Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω κοριτσια! Να ειστε καλα.. Κι εγω αυτο ευχομαι, απλα στεναχωριεμαι. Και παλι ευχαριστω! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τα είδαμε όλοι τα βίντεο, κ το έχουμε πιάσει από καιρό το νόημα για τους κουκουλοφόρους, για τους εντολοδόχους..... για την τρομολαγνεία που καλλιεργούν!

ψοφίμια! σίχαμα. δεν θέλω να βλέπω ειδήσεις, γιατί πιο πολύ από τις εικόνες, με ανησυχούν τα σχόλια των παρουσιαστών...

προσωπικα οι ειδησεις με αηδιάζουν.... νιωθω να προσπαθούν να μου αλλάξουν εγκέφαλο.... μα πιο πολυ με τρομάζει πως νέοι άνθρωποι "φρόνιμα και ταπεινά" αφήνονται να τους βάλουν στο κεφάλι ότι σκατά επιθυμούν.....

κι έρχονται κι άλλα πιο δύσκολα που καλούμαστε να δεχτούμε.... εγω πιο πολυ φοβάμαι αν και αυριο θα χουμε δουλειά, αν κι αύριο θα μπορούμε να ζήσουε τα παιδια μας με αξιοπρέπεια....

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Aeriko viewpost.gif

Δηλαδή εντάξει...η λέξη ΑΛΗΤΕΙΑ δεν μπορεί να τους περιγράψει

μην είσαι τόσο επιεικής...:twisted:

δε ξέρω αν υπάρχει κατάλληλη λέξη να περιγράψει το φαινόμενο...... χρόνια τη ψάχνω....

Φαίη, υπομονη ρε κοριτσάκι... αφού οι έμπειρες λενε ότι ηταν αναμενόμενο θα περιμένεις να περάσει κάνοντας ότι καλύτερο από τη πλευρά σου!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα..

Το Μαρακι δεν ηθελε να παει στο σταθμο σημερα, μπηκε με κλαμματα στο σχολικο. Γυρω στις 11 παρα, με πηρανε τηλ. πως κλαιει και να περασω απο εκει να την παρω. Την πηρα, την εφερα σπιτι και εκτοτε ολα καλα. Μιλησα με τη διευθυντρια στο τηλ. και αφου την ενημερωσα πως ειναι καλα στην υγεια της (δεν εκλαιγε δηλ. επειδη πονουσε καπου), μου ειπε πως μπηκαμε στο θαυμαστο κοσμο που λεγεται προσαρμογη.. Ενταξει, αναμενομενο ητανε, ολα τα παιδακια περνανε, απλα η δικια μου αργησε να το συνηδητοποιησει.. Αυτο που με τρομαζει ειναι το τι θα επακολουθησει απο εδω και στο εξης.. Δεν μπορω να σκεφτομαι πως το παιδι μου ειναι καπου και κλαιει.. Παρολαυτα δεν θελω να κανω και πισω γιατι απο Σεπτεμβρη θα τραβαω τα μαλλια μου...

Ευχομαι μονο να μην κρατησει πολυ αυτη η παλιοπροσαρμογη....

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια αλλα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.. Σας διαβασα, για τα χθεσινα επεισοδια αισθανομαι μονο ανακατωσουρα και ντροπη. Τα οικονομικα μας ουτως η αλλως ηταν σκατα, οποτε ποσο πιο κατω να παω.. Το μελλον της Μαριας διαγραφεται μαυρο ετσι οπως το πανε και μετα τα χθεσινα ο Β μου ορκιστηκε οτι με την 1η ευκαιρια θα μας παρει και θα φυγουμε απο εδω (εννοωντας τη χωρα).

Φιλακια σε ολες!

Φαίη μου, γλυκιά μου Φαίη, μη στενοχωριέσαι! Κάθε αρχή και δύσκολη, δε λένε? Κάνε την καρδιά σου πέτρα και μην κάνεις πίσω...Έχω φωτεινό παράδειγμα την κολλητή μου, που ευτυχώς έχει δική της δουλειά (λογιστικό γραφείο) και τα φέρνει βόλτα με το γιό της. Τον έγραψε πέρυσι στο προνήπιο και έκλαιγε ασταμάτητα συνέχεια. Μετά τη μία τον είχε άρρωστο στο σπίτι, κάτι τα κλάμματα, κάτι οι απεργίες...3 μήνες να πήγε όλη τη χρονιά! Κι όλα αυτά επειδή δεν άντεχε που έκλαιγε! Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολο αφού τον έχει μία στο γραφείο και μία με τη μαμά της, όταν μπορεί κι εκείνη. Είναι πολύ δύσκολο:-(

Για τα υπόλοιπα, δυστυχώς το μέλλον των παιδιών μας διαγράφεται δυσοίωνο! Κι εμείς θα είμαστε θεατές...:mad: αυτό είναι το χειρότερο!

Έλεγα να γράψω τον Π. κολυμβητήριο και τελικά δεν θα το κάνω:-(

Χθες πληρώσαμε για πρώτη φορά και την πεθερά η οποία, τελικά, δεν πήρε ούτε τα μισά από το μηνιαίο που είχαμε ορίσει λόγω του ότι ο Γ. είναι άνεργος κι επειδή βρίσκει χαρά στα εγγόνια της...

(Κανω αντιγραφη απο διπλα που τα εγραψα και για ακομα μια φορα σας ευχαριστω που μου συμπαραστεκεστε. Πραγματικα ευχαριστω!)

Σημερα νιωθω λιγο "lost" να το πω? Τα εχω χαμενα.. Δεν μπορω να εξηγησω πως νιωθω...

Απο τη μια δεν θελω να την αφηνω και να ξερω πως κλαιει.. Σκεφτηκα να τη σταματησω, ομολογω... Αλλα απο την αλλη και δουλεια να μη βρω ποτε μου, αυτες τις ωρες που πηγαινει εκει, βρισκω μια ευκαιρια να ασχοληθω λιγο με την παρτη μου, να κανω κατι, να αδειασω λιγο το μυαλο μου. Ξερω πως περνα καλα εκει και δεν θελω να τον κοψουμε. Ισως φανει υπερβολικο αλλα ηδη εχω πανικοβληθει για τον Αυγουστο που κλεινει ο σταθμος, τι θα την κανω ολη μερα επι ενα μηνα.. Γιατι γενικα ειναι δυσκολο παιδι, και το κλαμμα το εχει στην ακρη του ματιου για να μας χειριζεται.. Δεν γινεται το δικο της? Κλαιει. Θελει κατι και βαριεται να το ζητησει? Κλαιει. Γενικα η ζωη με τη Μαρω ειναι απο τη μια συναρπαστικη αλλα απο την αλλη μιλαμε για πολυ δακρυ ρε αδερφακι μου...

Και γενικα ρε κορες.. Ζοριστηκα τοσο πολυ 27 μηνες συνεχως με τη Μαρια απο το πρωι εως το βραδυ κολλημενη επανω μου... Ακομα και μπανιο καναμε μαζι, που ο παιδικος ειναι ανασα για εμενα που δεν εχω βοηθεια απο πουθενα αλλου. Βλεπω πως κι εκεινη περνα καλα εκει, γιατι μεχρι στιγμης δυσανασχετουσε μονο οποτε την εφερναν σπιτι. Και δεν θελω να τη σταματησω.. Αλλα δεν θελω και να κλαιει γιατι αισθανομαι τυψεις..

Συγκρουομαι αναμεσα στο θελω μου ως ανθρωπος και στο θελω μου ως μανα. Και με εχει διαλυσει αυτο το πραγμα απο το πρωι..

.........................

(Τα 'πα αλλα δεν ηρεμησα....)

gM4vp2.png

Χθες πληρώσαμε για πρώτη φορά και την πεθερά η οποία, τελικά, δεν πήρε ούτε τα μισά από το μηνιαίο που είχαμε ορίσει λόγω του ότι ο Γ. είναι άνεργος κι επειδή βρίσκει χαρά στα εγγόνια της...

πολύ καλή κίνηση από τη πεθερά σου!

Διαφημίσεις

Βουνιτσα... δοντια.. δοντια...δοντια + ζέστη... τα μωρά ζεσταινονται περισσότερο απο εμας.. μην σκας και δωστου οτι 8ελει να φάει ειτε φαι ειτε βυζομπαλον

φαιη μου.. αυτο που εχεισ δεν λεγεται νευρα..λεγεται κουραση.. μπάφιασμα.. δεν σου εσκασαν και λιγα το τελευταίο διάστημα. κράτα τον αντρα σου απο τον χέρι και περπατήστε παρέα. μπορει να ακουστώ μελοδραματική αλλά ειλικρινά μονο η αγαπη μπορεί να μας σώσει.. και εννοώ την αγαπη γενικά στους γύρω μας, απο τον συντροφό μας και τα παιδιά μας μέχρι τους φιλους μας και τους γειτονες και τους όλους.

αγγελινα συχγαρητηρια για τα τέλεια αποτελέσματα

ζουπι πως πάει το μασαζζζζζζζζζ?

νιτσα ωραία η πε8ερα ! ευγε της

αερικοπουλα, σχετική πολυ με τα διχρονα δεν ειμαι αλλα νομιζω οτι μάλλον εσυ ξερεις τι πρεπει να γινει με το κωτινι... ενα ενα..μην μπουκώσει το παιδι με ζητηματάκια... αλλα το εχω παρατηρησει και απο την πουκι... οποτε ειναι ετοιμη για μια νεα κατακτηση, περναει μια φάση μιρλας μιρλας μιρλας και μετά κ άλλης μιρλας

μαρκοπουλια χαιρομαι αφανταστα που το ειδωλο μαριουλης ειναι καλύτερα

ελλη...φιλα μου το στεφάκι πολύ

κουλτε... σορυ εχω χασει επεισοδια με την 8εια στο νιμιτς...πρεπει να ξαναδιαβασω για να σ πω...

dZJip3.png

δεν με ανησυχει το μελλον της πουκι.. νομιζω οτι αν εξοπλισουμε τα παιδια μας με εφόδια μορφωσης κοινωνικης και σχολικής και τυα μάθουμε λιγο να..ελισονται, 8α πάνε μια χαρά.. το ΜΟΝΟ που με σκιάζει ειναι να μην γινω βαρος στο παιδι μου ως γρια... δλδ να εχει η πουκι τα δικα της 8εματα να αντιπαρέλθει και να πρεπει να δινει λεφτά ή να ασχολειτε με το ραμολί τη μάνα της που λόγω μακροπροθεσμου δεν εχει συνταξη... ή εχει τελικά μια σύνταξη των 400 ευρώ.. αυτο με κάνει και κατουριεμαι ειλικρινά... γιατι αν ειναι να ιγνω βαρος στο παιδι μου..προτιμω να τζασω στη γαυδο...

dZJip3.png

Φαιάκι δεν είχα δει το ποστ σου εδω... στα είπα όμως από κοντά και ισχύουν μέχρι κόμματος... αν τα θέλεις και γραπτά πες το μου να τα γράψω σε ένα word με μεγάλα γράμματα να το κολλήσεις στο ψυγείο να τα διαβάζεις πρωί μεσημέρι βράδυ σαν αντιβίωση :P

δεν με ανησυχει το μελλον της πουκι.. νομιζω οτι αν εξοπλισουμε τα παιδια μας με εφόδια μορφωσης κοινωνικης και σχολικής και τυα μάθουμε λιγο να..ελισονται, 8α πάνε μια χαρά.. το ΜΟΝΟ που με σκιάζει ειναι να μην γινω βαρος στο παιδι μου ως γρια... δλδ να εχει η πουκι τα δικα της 8εματα να αντιπαρέλθει και να πρεπει να δινει λεφτά ή να ασχολειτε με το ραμολί τη μάνα της που λόγω μακροπροθεσμου δεν εχει συνταξη... ή εχει τελικά μια σύνταξη των 400 ευρώ.. αυτο με κάνει και κατουριεμαι ειλικρινά... γιατι αν ειναι να ιγνω βαρος στο παιδι μου..προτιμω να τζασω στη γαυδο...

και μένα, μ' ανησυχεί πολύ αυτό - τα γεράματά μου και σε σχέση με το παιδί μου...

έχεις άκρες στη Γαύδο? σοβαρά ρωτάω!!

ζουπι πως πάει το μασαζζζζζζζζζ?

με πολύ πόνο μάρα μου... ο αυχένας ήταν/είναι σε άθλια κατάσταση... αλλά έχω άλλες 11 φυσικοθεραπείες ακόμη, ελπίζω να καλυτερέψουν λίγο τα πράγματα! κι από φθινόπωρο ξανά και ξανά μέχρι να γιάνω! (αποφάσισα να προσέξω λίγο και τον εαυτό μου...)

η ελλ είναι καλά??

που έχουν χαθεί... κίνκα και βικάκι?? κι εκείνο το άλλο κορίτσι, η στίνα??

υ.γ. γλυκογλεβαρίτσα, χ-α-λ-ά-ρ-ω-σ-ε & ξ-ε-κ-ο-υ-ρ-ά-σ-ο-υ...

Φαιάκι δεν είχα δει το ποστ σου εδω... στα είπα όμως από κοντά και ισχύουν μέχρι κόμματος... αν τα θέλεις και γραπτά πες το μου να τα γράψω σε ένα word με μεγάλα γράμματα να το κολλήσεις στο ψυγείο να τα διαβάζεις πρωί μεσημέρι βράδυ σαν αντιβίωση :P

:D:D Ευχαριστω Κρις μου! Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα εφαρμοσω οσα ειπαμε. Να εισαι καλα και παλι!

Μαρα μου γλυκια, ευχαριστω πολυ και εσενα!

υ.γ.: Εντελως πληροφοριακα... Το χερι της Κρις ειναι ΠΟΛΥ βαρυ... Χριστινακι γδυθηκα στο μπανιο για να βαλω πυτζαμακια και εχω ακομα την παλαμη σου εθνοσημο. Σαν να εκανε καποιος το σχημα της με κοκκινη αχνη ξυλομπογια!! :lol::lol:

Κικη πλεον μπορεις να κοιμηθεις ησυχη.. Με εδειρε και στα αληθεια! :lol:

Ευχομαι μια καλυτερη αυριανη σε ολες μας!

Χαρηκα πολυ που σας ειδα, το ειχα αναγκη!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...