Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η μαστογραφία ΟΚ, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Βουρ για το τεστ παπ αύριο!

Ωχ τώρα το είδα!

Μπράβο Αγγελίνα...:D

Κάθε φορά που ακούω για μαστογραφίες και γυναικολογικά κάτι με πιάνει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαστογραφια κανουμε και αν ειμαστε κατω απο τα 35???

Νιτσακι δεν συνηλθε εντελως αλλα το διαχειριζεται καλυτερα το θεμα ευτυχως.

Ο δικος μου ποτε δεν θελει το κρεβατι μας αν ξυπνησει θελει να ξαπλωνω διπλα του για λιγο και ξανακοιμαται και μετα φευγω .

καλημέρα everybody! πολύ πολύ γρήγορα :

Ζούπυ,

Παρόμοιες καταστάσεις με ωτίτιδα κλπ περνάω κι εγώ συνεχώς με τον Νικόλα. Εάν βρεις άκρη με τον γιατρό που λες, θα σου ζητήσω πληροφορίες ... Περαστικούλια.

Έχω μια κυρία με καλό catering... Πες μου γιατί ακιρβώς ενδιαφέρεσαι αν είναι να σου στείλω τα στοιχεία της.

λαβ, ότι νεώτερο έχω από ωρλ, θα σου πω!

για το catering, ενδιαφέρεται η φίλη μου που θα παντρευτεί σύντομα με πολιτικό γάμο και θέλει να κάνει τραπέζι στο σπίτι περίπου 40 ατόμων! δίνει σε όλες τις περιοχές η κυρία αυτή, πως γίνεται η παράδοση? σημαντικότατο : να έχει πολύ πολύ καλό φαγητό, καλές τιμές, να τηρήσει ότι συμφωνηθεί...

Έχει 2 μέρες τώρα που τον έχει πιάσει κάτι, νεύρα, αντίδραση, κλάμμα. Δεν μπορώ να καταλάβω... Χθες το απόγευμα έβαλα μουσική και χορεύαμε με την Ο. κι εκείνος έκλαιγε/ούρλιαζε να την κλείσουμε επειδή δεν μπορούσε να ακούει! Λέω άλλο και τούτο.. Τον παρότρυνα να 'ρθει μαζί μας, τίποτα εκείνος...Μέσ' τα νεύρα.

Περιμένω νέα από Αγγελίνα και Ζούπυ για το παιδί!!!

νιτσάκι, τα έγραψα χθες βράδυ τα νέα για το ζωπυρόπαιδο!

κατά τ' άλλα, πολύ αναποδιασμένος κι ο δικός μου εδώ και κάποιες μέρες...:shock:

σας φιλώ! πάω να σβήσω τα πατζάκια μου που έχουν πιάσει φωτιά!!:mrgreen:

Κρις, έκανε το σωστό ο Λ. Κάποια στιγμή έπρεπε το παιδί να πάει στο κρεβάτι του... Εν αναμονή των εξελίξεων! Άντε να δούμε, ποιός θα λυγίσει εσύ ή η Κωτανίνα...

Το σύνθημα "ο καθένας στο κρεβάτι του" το καθιερώσαμε και στα 2 παιδιά από 40ημερών! Περάσαμε βέβαια μία φάση με τον Π. που φοβότανε αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε γρήγορα...

Νιτσάκι δνε κατάλαβες... το παιδί κοιμάται στο κρεβάτι του από 3 μηνών. Απλώς ξυπνάει και ζητάει μαζί... και υποψιάζομαι ότι το κάνει για κάποιο λόγο και όχι γιατί έτσι του κατέβηκε... σε ένα μήνα μπαίνουμε στα 2 και οι φοβίες θα αρχίσουν... άρχισαν; Γι' αυτό και δεν γουστάρω να μην της δίνω αυτό που θέλει... το να σπαράζει μέσα στη νύχτα για μένα είναι απλώς μη αποδεκτό.

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααα!

φαιη το παιδι περνάει υπέροχα... αστο στην ησυχια του και μην το ζαλιζεις!

ζουπυ περαστικά μανα μου

αερικια... φάση ειναι θα περάσει και 8α επανέλθει, τωρα εδώ που τα λέμε αμα θελει λιγη αγκαλιτσα και λιγο τσικι τσικι το βράδυ αστο μωρέ το παιδάκι να σε νιωσει :P

λευκή... πως πάτε με τα ζορια? τα δοντιάκια? η μιρλα?

λαμογιομάνα.... να μου φιλησεις τα λαμογιεξ σου οποσδηποτε...δλδ οποσδηποτε!

καντυ καντυ τρεχω και δεν φτανω αλλα δεν μαμιεται...8α τους παρω και τα σωβρακα και αυτο μου δινει μια άγρια χαρά!

ρηνιω μου... δεν μπορεις να αποφυγεις κάοια πράγματα..οποτες δεν χρειαζεται να εχεις ενοχές που στρώνεις την ζωή σου. και ο μπαμπάς σου το ιδιο θέλει

κινκα..ζεις? ο μπαμπας? το πατατάκι;

μαρκο... αντε με το καλο να περάσει και αυτο ρε κοριτσι μου... και αμα θελεις και γινει καλά ο μαριουλησ φερτον μου καμια μερα να τον απασχολησω και εσυ κατσει και κοιμησου κανα δεκάωρο...σερι!

κιουλτάκι.. συλαλλητηρια αγαπη! καλή αρχη και όλα να πάνε καλά.. σου ευχομαι να φυγεις απο αυτη τη δουλειά που βρηκες στα 65 μουαχαχαχ

αγγελινα.. ΤΕΛΕΙΑ!

νιτσαρα θεα της μόδας τι κανς? :P

κατινακι φιλουσκια μαναρι μ

ελλη πολλές αγκαλιές

ξεχασα καμια; αν ναι σχωρνάτε με πλιζ

ΠΟΥΚΟΝΕΑ

αληθεια σας λεω το παιδι μου ομορφαίνει συνεχώς! το αγαπαω το σκατο μου! τηνς κοψαμε και αφελειες και ειναι πολύ κιουτι το άτιμο.. εχει μαθει και κανει ακομη περισσότερα ναζια και ματακια (τα ανοιγοκλείνει τυπου χαριτωμενιάς). την κυριακή πήγαμε να την κοινωνησουμε με την μια νονα. ΔΕΝ ήθελε... ο παππας ευτυχως συνεργασιμος όπως πάντα και δεν την πιεσε. πειρμεναμε να τελειωσει και μετα σιγα σιγα και με γλυκόλογα την εκανε να μην κλάιει και να ανοιξει το στόμα.. της άρεσε :P εφαγε και ενα αντιδωρο ολοκληρο τσομπ τσομπ σε μικες μπουκιτσες και το φχαριστήθηκε!

θελω την αποψη σας στο εξης. η πουκι ειναι ενός έτους και 2 εβδομάδων και απο κινητικής άποψης κάνει τα κάτωθι

- σηλώνεται ορθια και ισοροπεί για λίγο

- κοβει βολτες στην κουνια της και κρατιεται απο τα καγκελα

- βγαινει και μπαινει στο πισινακι της με βοήιεια

- μπουσουλάει με θένος και γρήγορα

- αμα την κρατησω απο τα χεράκια της κάνει βηματάκια

αλλά μόνη της δεν το έχει τολ΄μήσει ακόμη...κάτι πήγε να κάνει αλλά νομιζω οτι δεν ειναι ετοιμη ακόμη. ειναι φυσιολογικό;

κατα τα άλλα τρώει και στα κιλά έχουμε μεινει στα 10.300. σασ φαινεται λίγο; πολύ; απο ύψος υπολογιζω σε 80 εκατοστά... δεν καθετε η ατιμη με τιποτα να μετρηθεί.

ομιλία. λέει γιαγια μαμα μπαμπά, λο λο (νερό), μαμ μαμ, κακακαλς (μαλακας), λινα, νιιτας, και μετα κάτι αλαμπουρνεζικα τύπου αγκριαοσυυσσσφφρτ φτσ αρχκσια και καλα καλα, εγώ, τιτεα (αριστεα η φιλη της).

αναγνωριζει τους πάντες τυπου δειξε μου που ειναι η γιαγια σοφια, που ειναι η σημαια, που ειναι τα ματάκια σου, που ειναι τα δοντακια σου, η κοιλιτσα σου, δειχνει ζωηρό ενδιαφερον για κάθε ειδους εντυπο (με ανατριχιαζει αυτο...μην γινει δημοσιογραφος το παιδι μου πάει καήκαμε), τα παιχνιδια της τα κοιταει ολα απο κάτω για να δει τι παιζει, βγαζει και ξαναβαζει κλειδιά στην κλειδαρία και μετά κοιταει απο πίσω για να δει τι συμβαινει και αν το κλειδι βγαινει απο την άλλη άκρη, την βαζουμε σε στρατα και κόβει δρόμο εχει γελιο οταν παιρνει οπισθεν για να στριψει..το δουλευει καλά το εργαλείον, αν κάνει κάτι και αρχιζουμε να γελάμε τα παιρνει κρανιο και κλαίει ντροπιασμένη, με πιανει απο τα μάγουλα και με φιλάει, ο υπνος κλασικά ανησυχος

ε καλα δνε ειναι; ε; ε;

νεα ης δουλαις. τα εγραψα δίπλα

νεα απο το..συζυγικο μου γιγνεσθαι. οκ το παλεύουμε με αξιοπρέπεια.. κάνει κ εκεινος φιλοτιμες προσπάθειες να μην εξεγειρεται τοσο πολύ... σιγα σιγα μου περνάει και το ενοχικό μου (τυπου δεν προσφερω τπτ στο παιδι μου κλπ κλπ).

dZJip3.png

Ε ναι εννοειται, απο την στιγμη που ξυπναει το παιδι και ζηταει κατι δεν το αγνοουμε ακουμε τι θελει και το ηρεμουμε και του εξηγουμε οτι ειναι νυχτα νανι. Για να νιωθει ασφαλες πρεπει να ξερει οτι εισαι εκει αν το χρειαστει. Ασε λιγες ημερες να δεις πως θα παει μπορει απλα να περναει μια φαση που θα περασει σε λιγες ημερες. Εχουν και αυτα τις μερες τους.

se oti afora thn kvtatina... ρε μπας και εκει στον παιδικο κανας μπομπιρας της ειπε καμια μαλακια οτι το βραδυ ερχεται το τέρας; ξερεις καμια φορα τα μικρα λενε μαλακιες μεταξυ τους με αποτέλεσμα να επηρεάζονται όλα μαζί μετα... μπας και κανας αλλος πιτσιρικος της ειπε οτι κοιμαται με το μπαμπα και τη μαμα του και θέλει και εκείνη;

dZJip3.png

Μια χαρα φυσιολογικο ειναι το παιδακι σου Μαρα μην αγχωνεσαι απλα μην την βαζετε πολυ στην στρατα δεν βοηθαει επι της ουσιας στο περπατημα επαναπαυεται και ειναι και επικινδυνη για ατυχηματα η στρατα.

Αφηστε την κατω να μπουσουλαει και να πιανεται απο τα επιπλα και μολις νιωσει σιγουρια θα φυγει, μην την κρατατε απο τα χερακια αφηστε την μονη της να προσπαθησει οταν θελησει. Εγω που ειχα προωρο μου ειχαν πει οχι στρατα και οχι χερακια και καλα να τον κραταμε να περπατησει.

ntaj με την στρατα ειναι κανα 20 λεπτο μαξ την ημερα.. ειναι που καμια φορά απλά πρεπει κάπου να..παρκαριστει για να της φτιάξει πχ η μανα μουφ αγητό...οσο για τα χεριακια.. το απολαμβανει η ατιμη.. και θε΄λει και αλλος παο διπλα και καλα πάμε βολτα..οποτε την πιανω εγω. ο πατερας της διπλα με τον σκυλο..και δως του τραγουδι!

ρε σεις..οσο την κοιταω...μοιαζει με χωριατάκι! ξερετε φουσκωμάγουλο κόκκινο, μουτζουρες στο πρόσωπο και μουτζουρες στα ποδια απο τον κηπο με τα χωματα κλπ κλπ! μουαχαχαχαχαχαχαχ! η χαιντι!

α προχτες επιασε και μια σκουληκαντερα και την κοιτουσε με θαυμασμο και ενδιαφέρον! μουαχαχαχαχαχα~! οι γιαγιαδες πηγαν να πάθουν συγκοπη..εγω ψυχραιμη..ελα πουκι να δουμε παλι το σκουλικάκι... τα μυρμήγκια δε.. τα αγαπημενα της! προσπαθει να τα πιασει και αυτα τρεχουν και εκεινη νευριαζει και λεει κάτι ααααεεεσσιιισσιισσσιιφργορυγκουλλλ"

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Βρε Μάρα,

Με το συμπάθειο δλδ είσαι θεόμουρλη !!! Μια χαρά είναι το Πουκίδιον... τί θες να σου πώ ? Τα κιλά της δικιάς μου ???? 9.400 τον περασμένο μήνα... σε παρακαλώ μην με συγχύζεις μάνα μου... και από την στιγμή που λέει τόσες λεξούλες και αναγνωρίζει τα μέρη του σώματος ή/και γενικότερα έχει αντίληψη του λόγου... μην σκας. Όλα ΟΚ....

Θα περπατήσει όταν αισθανθεί εκείνη έτοιμη - ότι μπορεί να το κάνει μόνη της . Το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς !

Αυτό που έγραψες φιλενάδα για το συζυγικό σας γίγνεσθαι το έχασα λίγο... παίζει τίποτις ????

Κοιτα οτι θα περπατησει ειναι σιγουρο μην αγχωνεσαι απλα αυτα ειναι tips που μου ειπαν οι ειδικοι επειδη φοβομουν μηπως εχει προβλημα λογω προωροτητας αλλα ευτυχως ο γιος μου με διεψευσε και σε αυτο 11 μηνων περπατησε και απο τοτε αντε να τον μαζεψουμε.

καντι καντι απλα ολο αυτο το διαστημα ημασταν λιγο σε μια..ψυχρασια να το πω? νευρασθενεια να το πω; τσακωμούς με το τιποτα να το πω; ειναι το γνωστό... η φτώχεια ή μάλλον η απληρωσιά φέρνει γκρίνια.. αγχωθηκε για το που 8α παει η κατάσταση τι θα γινει κλπ κλπ..ειναι και αυτα τα κωλο δελτία ειδήσεων που δεν σε αφηνουν να ηρεμήσεις λιγο! τωρα ειμαστε λιγο καλύτερα... υπο την έννοια οτι οταν μιλάμε δνε τσακωνόμαστε και εχουμε σταματησει να χωνετε ο κα8ενας στον κοσμο του στο σπιτι δλδ ο κα8ενας στον υπολογιστή του... :P

dZJip3.png

καντι καντι απλα ολο αυτο το διαστημα ημασταν λιγο σε μια..ψυχρασια να το πω? νευρασθενεια να το πω; τσακωμούς με το τιποτα να το πω; ειναι το γνωστό... η φτώχεια ή μάλλον η απληρωσιά φέρνει γκρίνια.. αγχωθηκε για το που 8α παει η κατάσταση τι θα γινει κλπ κλπ..ειναι και αυτα τα κωλο δελτία ειδήσεων που δεν σε αφηνουν να ηρεμήσεις λιγο! τωρα ειμαστε λιγο καλύτερα... υπο την έννοια οτι οταν μιλάμε δνε τσακωνόμαστε και εχουμε σταματησει να χωνετε ο κα8ενας στον κοσμο του στο σπιτι δλδ ο κα8ενας στον υπολογιστή του... :P

Εντάξει βρε Μάρα... σας έπεσαν κι όλα μαζί... και βέβαια το οικονομικό φέρνει την απίστευτη γκρίνια... εμένα μου λες !!! για σκέψου κι εσύ πουλί μου πόσους μήνες είσαι απλήρωτη - είχατε και την βάφτιση της μικρής με όλα αυτά που τραβήξατε- τώρα πάλι περνάς των παθών σου τον τάραχο με τους μλκς στη δουλειά σου... ΟΚ όλα αυτά κάπου θα ξεσπάσουν μέσα στο ζευγάρι..

Αλήθεια: ο πεθερός σου πώς πάει ???????????????????

Ελπίζω τώρα να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας ως γονείς και ως ζευγάρι ;) και κάτι ακόμη: κλείστε τις τηλεοράσεις... οι Ειδήσεις των 19:00, των 20:00 κλπ κλπ μόνο κατάθλιψη μπορούν να προκαλέσουν !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...