Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και καλό μήνα! ειμαι ένα όρθιο πτώμα...μπορει η γαστρεντεριτιδα να κρατησε μια μερα, όμως με ξέκανε :(. Περιμενω πώς και πώς την Κυριακή που θα πάμε την μικρή για μια εβδομαδα στους γονεις μου να ξεκουραστώ :P

οποτε σου λεει ας της κανω τα νευρα ταλιατελες μπας κ ξεκουμπιστει ή μπας και της κανω την ζωή λιγο πατίνι

χα-χα-χα...και δεν του κάνεις εσύ την δική του???? Τι έχεις να χάσεις άλλωστε? ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλή αρχή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :P

Μιλησα με το σταθμο γυρω στις 10. Δεν ειχε κλαψει μεχρι στιγμης, ισα - ισα που ηταν ευδιαθετη, χοροπηδουσε και επαιζε.. :roll:

Δεν με εχουν παρει απο εκεινη την ωρα. Σε κανενα μισαωρο θα τη φερουν (τετοια ωρα την εφερναν ανεκαθεν)..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μαλεκονάκι,

Περαστικά !!!!!

Γαστρεντερίτις + εγκυμοσύνη ... αααχ τί μου θύμησες !!! και ήμουν στον 9ο έτσι ???? με την κοιλιά τούρλα (όχι ότι τώρα είναι και flat... αλλά λέμε)....

Φαίη,

Τα βλέπεις ? όχι σου λέω ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ????

Πέρνα απ' εδώ να σε μπατσίσω κι εγώ....

γειά σας και καλό μήνα!

σήμερα είναι επισήμως η πρώτη μέρα των καλοκαιρινών μου διακοπών και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ζορίστηκα τον ιούνιο που είχα τη δουλειά και δεν ήξερα που να αφήσω το μικρό. απο το σεπτέμβρη αναγκαστικά παιδικός κι εγώ επιστροφή στα θρανία!

μαρα, υπομονή με τον πίτουρα. συμφωνώ με τη μαλ:κανε του εσύ τη ζωή πατίνι όχι αυτός τη δική σου!

ειρηνάκι καλή αρχή στη δουλειά, περιμένουμε εντυπώσεις!

φαιάκι απ' οτι φαίνεται μια χαρά περνάει η μικρή στον παιδικό.ευχομαι να μην υπάρξουν αλλα κλάματα στο εξης!

πολλά πολλά φιλιά στις υπόλοιπες και καλό μήνα!!!

Διαφημίσεις

με μενα τα εχει βαλει ρε κουτον... διοτι μιλαω πολύ διεκκδικώ πολύ, στελνω μπιλιετακια κ υπνεθυμιζω οτι ειμαι απληρωτη, λεω οτι 8α ασκησω κα8ε νομιμο δικαιωμα μου, του εχω πει οτι δεν μπορει να με απολυσει, γενικα.. δεν κα8ομαι στα αβγα μου... οποτε σου λεει ας της κανω τα νευρα ταλιατελες μπας κ ξεκουμπιστει ή μπας και της κανω την ζωή λιγο πατίνι

Αφού είπαμε είσαι κλώσσα...:lol::lol::lol: Κάαααααατσε στ' αυγά σου να τελειώνουμε!!! Θες και λεφτά?! Ήμαρτον:lol::tongue:

εγω μια φορα δευτερα πρωι πρωι 8α παω φαντης μπαστουνις γεια σασ και ηρ8α.. και ο,τι γινει δεν μπορώ να κανω κατι για αυτο...

Να πας και να πεις ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Γεια σας και καλό μήνα! ειμαι ένα όρθιο πτώμα...μπορει η γαστρεντεριτιδα να κρατησε μια μερα, όμως με ξέκανε :(. Περιμενω πώς και πώς την Κυριακή που θα πάμε την μικρή για μια εβδομαδα στους γονεις μου να ξεκουραστώ :P

Είσαι σίγουρη ότι ήταν γαστρεντερίτις κι όχι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης! λέω τώρα εγώ...

Μιλησα με το σταθμο γυρω στις 10. Δεν ειχε κλαψει μεχρι στιγμης, ισα - ισα που ηταν ευδιαθετη, χοροπηδουσε και επαιζε.. :roll:

Δεν με εχουν παρει απο εκεινη την ωρα. Σε κανενα μισαωρο θα τη φερουν (τετοια ωρα την εφερναν ανεκαθεν)..

Να τα, τα ευχάριστα! Νομίζω ότι αν σταματήσεις για λίγο καιρό να ζεις μ' αυτό το άγχος θα χαλαρώσει και το Μαράκι και θα σταματήσουν τα θέματα;)

Το βλέπω με τον Παναγιώτη.. Όταν ηρέμησα εγώ, ηρέμησε κι εκείνος!!!

Αααααααααα δε σας είπα....

Πηγαίνει κάθε Τρ.-Πεμπ. για τις εργοθεραπείες με το μπαμπά του ο οποίος έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου και τις ασκήσεις που του δίνουν για το σπίτι!!!

Yes yes yes

Επειδή θέλει -λέει- να είναι αυτός το πρότυπο του παιδιού κι όχι εγώ!

Αααααααααααα το άλλο σας το είπα?

Πήγα την προηγούμενη βδομάδα σ' ένα κατάστημα με εσώρουχα να πάρω φουτιέν με τον Π. παρέα. Όσο λοιπόν εγώ δοκίμαζα ο γιόκας μου παρακολουθούσε. Και λέει στην πωλήτρια

Παν. Μπορώ να πάρω το βιβλιαράκι (προσπέκτ με γκομενάκια ημίγυμνα).

Πωλ. Ναι μπορείς

Παν. Εντάξει...μπορώ να πάρω κι άλλο για τον ξαδελφό μου

Πωλ. (γελάει) Ναι αγόρι μου μπορείς.

Καταλήγω σε σουτιέν και πάμε να φύγουμε. Φεύγοντας βλέπει το μεγάλο βιβλίο (που δεν δίδεται) και της λέει

Μπορείτε να μου δώσετε και το μεγάλο βιβλίο? Του λέω Γιατί Π. μου αφού πήρες τα μικρά...ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στο μεγάλο φαίνεται καλύτερα:lol::lol::lol:

That's my boy!!!!

μαρα, υπομονή με τον πίτουρα. συμφωνώ με τη μαλ:κανε του εσύ τη ζωή πατίνι όχι αυτός τη δική σου!

Όντως, δείξε ότι δεν πτοείσαι και φυσικά δεν έχεις σκοπό να παραιτηθείς;)

Με τέτοιους ανθρώπους πρέπει να είσαι τέρας ψυχραιμίας!!!

Αφού είπαμε είσαι κλώσσα...:lol::lol::lol: Κάαααααατσε στ' αυγά σου να τελειώνουμε!!! Θες και λεφτά?! Ήμαρτον:lol::tongue:

Να πας και να πεις ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Είσαι σίγουρη ότι ήταν γαστρεντερίτις κι όχι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης! λέω τώρα εγώ...

Να τα, τα ευχάριστα! Νομίζω ότι αν σταματήσεις για λίγο καιρό να ζεις μ' αυτό το άγχος θα χαλαρώσει και το Μαράκι και θα σταματήσουν τα θέματα;)

Το βλέπω με τον Παναγιώτη.. Όταν ηρέμησα εγώ, ηρέμησε κι εκείνος!!!

Αααααααααα δε σας είπα....

Πηγαίνει κάθε Τρ.-Πεμπ. για τις εργοθεραπείες με το μπαμπά του ο οποίος έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου και τις ασκήσεις που του δίνουν για το σπίτι!!!

Yes yes yes

Επειδή θέλει -λέει- να είναι αυτός το πρότυπο του παιδιού κι όχι εγώ!

Αααααααααααα το άλλο σας το είπα?

Πήγα την προηγούμενη βδομάδα σ' ένα κατάστημα με εσώρουχα να πάρω φουτιέν με τον Π. παρέα. Όσο λοιπόν εγώ δοκίμαζα ο γιόκας μου παρακολουθούσε. Και λέει στην πωλήτρια

Παν. Μπορώ να πάρω το βιβλιαράκι (προσπέκτ με γκομενάκια ημίγυμνα).

Πωλ. Ναι μπορείς

Παν. Εντάξει...μπορώ να πάρω κι άλλο για τον ξαδελφό μου

Πωλ. (γελάει) Ναι αγόρι μου μπορείς.

Καταλήγω σε σουτιέν και πάμε να φύγουμε. Φεύγοντας βλέπει το μεγάλο βιβλίο (που δεν δίδεται) και της λέει

Μπορείτε να μου δώσετε και το μεγάλο βιβλίο? Του λέω Γιατί Π. μου αφού πήρες τα μικρά...ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στο μεγάλο φαίνεται καλύτερα:lol::lol::lol:

That's my boy!!!!

XXAXAXXAAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

8EOS RE LEME 8EOS!

νεωτερα. ο πιτουρας ειπε σε μια να μου πει οτι απο δευτερα βγαινω σε υποχρεωτικη αδεια. τον πηρα τηλ και του λεω τι μου ψελισε η άλλη; μονομερως να δινεις άδειες δεν γίνεται..και μου λεει γινεται γιατι αποφασιζω εγω.. μπηκαμε σε μια διαδικασια τυπου και ποιος εισια εσυ που ειναι το ονομα σου στην εταιρεια ποια ειναι η ιδιοκτητα σου και γιναμε μπιλιες

εννοειται οτι ΠΡΙΝ γινουμε μπιλιες πολύ ευγενικα του ανεφερα οτι να βγω σε αδεια απο δευτερα με ενημερωση απο παρασκευη δεν γίνεται καθώς έχω οικογένεια δεν προλαβαινω να προγραμματισω κάτι κλπ κλπ κλπ. απαντηση. δεν με ενδιαφερει να πας στο παιδι σου να κατσεισ ή να φερεις το παιδι εδω.. ε εκει εγινα τουρκαλα σεχραζατ και αρχισα περι του ποσο παρανομος ειναι. και μου λεει θελω να ειμαι οκ ως ετερία με τις αδειες σας κλπ και του λεω αμα η8ελες να ησουν νομιμος γενικα 8α μασ πληρωνες κιολας.. ε εκει ριξαμε κ άλλο ματς και μου το εκλεισε και έρχετε απο εδώ για να... λογαριαστουμε λεει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

το λοιπον επειδη ειλικρινα ειμαι 8εοψοφια και 8ελω να κοιμηθω σπιτι μου,. τα λεω επιγραμματικα τα νεωτερα: ο πιτουρας ηρ8ε μιση ωρα αργοτερα. γιναμε μπιλιεσ...μπιλιες μπιλιες μπιλιες.. και αποτέλεσμα ουδένα. γενικα..γιναμε μπιλιες..... δεν ειμαι πια και 18 να εχω υπομονη... και νομιζω οτι τα νευρα μου σιγα σιγα κουρελιαζονταιο....

dZJip3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Τα νεα μας μπορειτε να τα βρειτε εδω: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1088343&postcount=12443 :D

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Τα νεα μας μπορειτε να τα βρειτε εδω: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1088343&postcount=12443 :D

Φιλακια σε ολες! :D

τέλεια ε!!!!! μπράβο στο Μαράκι τη κολυμβήτρια!!!!

περιμένω εντυπωσεις από το βιβλίο που διαβαζεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...