Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαχαχχα Φαίη ρε μιλάς κι εσύ? Σκέψου να είχατε θέμα αποχωρισμού κάθε μέρα σχεδόν όπως το παθαίνει η Κωνσταντίνα! Αφού το μικράκι σου προσαρμόστηκε αμέσως ρε'συ, μην στεναχωριέσαι! ;)

Πες τα εσύ να μην τα πω εγώ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααχχ ρε κορες...

Ναι, οκ εχετε δικιο... Απλα η δικια μου η σουρτουκω, δεν μιλαει πολυ και δεν μιλαει και καθαρα.. Οποτε στην ερωτηση "τι κανατε σημερα αγαπη μου στο σχολειο?" ή που δεν θα παρω απαντηση ή που θα μου πει "ατζουμπιγκαντεμπιντολιμα (κατσε βγαλε ακρη) μπογιεθ, και μετα κατουπινταμενταλοκικο η Ρενα".... Αποκωδικοποιηστε το κι αμα μπορεσετε, εγω μαζι σας.. :roll:

Συνεπως, δεν γνωριζω τι κανει στο "λολειο", αν τη στεναχωρησε καποιο παιδακι, αν της φωναξε καποιος κλπ. Εγω αρκουμαι προς στο παρον στη λαχταρα που βλεπω καθε φορα που ερχεται το σχολικο να την παρει, στο κλαμμα καθε φορα που την αφηνει το σχολικο σπιτι και στο οτι αποζητα το "λολειο" της οταν εχει μερες να παει. Εκει στηριζομαι και λεω "αρεσει στο παιδι μου, περνα καλα εκει". Επισης -μεχρι στιγμης- παραπονο απο το προσωπικο του σταθμου δεν εχω. Επεξηγηματικοι, δεν εχουν βαρυγκομησει μια φορα απο τα πολλα τηλ. που τους κανω και δεν μου εχουν πει κι εκεινοι κατι, περαν του οτι ειναι ενα χαρουμενο, υπακουο, συνεργασιμο και εξυπνο παιδι. Οποτε ολα καλα...

ΑΠΛΑ το βλεμμα της σημερα που ηταν ολο παραπονο.... Το "παμε βολτα" που ειπε στον πατερα της, ενεργοποιησε μεσα μου (μιας και που ξυπναει ευκολα) το μηχανισμο "βρε μπας και ... π.χ. κακοπερναει?"...

Κατα τα αλλα δεν εχω κατι να πω... Ουτε για την προσαρμογη της, ουτε για τις δασκαλες της ουτε για τιποτα...

Κρις εν τω μεταξυ ψαχνουμε κι εμεις τα δικα μας γυαλια... Που στο διατανο τα καταχωνιασε, ο Θεος κι η ψυχη της. Θα ψαξω αυριο να τα βρω.

Προς το παρον παω να μαγειρεψω κανενα φασολακι για να ειμαι αραχτη και λαϊτ αυριο.. Λεω να κανω καμμια κουρα, εχω παρει και κατι βαφες μαλλιων απο το Σ/Μ που δουλευει η μανα μου, της syoss και θα πειραματιστω να τα βαψω μονη μου. Οποτε δεν θελω να εχω σουξου - μουξου με δουλειες αυριο!

Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου:

Στη Ζουπυ μας περαστικα στο γιοκα της και

στην Αγγελινα μας καλα αποτελεσματα απο τη μαστογραφια!

Φιλια πολλα σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Eιρηνη χαρηκα αφανταστα που βρηκες δουλεια!!!!!!!!!!!!! Ολα να πηγαινουν καλα απο εδω και περα!!!!!!!!!!!

Φαιη λογω Σαββατοκυριακου ειπαμε ειναι νορμαλ αντιδραση.

Περαστικα στα αρρωστακια ολα.

τι κάνετε αλλοπρόσαλλες??

κιουλτάκι, τι υπέροχα νέα!! με το καλό κούκλα μου και σιδεροκέφαλη!!!

γλυκοφλεβαρίτσα μου, τα παιδιά έχουν πισωγυρίσματα, μικρούλια είναι, λογικό απόλυτα - μην αγχώνεσαι!!

μάρκο, πως είναι το παιδί?? πήρατε κι άλλη γνώμη γιατρού?

beachgirl, καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!! (ξεσαλώσαμε το Σάββατο?:rolleyes:)

κορίτσια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου - το λέω και θα το λέω : τεστ παπ και μαστογραφία - μην αμελείτε!! (άκουσα σήμερα πάλι δυο περιπτώσεις με καρκίνο μαστού... που καθυστέρησε να διαγνωσθεί...)

love, εσύ είσαι που ξέρεις μια κυρία με καλό κέτερινκ ή κάνω λάθος?:confused:

σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!! ο γιος μου πρώτη φορά παθαίνει ωτίτιδα - όπως πιστεύει η ωρλ που τον παρακολουθεί γενικά και τον είδε σήμερα... είναι από την μύτη του - το γνωστό πρόβλημα με την ιγμορίτιδα! μου συνέστησε κάποιον πανεπιστημιακό γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο (ειδικό στο πρόβλημά μας) όπου και θα επισκεφθούμε κάποια στιγμή μέχρι τον Σεπτέμβρη για να δούμε τι θα κάνουμε (υπάρχουν κάποιες θεραπείες - επεμβάσεις... που σηκώνουν συζήτηση)...

αυτά... και πάω (μάλλον) για διάβασμα πριν λιποθυμήσω!

φιλάκια στα μουτράκια σας!!:D:tongue:

Culteeeeeeeee ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!! Εμότικον που χειροκροτάει ενθουσιασμένο! Καλή αρχή! Χεχεχε λίγο κρατησε το κατσό...δεν πρόλαβες να συνηθίσεις!

Φαίη, το άγχος σου έχει γίνει δεύτερη φύση. Χαλάρωσε λίγο βρε μανάρι μου...άκου κι εμάς. Εγώ στην ηλικία της Μαρίας τον έπαιρνα τον δικό μου μπλαβιασμένο απ' το κλάμα στο σταθμό :-(:sad::-( μην τα θυμάμαι και φρικάρω. Και δεν ήταν ότι κακοπερνούσε, απλά το παιδί δεν ήταν έτοιμο για σταθμό στα 2,5. Όσο καθαρά και να μη μιλάει η κόρη σου, πίστεψέ με, αν δεν ήθελε να πάει, θα έβρισκε τρόπο να στο περάσει το μήνυμα πέραν πάσης αμφιβολίας!

Κική, τα μπέρδεψες μαρή...ο δικός μου πάθαινε ωτίτιδες όλο το χειμώνα, το ζωπυράκι πρώτη φορά παθαίνει. Στη Χαλιδική δε φυσούσε το ΣΚ? Εδώ μας πήρς και μας σήκωσε, μιλάμε!

Λευκή, τα 'χω περάσει με τον μεγάλο σε ΟΛΑ τα δόντια...σε νιώθω κοριτσάκι! Τι θα γίνει, θα ανεβείτε καθόλου προς τα πάνω?

Η μαστογραφία ΟΚ, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Βουρ για το τεστ παπ αύριο!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ξυπνησαμε απο τις 6 σημερα.. Περιμενα κι εγω να χτυπησει το ξυπνητηρι στις 6μιση να ξεκινησουμε τη μερα μας και ξαφνικα βλεπω το Μαρακι μπροστα μου! Καθε μερα και νωριτερα αυτο το παιδι...

Το να κατσεις στο κρεβατι να χουζουρεψεις εστω και 2 λεπτα απο την ωρα που σηκωνεται η Μαρω φανταζει ουτοπικο, τωρα δε που εχει μαθει κι ανοιγοκλεινει τις πορτες, δεν σου αφηνει καν περιθωριο να το σκεφτεις.. Ανοιξε λοιπον την πορτα που ενωνει κρεβατοκαμαρες με κουζινο-σαλονο-τραπεζαρια, αραξε στον καναπε και φωναζε "ελααααα, ελαααααα, μαμααααα, Μπιληηηηηη, λαλααα (γαλα)" :lol: Τι παθαμε με τον τελαλη πρωι - πρωι!

Φαγαμε γαλατακι με δημητριακα, πλυναμε δοντακια, φορεσαμε τα ωραια μας ρουχαλακια και αφου σουλουπωσαμε τη τζιβα, κατεβηκαμε κατω να περιμενουμε το σχολικο. Οταν ηρθε μπηκε μεσα βγαζοντας κραυγουλες χαρας και φωναζοντας "παμε λολειο". Μετα απο λιγο αποχωρησε και ο Β απο το σπιτι μιας και δουλευει πρωινος.

Σε λιγακι θα πεταχτω μεχρι το Σ/Μ να παρω πανες, γαλατα και κατι αλλα ψιλοπραγματακια που χρειαζομαστε. Μετα θελω να περασω απο μια τραπεζα eurobank να βαλω σε μια κοπελα κατι λεφτα για μια τσαντα δικια μου και ενα αλυσιδακι ποδιου για τη Μαρω που αγορασα απο εκεινη (θα μου τα στειλει) και μετα ξεκιναει το beaute!

Καλημερα σε ολες!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα πέρα ως πέρα και από εδώ :)

Νυστάζω λέμε... νέα θα δείτε εδώ http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1079849&postcount=12307 (βαριέμαι να ξαναγράφω ακόμα και να κάνω c/p)

Αναρωτιέμαι μήπως κάναμε μαμακία που την βγάλαμε από τη ρουτίνα της. Είχε μάθει ότι γάλα και ύπνο κάνει με τη μαμά... και επειδή η μαμά είναι κουρασμένη είπε ο μπαμπάς να προσπαθήσει κι εκείνος... και μάλλον τα κάναμε μαντάρα... Λέτε να φταίει αυτό; :confused:

Εγω σημερα ξυπνησα πιο αισιοδοξη και χαρουμενη γιατι το παιδι μου με εντυπωσιαζει συνεχως, ενω η πρωτη βραδια ηταν κολαση αποψε συνηθισε μαλλον να το προσεχει στον υπνο οπως γυρναει και ξυπνησε τρεις φορες μονο το βραδυ οταν κουνιοταν. Ευτυχως που βγηκε ανθεκτικο το παιδακι μου.

Εγω ολο το βραδυ εβηχα τρελα και το κρυωμα μου ειναι χειροτερα δυστυχως.

Επιπλεον ο γιος μου λεει καθαρα το οχι πλεον γιατι παλια ελεγε μονο μη και μη και τωρα ολη μερα οταν ρωταει κατι απαντα με στομφο ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Για τον υπνο που λεγατε ο δικος μου κοιμαται μονο αν ειμαι διπλα του στην διαδικασια, μετα το μπανιο διαβαζουμε παραμυθι χαζολογαει λιγο κανει τα δικα του αγκαλιες σαγαπω φιλακια και τεζα. Αν κανω να φυγω απο το δωματιο πριν κοιμηθει τελος ο υπνος.

http://www.babytv.com/

Κρις εσυ ρωτησες? Αυτο εβλεπε η μικρη μεχρι προσφατα, και καμια φορα ακομα το βλεπει βραδυ, γιατι βαζει κλασσικη μουσικη και ωραιες εικ. πριν τον υπνο. Ειναι ConnexTV και ειναι η ΜΟΝΗ τβ που εχει δει. Αν και τωρα θελει KidsCo περισσοτερο να βλεπει......που ειναι για μεγαλυτερα παιδια αλλα τα καρτουν του ειναι πολυ προσεγμενα. Ελληνικη ΤΒ δεν εχει ποτε......να δω ποσο θα κρατησει αυτο......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ας ειναι καλυτερα το παιδι Κρις και θα επιβιωσει και η μαμα που θα παει.

Θελει προσοχη ο ατιμος ομως γιατι κανει πραγματα με ενα χερι και φοβαμαι μην ξαναχτυπησει παλι ετσι οπως κανει.

Καλημέρααααα !

Κιουλτάκι μου,

ΜΠΡΑΒΟ και ξανά-μανά ΜΠΡΑΒΟ !!!! Με το καλό, σιδεροκέφαλη... σου έυχομαι μια νέα αρχή... χωρίς τέλος !!!! Πολύ καλά νέα -επιτέλους-.

Αγγελίνα,

Χαίρομαι για την μαστογραφία σου. Άντε να κάνουμε και το ΠΑΠ {κι εγώ αύριο έχω + υπέρηχο θυρεοειδούς (!!!)} να φύγει κι αυτό.

Ζούπυ,

Παρόμοιες καταστάσεις με ωτίτιδα κλπ περνάω κι εγώ συνεχώς με τον Νικόλα. Εάν βρεις άκρη με τον γιατρό που λες, θα σου ζητήσω πληροφορίες ... Περαστικούλια.

Έχω μια κυρία με καλό catering... Πες μου γιατί ακιρβώς ενδιαφέρεσαι αν είναι να σου στείλω τα στοιχεία της.

Αερικό,

Το BABYTV είναι αυτό που σου είπε και η Ελλ. Εμείς το έχουμε μέσω της ON -στα συνδρομητικά κανάλια- είναι σούπερ για την ηλικία τους. Και δεν νομίζω ότι κάνετε κάτι λάθος. Παρόμοια φάση έτσι να ξυπνάνε το βράδυ έχει περάσει ο Νικόλας ου ου ου ... υπομονή να έχεις ! Εγώ πάντα κάθομαι μαζί τους μέχρι να αποκοιμηθούν αλλά να τα αφήσω να κλαίνε μες στην μαύρη νύχτα... όχι, δεν με πάει η καρδιά μου !!!!

Μαρκοπουλάκι μου,

Χαίρομαι που ο Μάριος το "παλεύει"... παληκαράκι σωστό. Εσύ κοίτα λλίγο τον εαυτό σου ρε γμτ... υπομονή !

Κανένα νέο από την Μάρα ???? Τρέχει και δεν φτάνει το καημένο ?

Καλημέρα!

Ειρηνάκι δόξα τω Θεώ συνήλθε το παιδί, εσύ είσαι ήρωας αντέχεις!!!

Κρις, έκανε το σωστό ο Λ. Κάποια στιγμή έπρεπε το παιδί να πάει στο κρεβάτι του... Εν αναμονή των εξελίξεων! Άντε να δούμε, ποιός θα λυγίσει εσύ ή η Κωτανίνα...

Το σύνθημα "ο καθένας στο κρεβάτι του" το καθιερώσαμε και στα 2 παιδιά από 40ημερών! Περάσαμε βέβαια μία φάση με τον Π. που φοβότανε αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε γρήγορα...

Έχει 2 μέρες τώρα που τον έχει πιάσει κάτι, νεύρα, αντίδραση, κλάμμα. Δεν μπορώ να καταλάβω... Χθες το απόγευμα έβαλα μουσική και χορεύαμε με την Ο. κι εκείνος έκλαιγε/ούρλιαζε να την κλείσουμε επειδή δεν μπορούσε να ακούει! Λέω άλλο και τούτο.. Τον παρότρυνα να 'ρθει μαζί μας, τίποτα εκείνος...Μέσ' τα νεύρα.

Περιμένω νέα από Αγγελίνα και Ζούπυ για το παιδί!!!

βρηκα δουλειαααααααααα...ξεκιναω την Παρασκευη!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:D:D:D

Έκανες ένα ευχάριστο διάλειμμα ξεκούρασης;)

Καλά που δε σταμάτησες το παιδί από το σταθμό, δε λες...

Κοντά σου είναι η νέα δουλειά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...