Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελίνα μου λυπάμαι...... να της δίνετε δύναμη και κουράγιο.:-(:-(

Να μπαίνεις πότε πότε να μας λες τα νέα σας. Σου στέλνω μια αγκαλιά για τη μαμά σου και πολλά φιλάκια για τα μικρά και εσάς!

Κορίτσια, τα αποτελέσματα της μάνας μου δεν ήταν καλά. Εππιβεβαίωσαν αυτό που διαγνώστηκε και στον αξονικό, ήτοι δύο μεταστατικές εστίες στον εγκέφαλο. Περιμένουμε να δούμε τι θα της πούνε την Τρίτη οι γιατροί.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι και πολύ στα καλά μου...τον Τρίτη μάλλον θα μετακομίσουμε κι εμείς παραλία. Δεν έχω ίντερνετ εκεί. Οπτε, αν δεν τα ξαναπούμε σύντομα, σας φιλώ όλες και εύχομαι να είστε και να περνάτε την κάθε μέρα σας καλά.

κουραγιο και δυναμη φιλεναδα!

καλημερα σε ολες σας!!!!!!!!!

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Παλι με κλαμματα σημερα.. Ανεβηκα πανω κι ετρεμαν τοσο πολυ τα χερια μου που δεν μπορουσα να βαλω το κλειδι στην κλειδαροτρυπα..

Θα ξεκινησω γενικη να εκτονωθω μιας και λειπει και ο Β. και ο Θεος βοηθος... Ευχομαι εκει να ηρεμησει...

Αγγελινακι μου ειλικρινα λυπαμαι πολυ.... Καλη δυναμη ματακια, σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και ενα ακομα μεγαλυτερο φιλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Με κλάμματα κι εμείς...

Αγγελίνα ό,τι καλύτερο για τη μανούλα σου...

Σέβη καλή επιτυχία σήμερα!

Καλημέρα!

Αγγελίνα, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μανούλα σου. Στήριξε την όσο περισσότερο μπορείς...

Σεβούλα, μπράβο! Το ευχαριστήθηκε η μικρούλα μας το 1ο της μπανάκι. Και το πρόγραμμα να τους χαλάσεις όταν είναι τάλατα=θάλασσα (Ολγίτσα) δεν έχουν θέμα!

Αααααα, χθες που είμασταν παραλία κι ενώ εγώ ήμουν μέσα η Ο. έλεγε στον Γ. κέστηκα κέστηκα... Ο Γ. δε μπορούσε να καταλάβει και με φωνάζει έξω. Το παιδί τα χε κάνει και το λεγε με πολύ απλά λόγια. Την άλλαξα, την ξέβγαλα στη ντουζιέρα και ήταν μια χαρά! Αλλά η σκ@τούλ@ μου προσπαθεί να μιλήσει και το κάνει τόσο χαριτωμένα που με τρελαίνει...

Κάηκα επειδή

1ον δεν ανανέωνα το αντιηλιακό συνέχεια και

2ον πήγαμε παραλία στις 10.00 και φύγαμε το μεσημέρι... καταλαβαίνετε!

Σεβούλα όλα καλά θα πάνε!

Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!! φιλάκια

Ξεπατωθηκα (που λεει και ο Τρυφωνας)!!! χαχαχα :lol:

Παιδια απο τις 9 που ξεκινησα, σταματησα πριν κανενα δεκαλεπτο και καταφερα να κανω μονο το μπροστινο μερος του σπιτιου (που περιλαμβανει σαλονι, τραπεζαρια -την οποια την εχουμε κανει μερια να παιζει το Μαρακι με τραπεζακι, καρεκλιτσες, παραμυθια, παιχνιδοκουτα, παζλ κλπ.-, γραφειο και κουζινα). Βεβαια το εγλυψα στην κυριολεξια, αλλα σταματησα γιατι σε λιγο επιστρεφει απο το σχολειο και ο Β δεν εχει ερθει ακομα απο τη δουλεια, οποτε ειμαι stand by εγω.

Αυριο θα κανω το υπολοιπο σπιτι (κρεββατοκαμαρα, ξενωνα, παιδικο δωματιο, μπανιο και wc) και αμα μου μεινει χρονος θα κανω και τη βεραντα με το βοηθητικο μπαλκονακι.

Απο μεθαυριο θα ξεκινησω να βαζω ταξη στα ρουχα μας γιατι δεν παλευεται αλλο αυτο το χαλι με τα απλυτα - ασιδερωτα.. Οποτε ευελπιστω την Παρασκευη να λαμπουμε!

Ξαναβρισκω τον παλιο μου εαυτο και μου αρεσει πολυ!!!! :D

Τηλ. απο τον παιδικο δεν με πηρανε, που σημαινει πως μαλλον δεν εκλαψε. Εχω πει να με ενημερωνουν κατευθειαν γιατι η Μαρια εχει το συνδρομο κατακρατησης της αναπνοης (δηλ. δεν παιρνει ανασα και μελανιαζει), οποτε ισως κλαψουρισε λιγο και γι' αυτο να μην με ενημερωσαν. Σε λιγακι ερχεται, οποτε θα μου λυθουν ολες οι αποριες!

Σεβουλα καλη επιτυχια και απο εμενα! Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια! :D

gM4vp2.png

Φαίη μου, κι εμένα με βοηθάει ψυχολογικά να απασχολώ το μυαλουδάκι μου με την καθαριότητα, εκτονώνομαι και σωματικά, κ ταυτόχρονα το σπίτι λάμπει.

ένα συγυρισμένο σπίτι βοηθάει στο να βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη, λέω εγώ...

η αναβλητικότητα σε βυθίζει σε τέλμα κ ανακυκλώνεις τις ίδιες αρνητικές σκέψεις, πέφτοντας...

άρα, έχεις κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή για να επανεκτιμήσεις την Φαίη.

δεν ξέρω αν σου συμβαίνει, αλλά όσο καθαρίζω σκέφτομαι, βάζω προτεραιότητες κ κατεβάζω τις καλύτερες ιδέες, ιδίως με το σιδέρωμα.

είμαι για φάπες, ε;

ευχαριστώ για τις ευχές.

είμαι υπ' ατμόν!!κοινώς, ακόμα λίγο κ θα ακουστεί μπαμ!

μα πότε θα μας καλέσουν να μας μιλήσουν;

το "αστείο" θα είναι να φτάσει 4.30 κ να μη μας έχουν καλέσει ακόμα, για να περιμένουμε κατά τις 5.30, 6.30...γιατί δεν έχουν έλεος, ρε γμτ!!!

όπως καταλάβατε, μονολογώ, ...

δεν μπορώ να σηκωθώ να ρίξω ένα σφουγγάρισμα, να πλύνω κάτι τέλος πάντων....ωχ Παναγία μου!!!!

Διαφημίσεις

Φαίη μου, κι εμένα με βοηθάει ψυχολογικά να απασχολώ το μυαλουδάκι μου με την καθαριότητα, εκτονώνομαι και σωματικά, κ ταυτόχρονα το σπίτι λάμπει.

ένα συγυρισμένο σπίτι βοηθάει στο να βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη, λέω εγώ...

η αναβλητικότητα σε βυθίζει σε τέλμα κ ανακυκλώνεις τις ίδιες αρνητικές σκέψεις, πέφτοντας...

άρα, έχεις κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή για να επανεκτιμήσεις την Φαίη.

δεν ξέρω αν σου συμβαίνει, αλλά όσο καθαρίζω σκέφτομαι, βάζω προτεραιότητες κ κατεβάζω τις καλύτερες ιδέες, ιδίως με το σιδέρωμα.

είμαι για φάπες, ε;

ευχαριστώ για τις ευχές.

είμαι υπ' ατμόν!!κοινώς, ακόμα λίγο κ θα ακουστεί μπαμ!

μα πότε θα μας καλέσουν να μας μιλήσουν;

το "αστείο" θα είναι να φτάσει 4.30 κ να μη μας έχουν καλέσει ακόμα, για να περιμένουμε κατά τις 5.30, 6.30...γιατί δεν έχουν έλεος, ρε γμτ!!!

όπως καταλάβατε, μονολογώ, ...

δεν μπορώ να σηκωθώ να ρίξω ένα σφουγγάρισμα, να πλύνω κάτι τέλος πάντων....ωχ Παναγία μου!!!!

Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ!!!

Τοσο καιρο που το σπιτι ειχε τον αμαζευτο, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με εριχνε ΚΑΙ αυτο... Σημερα σαν να αισθανομαι λιγακι καλυτερα.. Στα μεσα δωματια δεν θελω να πατησω βεβαια :mrgreen: αλλα εφτασε και αυτων η ωρα τους!! Αυριο θα ξεμπερδεψω με τη γενικη και απο μεθαυριο ρουχα..

Εμενα προσωπικα με ειχε επηρεασει πολυ αυτη η κατασταση, καθως οσο μεναμε Λαγονησι, μια η ερημια, μια που δεν εμενα κοντα με καμμια (το φυστικι αργησα να το γνωρισω απο κοντα, Νοεμβριο βρεθηκαμε 1η φορα και Γεναρη μετακομισα), ημουν συνεχεια σε δουλεια με το σπιτι.. Δεν βρεθηκαμε μια μερα ασυμαζευτοι ή βρωμικοι..

Εδω, μια οι εξοδοι, μια το ενα μια το αλλο..... Μαζευτηκαν πολλα! Ωρα να μπουν σε ταξη λοιπον! ;)

Για τα υπολοιπα..... Ελεος ρε γμτ... Γιατι σας το κανουν αυτο? Σπασιμο νευρων? Κρατα γερα Σεβακι.. Μην τους κανεις τη χαρη!

gM4vp2.png

έχω λαλήσει!!!!

κ δεν επιτρέπεται το κάπνισμα παρά μόνο στις 3. να καπνίσω τα μαλλιά μου μου έρχεται!!!!κ τα έχω κοντύνει, πού να τα φτάσω να τα μαδήσω....

έχω φάει τα νύχια μου, θα καπνίσω τα μαλλιά μου, κάποιος να μου σιδερώσει τα νεύρα, πληζ!

σκέφτομαι πού να πάω να καπνίσω κρυφά...ένα μαμημένο τσιγάρο θέλω. επίτηδες δεν πήρα άλλο, για να μην κατρακυλήσω μέχρι τις 4.30.

καλή εβδομάδα σε όλες!

αγγελίνα μου, τα είπαμε εμείς... δύναμη και κουράγιο φιλενάδα!

σεβούλα, καλή επιτυχία για σήμερα! και ηρέμησε!!

κορίτσια... κι εγώ είμαι υπέρ του καθαρού, ταχτοποιημένου σπιτιού... αρκεί αυτό να μην μας καταδυναστεύει και μας στερεί (μόνιμα) άλλα πράγματα! παν μέτρον... και πάνω απ' όλα οι άνθρωποί μας!

όσο για το σεξ... που πολλάκις προτείνετε... ήμαρτον βρε φιλενάδες... δεν είναι το φάρμακο για πάσα νόσο και πάσα... για ένα μικροκαβγαδάκι της καθημερινότητας, εντάξει - για βαθιά κι άλυτα προβλήματα, τι να λέει...

καλό μας απόγευμα!!

ναι, βρε ζωπυρούλα μου, δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά σε ξελαμπικάρει ακόμα κ στα δύσκολα!!!

παίρνεις τα πάνω σου, αποφορτίζεσαι, δένεσαι με τον άνθρωπό σου, έστω για λίγο.

αυτή η σωματική συνύπαρξη είναι περίληψη της σχέσης. τα έχει όλα!

κ το κυριότερο για μένα...η αποχή δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

έφυγα για τσιγαράκι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

ναι, βρε ζωπυρούλα μου, δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά σε ξελαμπικάρει ακόμα κ στα δύσκολα!!!

παίρνεις τα πάνω σου, αποφορτίζεσαι, δένεσαι με τον άνθρωπό σου, έστω για λίγο.

αυτή η σωματική συνύπαρξη είναι περίληψη της σχέσης. τα έχει όλα!

κ το κυριότερο για μένα...η αποχή δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

έφυγα για τσιγαράκι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

να συμπληρωσω ότι νιώθεις γυναίκα!!! ωραία, επιθυμητη!!!

μετα απο ενα καλο σεξακι όλα αλλάζουν.... πάνε προς την αισιοδοξία!!! γεμιζεις θετικη ενέργεια!!!

και τι πιο όμορφο να νιώθεις αισιόδοξα και θετικα;;;;

όλα τα προβλημάτα ελαφραίνουν!!!

επίσης πιστευω πως σε ενα ζευγαρι δεν αρκει μονο το δεσιμο της ψυχης (συναισθηματα κτλ) όσο εντονα κι αν ειναι... πρεπει να ενωνονται και τα κορμια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...