ντύνεσαι έτσι και όλα τα σχετικά ????

όχι έτσι. χειρότερα!

είπε κάτι που δεν έπρεπε κ το θέμα είναι ότι το πίστεψε, του πε΄ρασε από το μυαλό! ακόμα δεν μιλάμε.

δεν με έχει ξαναζηλέψει ποτέ, τουλάχιστον δεν είχε πει ποτέ τίποτα.

μόνο για ένα άτομο είχε εκφράσει κάποιες αρνητικές σκέψεις, αλλά μέχρι εκεί. χθες το τράβηξε με αφορμή ένα σόκιν αστείο, ίσως μπλακ, αλλά είχε γίνει χώμα κ μετά με έκανε κι εμένα χάλια.:mad:

4 χρόνια μαζί κ να σκέφτεται έτσι για μένα;:shock:

με ποιόν ζω εγώ; :confused::(

Καλημερα!!!! Χτες με ειχε πιασει η βαρεμάρα μου γι'αυτο δεν μπηκα καθόλου. Έχω συνελθει πλέον από την γαστρεντερίτιδα και απολαμβάνω "διακοπές" αφου η μικρή είναι στους γονεις μου για μια εβδομάδα :P

καλημέρα. κοίτα να ξεκουραστείς!

Είσαι φορτισμένη με τη δουλειά γι' αυτό τα βλέπεις όλα έτσι!

αυτό θα έπρεπε να το σεβαστεί πρώτος!

Η ζήλεια όταν δεν είναι υπερβολική/παρανοϊκή δίνει άλλη γεύση στην καθημερινότητα;) αλλά πάντα εξαρτάται από τον τύπο της!

συμφωνώ! εγώ για π.χ. ζηλεύω κ τον αέρα που αναπνέει, αλλά το κάνω πάντα με χιούμορ.

Κοίτα να χαλαρώσεις και σκέψου ότι έχετε υγεία. Οι δουλειές έρχονται και παρέρχονται, σημασία έχει να 'μαστε εμείς και οι άνθρωποι μας καλά!

Πάρε το Σ. και τη Χ. πηγαίνετε για μπανάκι, απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα, το καλοκαίρι -μιας και διαρκεί μόνο 3μήνες;)

σώθηκες! για να τον κουνήσω από τον καναπέ, την καθημερινότητα πρέπει να γκρεμιστεί φούρνος! καθημερινή μπανάκι ο Σ; εδώ δεν πάμε για καφέ...άσε μιλάμε για άκρα.......

Ο Π. μου είναι ο Mr Ατάκας :D:D:D το τι λέει, δε λέγεται!

να μας λες ατάκες το Π.

Καλημερα!

Ολα καλα απο εδω.. Παλευω ακομα με τα ρουχα (και θα παλευω πολλες μερες ακομα απ' οτι φαινεται αλλα καλυτερα για να μη σκεφτομαι ;)).

Σεβη μου τι εννοεις ειχε κριση ζηλειας? Και τον δικο μου τον πιανει που και που αλλα το ξεχναει ευκολα. Τωρα εχει σκαλωσει με το 2ο τατουαζ αλλα ξερει πως δεν θα του περασει και αποφευγει τη συζητηση. Για τα υπολοιπα..... καλη υπομονη σου ευχομαι!

Φιλακια σε ολες! :D

κρισάρα!!!!ηφαίστειο! το τί είπε ο στόμας του...:(:mad::shock:

τα νέα μου είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει κ ότι θα το σκεφτούν. τους πρότεινα να μου βάλουν πλαφόν εισπράξεων, αλλά με τα νόμιμα χρήματα ως μισθό κ ότι σε κάθε περίπτωση είμαι εδώ κ θα κάνω ότι μου πουν κ όπως θέλουν είτε με τα νόμιμα είτε με μεσοβέζικες λύσεις τύπου ουγκάντα!

δουλειά να υπάρχει!

αλλά με τον Σ...έχω απογοητευτεί.

πώς γίνεται να θέσω όρια; να μην ξανακυλήσω κ τον ξανααγκαλιάσω, φιλήσω μόλις τον δω; γιατί αυτό κάνω συνέχεια κ ποτέ δεν ζητάει συγνώμη κ πάντα εγώ ξεχνάω, εκείνος παίρνει το χρόνο του κ αργότερα διαστρεβλώνει τα γεγονότα!

είμαι πολύ θύμα κ θέλω να το αλλάξω. είμαι υπερβολικά ερωτευμένη κ υπερβολικά καλή-υποχωρητική μαζί του.

με τα μούτρα όμως δεν λύνεται τίποτα.

να του ζητήσω να συζητήσουμε; δεν θα βγάλω άκρη, γιατί απλά θα επιμένει ότι έχει δίκιο...όλες τις φορές έχει κατά τη γνώμη του.

11 στις 10 έχει δίκιο, τα ξέρει όλα, τα κάνει όλα κ εγώ είμαι όλα τα άσχημα που μπορεί να έχει άνθρωπος, με χαρακτηρισμούς!

λύση πώς θα βρω;:(

πώς γίνεται να θέσω όρια; να μην ξανακυλήσω κ τον ξανααγκαλιάσω, φιλήσω μόλις τον δω; γιατί αυτό κάνω συνέχεια κ ποτέ δεν ζητάει συγνώμη κ πάντα εγώ ξεχνάω, εκείνος παίρνει το χρόνο του κ αργότερα διαστρεβλώνει τα γεγονότα!

είμαι πολύ θύμα κ θέλω να το αλλάξω. είμαι υπερβολικά ερωτευμένη κ υπερβολικά καλή-υποχωρητική μαζί του.

με τα μούτρα όμως δεν λύνεται τίποτα.

να του ζητήσω να συζητήσουμε; δεν θα βγάλω άκρη, γιατί απλά θα επιμένει ότι έχει δίκιο...όλες τις φορές έχει κατά τη γνώμη του.

11 στις 10 έχει δίκιο, τα ξέρει όλα, τα κάνει όλα κ εγώ είμαι όλα τα άσχημα που μπορεί να έχει άνθρωπος, με χαρακτηρισμούς!

λύση πώς θα βρω;:(

Να μην του δίνεις σημασία το έχεις σκεφτεί? ούτε συζητήσεις ούτε τίποτα...

εγώ φταίω που ενέδωσα χθες που μου ζήτησε να του ορκιστώ στη ζωή του μπαμπά μου, που ξέρει ότι λατρεύω κ αφού το έκανα πάλι ήταν μουτρωμένος κ θιγμένος

!

αντί να μετανιώσει οικτρά που ξεστόμισε τέτοια παπάγια, του έκανα τον εγωισμό ελέφαντα κ πάλι ο κύριος το έπαιζε κ συνεχίζει να το παίζει βαρύ πεπόνι!

εγώ φταίω. δεν έχω όρια.

θα το εφαρμόσω μαλεκονάκι. θα τον γράψω στα δικά μου παπάγια! που τελευταία μου τα έχει κάνει τερκενλή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...