Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχχα Φαίη ρε μιλάς κι εσύ? Σκέψου να είχατε θέμα αποχωρισμού κάθε μέρα σχεδόν όπως το παθαίνει η Κωνσταντίνα! Αφού το μικράκι σου προσαρμόστηκε αμέσως ρε'συ, μην στεναχωριέσαι! ;)

Εμείς περάσαμε τέλεια. Π κάναμε το πάρτι με λίγους και καλούς, Σ είχαμε γάμο...ξεπατώθηκα στο χορό, λέμε! Ο Γ. χαλαρός και ήρεμος παρακολουθούσε σαν τον γύπα! χαχαχα Και κάθε φορά που ανέμιζε το φουστανάκι μου, μου κανε νόημα (διακριτικό) τύπου Το νου σου...

Και χθες χαλαρά, ξεκουραστήκαμε, περάσαμε χρόνο με τα παιδιά μας.

Λοιπόν... παίρνω φορθνετ και θα γίνει της Καλλιόπης, τώρα!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς ήμασταν σκ θάλασσα. Γανικά τρέχω αυτές τις μέρες. Ξεκίνησα να κοιτάζω για τις βαφτίσεις, με τον ΕΕΤΑΑ...γεμάτες μέρες.

Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τη θάλασσα με το γιο μου! Του έκανε και τούρτα έκπληξη η θεία μου στο χωράφι με βεγγαλικά!Γενικά σούπερ!

Μαρκοπουλάκι μου...περαστικά κόρη, τι να πω...καημένε Μάριε...

Ζούπυ περαστικά και σε εσάς, πάλι ρε γμτ ωτίτιδα ο μικρός?

Οι υπόλοιπες συμπαθάτε με, θα σς επαναδιαβάσω αν σας ξεχνώ!

Σμουτς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κι απο δώ!!

κική να τον χαίρεσαι!!πάντα ευτυχισμένος!

μαρκοπουλάκι και ζοπ περαστικά στα παιδάκια σας και γρήγορα!!

αγγελινάκι καλά αποτελέσματα στη μαστογραφία

νίτσακι πάντα έτσι τέλεια σκ να χετε. και ναί, εκεί στη φορθνετ πρέπει να τ'ακούσουν λίγο

φαιάκι το μαράκι σου έχει προσαρμοστεί μια χαρά στον παιδικό. μακάρι να προσαρμοστεί κι ο παναγιώτης μου έτσι απο σεπτέμβρη.

λευκή υπομονή με το δοντάκι!θα βγεί και θα ηρεμήσει η μικρούλα. πάντως τι τραβάνε κι αυτά τα καημένα με τα δοντάκια τους καλοκαιριάτικα!

χριστινάκι,το θέμα καροτσάκι- πεζοδρόμιο είναι πολυ πονεμένη ιστορία. εδώ που μένω τα πεζοδρόμια είναι ανύπαρκτα και δε φτάνει αυτό αλλά όπου υπάρχει και το ελάχιστο πεζοδρόμιο βγάζουν απο τα μαγαζιά τις καρέκλες τους, τα εμπορευματα τους και ότι σκ___ άλλο θές και το φράζουν.θα μπορούσα να διαμαρτυρηθώ κάπου άραγε? μαμω τη μπανανία μαμώ!!

ρηνιώ τι κάνει ο μπαμπάς σου? τί έκανες με τη μετακόμιση τελικά?

έγώ έχω λυώσει! ο γιός μου , αν και δεν του αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες, με έχει τρελλάνει στις αγκαλιές και τις χαρούλες .σε κάποια φάση με πήραν και τα ζουμιά!κου κου βα κουκου βα!

γενικά σήμερα έχω τα κέφια μου!ελπίζω να μη μου χαλάσει κάτι τη διάθεση!

Μπαίνω σφήνα γιατί σε λίγο θα έρθουν μπαμπας και κόρη. Ευτυχώς η μικρή είναι καλά, μόνο λιγο ταλαιπωρημένη θα έλεγα. Φαινεται πως εγώ την γλίτωσα, πάλι καλά γιατί μόνο αυτό μου έλειπε.

Μάρκο περαστικά στον Μάριο

δεν σας εχω διαβασει αυτες τις ημερες γιατι εχω τη θεια μου (αδερφη της μανας μου) στο νοσοκομειο στο νιμιτς ξαφνικα και τρεχουμε και δεν φτανουμε..πηγαινω εγω γιατι δεν εχει άλλον εκτος από τον ξαδερφο μου που ζει στο παρισι

περαστικα στον μαριουλη..τι κακια στιγμη και αυτη ρε γμτ! ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει καλοκαιριατικα βρε ρηνακι

βρηκα δουλειαααααααααα...ξεκιναω την Παρασκευη!

Σας ευχαριστω ολες!

Κιουλτακι καλη αρχη κοριτσαρα! Αντε να διαβασουμε και κανενα ευχαριστο!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

μπράβο Ειρήνη! αυτό είναι! εύχομαι να είσαι καλύτερα σε αυτή τη δουλειά απ' ότι στην προηγούμενη από όλες τις απόψεις!!!!!!

έεεεεεεεεετσι!!!!!

πολύ το χάρηκα!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

βασικα τα χρηματα ειναι δεκα τοις εκατο λιγοτερα απο την προηγουμενη αλλα δεν βαριεσαι...εδω δεν εχω αφεντικα ειμαι προϊσταμενη του εαυτου μου..χεχχεχεχεχεχε

Μπράβο βρε κιουλτάκι! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα για σένα μόνο που δεν πρόλαβα φυσικά με τον ταλιμπάν και τα μαγειρέματα να σε πάρω... να με πάρεις στο γραφείο εσύ αύριο μπας και τα πούμε γιατί σπίτι και τηλέφωνο χλωμό....

Φαίη στο γράφω εδώ γιατί εσένα σε έπαιρνα να σε ρωτήσω αλλά είχες πάρει τις ρούγες :P ... Μήπως μέσα στην ροζ μαγική τσαντούλα που πηγαινοφέρνετε είναι τα ροζ γυαλιά της Κωτίτας; Απίθανο βέβαια αλλά μπας και... έχω φάει όλο το σπίτι σήμερα... έχουμε να τα δούμε από την βάφτιση της Φανούλας :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...