Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Όλα καλά και με το τεστ παπ. Κάναμε και υπέρηχο και όλα ηταν πεντακάθαρα, οπότε λογικά και τα αποτελέσματα του τεστ το ιδιο θα είναι, μου είπε. Θα βγουν σε 10-12 μέρες. Έκλεισε και η τομή της κτ οσο ηταν να κλεισει, ευτυχώς.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω τι είναι το σωστό να γίνει με την Κωτίτα... το προαίσθημά μου, μου λέει να την 'ακούσουμε'... όχι δεν δείχνει να φοβάται κάτι... θα μας το έλεγε και ξύπνια... Το μόνο που φοβάται είναι ο παλιατζής.

λοιπόν ακολούθησε αυτό που αισθάνεσαι και που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!!!!

Μαρα εσύ ανησυχεις για το περπάτημα εγώ για την ομιλία του Κων... νομιζω για 26 μηνων παιδι λεει πολυ λίγα.... και του μιλάω όλη μέρα... αλλά αυτός εχει κολλησει στο "μπεμπη" "μπαμπα" "τουτά" =αυτοκινητα "αμαν" "πω πω" "ωχ" "μαμ" και κάτι άλλα ακαταλαβίστικα....

ο κων παντως περπατησε 15 μηνων.... ημουν εγκυος κι ελεγα νατε ρε πουλακι παρε τα ποδια σου να μου λύσεις τα χέρια... και το λαμόγιο περπάτησε οταν ημουν 7,5 μηνων.... μας υποχρεωσε...

όσο για τον ύπνο των παιδιών...πρέπει να συνδυάζεται το ένστικτο κ η γνώμη κ των δυο γονιών.

ευτυχώς που η γνώμη και των δυο μας ειναι να μη φρικαρουμε πλεον και να τα αφησουμε να κοιμουνται οπως θελουν....

που αυτο σημαινει οτι συνηθως καταληγουμε να κοιμομαστε οοοοολοι μαζι!!!!

αλλιως τωρα μας έβλεπα να μενουμε σε διαφορετικα σπιτια.....

Αλλό!

Συγχαρητήρια σε Μάρα και Κιουλτ για τις καινούριες δουλειές, και στην Αγγελίνα που πήγαν καλά οι εξετάσεις!

Εγώ έχω ένα θεματάκι: ωραία, κόψαμε την πάνα εντελώς εδώ και λίγες μέρες, αλλά όταν θα είμαστε έξω για ώρα τι κάνουμε; Οέο; Παίρνουμε το γιογιό μαζί; Στα φιλικά σπίτια; Την κρατάω εγώ στην τουαλέτα; Την μαθαίνω έξω να λυγίζει τα γόνατα και να ποτίζει τα δεντράκια; Δύσκολα μου φαίνονται αυτά...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι είναι το σωστό να γίνει με την Κωτίτα... το προαίσθημά μου, μου λέει να την 'ακούσουμε'... όχι δεν δείχνει να φοβάται κάτι... θα μας το έλεγε και ξύπνια... Το μόνο που φοβάται είναι ο παλιατζής.

Καλά, όλα τα παιδιά τον παλιατζή φοβούνται? :shock:

Ναι να την ακούσεις...μόνο έτσι θα μπορέσεις να τη βοηθήσεις!

Καλημέρα πέρα ως πέρα και από εδώ :)

Νυστάζω λέμε... νέα θα δείτε εδώ http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1079849&postcount=12307 (βαριέμαι να ξαναγράφω ακόμα και να κάνω c/p)

Αναρωτιέμαι μήπως κάναμε μαμακία που την βγάλαμε από τη ρουτίνα της. Είχε μάθει ότι γάλα και ύπνο κάνει με τη μαμά... και επειδή η μαμά είναι κουρασμένη είπε ο μπαμπάς να προσπαθήσει κι εκείνος... και μάλλον τα κάναμε μαντάρα... Λέτε να φταίει αυτό; :confused:

φιλεναδα..εμενα ξυπναει σχεδον καθε βραδυ..ξερω οτι θελει την μαμα της επειδη τωρα πια την κοιμιζει ο μπαμπας το βραδυ..κια μαλλον το ξαναθυμαται και με αναζητει...

εμενα δεν με πειραζει όμως και την παιρνω στο κρεβατι μου..δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο...δεν ειναι η κωτιτα η μοναδικη μην ψαχνεις να βρεις κατι το περιεργο, το λογικο ειναι σε αυτην την ηλικια το βραδυ να αναζητουν τον μπαμπα και την μαμα....

Καλημέρα πέρα ως πέρα!

Μάρα, να κάνεις παρέα με τη Φαίη!Έλεος τι άγχη είναι αυτά παιδί μου? Η πεθερά σπαθί, μπράβο της!

Ζούπυ, πως πάει το παιδί?

Αγγελίνα τέλεια όλα!

Αερικό μου...δεν ξέρω τι να σου πω...εγώ βρίσκομαι κάπου στη μέση, δλδ και με το Λ συμφωνώ, και μαζί σου...δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει σωστό και λάθος εδώ.

Μαριάνθη, πάρε μαζί σου από αυτά τα παιδικά καθισματάκια αν θέλεις.

Με τις υπόλοιπες, λίγο τα είπαμε από δίπλα, λίγο όλο και κάποια ξεχνάω...σχωρνάτε με!

Εγώ ξεκίνησα να ψάχνω βαφτιστικά, τρέχω να κάνω και χαρτιά για εεταα για δημοτικό βρεφικό, ψάχνω δουλειά, σπίτι...κατά τα άλλα, ησυχία!!!!!χαχαχα

Κάθε μέρα που περνάει και ο Μάνος όλο και εξελίσεται, νιώθω να τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο!Ζω μια μαγεία!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αλλό!

Συγχαρητήρια σε Μάρα και Κιουλτ για τις καινούριες δουλειές, και στην Αγγελίνα που πήγαν καλά οι εξετάσεις!

Εγώ έχω ένα θεματάκι: ωραία, κόψαμε την πάνα εντελώς εδώ και λίγες μέρες, αλλά όταν θα είμαστε έξω για ώρα τι κάνουμε; Οέο; Παίρνουμε το γιογιό μαζί; Στα φιλικά σπίτια; Την κρατάω εγώ στην τουαλέτα; Την μαθαίνω έξω να λυγίζει τα γόνατα και να ποτίζει τα δεντράκια; Δύσκολα μου φαίνονται αυτά...

Παλ εχω να σου πω γιαυτο....πανευκολα.....στα χερια ψηλα και κανει ΠΑΝΤΟΥ........;) θα στα πω αναλυτιλοτερα το βραδυ γιατι τρεχω πισω απο παιδι......κανενας λογος να αγχωνεσαι. Φιλακια!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Παλ εχω να σου πω γιαυτο....πανευκολα.....στα χερια ψηλα και κανει ΠΑΝΤΟΥ........;) θα στα πω αναλυτιλοτερα το βραδυ γιατι τρεχω πισω απο παιδι......κανενας λογος να αγχωνεσαι. Φιλακια!

Αυτή είναι καλή λύση, απλά έλεγα να την αποφύγω γιατί η Σοφια είναι αρκετά βαριά. Αλλά μάλλον είναι η καλύτερη

Διαφημίσεις

Άλλη ερώτηση: τι γυαλιά ηλίου έχετε για τα παιδιά; Αυτα εδώ τα Kidz Banz http://cgi.ebay.co.uk/Kidz-Banz-Adventure-UVA-UVB-Girls-Kids-Sunglasses-2-5y-/290400303674?pt=UK_Girls_Accessories&var=&hash=item895fbbd168

τα έχει κανείς, είναι πρακτικά άραγε ή εκνευριστικά; Να πάρω Ντίσνεϋ;

Άλλη ερώτηση: τι γυαλιά ηλίου έχετε για τα παιδιά; Αυτα εδώ τα Kidz Banz http://cgi.ebay.co.uk/Kidz-Banz-Adventure-UVA-UVB-Girls-Kids-Sunglasses-2-5y-/290400303674?pt=UK_Girls_Accessories&var=&hash=item895fbbd168

τα έχει κανείς, είναι πρακτικά άραγε ή εκνευριστικά; Να πάρω Ντίσνεϋ;

εχω την αισθηση οτι αυτο το λουρι που τα κραταει πισω στο κεφαλι θα ειναι εκνευριστικο παλλαντινακι...

Αυτή είναι καλή λύση, απλά έλεγα να την αποφύγω γιατί η Σοφια είναι αρκετά βαριά. Αλλά μάλλον είναι η καλύτερη

Εγω δεν την βαζω να καθετε πουθενα. Ακομα και σε τουαλετες στα χερια την πιανω και της κανω καθισμα και κανει παντου. Απλα θελει λιγο προσοχη να μην σε κατουρησει.....εμενα με εχει κανει σιχριστη πολλες φορες λογω του οτι την κραταω ψηλα για λογους υγειηνης....αλλα δεν πειραζει. Πιο ασφαλες ετσι. Επισης μην αγχωνεσαι αν θα κανει ετσι. Εμενα εκανε απο την πρωτη φορα ;). Ποσα κιλα ειναι η Σοφια? Εμεις ειμαστε πλεον ενα υπεροχο 13.3!!!!!! ΧΟΧΟΧΟ.....:):):):)

ΥΓ: Γυαλια εγω της πηρα disney αλλα καλο θα ηταν να την πας σε οπτικο να τα δοκιμασετε εκει να δεις πως της ειναι στο κεφαλι. Γυαλια και παπουτσια περνω παντα με την μικρη μαζι ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

...και μετα ξεκιναει το beaute!

ζηλεύω...

Μαστογραφια κανουμε και αν ειμαστε κατω απο τα 35???

αν υπάρχει κληρονομικότητα ή ενδείξεις... καταλληλότερος όλων να το υποδείξει είναι ένας καλός μαστολόγος (πολλές φορές οι γυναικολόγοι - δυστυχώς - αλλού τυρβάζουν)...

Ζοπ,

Σου στέλνω πμ

σ' ευχαριστώ τόσο πολύ!! θα μεταφέρω τις πληροφορίες στη φιλενάδα μου και θα σου πω!!

Συμπέρασμα: μην ανησυχείς:!::!:

μικρο-μωρο-μάνες (my κέλλυ-μάρα-μπουνίτσα), χ-α-λ-α-ρ-ώ-σ-τ-ε!!! το κάθε παιδί είναι κι άλλη ιστορία!!

Όλα καλά και με το τεστ παπ. Κάναμε και υπέρηχο και όλα ηταν πεντακάθαρα, οπότε λογικά και τα αποτελέσματα του τεστ το ιδιο θα είναι, μου είπε. Θα βγουν σε 10-12 μέρες. Έκλεισε και η τομή της κτ οσο ηταν να κλεισει, ευτυχώς.

μπράβο για όλα!!!

για έξω, μια χαρά τα δεντράκια! για μέσα, εκτός από το σήκωμα στα χέρια (που δεν μπορεί να γίνεται για πάντα) - καθισματάκια μιας χρήσης κι απολυμαντικό τσέπης!

Κάθε μέρα που περνάει και ο Μάνος όλο και εξελίσεται, νιώθω να τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο!Ζω μια μαγεία!

κικίτσα, πόσο σε καταλαβαίνω...

Καλημέρα πέρα ως πέρα και από εδώ :)

Νυστάζω λέμε... νέα θα δείτε εδώ http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1079849&postcount=12307 (βαριέμαι να ξαναγράφω ακόμα και να κάνω c/p)

Αναρωτιέμαι μήπως κάναμε μαμακία που την βγάλαμε από τη ρουτίνα της. Είχε μάθει ότι γάλα και ύπνο κάνει με τη μαμά... και επειδή η μαμά είναι κουρασμένη είπε ο μπαμπάς να προσπαθήσει κι εκείνος... και μάλλον τα κάναμε μαντάρα... Λέτε να φταίει αυτό; :confused:

Νιτσάκι δνε κατάλαβες... το παιδί κοιμάται στο κρεβάτι του από 3 μηνών. Απλώς ξυπνάει και ζητάει μαζί... και υποψιάζομαι ότι το κάνει για κάποιο λόγο και όχι γιατί έτσι του κατέβηκε... σε ένα μήνα μπαίνουμε στα 2 και οι φοβίες θα αρχίσουν... άρχισαν; Γι' αυτό και δεν γουστάρω να μην της δίνω αυτό που θέλει... το να σπαράζει μέσα στη νύχτα για μένα είναι απλώς μη αποδεκτό.
όσο για τον ύπνο των παιδιών...πρέπει να συνδυάζεται το ένστικτο κ η γνώμη κ των δυο γονιών.
λοιπόν ακολούθησε αυτό που αισθάνεσαι και που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!!!!

αερικό, συμφωνώ με αυτά που σου έχω τονίσει και με τις γνώμες των δυο κοριτσιών! επ' ουδενί το παιδί να σπαράζει "αβοήθητο"! στο μόνο - κατά τη γνώμη μου - που πρέπει να είσαι αυστηρή είναι στην αντιμετώπιση : π.χ. δεν στέκομαι όρθια και κοιταζόμαστε αγάπη μου αλλά ξαπλώνω δίπλα σου γιατί είναι νύχτα και πρέπει να κοιμηθούμε και να ξεκουραστούμε! πάντως είμαι εδώ (αλλά με τον τρόπο που κρίνει η μαμά για να μην παγιωθεί καμία περίεργη κατάσταση - δεν σ' αφήνω μόνη στην οποιαδήποτε ανασφάλεια σου αλλά θα κοιμηθούμε)

ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω γιατί είναι η 2η μέρα φυσιοθεραπειών στον αυχένα και τάχω δει όλα!! κάνει αντίδραση κι έχω πόνο-ζαλάδα...

φιλιά σε όλες!!

edit : ρε σεις... τι πειραική πατραική είναι αυτό που έγραψα...:shock::confused: φαντάσου και να μην πόναγα...:rolleyes::cool:

Γεια σου ρε Ζουπυ! Ο γιοκας σου ειναι καλυτερα?

Παλ.. για τις εξοδους δεν ξερω να σου πω μιας και εχουμε δροοοοοοοοομο μπροστα μας. Για τα γυαλια εμεις εχουμε της Disney ακριβως τα ιδια που εχει και η Ελλ σε διαφορετικο χρωμα. Κι εγω μαζι την ειχα τη μικρη οταν τα αγορασα. Ειναι πολυ καλα και ανθεκτικα.

Μου την εχει βαρεσει η κατασταση με το σπιτι ειλικρινα.. Καθως εγω ειμαι freak με την καθαριοτητα και την ταξη και οταν μεναμε Λαγονησι που δεν ειχα κανεναν να βγαινω και να συναναστραφω, ημουν πραγματικα ολημερις και οληνυχτις με ενα ξεσκονοπανο στο χερι. Τωρα που γυρισαμε στον πολιτισμο, μια κανονιζουμε απο 'δω, μια απο εκει, μια βαριεμαι και κωλοβαραω και εχουμε καταληξει να πασαλειβω και τερμα. Περιττο να σας πω πως εχω γυρω στα 13 πλυντηρια σιδερο και ειναι να μπουν κι αλλα! :shock: Απορω που βρισκουμε εσωρουχο να αλλαξουμε! :confused:

Τερμα, το πηρα αποφαση, αυριο με το που θα φυγουν πατερας και κορη θα ριχτω με τα μουτρα, θα κανω γενικη και θα ξεκινησω τα ρουχα. Λιγα - λιγα αυτο το 6ωρο που λειπει η Μαρια, δεν μπορει, θα τα συνεφερω...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...