Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ο πε8ρερος μου στασιμα...ουτε καλυτερα ουτε χειροτερα..απλα ο ερμος εχει αδυνατισει παρα πολύ... ειναι θεμα μηνών πλέον αν και ειλικρινα λεω να τελειωνει γρηγορα ο άνθρωπος. δεν του αξίζει αυτο το πράγμα...

ως γονεις ευτυχως δεν σταματησαμε ποτε να ειμαστε οκ. δλδ εχουμε παει αυλιδα ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ αλλα με το που μπαινουμε στο σπιτι... πανυγηρι και χαρές.. ειναι και οι μαμαδες..μην τις σκάσουμε τις δολιες και τον μπαμπα μου δηλαδή.. τωρα ως ζευγάρι.. θελει λιγο δουλίτσα γιατι εχει να κνει και με το πως νιωθεις για τον άλλον αλλά και για το πως νιώθεις με τον εαυτό σου..και με τον εαυτο μου ειμασταν λιγο τσακωμενοι αυτό το διάστημα :P

απλα ρε κοριτσια ειναι απίστευτο..πως αλλαζει η ζωή σου απο τη μια στιγμή στην άλλη επειδη ενας μαλακας αποφάσισε να σε πληρώνει...όποτε γουσταρει.

η πε8ερα μου εκανε το αμιμητο. αποφασισε απο σεπτεμβριο να πουλγσει το διαμερισμα που νοικιάζει στη νεα σμυρνη προκειμένου να αποπληρωθει το στεγαστικο για το σπιτι της στην κυψέλη και να εχουμε και μια μαγια στην άκρη... νομιζω οτι ειναι καλή ιδεα γιατι με 3 σπιτια και 6 οικοπεδα 8α μασ σκισει η εφορια..συν τοις αλλοις μου λεεη η πεθερά μου, εγω ειμαι για να φευγω σε λιγα χρονια και δνε θελω να σας αφησω χρεωμένους... καλή ξηγα..αλλά θα δουμε απο σεπτέμβριο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σόρρυ αλλά χωρίς νετ στο σπίτι έχω χάσει επεισόδια και απ' το γραφείο μπαίνω σπασμωδικά λόγω φόρτου...

Κρις ο Π. μου το κανε μία περίοδο επειδή έβλεπε εφιάλτες και φοβόταν! Την έχεις ρωτήσει μήπως βλέπει κπ άσχημο όνειρο? ή μήπως την τρομάζει κάτι άλλο?

Μάρα η πούκι δεν παίζεται!!! χαζομάμη ε χαζομάμη...

Όσο για τα πεθερικά σου, δεν έχω λόγια!!! Προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν... Ένταση υπάρχει πολύ αυτή την περίοδο λόγω ανασφάλειας.

Θεά της μόδας ε? like like like χαχαχαχαχ

Κορίτσια νιώθω πολύ χαλαρή αυτή την περίοδο. Μάλλον επειδή έχω ξεχάσει τα πάντα προς το παρόν και απολαμβάνω τον ήλιο, τη θάλασσα...

Σήμερα η αγαπημένη σε όλους μας forthnet θα πρέπει να μου φτιάξει το τηλ. Άιντε να δούμε!

Γεια σας και παλι...

Μαρα μου: το πουκιδιο ειναι μια χαρα, φυσιολογικοτατο παιδακι! ;) Η Μαρια παντως περπατησε 14 μηνων. Ο παιδιατρος ποτε δεν το επεσημανε και ποτε δεν με αγχωσε. Βασικα εκανε βηματακια απο 11 μηνων μονη της. Κι εκει γυρω στα πρωτα της γενεθλια, τρωει μια "σουπα" το παιδι και ερχεται τουμπα, λυγιζει ο αυχενας κανει κωλοτουμπα και προσγειωνεται με την πλατη. Στο λεω και ανατριχιαζω.. Χεστηκε εκεινη απο το φοβο της κι εγω για να μην τσιριξω και την τρομαξω παραπανω, δαγκωσα τοσο δυνατα τα χειλια μου που ματωσα. Ευτυχως τσιριδα δεν εβγαλα, την πηρα αγκαλια, της μιλουσα και της εξηγουσα πως δεν ειναι τιποτα, πως δεν πειραζει που επεσε και πως θα την κανω μακια να περασει και ηρεμησε το παιδι. Εκτοτε αν δεν την κραταγες ή αν δεν ηταν πιασμενη απο καπου, δεν εκανε προσπαθεια καν. Τρομοκρατηθηκε η καψερη πολυ και με το δικιο της. Μετα μετακομισαμε στο Λαγονησι και καθε απογευμα που κατεβαιναμε στο δρομο εβλεπε τα παιδακια να τρεχουν, οποτε μια μερα το πηρε αποφαση και απλα ... εφυγε! :D

Εβαψα μαλλι.. Καλο βγηκε! Το ισιωσα κιολας και μετανιωνω την μαμημενη ωρα και στιγμη που εκανα τις αναθεματισμενες για αφελειες.. Γκρρρρρ.. Εβγαλα φρυδι, εκανα και αφρολουτρο.

Τωρα αραζω.. Το παιδακι μου το σκεφτομαι συνεχεια σημερα! Μπορω να πω πως μου λειπει κιολας! Και μεταξυ μας (τι μαζοχισμος Θεε μου :mrgreen:) ανυπομονω να ερθει ο Αυγουστος να κανουμε ολη μερα αγκαλιες.. Βεβαια θα μας τσακισει η γκρινια, αλλα χαλαλι, το λατρευω το πλασματακι μου..

Κρις καλα κανεις και υποστηριζεις τη θεωρια "οχι κλαμμα". Δυναμωνει και η αυτοπεποιθηση του παιδιου νιωθοντας πως υπαρχει ανταποκριση στις αναγκες του. Απλα προσπαθησε να της δωσεις να καταλαβει πως καλο ειναι να κοιμαται ο καθενας στο κρεβατι του για να ξεκουραζεται καλυτερα. Με οποιον τροπο νομιζεις εσυ καλυτερα. Αν κι εγω ειμαι της θεωριας πως αν γουσταρεις να κοιμασαι με το παιδι, με γεια σου με χαρα σου! Δεν υπαρχουν πρεπει μεσα σε μια οικογενεια! ;) Εγω π.χ. δεν μπορουσα να κοιμαμαι με τη Μαρια, δεν ξεκουραζομουν. Απο την αλλη οσες φορες θελησα να το κανω, το εκανα και δεν κακομαθε! :)

Σκατουλια.. Ο,τι θελουν μας κανουν! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Α! Για το σπιτι Μαρα: Καλη πωληση κουκλα μου, ευχομαι ολα να πανε καλα, να βρειτε αγοραστη συντομα!

Κι εμεις παιδευομαστε εδω και 1,5 χρονο με το δικο μας.. Εχουμε ριξει την τιμη στα ταρταρα αλλα και παλι δεν.. Και σκεψου ειναι οικοπεδο με 2 οικιες επανω. Βεβαια τα σπιτια ειναι πολυ παλια (χρονολογιας του 1960) και χρειαζονται επισκευες. Αλλα ρε φιλε, αγοραζεις οικοπεδο... Γη και αερα να σηκωσεις και απο πανω οροφο αν θελεις. Τι να πω.. Ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα γιατι ειναι και η γραφειοκρατια στη μεση.. Περιττο να σου πω πως εδω και 8 μηνες περιμενουμε ενα μαμωχαρτο απο την πολεοδομια..... Οταν μας το δωσουν θα σου σφυριξω κλεφτικα! :lol:

Οπως και να 'χει, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! :D

gM4vp2.png

- σηλώνεται ορθια και ισοροπεί για λίγο

- κοβει βολτες στην κουνια της και κρατιεται απο τα καγκελα

- βγαινει και μπαινει στο πισινακι της με βοήιεια

- μπουσουλάει με θένος και γρήγορα

- αμα την κρατησω απο τα χεράκια της κάνει βηματάκια

αλλά μόνη της δεν το έχει τολ΄μήσει ακόμη...κάτι πήγε να κάνει αλλά νομιζω οτι δεν ειναι ετοιμη ακόμη. ειναι φυσιολογικό;

κατα τα άλλα τρώει και στα κιλά έχουμε μεινει στα 10.300. σασ φαινεται λίγο; πολύ; απο ύψος υπολογιζω σε 80 εκατοστά... δεν καθετε η ατιμη με τιποτα να μετρηθεί.

Λοιπόν Μάρα οι δικές μας έχουν την ίδια ηλικία (16/6 εμείς) και κάνουμε σχεδόν τα ίδια πράγματα. Δλδ η μόνη διαφορά με αυτά που έγραψες είναι πως αντί να μπουσουλάει το παίρνει με τον κώλο, δηλαδή σούρνεται με τον πισινό. Κατά τα άλλα ακριβώς τα ίδια. Τα βρίσκω φυσιολογικότατα τα παιδάκια μας. Μια κοπέλα που έχει κι αυτή κοριτσάκι στην ίδια ηλικία ήρθε προχτες να πιούμε καφέ όλες μαζί. ΠΑρατηρούσαμε λοιπόν διαφορές στα καμάρια μας. Ενώ εκείνη είναι λίγο πιο προχωρημένη κινητικά (ισορροπεί με σιγουριά, σηκώνεται άνετα και αν ξεχαστεί κάνει και κανένα βηματάκι χωρίς να την κρατάει η μαμά της), η δικιά μου είναι ολίγον πιο προχωρημένη κοινωνικά και στην ομιλία. Προφανώς είναι στο παιδί, αλλά και με το τι έχουν ασχοληθεί οι γονείς. Πχ ο μπαμπάς του κοριτσιού είναι εργοθεραπευτής, οπότε την έπηξε στις ασκήσεις άρα και είναι πιο προχωρημένη!

Είχε πλάκα όμως να είναι τα κοριτσάκια στο πάτωμα, να ανταλάσσουν μπισκότα, να πιάνονται από τα χεράκια κτλ κτλ!

Α και από υψος εμείς είμαστε 83 πόντους και βάρος 10600, ενώ η μικρούλα η άλλη είναι 78 πόντους και γύρω στα 9 κιλά.

Συμπέρασμα: μην ανησυχείς:!::!:

Λοιπον: κοιταξα βιβλιαριο της Μαριας..

12 μηνων υψος: 75 ποντοι, βαρος: 9.700 περιμετρος κεφαλης: 44,5

Ντερεκια οι κορες σας ρεεεε! :lol:

gM4vp2.png

λευκή...λογικο οι κορες μας να ειναι πιο γλωσουδες..με εμας μαναδες τι να πει κανεις! μουαχαχαχαχαχ

φαιόπουλο. σοβαρά; γιατι την κοβω την ζουζουνελα σου πιο ψηλή απο τα άλλα παιδάκια της ηλικίας της... το μαγουλι8ρι μου!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

με πηρε μολις η μανα μ τηλ... γκανιαξε να φαει γιαουρτι μονη της.. ε της το εδωσε η μανα μου με ενα κουταλάκι..εγινε σισκατη αλλά 4 κουταλίτσες τις έφαγε.. τωρα ξανα πειναει φυσικά οποτε της εχει δώσει η μάνα μου ψωμάκι μεχρι να ετοιμαστεί το μπαρμπουνάκι της....

μουαχαχαχαχαχ το κοιλιόδουλο! παντως ακομη δεν το αποτολμω για στερεη στερεή τροφή... με 4 δοντουδια τι να πρωτομασησει κ αυτο

dZJip3.png

τους τελευταιους μηνες πηρε η σκατουλα μποϊ Μαρα μου.. Εχθες τη μετρησαμε και ηταν 90 ποντους. Ψηλη δεν τη λες, δεν τη λες και κοντη ομως. Το βαρος της (12.400) αλλα και το υψος της ειναι στην 50η εκατοστιαια στηλη.

Μια χαρα ειναι το πουκιδιο ρε, τρωει και μονο του! Τρομαρα τους, πως μεγαλωνουν ετσι! :D

Λευκουλα και εσυ με τον αντρα σου, αλλα και η Μαρα με τον συζυξ ειστε ψηλα ατομα.. Απο τα δικα μας γονιδια που να ψηλωσει η Μαρω? 1.60 εγω και ο πατερας της 1.70.. Παλι καλα που ειναι και μεσα στις καμπυλες δηλαδη! :lol:

gM4vp2.png

Ουφ σας διάβασα... Μάρα μια χαρά το πουκίδι :) Μην αγχώνεσαι να περπατήσει... όσο πιο αργά τόσο πιο σταθερά... και μην την μάθετε με τα χέρια θα το μετανιώσουν οι μέσες σας! Η δική μου από 11 μηνών πήγαινε με τα χέρια... έχουμε γενέθλια Ιούλιο. Το αποτέλεσμα ήταν πέρυσι σε όλες τις διακοπές να είμαστε σκυφτοί! Αφού λέγαμε να πάει για ύπνο για να ισιώσουμε... γιατί από τη στιγμή που θα περπατήσουν θα θέλουν συνέχεια. Επίσης τα χέρια έχουν σαν αποτέλεσμα να μην κατακτήσει εξαρχής το σταθερό πάτημα. Αν δεις την Μαρία και την Κωτίτα να περπατάνε θα καταλάβεις τι εννοώ ;) Και μη μου πείτε η Μαρία της ρίχνει 6 μήνες γιατί και τον Φεβρουάριο έτσι περπατούσε η Μαρία :P

Δεν ξέρω τι είναι το σωστό να γίνει με την Κωτίτα... το προαίσθημά μου, μου λέει να την 'ακούσουμε'... όχι δεν δείχνει να φοβάται κάτι... θα μας το έλεγε και ξύπνια... Το μόνο που φοβάται είναι ο παλιατζής.

Γιαυτο και εγω ειπα οχι σκυφτοι χερακια μου το ειχε πει παιδιατρος ειδικη στα προωρα μονα τους και οποτε αποφασισουν δεν χρειαζεται να μαθουν σε χερακια οταν ειναι ετοιμα θα το κανουν σταθερα μονα τους.

12 μηνων εμεις ημασταν 9720 σε κιλα και 83 ποντους σε υψος.

τώρα πρόλαβα να σας διαβασω...

Μάρα, η κόρη είναι αστεράτη σε όλα, κιλά, ύψος, ομιλία, κίνηση.

συμφωνώ με όσα σου είπαν ήδη τα κορίτσια για περπατούρα κ χεράκια!

Λευκή, υπομονη με τα δοντάκια!

Νίτσα, μ' αρέσει που είσαι χαλαρή! σωστή, σωστότατη!

Φαίη μου, μακάρι να είναι κ η Χρύσπα τόσο συνεργάσιμο παιδί στον βρεφικό από Σεπτέμβριο...όπου μας την πάρουν τέλος πάντων. αμήν!

Μάρκο, αυτά είναι. άμα έχεις γιο καμαρώνεις αλλιώς! παληκάρι ο Μάριος!

χθες η μικρή "έλιωσε" τον μπαμπά της. του έδωσε αυθόρμητα ένα φιλί στο στόμα, την ώρα που ξάπλωνε στον καναπέ κ ο Σ έμεινε μα..κας να χαμογελάει αμίλητος, ακίνητος...ήταν τόσο τρυφερή η μικρή...χαδιάρα σαν τη μαμά! (όχι που δεν θα με παινέψω!!!!).

κατά τα άλλα καλά! σιγά σιγά επανερχόμαστε στην όρεξή μας.

όσο για τον ύπνο των παιδιών...πρέπει να συνδυάζεται το ένστικτο κ η γνώμη κ των δυο γονιών.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...