Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γι' αυτό είπα για Παρασκευή μαρκοπουλάκι μου :) Για να μην είμαστε όλες οι τρελές μαζί και φρικάρει το παιδάκι :) Πάμε όπου θέτε :) Αλλά όχι αλού φαν παρκ πλιζ... θα θέλει να μπει παντού η δικιά μου χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς η Ολγίτσα άρχισε τα κολπάκια. Τη βάζουμε για ύπνο στην κούνια της στις 21.00 και κλαίει-ουρλιάζει. Ο Γ. λυγίζει και τη βγάζει, έρχεται στον καναπέ κουνάμενη-σηνάμενη και ξαπλώνει μέχρι τις 22.00. Μετά την παίρνω εγώ πάμε χαιρετάμε μπαμπά-Πανανότη (έτσι τον λέει!) και τη βάζω για ύπνο όπου ξεραίνεται! Αυτές τις μέρες κι εγώ κοιμάμαι νωρίς, την πέφτω γύρω στις 22.00-22.30. Νιώθω κουρασμένη χωρίς να κάνω τίποτα...

Κρις είστε σε καλό δρόμο, θα συνηθίσει σιγά-σιγά!

Ειρήνη πως είναι ο Μ. σήμερα?

Όχι κική δεν συναποφασίσαμε... αυτοσχεδιάζουμε... του είπα να το αφήσει πάνω μου για την περίπτωση που έχουμε 'μπερδέψει' το παιδί (το οποίο μου φαίνεται λογικό σε ένα παιδί που έχει μάθει σε ρουτίνα).

με αντιβίωση και χαλαρές δραστηριότητες (μέσα-έξω)... είναι καλά... θα δείξει στην επανεξέταση...

για τις δουλειές, μην το πιάνεις καθόλου το θέμα...:oops:

Αντε να καλυτερεψει το παιδι να ηρεμησετε κι εσεις.. Τι να το πιασω ρε Ζουπυ μου με τις παλιοδουλειες.. Πιανεται? Μου την εχει βαρεσει μιλαμε!

κορες ειμαι πτωμα.....

και δε ξέρω το λογο ε.... ειχαμε παει απο χτες στη μανα μου κ γυρισαμε σημερα το βραδακι.... ειχαμε κανονισει να παμε κ θαλάσσα αλλα ο κωλοκαιρος μας τα χαλασε.... ειναι δυνατον να μπαινει Ιουλιος κ το βραδυ να βαζουμε μακριμάνικο;;;; ε;;;;;; ειναι δυνατον;;;;;; εμεις ποτε θα κανουμε κανα μπανιο;;;;;

εν τω μεταξυ τα λαμογια σημερα εδωσαν ρεσιταλ γκρινιας.... κι αυτος ο τραμπαλιζε ρε πστ μου, να μη θελει να καθεται στο καθισματακι του;;;; σημερα εκλαιγε με μαυρο δακρυ... ευτυχως οχι σε ολη τη διαδρομη.... στο τελος αναγκαστικα τον πηρα λιγο αγκαλια....

αχ..... αχ.... αχ.....

Κι εγω καπως ετσι αισθανομαι.. Κουρασμενη αλλα αυτο μου τη δινει ειναι πως δεν αισθανομαι επαρκης με την παρτη μου, μου την εχει δωσει στα νευρα, δεν θελω να κανω τιποτα.. Ενα αισθημα περιεργο, παραξενο... Δεν μπορω να το εξηγησω.. Υπομονη με τη γκρινια κι εγω ωρες - ωρες θελω να ανοιξω την πορτα και να με ψαχνει η Νικολουλη αλλα δεν μου παει καρδια!

Καλημέρα!

Τ' ανοίγω εγώ το μαγαζί σήμερα!!! τι κάνετε? το ξενυχτήσατε πάλι χθες?

Εγω ξαπλωσα 1... Ο υπνος με πηρε 3.. Σηκωθηκαμε 6. Και οχι, δεν ξανακοιμηθηκα μετα, δεν μπορω να κοιμαμαι οταν λειπουν και οι δυο (πατερας και κορη) απο το σπιτι, με πιανει ψυχοπλακωμα και σηκωνομαι χαλια!

Καλημέρα :) Εγώ κοιμήθηκα πριν τις 12 αλλά 2 και 5 ξύπνησε το μικρό μου φωνάζοντας 'μαμά' 'μανούλα'... Πήγα... 'μαγί' ψέλλισα ένα 'κοιμόμαστε ο καθένας στο κρεβάτι του' αλλά επέμεινε οπότε την πήρα ξαπλώσαμε μαζί απέναντι και μετά από ένα 20λεπτο ξύπνησα και την έβαλα στο κρεβάτι της... διαμαρτυρηθηκε ελαφρά όταν κατάλαβε ότι βγήκα από το δωμάτιο.... αφουγκράστηκα δεν συνέχισε και πήγα να συνεχίσω τον ύπνο μου στο κρεβάτι μου...

Άντε να δούμε που θα πάει... το καλό είναι ότι έχει στρώσει στον παιδικό με την έννοια ότι μπαίνει μέσα μόνη της και πάλι... αυτό βέβαια οφείλεται απ' ότι μου είπε χθες η παιδαγωγός της ότι της κάνει όλα τα χατίρια και ότι ακόμα και στον μεσημεριανό ύπνο ξανακυλήσαμε και θέλει κούνημα για να κοιμηθεί... ας στρώσει πρώτα για τα καλά το 'μπαίνουμε με χαρά' και μετά θα ξαναδουλέψουμε και το μεσημεριανό ύπνο... Προφανώς το παιδάκι μου κάνει κάποιο πισωγύρισμα για να ξανα-απογειωθεί :)

Αυτο πιστευω κι εγω. Η Κωνσταντινα ειναι αστερι, απλα περναει κι εκεινη μια δυσκολη περιοδο (βαρεθηκα τη λεξη "φαση" οπως καταλαβαινεις, γιατι τη χρησιμοποιω εδω και 28 μηνες με τη Μαρω :lol:) Ολα θα στρωσουν Χριστινακι, απλα ευχομαι να στρωσουν ανελπιστα γρηγορα για να ησυχασετε ολοι σας!

Κατα τα αλλα το κρυωμα μου καλα κρατει και αδιαθετησα χθες και αποτελειωθηκα.

Φιλεναδα πρωτη φορα ζηλευω.. Θελω κι εγω για να τελειωνω με την επεμβαση... Κατα τα αλλα, καλο κουραγιο..

Φαίη χέσε με με τις δουλειές!
Φαίη,

Κόψε καλή μου την συζήτηση για τις δουλειές ! Δεν συμφέρει - είναι τρομερά ψυχοφθόρα-...

Να την κοψω ρε κορες.. Αλλα μου την εχει δωσει πραγματικα.. Και δεν εχω ορεξη να ασχοληθω και μου τη δινει η ακαταστασια μας.. :roll:

Διανυω μια περιοδο αρνησης κι εγω... Μου τη δινουν ολα.. Γενικα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου, αλλα οκ.. Θα μου περασει!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας - γεια σας !!!!

Σήμερα ήταν η μέρα των "εξετάσεων"...

Έκανα υπέηχο θυρεοειδούς - καθαρός-, πήγα και για τεστ-ΠΑΠ, υπέρηχο κλπκλπ όλα καλά εν πρώτοις και από εκεί... στην αναμονή για τα αποτελέσματα και τον άλλο μήνα θα κάνω προληπτικά την 1η μου μαστογραφία.

Εδώ ρωτούσατε πότε γίνονται ???? Ο γιατρός μου είπε η 1η στα 35 και από τα 40 κι έπειτα μια φορά ετησίως ...

Κατά τα άλλα ησυχία-τάξη και ασφάλεια ...

τραγικό δεν είναι αυτό που γίνεται στο σύνταγμα... τραγικό είναι αυτό που κάνουν στη χώρα μας ΑΥΤΟΙ που οδήγησαν στο σύνταγμα τον κόσμο!

καλησπερες κι απο εδω!!!!

Φαίη, ρε εσυ.... σε καταλαβαινω που εχεις φρικαρει... νομιζω πως πρεπει να βρεις κατι ενδιαφερον να κανεις και χεσε τις κωλοδουλεις!! κατι που πραγματικα σου αρεσει, που σε ηρεμει!!!

και μη πεις οτι δεν υπάρχει τίποτα....

Αερικο συμφωνω μαζι σου....

καλημεραααααααααααααααααα....ιδου τα νεα μας!

εχτες ημουν στην θεια στο νοσοκομειο..της πηραν υγρο απο τον πνευμονα και περιμενουμε σημερα τα αποτελεσματα...

μετα πηγα στο συνταγμα..το τι ειδαν τα ματια μου δεν μπορειτε να φανταστειτε..δλδ και να σας τα πω θα με πειτε υπερβολικη αν δεν τα δεις ο ιδιος δεν τα πιστευεις με τιποτα

το απογευμα ειχαμε αλλεργιολογο στο παιδω πεντελης..το ραντεβου ειχε κλειστει για τις 7 και μας ειδε οκτωμιση..τα φτυσαμε ολοι μαζι..

το συμπερασμα ειναι ότι μας ειπε ακριβως τα ιδια με την δικια μας ελλεργιολογο στο ιασω..να φαμε το ψητο κεικ με το αυγο για να δουμε αν θα αντιδρασει καλά...η διαφορα ειναι οτι αυτος μας ειπε να το κανουμε και τωρα με το ενδεχομενο να αντιδρασει αρνητικα πχ αλλεργικο σοκ αλλα θα ειμαστε εντος νοσοκομειου ετσι και αλλιως ενω η δικια μας μας λεει να περιμενουμε αιματολογικα να πεσουν πρωτα οι τιμες..

τι θα κανατε βρε κορες εσεις?

Διαφημίσεις

εχτες ημουν στην θεια στο νοσοκομειο..της πηραν υγρο απο τον πνευμονα και περιμενουμε σημερα τα αποτελεσματα...

μετα πηγα στο συνταγμα..το τι ειδαν τα ματια μου δεν μπορειτε να φανταστειτε..δλδ και να σας τα πω θα με πειτε υπερβολικη αν δεν τα δεις ο ιδιος δεν τα πιστευεις με τιποτα

το απογευμα ειχαμε αλλεργιολογο στο παιδω πεντελης..το ραντεβου ειχε κλειστει για τις 7 και μας ειδε οκτωμιση..τα φτυσαμε ολοι μαζι..

το συμπερασμα ειναι ότι μας ειπε ακριβως τα ιδια με την δικια μας ελλεργιολογο στο ιασω..να φαμε το ψητο κεικ με το αυγο για να δουμε αν θα αντιδρασει καλά...η διαφορα ειναι οτι αυτος μας ειπε να το κανουμε και τωρα με το ενδεχομενο να αντιδρασει αρνητικα πχ αλλεργικο σοκ αλλα θα ειμαστε εντος νοσοκομειου ετσι και αλλιως ενω η δικια μας μας λεει να περιμενουμε αιματολογικα να πεσουν πρωτα οι τιμες..

Πες μας ρε παιδακι μου και ας μη σε πιστεψουμε...:P

Εγω Ειρηνη μου θα την έκανα την πρόκληση.....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημέρα !!!!

Αερικό, εγώ προσωπικά πιστεύω πως, ακόμη, έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου... κάτσε να σφίξουν κι άλλο οι ζώνες και θα σου πώ εγώ πώς θα ξεσηκωθεί και πώς θα αντιδράει ο κόσμος !!!

Καλτάκι,

Κατά πρώτον, καλά αποτελέσματα με την θεία ...

Τώρα τί να σου πω... είμαι λίγο "χεστρού" όσον αφορά στα παιδιά... μάλλον δεν θα το έκανα ...

Καλημέρα όλη μέρα κι ελπίζω το αεράκι που φυσάει να απαλλάξει όσο γίνεται το κέντρο από τα χημικά... Σήμερα ήρθαμε με το αυτοκίνητο... με τόσα χημικά δεν διακινδυνεύω να βάλω το παιδί στο μετρό πάλι! Σήμερα θα έχει κάτσει όλο μέσα στα τούνελ!

Να μας πεις.... θα σε πιστέψουμε... τα videos άλλωστε έχουν δείξει τα πάντα! Εγώ θα το έκανα το τεστ.

Καλημέρα !!!!

Αερικό, εγώ προσωπικά πιστεύω πως, ακόμη, έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου... κάτσε να σφίξουν κι άλλο οι ζώνες και θα σου πώ εγώ πώς θα ξεσηκωθεί και πώς θα αντιδράει ο κόσμος !!!

Ρε συ... πόσο ακόμα να σφίξει; Σήμερα το πρωί ψάχναμε τα ψιλά στο σπίτι για να κινηθούμε! Παρόλα αυτά δεν 'αντιδράμε' γιατί δνε μπορούμε! Χθες ήταν η πρώτη φορά που σιχτίρισα που είμαι μάνα και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω να συμμετέχω! Που το γεγονός πως είμαι μάνα μου το κάνει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να πάω αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

Ρε συ... πόσο ακόμα να σφίξει; Σήμερα το πρωί ψάχναμε τα ψιλά στο σπίτι για να κινηθούμε! Παρόλα αυτά δεν 'αντιδράμε' γιατί δνε μπορούμε! Χθες ήταν η πρώτη φορά που σιχτίρισα που είμαι μάνα και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω να συμμετέχω! Που το γεγονός πως είμαι μάνα μου το κάνει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να πάω αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

ποσο δικιο εχεις....εγω ευτυχως μεχρι χτες μπορουσα..απο αυριο που πιανω δουλεια ομως..πως?

Καλημέρα!!!

Και ΝΑΙ αποδείχθηκε το πόσο δημοκρατικό Σύνταγμα έχουμε με την κατευθυνόμενη ονομαστική ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου... Πρόγραμμα 2012 (!!!) - 2015.

Τι έχουμε?

- Μειώσεις μισθών

- Μειώσεις συντάξεων

- Κι άλλο χαράτσι με την έκτακτη εισφορά

- Το αφορολόγητο από 12.000ε στις 8.000ε με + 2.000ε/παιδί...Τυχεροί όσοι έχουμε 2 παιδιά δλδ μιας και ανεβαίνει πάλι στα 12.000

- Μειώσεις θέσεων εργασίας

- (off the records) Αύξηση Φ.Π.Α.

Κοριτσια τραγικο είναι που μας κυβερνούν τα λαμόγια!!!

Θυμάστε παλιά που μαζεύονταν στις συγκεντρώσεις των πολιτικών οι οπαδοί τους και φτάνανε στα 2-3.000.000 λαός? Αυτό πρέπει να γίνει και τώρα...μόνο που τότε τους επευφημούσαν, τώρα πρέπει να τους τρομοκρατήσουμε! Να ανοίξουν οι λογαριασμοί και να πληρώσουν όσα έκλεψαν!!!

Κι εμείς απλά καθόμαστε, περιμένουμε και απορούμε για το μέλλον των παιδιών μας.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...