Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κρις εδώ που φτάσαμε, δεν κατεβαίνουμε όχι μόνο λόγω των παιδιών αλλά για τη σωματική μας ακεραιότητα!!! Πρέπει να είμαστε δυνατές γιατί οι ψυχούλες μας, μας έχουν ανάγκη!

Η κατάσταση στο κέντρο έχει γίνει εφιαλτική!

Ειρήνη, ΕΥΤΥΧΩΣ να λες που βρήκες δουλειά. Τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα...

Βλέπω ότι η κρίση δεν μας έπιασε ακόμη (εμάς τουλάχιστον), γιατί για να μας πιάσει θα πρέπει να πεινάσουμε όπως άλλες οικογένειες...Έρχονται δύσκολα χρόνια, κορίτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !!!!

Αερικό, εγώ προσωπικά πιστεύω πως, ακόμη, έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου... κάτσε να σφίξουν κι άλλο οι ζώνες και θα σου πώ εγώ πώς θα ξεσηκωθεί και πώς θα αντιδράει ο κόσμος !!!

αυτό :mad:

Καλτάκι,

Κατά πρώτον, καλά αποτελέσματα με την θεία ...

Τώρα τί να σου πω... είμαι λίγο "χεστρού" όσον αφορά στα παιδιά... μάλλον δεν θα το έκανα ...

Κι από μένα Ειρηνάκι, κουράγιο, και σορυ αλλά οι εξελίξεις που τρέχουν μας έχουν ρημάξει!!!

Κρις εδώ που φτάσαμε, δεν κατεβαίνουμε όχι μόνο λόγω των παιδιών αλλά για τη σωματική μας ακεραιότητα!!! Πρέπει να είμαστε δυνατές γιατί οι ψυχούλες μας, μας έχουν ανάγκη!

Οι ψυχούλες μας έχουν ανάγκη και ένα μέλλον! Ποιος θα αγωνιστεί για το μέλλον τους αν δεν το κάνω εγώ κι εσύ; Ε; Ποιος; Οι 300? ή οι 1000+ της ΕΕ? Ποιο είναι το μέλλον των παιδιών μας;

Εγω θα την εκανα την προκληση για να ξερουμε που βαδιζουμε αλλα μεσα σε νοσοκομειο μονο.

Οσο για τα χθεσινα τι να πω ο Θεος μαζι μας και εγω δεν θα κετεβαινα ομως τωρα που ειμαι μανα, εξαρταται το παιδι μου απο μενα και δεν το ρισκαρω με τιποτα αυτο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες.

Ειρήνη, καλά αποτελέσματα κι από εμένα. Εγώ να σου πω τι θα έκανα με το τεστ: αν η παρούσα κατάσταση της δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά της, θα το σκεφτόμουν. Αν όχι, θα περίμενα να πέσουν οι τιμές. Δεν είναι παίξε γέλασε ένα αλλεργικό σοκ, κι αν δεν υπάρχει πραγματικά ουσιαστικός λόγος, δεν θα υπέβαλα το παιδί μου στο ρίσκο. Λέω τι θα έκανα εγώ τώρα.

Δώσε ανταπόκριση από Σύνταγμα...σήμερα να δούμε τι θα γίνει πάλι...τη δική μας την έκτακτη εισφορά την υπολογίζουμε από 3 ως 5 χιλιάρικα. Nice.

Μόλα ταύτα, εγώ σημερα θα πάω στα Hondos που έχουν -25% να ψωνίσω καλλυντικά με κολλητή. :roll::oops:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλημέρααααα!

...το συμπερασμα ειναι ότι μας ειπε ακριβως τα ιδια με την δικια μας ελλεργιολογο στο ιασω..να φαμε το ψητο κεικ με το αυγο για να δουμε αν θα αντιδρασει καλά...η διαφορα ειναι οτι αυτος μας ειπε να το κανουμε και τωρα με το ενδεχομενο να αντιδρασει αρνητικα πχ αλλεργικο σοκ αλλα θα ειμαστε εντος νοσοκομειου ετσι και αλλιως ενω η δικια μας μας λεει να περιμενουμε αιματολογικα να πεσουν πρωτα οι τιμες..

τι θα κανατε βρε κορες εσεις?

κιουλτάκι μου, εγώ θα έκανα αυτό που σου έχω τονίσει... και πάντα μέσα σε νοσοκομείο!

για πες για χθες στο Σύνταγμα... ήταν κι ο άντρας μου το βραδάκι : μια λέξη μόνο - πογκρόμ... κι ο νοών νοήτω...

Αερικό, εγώ προσωπικά πιστεύω πως, ακόμη, έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου... κάτσε να σφίξουν κι άλλο οι ζώνες και θα σου πώ εγώ πώς θα ξεσηκωθεί και πώς θα αντιδράει ο κόσμος !!!

συμφωνώ! έχει πολύ πάτο ακόμη... για το αν θ' αντιδράσει ο κόσμος, αμφιβάλλω...

Οι ψυχούλες μας έχουν ανάγκη και ένα μέλλον! Ποιος θα αγωνιστεί για το μέλλον τους αν δεν το κάνω εγώ κι εσύ; Ε; Ποιος; Οι 300? ή οι 1000+ της ΕΕ? Ποιο είναι το μέλλον των παιδιών μας;

και το δικό μας... νέοι άνθρωποι είμαστε!

Μόλα ταύτα, εγώ σημερα θα πάω στα Hondos που έχουν -25% να ψωνίσω καλλυντικά με κολλητή. :roll::oops:

πες μας τώρα και για το σπίτι της παραλίας, να μας αποτελειώσεις!:mrgreen:

κορίτσια, έχω μαστόρους στο εξωτερικό του σπιτιού και τρέχωωωω!

φιλιά!!

Διαφημίσεις

και το δικό μας... νέοι άνθρωποι είμαστε!

Για το δικό μου δεν με νοιάζει... γιατί φταίω κι εγώ (κι εσύ και ο άλλος) που φτάσαμε εδώ... γιατί για κάποια χρόνια καθόμουν αναπαυτικά στον καναπέ μου! Το παιδί μου όμως δεν χρωστάει να πληρώνει τα δικά μου λάθη!

καλημέρα!

τα είδαμε όλοι τα βίντεο, κ το έχουμε πιάσει από καιρό το νόημα για τους κουκουλοφόρους, για τους εντολοδόχους..... για την τρομολαγνεία που καλλιεργούν!

ψοφίμια! σίχαμα. δεν θέλω να βλέπω ειδήσεις, γιατί πιο πολύ από τις εικόνες, με ανησυχούν τα σχόλια των παρουσιαστών...

συμφωνώ με την Χριστίνα, ότι πρέπει να αντιδράσουμε κ να μην κλειστούμε περισσότερο στο καβούκι μας.

έρχονται χειρότερες μερες κ αν δεν κουνηθούμε, οι πιο επώδυνες θα αφορούν τα παιδιά μας!

Ειρήνη μου, εγώ θα έκανα ό,τι χρειάζεται στο νοσοκομείο μέσα. το ένστικτό σου τί λέει; όλα ν ασας πάνε καλά!

Για το δικό μου δεν με νοιάζει... γιατί φταίω κι εγώ (κι εσύ και ο άλλος) που φτάσαμε εδώ... γιατί για κάποια χρόνια καθόμουν αναπαυτικά στον καναπέ μου! Το παιδί μου όμως δεν χρωστάει να πληρώνει τα δικά μου λάθη!

συμφωνώ!!!!!!!!:-(

Καλημερα κοπελιες.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα..

Το Μαρακι δεν ηθελε να παει στο σταθμο σημερα, μπηκε με κλαμματα στο σχολικο. Γυρω στις 11 παρα, με πηρανε τηλ. πως κλαιει και να περασω απο εκει να την παρω. Την πηρα, την εφερα σπιτι και εκτοτε ολα καλα. Μιλησα με τη διευθυντρια στο τηλ. και αφου την ενημερωσα πως ειναι καλα στην υγεια της (δεν εκλαιγε δηλ. επειδη πονουσε καπου), μου ειπε πως μπηκαμε στο θαυμαστο κοσμο που λεγεται προσαρμογη.. Ενταξει, αναμενομενο ητανε, ολα τα παιδακια περνανε, απλα η δικια μου αργησε να το συνηδητοποιησει.. Αυτο που με τρομαζει ειναι το τι θα επακολουθησει απο εδω και στο εξης.. Δεν μπορω να σκεφτομαι πως το παιδι μου ειναι καπου και κλαιει.. Παρολαυτα δεν θελω να κανω και πισω γιατι απο Σεπτεμβρη θα τραβαω τα μαλλια μου...

Ευχομαι μονο να μην κρατησει πολυ αυτη η παλιοπροσαρμογη....

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια αλλα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου.. Σας διαβασα, για τα χθεσινα επεισοδια αισθανομαι μονο ανακατωσουρα και ντροπη. Τα οικονομικα μας ουτως η αλλως ηταν σκατα, οποτε ποσο πιο κατω να παω.. Το μελλον της Μαριας διαγραφεται μαυρο ετσι οπως το πανε και μετα τα χθεσινα ο Β μου ορκιστηκε οτι με την 1η ευκαιρια θα μας παρει και θα φυγουμε απο εδω (εννοωντας τη χωρα).

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα κοπελιες.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα..

Το Μαρακι δεν ηθελε να παει στο σταθμο σημερα, μπηκε με κλαμματα στο σχολικο. Γυρω στις 11 παρα, με πηρανε τηλ. πως κλαιει και να περασω απο εκει να την παρω. Την πηρα, την εφερα σπιτι και εκτοτε ολα καλα. Μιλησα με τη διευθυντρια στο τηλ. και αφου την ενημερωσα πως ειναι καλα στην υγεια της (δεν εκλαιγε δηλ. επειδη πονουσε καπου), μου ειπε πως μπηκαμε στο θαυμαστο κοσμο που λεγεται προσαρμογη.. Ενταξει, αναμενομενο ητανε, ολα τα παιδακια περνανε, απλα η δικια μου αργησε να το συνηδητοποιησει.. Αυτο που με τρομαζει ειναι το τι θα επακολουθησει απο εδω και στο εξης.. Δεν μπορω να σκεφτομαι πως το παιδι μου ειναι καπου και κλαιει.. Παρολαυτα δεν θελω να κανω και πισω γιατι απο Σεπτεμβρη θα τραβαω τα μαλλια μου...

Ευχομαι μονο να μην κρατησει πολυ αυτη η παλιοπροσαρμογη....

......

Φιλακια σε ολες!

Σου έγραψα δίπλα !!!!

Άσχετο: η Βιβή πού είναι ? Η Μάρα επίσης ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...