Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σου ρε Ζουπυ! Ο γιοκας σου ειναι καλυτερα?

με αντιβίωση και χαλαρές δραστηριότητες (μέσα-έξω)... είναι καλά... θα δείξει στην επανεξέταση...

για τις δουλειές, μην το πιάνεις καθόλου το θέμα...:oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν την βαζω να καθετε πουθενα. Ακομα και σε τουαλετες στα χερια την πιανω και της κανω καθισμα και κανει παντου. Απλα θελει λιγο προσοχη να μην σε κατουρησει.....εμενα με εχει κανει σιχριστη πολλες φορες λογω του οτι την κραταω ψηλα για λογους υγειηνης....αλλα δεν πειραζει. Πιο ασφαλες ετσι. Επισης μην αγχωνεσαι αν θα κανει ετσι. Εμενα εκανε απο την πρωτη φορα ;). Ποσα κιλα ειναι η Σοφια? Εμεις ειμαστε πλεον ενα υπεροχο 13.3!!!!!! ΧΟΧΟΧΟ.....:):):):)

ΥΓ: Γυαλια εγω της πηρα disney αλλα καλο θα ηταν να την πας σε οπτικο να τα δοκιμασετε εκει να δεις πως της ειναι στο κεφαλι. Γυαλια και παπουτσια περνω παντα με την μικρη μαζι ;)

Ωραία, θα το δοκιμάσω το αυτοσχέδιο κάθισμα με πρώτη ευκαιρία! Η Σοφία πριν 2 μήνες που τη ζύγισε η παιδίατρος ήταν 13,5 και δεν νομίζω να έβαλε άλλο, σαν να πάτησε φρένο μου φαινεται.

Τα disney στον οπτικό πόσο τα πήρατε; Στο ebay έχει αυτά πχ http://cgi.ebay.co.uk/GIRLS-DISNEY-MINNIE-MOUSE-PINK-KIDS-SUNGLASSES-Age-3-/170649834606?pt=UK_Girls_Accessories&hash=item27bb85d46e μόνο 3.5 λίρες, έχουν καμία σχεση με τα δικά σας ή είναι μούφα άραγε;

για έξω, μια χαρά τα δεντράκια! για μέσα, εκτός από το σήκωμα στα χέρια (που δεν μπορεί να γίνεται για πάντα) - καθισματάκια μιας χρήσης κι απολυμαντικό τσέπης!

αερικό, συμφωνώ με αυτά που σου έχω τονίσει και με τις γνώμες των δυο κοριτσιών! επ' ουδενί το παιδί να σπαράζει "αβοήθητο"! στο μόνο - κατά τη γνώμη μου - που πρέπει να είσαι αυστηρή είναι στην αντιμετώπιση : π.χ. δεν στέκομαι όρθια και κοιταζόμαστε αγάπη μου αλλά ξαπλώνω δίπλα σου γιατί είναι νύχτα και πρέπει να κοιμηθούμε και να ξεκουραστούμε! πάντως είμαι εδώ (αλλά με τον τρόπο που κρίνει η μαμά για να μην παγιωθεί καμία περίεργη κατάσταση - δεν σ' αφήνω μόνη στην οποιαδήποτε ανασφάλεια σου αλλά θα κοιμηθούμε)

Ζωπ περαστικά για τον αυχένα, λογικά με φυσιοθεραπείες θα δεις βελτίωση! Αυτά τα καθισματάκια μιας χρήσης από πού τα παίρνουμε;

Για το αερικό, συμφωνώ απολύτως, είμαστε δίπλα στο παιδί όταν μας χρειάζεται, αλλά χωρίς να καταπονούμαστε, βρίσκουμε την χρυσή τομή.

Παλ.. για τις εξοδους δεν ξερω να σου πω μιας και εχουμε δροοοοοοοοομο μπροστα μας. Για τα γυαλια εμεις εχουμε της Disney ακριβως τα ιδια που εχει και η Ελλ σε διαφορετικο χρωμα. Κι εγω μαζι την ειχα τη μικρη οταν τα αγορασα. Ειναι πολυ καλα και ανθεκτικα.

Για πες τιμή!

Ή 60 ευρω ή 65 εκαναν Παλ μου! Αυτα που παρεθεσες δεν μοιαζουν καθολου με τα δικα μας. Μια χαρα θρεφταρακι ειναι η Σοφια σου ε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Παλ αυτα ακριβως ειναι:

http://www.polaroideyewear.com/en/Collection/productpopup.aspx?id=4146

Αυτα εχει η Ελλ και εμεις τα εχουμε σε πορτοκαλι χρωμα ο σκελετος. Ιδρωσα αλλα το βρηκα! χαχαχα Δεν εχω αγορασει απο εκει, απλα βρηκα το σχεδιακι και στο παραθετω, δεν ξερω τι παιζει με το site! ;) Το λαστιχακι για να δενει στο κεφαλακι αφαιρειται και ξαναμπαινει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κορες ειμαι πτωμα.....

και δε ξέρω το λογο ε.... ειχαμε παει απο χτες στη μανα μου κ γυρισαμε σημερα το βραδακι.... ειχαμε κανονισει να παμε κ θαλάσσα αλλα ο κωλοκαιρος μας τα χαλασε.... ειναι δυνατον να μπαινει Ιουλιος κ το βραδυ να βαζουμε μακριμάνικο;;;; ε;;;;;; ειναι δυνατον;;;;;; εμεις ποτε θα κανουμε κανα μπανιο;;;;;

εν τω μεταξυ τα λαμογια σημερα εδωσαν ρεσιταλ γκρινιας.... κι αυτος ο τραμπαλιζε ρε πστ μου, να μη θελει να καθεται στο καθισματακι του;;;; σημερα εκλαιγε με μαυρο δακρυ... ευτυχως οχι σε ολη τη διαδρομη.... στο τελος αναγκαστικα τον πηρα λιγο αγκαλια....

αχ..... αχ.... αχ.....

Διαφημίσεις

Παλ αυτα ακριβως ειναι:

http://www.polaroideyewear.com/en/Collection/productpopup.aspx?id=4146

Αυτα εχει η Ελλ και εμεις τα εχουμε σε πορτοκαλι χρωμα ο σκελετος. Ιδρωσα αλλα το βρηκα! χαχαχα Δεν εχω αγορασει απο εκει, απλα βρηκα το σχεδιακι και στο παραθετω, δεν ξερω τι παιζει με το site! ;) Το λαστιχακι για να δενει στο κεφαλακι αφαιρειται και ξαναμπαινει!

ευχαριστώ πολύ Φαίη! Στο e-bay δεν τα βρίσκω τα συγκεκριμένα, αλλά φαίνονται πολύ καλά και είναι πολύ όμορφα! Ουφ, θα τα σκάσω στον οπτικό μου φαίνεται, για να δούμε...

Καλημέρα :) Εγώ κοιμήθηκα πριν τις 12 αλλά 2 και 5 ξύπνησε το μικρό μου φωνάζοντας 'μαμά' 'μανούλα'... Πήγα... 'μαγί' ψέλλισα ένα 'κοιμόμαστε ο καθένας στο κρεβάτι του' αλλά επέμεινε οπότε την πήρα ξαπλώσαμε μαζί απέναντι και μετά από ένα 20λεπτο ξύπνησα και την έβαλα στο κρεβάτι της... διαμαρτυρηθηκε ελαφρά όταν κατάλαβε ότι βγήκα από το δωμάτιο.... αφουγκράστηκα δεν συνέχισε και πήγα να συνεχίσω τον ύπνο μου στο κρεβάτι μου...

Άντε να δούμε που θα πάει... το καλό είναι ότι έχει στρώσει στον παιδικό με την έννοια ότι μπαίνει μέσα μόνη της και πάλι... αυτό βέβαια οφείλεται απ' ότι μου είπε χθες η παιδαγωγός της ότι της κάνει όλα τα χατίρια και ότι ακόμα και στον μεσημεριανό ύπνο ξανακυλήσαμε και θέλει κούνημα για να κοιμηθεί... ας στρώσει πρώτα για τα καλά το 'μπαίνουμε με χαρά' και μετά θα ξαναδουλέψουμε και το μεσημεριανό ύπνο... Προφανώς το παιδάκι μου κάνει κάποιο πισωγύρισμα για να ξανα-απογειωθεί :)

Μην αγχωνεσαι δωσε της λιγο χρονο φαση περναει θα ισιωσει ξανα.

Εγω κοιμηθηκα σερι αποψε καθως ανελαβε ο πατερας του το βραδυ αφου με λυπηθηκε στο χαλι που ημουνα. Και για καλη του τυχη ηταν ηρεμος ο Μαριος και ψιλοκοιμηθηκε και αυτος καλα.

Κατα τα αλλα το κρυωμα μου καλα κρατει και αδιαθετησα χθες και αποτελειωθηκα.

A τέλεια σε βρίσκω :( Διάβασα που είπες χθες ότι ο Μαριούκος είπε πάμε Κωτίτα... θες να το κανονίσουμε για Παρασκευή να είμαστε πιο χαλαρά;

Διαφημίσεις

Ναι το καυμενο την ζηταγε συνεχεια χθες παμε Κωτανινααααααααα

Αν ειναι καλυτερα θα το κανουμε Κρις αλλα δεν γινεται σε κουνιες. Ελατε εδω αν θελετε να κατσουμε μπαλκονι η να παμε στο παρκο απο κατω δεν εχει κουνιες, η παμε στο Αλλου φαν παρκ αν θελετε που ειναι κοντα απο εδω. Θα βρουμε εναν τροπο.

Καλημέρα !

Αερικό,

Φάση είναι αυτό που περνάει... αφού βλέπεις ότι δεν επιμένει στο βραδυνό ξύπνημα μάλλον δεν θα σας ταλαιπωρήσει ιδιαιτέρως -- ου στο λέω εγώ που έχουμε κάνει κατά καιρούς τα απίστευτα πάρτυ μεταξύ 2ης και 5ης πρωϊνής με τον Νικόλα !!!!

ΚΑΛΌ είναι επίσης που το παιδί δεν μπαίνει σπαράζοντας στον σταθμό...

Φαίη,

Κόψε καλή μου την συζήτηση για τις δουλειές ! Δεν συμφέρει - είναι τρομερά ψυχοφθόρα-...

Μαρκοπουλάκι,

Είδες που ο Μαριούλης πάει καλύτερα ? Περαστικά σου - πρέπει να είσαι ένα με το πάτωμα καημενούλα μου σήμερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...