Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

με ενοχλει η επιδειξη εξουσίας...δλδ το "φωναζω σαν τον κρετινο για να χεστει πανω του το προσωπικο"¨....δλδ με τσιτώνει και με κανει να 8ελω να σπασω υπολογιστες... εχω και ενα χρεωστικο ενα χιλιαιρκο που πρεπει να βρώ σημερα και σιφιλιάζομαι γενικά....

Ψυχραιμία...:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ναι... για θεραπευτικούς λόγους :lol:

αμα εχει αποτελεσμα θελω κι εγω κανα δυο.... :rolleyes:

Χθες ξεπατώθηκα με το σπίτι, για άλλη μία φορά, μόνο που τώρα βοήθησε και ο Γ. Τι καλά! Κύλησε η φασίνα πιο γλυκά...μου έβαλε σκούπα, έβγαλε σκουπίδια, έπλενε μπαλκόνι και στις 19.00 πήγε και σ/μ.

μπράβο στο παιδί!!!!

έτσι......

Παλι με κλαμματα μπηκε σημερα στο σχολικο.. Ειχε σκυψει το κεφαλι και ετρεμε το σαγονι της.. Με κοιταξε με τετοιο παραπονο... :-(

αχου τη ψυχουλα..... υπομονη ρε Φαίη!

απαπα σερνετε μεσ στο γραφειο ο ατιμος και απειλει οτι 8α κλεισει την ετερια.. μα την ηδη κλεισμενη? νομιζει οτι εχει ετερεία?

ελα ρε.....

τι εταιρια ειπαμε ειναι;;;;

και με ποιον τα 'χε βαλει;;

με μενα τα εχει βαλει ρε κουτον... διοτι μιλαω πολύ διεκκδικώ πολύ, στελνω μπιλιετακια κ υπνεθυμιζω οτι ειμαι απληρωτη, λεω οτι 8α ασκησω κα8ε νομιμο δικαιωμα μου, του εχω πει οτι δεν μπορει να με απολυσει, γενικα.. δεν κα8ομαι στα αβγα μου... οποτε σου λεει ας της κανω τα νευρα ταλιατελες μπας κ ξεκουμπιστει ή μπας και της κανω την ζωή λιγο πατίνι

dZJip3.png

με μενα τα εχει βαλει ρε κουτον... διοτι μιλαω πολύ διεκκδικώ πολύ, στελνω μπιλιετακια κ υπνεθυμιζω οτι ειμαι απληρωτη, λεω οτι 8α ασκησω κα8ε νομιμο δικαιωμα μου, του εχω πει οτι δεν μπορει να με απολυσει, γενικα.. δεν κα8ομαι στα αβγα μου... οποτε σου λεει ας της κανω τα νευρα ταλιατελες μπας κ ξεκουμπιστει ή μπας και της κανω την ζωή λιγο πατίνι

τι καλός εργοδότης!!!!!

αμα αδειασει καμια θεση ερχομαι εγω!!!!!!!!!!!

ναι με την σειρά ολες 8α αδράξετε την τρανή ευκαιρεία να δουλέψετε εδω μέσα! μην σπρώχνεστε μην στριμώχνεστε εχουμε θεσεις για ολες! λεφτα μην ζητησετε μονο εκει χωλάνει η κατάσταση

εντομεταξυ.. και με τη νεα δουλειά.. εχει βαλτώσει λιγο το θεμα.. αναμενω τηλ για να υπογράψω την συμβαση αλλα ακομη τπτ.. χμμμ χμχχχ μχμχμχμχμχμμχμχ καλα 8α ασχοληθω μ αυτο απο δευτερα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι με την σειρά ολες 8α αδράξετε την τρανή ευκαιρεία να δουλέψετε εδω μέσα! μην σπρώχνεστε μην στριμώχνεστε εχουμε θεσεις για ολες! λεφτα μην ζητησετε μονο εκει χωλάνει η κατάσταση

εντομεταξυ.. και με τη νεα δουλειά.. εχει βαλτώσει λιγο το θεμα.. αναμενω τηλ για να υπογράψω την συμβαση αλλα ακομη τπτ.. χμμμ χμχχχ μχμχμχμχμχμμχμχ καλα 8α ασχοληθω μ αυτο απο δευτερα

Μα ούτως ή άλλως από Δευτέρα δεν ήταν να υπογράψεις ? Τί ? Λες να μην ?

Δεν το πιστεύω !!!!

Μα ούτως ή άλλως από Δευτέρα δεν ήταν να υπογράψεις ? Τί ? Λες να μην ?

Δεν το πιστεύω !!!!

ρε καντυ μου τι να σ πω.. τηλεφωνο ουδεν... λογικα δεν 8α επρεπε να με παρουν και να μου πουν κυρα τετοια μου δευετρα ταδε ωρα κλπ κλπ κλπ? ετσι δεν γίνεται?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...