Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ζουπι, πονανε οι θεραπειες στον αυχενα;;; δε το ηξερα.....

μπουνίτσα μου, σε μένα πονάνε πολύ γιατί ο αυχένας μου είναι "κλάφτα Χαράλαμπε"! αν και με το πέρας της πρώτης εβδομάδας, ένοιωσα λιιιιίγο καλύτερα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

πως ήταν κιουλτάκι, πως τα πήγες, πως σου φάνηκε?

αγγελίνα.......?

υ.γ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως ήταν κιουλτάκι, πως τα πήγες, πως σου φάνηκε?

δουλευα και παλια εκει..ενταξει δεν τρελαινομαι για τα αφεντικα τα οποια λαμογιαρουν λιγο εως πολύ και φαινεσαι εσυ ως αντιπροσωπος στις δουλειες τους...αλλά τουλαχιστον οι συναδελφοι ειναι καλοι, όπως και τα λεφτα οπότε ελπιζω να αντεξω και να μην την κανω....

Φστ........να μαι και εγω.........νεα? δεν εχω νεα.....εδω ειμαστε κωλο κατω ΔΕΝ βαζουμε και συνεχεια βολοδερνουμε. Ηρθε η μεγαλη. Πρωτη φορα θα κοιμηθουν στον ιδιο χωρο.....και καντε προσευχη να σταυρωσουμε κανα υπνο.....γιατι αλλιως θα πεθανω. Ο διποδος που παντρευτικα μου εχει κανει την ζωη μαρτυριο 2βδομαδες τωρα και τελειωμο δεν εχει......δεν εχω ορεξη να το συζυτησω......ειμαι πτωμα ψυχολογικα αλλα τα παιδια ΔΕΝ θα τα κρατησω σπιτι ........ αυτααααααααααα...........δεν εχω δυναμη να διαβασω τπτ αλλο. Φιλακια!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

λίγα διάβασα...

Μάρα, προστασία έχεις για 15 μήνες!!!!!!!!όχι για ένα χρόνο!!!!

Νίτσα, θεός ο Π.

Μπράβο στον Γ που το πήρε πάνω του το θέμα.

Ελλ, επειδή κι εγώ την πέρασα τη φάση Παρασκευή πρωί...πάρτο αλλιώς!!!!!όπως λέει κ η συμπεθέρα μου ...σεξ!!!!!!

Ειρήνη, χαίρομαι που είσαι καλά στη δουλειά!

Φαίη, μια χαρά η Μαρία!!!!!κρίμα που είσαι μακριά...δεν φτάνει η παλάμη μου!!!!!!!

Άντζελα, να προσέχεις τον εαυτό σου!!!! περαστικά!

εμείς αύριο πάμε θάλασσα. πρώτη φορά κ οι τρεις, πρώτη φορά η Χρύσπα.ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσει...

κατά τα άλλα καλά, φορτώνω μπαταρίες για τα χαζά κ μισά που συμβαίνουν στη δουλειά.

θυμάστε που σας είπα για το νέο καθεστώς; δεν είναι σίγουροι ακόμα...

είδαν πόσα μάζεψα τον Ιούνιο, είδαν ότι δεν θέλουν να παρανομήσουν σε βάρος δικηγόρου κ δη γραπτώς...

Δευτέρα πάλι θα συσκεφθούμε με τα μεγάλα κεφάλια...

μα τί κουβαλάνε; άχυρο;

ταλιατέλες κ εγώ, αλλά ευτυχώς βοηθάει ο Σ κ στρώνω χαρακτήρα.

ελλ, σεξ κ πάλι σεξ!!!!!!!χαλαρώνει!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες...

Το παιδι μου σημερα ζητουσε απο την ωρα που ξυπνησε "μαλαθα", οποτε τη βγαλαμε πισινατα..

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω πως αδιαθετησα, οποτε μαλλον την ερχομενη εβδομαδα θα παω να κανω την αφαιρεση να ξεμπερδευω.. Αντε να τελειωνουμε και με αυτο..

Ο Β δουλευει ως τις 6 σημερα, μετα θα τη βγαλουμε σε τιποτα κουνιες γιατι ο Χανιμπαλ δεν καθεται μες στο σπιτι.. Θα δειξει κιολας γιατι περιμενουμε τηλ. απο εναν φιλο του Β. που ηρθε απο το νησι του για λιγο και θελει να μας δει. Οποτε αναλογως θα πραξουμε..

Αυριο δουλευει ο Β πρωι που σημαινει πως το κλαμμα του πρωινου αποχωρισμου θα το φαω μονη μου. Κατι τετοιες ωρες ειμαι πολυ υπερ της νομιμοποιησης της κανναβης... :lol: Αυριο ας πουμε θα ηταν ο,τι πρεπει! :mrgreen:

Μπουνιτσα μου μην αγχωνεσαι με τα βαφτισια.. Φορα εκει του τραμπαλιζε ο,τι βρεις και μιας και θα ειμαι κατω εκεινη την περιοδο, μετα τη βουτια στην κολυμπηθρα, φυγαμε για βουτια στη θαλασσα! :lol:

Σεβακι υπομονη κοριτσακι! Η Χρυσπα σου μοιαζει πααααααρα πολυ ή μου φαινεται? Οσο μεγαλωνει, τοσο ομορφαινει παντως! :D

Ελλακι χαρα στο κουραγιο σου.. Εγω οταν ειμαι down δεν ξεκουναω απο το σπιτι.... Ευχομαι να αισθανθεις καλυτερα συντομα.. Και θα συμφωνησω με τη Σεβη περι σεξ.. Κανει απιστευτο καλο! ;)

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα σε όλες! Μόλις πριν 1 ώρα γυρίσαμε από Ερέτρια κατακαμμένοι και κουρασμένοι στο φουλ... Πήγαμε χθες με μεγάλη παρέα. Κοιμηθήκαμε αργά, παιδιά επίσης -σπάνια περίπτωση- και λόγω του ανιψιού μου ξυπνήσαμε πουρνό-πουρνό. Από τις 7.00. Σήμερα πάλι όλη μέρα στην παραλία και ξεκινήσαμε το απόγευμα όπου τα παιδιά δεν άντεξαν αποκοιμήθηκαν στο δρόμο. Τώρα σε λίγο τους ετοιμάζω πάλι για ύπνο, ψόφιοι είναι... Κι εντάξει εγώ -το "ζώον"- κάηκα επειδή έκανα ηλιοθεραπεία με τις ώρες και με δείκτη προστασίας 6! Τα παιδιά με δείκτη 30, γιατί?

Άντζελα ελπίζω το μνμ μου να σε βρίσκει καλύτερα!

Σεβούλα νέα! πες μας τις εντυπώσεις της Χ.!

Ελλ, υπομονή αν και η αλήθεια είναι ότι πολύ θα θελα να μάθω για ποιό λόγο δεν έχεις διάθεση!

Μάρα, έμπαινε...Μην χαρίζεις! Τελικά με την άδεια που σου δίνει τι γίνεται?

Ειρήνη υπομονή και μάσκα στα μάτια αρκεί να πληρώνεσαι on time κι όπως πρέπει!

Φιλάκια, πάω να κοιμίσω/κοιμηθώ!!!

Υ.Γ. Ελλ, ακολούθησε τη συμβουλή της Σεβούλας ;)

Καλησπέρα :)

2 μπορεί να είναι οι λόγοι:

1. Δεν ανανεωνόταν το αντιηλιακό όσο συχνά έπρεπε (κάθε 15 λεπτά περίπου και σίγουρα μετά από κάθε βρέξιμο)

2. Είσασταν στη θάλασσα μετά τις 11.30 το πρωί

Καλησπερα και απο εμας!

Κρις μολις φυγαμε απο τις κουνιες "μας"... :shock: Ειδες που ηρθαμε αργα, μετα ηρθε και ο φιλος μας, πιασαμε το μπιρι - μπιρι, επαιζε και η Μαρια ησυχη και καποια στιγμη κοιταξαμε το ρολοϊ και ηταν 21:25... :oops:

Επρεπε να μεινετε λιγακι ακομα.. Εγινε σκηνικο με το γνωστο παιδακι (το Γιωργο)... Χτυπησε ενα αλλο παιδακι με το ψευτικο οπλο που κρατουσε και ηρθε ο πατερας του και τον σαπακιασε στο ξυλο τον καψερο... Το αποκορυφωμα ηταν που ηρθε και η μανα του μετα απο λιγο και σιγονταρε κι εκεινη..... Ο Β ηταν στο τσακ να πιαστει στα χερια με τον πατερα του. Ευτυχως πεταχτηκε ενας παππους και του ειπε να σταματησει αμεσως, γιατι θα καλεσει την αστυνομια.. Περιττο να σου πω πως τοτε τον σηκωσε στην κυριολεξια απο τα μαλλια και τον εβγαλε απο τις κουνιες.... :cry: Πονεσα μονο που τον ειδα.. Η καημενη η Μαρια μου ειπε "μαμα γιατι κλαιει?" και δεν ηξερα τι να της πω.. Τελικα της ειπα πως χτυπησε και ποναει... :(

Και το αποκορυφωμα?? Μετα απο 5 λεπτα το παιδακι σουλατσαρε ξανα ανετο στην παιδικη χαρα και οι γονεις αφαντοι... Τι να πω..................

Νιτσακι γιαουρτακι του Θεουλη και αλοη απο το φαρμακειο.. Επισης και η sudocrem κανει καλη δουλεια, θα σου εξηγησει η Κρις! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ήταν καλεσμένοι στο πάρτι και τους χάλασε τη διασκέδαση!!! Τον κόσμο δεν τον ντράπηκαν να δείρουν το παιδί; Το παιδί φταίει γμτ το κεράτό μου που το παρατάνε μόνο του στην παιδική χαρά και ψάχνει να τρόπους να του δώσουν προσοχή;

Η sudocream κάνει καταπληκτική δουλειά στα εγκαύματα ηλίου! Είχαν έρθει κάτι φίλοι από Κρήτη να μας δουν κατακαμένοι! Τους έβαλα sudocream και την επόμενη μέρα ήταν περδίκι και οι δύο! Απλώνεις και αφήνεις ένα στρώμα για κανα δυο ώρες για να ρουφήξει το έγκαυμα :)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες...

Σεβακι υπομονη κοριτσακι! Η Χρυσπα σου μοιαζει πααααααρα πολυ ή μου φαινεται? Οσο μεγαλωνει, τοσο ομορφαινει παντως! :D

στο χαρακτήρα..είναι κ αυτή αλλοπρόσαλλη!;)

ευχαριστώ πολύ Φαίη μου!!!!:D

Και θα συμφωνησω με τη Σεβη περι σεξ.. Κανει απιστευτο καλο! ;)

Φιλακια σε ολες!! :D

εγγύηση!!!:)

Καλησπέρα σε όλες!

Σεβούλα νέα! πες μας τις εντυπώσεις της Χ.!

Υ.Γ. Ελλ, ακολούθησε τη συμβουλή της Σεβούλας ;)

δική σου η συμβουλή. εγώ ακολούθησα...;):rolleyes:

πήγαμε θαλασσίτσα, Αγιόκαμπο, αμέσως μόλις ήπιαμε τον πρωινό μας καφέ-γάλα. έτσι ήμασταν νωρίς παραλία. η μικρή μου ενθουσιάστηκε. την είχα στο μπίρι μπίρι όλη την ώρα, από την ώρα που ξυπνήσαμε, την ώρα που κατεβήκαμε από το τοκιτό=αυτοκίνητο.

όχι απλά της άρεσε, αλλά τσίριζε από χαρά, γελούσε συνέχεια κ πλατσούριζε. δεν ήθελε να την έχω αγκαλιά, ήθελε να την κρατάω από τον κορμό για να κάνει πως κολυμπάει μόνη της.

το κακό ήταν ότι φυσούσε, κ την έβγαλα αφού είχαν μελανιάσει τα χειλάκια της από το κρύο, παρά τις διαμαρτυρίες της. ακόμα κ στην ψάθα έπαιζε σαν καλό παιδάκι. της έκανε τρομερή εντύπωση τα χαλικάκια στα πόδια της, ότι έκαιγαν τα ποδαράκια της στην άμμο. την χάζευαν όλοι γύρω με τα λογάκια της -νιαρ νιουρ...

αν κ φοβόμουν μη μου αρπάξει, καθότι είναι πολύ ευαίσθητη, τελικά δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στην επιδερμίδα της. την είχα παστώσει με αντιηλιακή πριν κ μετά το μπάνιο, της φορούσα καπελάκι κ αμέσως μόλις βγήκε από το νερό, της φόρεσα φόρεμα κοντομάνικο. στην επιστροφή έριξε κ έναν ύπνο...

ούτε έφαγε ούτε τίποτα. γυρίσαμε 12.30 σπίτι μας.

η Χρύσπα 12.30 χωρίς φρούτο κ κολατσιό θα είχε κάνει πραξικόπημα υπό άλλες συνθήκες. σήμερα όμως ήταν μέσα στα κέφια!!!!!!

πολύ καμάρι!!!!!!

αύριο στη δουλειά έχουμε την κρίσιμη συνάντηση κ εύχομαι να γίνει το καλύτερο για μένα. έχω αγωνία κ δεν ξέρω πια πώς να τους φερθώ, τί να τους πω τί να τους εξηγήσω. δεν ξέρω τί θέλουν κ πιστεύω ότι ούτε αυτοί γνωρίζουν...

μακάρι να πάνε όλα καλά. γουίς μη λακ!!!!:)

μάκια σε όλες!!!

Επρεπε να μεινετε λιγακι ακομα.. Εγινε σκηνικο με το γνωστο παιδακι (το Γιωργο)... Χτυπησε ενα αλλο παιδακι με το ψευτικο οπλο που κρατουσε και ηρθε ο πατερας του και τον σαπακιασε στο ξυλο τον καψερο... Το αποκορυφωμα ηταν που ηρθε και η μανα του μετα απο λιγο και σιγονταρε κι εκεινη..... Ο Β ηταν στο τσακ να πιαστει στα χερια με τον πατερα του. Ευτυχως πεταχτηκε ενας παππους και του ειπε να σταματησει αμεσως, γιατι θα καλεσει την αστυνομια.. Περιττο να σου πω πως τοτε τον σηκωσε στην κυριολεξια απο τα μαλλια και τον εβγαλε απο τις κουνιες.... :cry: Πονεσα μονο που τον ειδα.. Η καημενη η Μαρια μου ειπε "μαμα γιατι κλαιει?" και δεν ηξερα τι να της πω.. Τελικα της ειπα πως χτυπησε και ποναει... :-(

είναι να μη πονεσεις μονο που το βλέπεις;;;;

μαλακες ανθρωποι ρεεεεεεεεε.....

αύριο στη δουλειά έχουμε την κρίσιμη συνάντηση κ εύχομαι να γίνει το καλύτερο για μένα. έχω αγωνία κ δεν ξέρω πια πώς να τους φερθώ, τί να τους πω τί να τους εξηγήσω. δεν ξέρω τί θέλουν κ πιστεύω ότι ούτε αυτοί γνωρίζουν...

μακάρι να πάνε όλα καλά. γουίς μη λακ!!!!:-)

εύχομαι τα ολα να πάνε καλά αύριο!!! όλα όπως τα θες!!!!

Κορίτσια, τα αποτελέσματα της μάνας μου δεν ήταν καλά. Εππιβεβαίωσαν αυτό που διαγνώστηκε και στον αξονικό, ήτοι δύο μεταστατικές εστίες στον εγκέφαλο. Περιμένουμε να δούμε τι θα της πούνε την Τρίτη οι γιατροί.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι και πολύ στα καλά μου...τον Τρίτη μάλλον θα μετακομίσουμε κι εμείς παραλία. Δεν έχω ίντερνετ εκεί. Οπτε, αν δεν τα ξαναπούμε σύντομα, σας φιλώ όλες και εύχομαι να είστε και να περνάτε την κάθε μέρα σας καλά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Λυπαμαι πολυ Αγγελινα, φανταζομαι την στενοχωρια σου, ευχομαι να μην υποφερει αλλο η μαμα σου να μην εχει επωδυνες στιγμες τουλαχιστον στην πορεια. Τι να πω δυναμη σας ευχομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...