Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαίη μου, κι εμένα με βοηθάει ψυχολογικά να απασχολώ το μυαλουδάκι μου με την καθαριότητα, εκτονώνομαι και σωματικά, κ ταυτόχρονα το σπίτι λάμπει.

ένα συγυρισμένο σπίτι βοηθάει στο να βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη, λέω εγώ...

η αναβλητικότητα σε βυθίζει σε τέλμα κ ανακυκλώνεις τις ίδιες αρνητικές σκέψεις, πέφτοντας...

άρα, έχεις κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή για να επανεκτιμήσεις την Φαίη.

δεν ξέρω αν σου συμβαίνει, αλλά όσο καθαρίζω σκέφτομαι, βάζω προτεραιότητες κ κατεβάζω τις καλύτερες ιδέες, ιδίως με το σιδέρωμα.

είμαι για φάπες, ε;

ευχαριστώ για τις ευχές.

φιλενάδα sorry ε.... αλλα ναι ρε.... δυο φαπες θα τις φας απο μενα....

οταν λέμε ότι θεωρω τις δουλειες χάσιμο χρόνου το εννοω....

δε τις γουσταρω....

δε τις γουσταρω....

ΔΕ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....

μη με κραξετε αλλα τζαμια παίζει να μη κανω πανω απο 3-4 φορες τοι χρονο......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδια απο τις 9 που ξεκινησα, σταματησα πριν κανενα δεκαλεπτο και καταφερα να κανω μονο το μπροστινο μερος του σπιτιου (που περιλαμβανει σαλονι, τραπεζαρια -την οποια την εχουμε κανει μερια να παιζει το Μαρακι με τραπεζακι, καρεκλιτσες, παραμυθια, παιχνιδοκουτα, παζλ κλπ.-, γραφειο και κουζινα). Βεβαια το εγλυψα στην κυριολεξια, αλλα σταματησα γιατι σε λιγο επιστρεφει απο το σχολειο και ο Β δεν εχει ερθει ακομα απο τη δουλεια, οποτε ειμαι stand by εγω.

Αυριο θα κανω το υπολοιπο σπιτι (κρεββατοκαμαρα, ξενωνα, παιδικο δωματιο, μπανιο και wc) και αμα μου μεινει χρονος θα κανω και τη βεραντα με το βοηθητικο μπαλκονακι.

καλα ρε Φαίη ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι σας;;;;

κουραστηκα μόνο που διαβασα τι εχεις να κανεις....

καλο κουραγιο!!!

Δεν ειναι πολυ μεγαλο, αλλα δεν το λες και μικρο. 100 τμ. ειναι Λενιω μου! Απλα το ειχα αφησει πολυ καιρο και γι' αυτο μου βγαινει η γλωσσα τωρα.. Δεν ξαναεχει, θα το συνεφερω και τερμα τα ψεμματα.... Εγω σημερα εκανα ΚΑΙ τζαμια μπροστα. Οταν λεω το εγλυψα, το εγλυψα το αναθεματισμενο για σπιτι.. Και φυσικα ανυπομονω να κανω αυριο τα υπολοιπα!

Οσο για εσενα γιατι να σε βαρεσουμε? Επειδη δεν θες τις δουλειες? Γουστο σου και καπελο σου ρε ματακια, σιγα μην κατσεις να απολογηθεις κιολας! ;):D

Ζουπυ μου φιλακια! :D

Σεβη τι εγινε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ναι, βρε ζωπυρούλα μου, δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά σε ξελαμπικάρει ακόμα κ στα δύσκολα!!!

παίρνεις τα πάνω σου, αποφορτίζεσαι, δένεσαι με τον άνθρωπό σου, έστω για λίγο.

αυτή η σωματική συνύπαρξη είναι περίληψη της σχέσης. τα έχει όλα!

κ το κυριότερο για μένα...η αποχή δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

έφυγα για τσιγαράκι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

να συμπληρωσω ότι νιώθεις γυναίκα!!! ωραία, επιθυμητη!!!

μετα απο ενα καλο σεξακι όλα αλλάζουν.... πάνε προς την αισιοδοξία!!! γεμιζεις θετικη ενέργεια!!!

και τι πιο όμορφο να νιώθεις αισιόδοξα και θετικα;;;;

όλα τα προβλημάτα ελαφραίνουν!!!

επίσης πιστευω πως σε ενα ζευγαρι δεν αρκει μονο το δεσιμο της ψυχης (συναισθηματα κτλ) όσο εντονα κι αν ειναι... πρεπει να ενωνονται και τα κορμια....

καλέ κορίτσια, θα σας μαλώσω!:tongue:

είπα εγώ ότι το σεξ δεν είναι... υπέροχο, συναρπαστικό, αγχολυτικό, αναζωογονητικό, αναντικατάστατο, απαραίτητο, μαγευτικό?:D

είπα εγώ πως πιστεύω μόνο στο πνευματικό δέσιμο ή στην αποχή?:rolleyes: αν είναι δυνατόν...:shock:

είπα μόνο... ότι λύνει μικρά προβληματάκια... κι όχι βαθιά και ουσιαστικά προβλήματα...

φυσικά μιλάω για το πως λειτουργώ εγώ - ουδέποτε έλυσα οτιδήποτε σοβαρό στο κρεβάτι/καναπέ/τραπέζι/σκάλα/ασανσέρ/γραφείο/αποθήκη...:oops::cool:

τώρα βέβαια το σοβαρό... το ορίζει καθένας με τα δικά του δεδομένα και κριτήρια...;)

άντε, παίρνω τους δρόμους πάλι!

φιλούμπες στα μουτράκια σας!!

έντιτ : ναι... σέβη, τι έγινε με τη δουλειά?

γλυκοφλεβαρίτσα μου, φιλάκια κι από μένα! σμουτς!!

καλησπέρα!

καταρχήν κουράγιο αγγελίνα μου , καλή δύναμη και όλα να πάνε καλά

σέβη καλή επιτυχία και σε σένα. υπήρξε καμιά εξέλιξη?

λενάκι εγώ τα τζάμια κι εγώ 3-4 φορές τα κάνω. είναι το χειρότερο μου!

πολλά φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Ω! ναι δεν αποδήμησα εις Κύριον............εδώ είμαι ακόμα, αν και δεν βλέπω σε τι χρησιμεύει η οντότητά μου σ'αυτό τον πλαντήτη:P

Βαράω χοντρές καταθλίψεις κι έχω αποσυρθεί από τα εγκόσμια (δεν νομίζω να κλαίει ο Ζούκεμπεργκ που έχασε μια τόσο σημαντική πελάτισσα όπως η αφεντομουτσουνάρα μου:tongue:).

Αγγελίνα εύχομαι ολόψυχα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και το λέω σοβαρότατα.

Θα προσεύχομαι για σας (τι σπάνιες φορές που το θυμάμαι).

Καλημερα.

Μπηκαμε με κλαμματα.

Σταματησαμε τα κλαμματα επειδη της υποσχεθηκαμε "μαλαθα" το απογευμα.

Ειμαι αδιαθετη.

Θα παμε "μαλαθα" αλλα εγω δεν θα βουτηξω, εκτος αν βρω κανενα ταμπον ξεχασμενο στο ντουλαπακι του μπανιου (σορρυ πρωι - πρωι).

Η γενικη συνεχιζεται.

Κανω αλλο ενα τσιγαρο και παω να δωσω μαχη.

Αυτα τα ολιγα. OVER.

Harlow δεν βαρας μονο εσυ καταθλιψεις. Ειμαι κι εγω εδω, μη το ξεχνας! ;) Σου στελνω πολλα - πολλα φιλια!

Σεβη περιμενουμε νεα.

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα.

Ω! ναι δεν αποδήμησα εις Κύριον............εδώ είμαι ακόμα, αν και δεν βλέπω σε τι χρησιμεύει η οντότητά μου σ'αυτό τον πλαντήτη:P

Βαράω χοντρές καταθλίψεις κι έχω αποσυρθεί από τα εγκόσμια (δεν νομίζω να κλαίει ο Ζούκεμπεργκ που έχασε μια τόσο σημαντική πελάτισσα όπως η αφεντομουτσουνάρα μου:tongue:).

Αγγελίνα εύχομαι ολόψυχα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και το λέω σοβαρότατα.

Θα προσεύχομαι για σας (τι σπάνιες φορές που το θυμάμαι).

Άντε ρε Harlow ζεις? Εγώ νόμισα πως έσφαξες κανέναν ioannisp (γιατί κι αυτός χάθηκε) και σε έχωσαν μέσα:lol::lol::lol:

Καλημέρα!

Τελικά είμαστε όλες ολίγον psycho με την καθαριότητα.. Τα νεύρα, η ένταση, η υπερένταση διοχετεύονται στη σφουγγαρίστρα και στο ξεσκονόπανο!

Έχω προσέξει ότι τις πιο "τρελές" δουλειές τις έχω κάνει σε περιόδους στρες. Όταν είχαμε θέματα με το Γ. έπλενα τους τοίχους στη σκάλα, όταν είχα θέμα με τον Π. καθάρισα το πλυσταριό χαχαχαχαχα Και τώρα που είμαι ήρεμη δεν κάνω τίποτα!

Συμφωνώ με Ζούπυ ότι το σεξ δεν λύνει τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα απλά μας ηρεμεί, μας αναζωογονεί και σκεφτόμαστε όχι μόνο λογικά αλλά και συναισθηματικά πλέον για να τα λύσουμε! γνώμη μου, πάντα!

Σεβούλα, περιμένουμε νέα σου εναγωνίως...

Χθες πήγα για μπάνιο ΠΑΛΙ... Έλεγα θα γυρίσω να μαγειρέψω κάνα φαϊ και να σιδερώσω κάνα ρούχο αλλά τελικά γυρνάω κ μου λέει ο Γ. φύγαμε... Έτρεχα σαν το Βέγγο, το σχωρεμένο, να απλώσω πετσέτες/μαγιό μπας και στεγνώσουν..Ωραία περάσαμε αλλά είμαι χώμα σήμερα...

Ήρθα για δουλειά και η μούρη μου ήταν τσαλακωμένη από τον ύπνο!

Φαίη ελπίζω να τελειώσεις σύντομα και μετά θα απολαμβάνεις τις χάρες ενός καθαρού και φροντισμένου σπιτιού ;)

Αυτά για την ώρα... πάω να πιάσω δουλειά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Ε όχι και όλες :) Εγώ δεν είμαι υστερική με την καθαριότητα... απλώς τα αφήνω για τόσο μεγάλο διάστημα που μετά είναι σα να κάνω γενική χαχαχαχα. Αρνούμαι κατηγορηματικά να γίνω υστερική με την καθαριότητα... το έκανα 1 χρόνο που ήταν η μικρή στα πατώματα...

Τζάμια κάνω 2 φορές το χρόνο μόνο! Και δεν τα κάνω εγώ γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν τα χέρια μου...

Όσο για το σεξ... δεν μιλάω δεν μιλάω.

iouuuuuuu!

καλημερες και λελουδα.,,.., ειμαι... αδειουχα για μια εβδομαδα σπιτι μου..πειορμενω τηλ απο τη νεα δουλειά.. πηγα χτες και μ ειπαν οτι 8α με ειδοποιησουν οποτε κα8ομαι στα αβγα μ και περιμένω

κουλτε παιδι μου πώ ςπληγες πρώτη μερα; ναι ολοι λαμογιάρουν αλλά αμα πληρώνεσε..χεστηκες

αγγελινα μου, κουράγιο υπομονη και ψυχραιμία σου ευχομαι

χαρλοου τελικά ζεις ρε μλκ!????

ζουπι ουοουυυυυυ!

εγω δεν ξερω τι σημαινει κα8αριοτητα...δεν γνωριζω...δεν κανω τπτ... μπορει να ειμαι φτωχια αλλά οκ εκοψα τα κομωτηρια ενεκα η κρισης και εξακολουθω και εχω μανταμιτσα κάθε 10 μερες...και εννοειται απο μαγειρεμα οτι ξερω ειναι..ξεπάγωμα κατεψυγμένων. ΜΟΝΟ με τα πραγματα της μικρης ασχολουμε μονο εγώ.. απο πλυσιμο σιδερωμα ντουλάπες κλπ κλπ και τακτοποιηση...για τα υτπολοιπα αδιαφορώ

οσο για το σεξ.. δεν ξερω..νομιζω οτι το εχω βαρε8ει το τελευταίο διάστημα.. μάλλον ειναι η ζεστη :P

ΣΕΒΗ...ΟΒΕΡ ΟΒΕΡ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΕΟ????

dZJip3.png

ακόμα να με ενημερώσουν. φαντάζεστε ψυχολογία!!!!!!!!!!

δεν έχουν αποφασίσει; αποφάσισαν, αλλά δεν με ενημέρωσαν;

σήμερα είχα δικαστήριο το πρωί κ πριν μια ώρα ήρθα γραφείο.

με την καθαριότητα δεν θα έλεγα ότι έχω υστερία.

ο άντρας μου θεωρεί ότι το μεράκι μου κ το δυνατό μου σημείο είναι η κουζίνα (μαγείρεμα-γλυκά), ενώ για καθάρισμα λέει ότι βαρυγκομώ.

μέχρι να γεννήσω, το καθάρισμα ήταν χαμένος χρόνος για μένα κ κατά συνέπεια φρόντιζα να μην τον χάνω. πλέον, το χαίρομαι να καθαρίζω, γιατί η μικρή μου κυλιέται στα πατώματα, βεράντας, εσωτερικών χώρων σπιτιού, πιάνει παντού με τα χεράκια (π.χ. λεκάνες τουαλέτας, κλπ), κι έτσι με ενδιαφέρει να είναι ασφαλής κ εγώ ήσυχη!!!!

δεν προλαβαίνω πάντα, αλλά δεν συνηθίζω να αναβάλλω πράγματα που μπορώ να κάνω εκείνη τη στιγμή που τα σκέφτομαι.

για μένα η αναβλητικότητα είναι αδυναμία κ δεν την ανέχομαι ούτε στον εαυτό μου ούτε στους γύρω μου (συνεργάτες στη δουλειά-φουντώνει το νευρικό μου συστημα).

λέτε να πάρω τηλέφωνο τον διευθυντή να τον ρωτήσω τί έγινε; ή να το αφήσω να κυλήσει μόνο του;

μα είναι λογικό να μην έχουν αποφασίσει;

τί να πω!!

μήπως κλείνουμε κ δεν το έχουν καταλάβει; σαν ακυβέρνητο καράβι είμαστε. αυτή την εικόνα μου δίνουν!!!!!

Αγγελίνα, νεότερα από τη μαμά σου; γράψε μας όποτε μπορείς. σε σκέφτομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...