Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δυσκολη νυχτα, κοιμηθηκε κανενα τριωρο καλα ηρεμος και ακουνητος στην ιδια σταση αλλα μετα αρχισε να θελει να αλλαζει πλευρα και παταγε το χερι που εχει θεμα και ουρλιαζε καθε μιση ωρα. Του ελεγα αγαπη μου μην το πατας θα σε γυρισει η μαμα αλλα μεσα στον υπνο του εκλαιγε και ξεχνιοταν και ηθελε να γυρισει μονος του.

Ευτυχως οταν ειναι ξυπνιος το φυλαει λιγο και δεν ποναει συνεχεια.

Ευχαριστω για τα περαστικα, ελπιζω στο Μανιατικο κεφαλι του γιου μου οτι δεν θα το βαλει πολυ κατω ψυχολογικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

απ' όλα είχε ο μπαξές αυτό το Σ/Κ... από χοροεσπερίδες μέχρι μνημόσυνο κι όλα τα ενδιάμεσα...

με κερασάκι βέβαια την ωτίτιδα του γιού μου... ναι, έπαθε (τελικά) ωτίτιδα!!!

δεν έχω σταματήσει λεπτό και σήμερα ξεκινάει μια ακόμη φορτωμένη εβδομάδα... καλό κουράγιο σε όλους μας!

μάρκο... τι να πω? Θεός φυλάξοι!! εύχομαι γρήγορα περαστικά!! σιδερένιο νάναι το παιδί!!

περαστικά και σε μάλι (υπάρχει άλλος ασθενής?)

σας φιλώ κοριτσάρες:D

Καλημερα!

Σκατα μερα ξημερωσε και για εμας....

Το πρωι πηγαμε να πληρωσουμε το ποσο των 400 ευρω που ηθελαν απο την εταιρεια φυσικου αεριου προκειμενου να μην αφαιρεσουν τον μετρητη. Τα δωσαμε και μας ενημερωνει η υπαλληλος πως η παροχη φυσικου αεριου εχει διακοπει λογω των ληξιπροθεσμων οφειλων και πως τωρα που πληρωσαμε θα πρεπει να ερθει τεχνικος να κανει την επανασυνδεση και οταν γινει αυτο (θα μας καλεσουν) θα πρεπει να δωσουμε +100 ευρω τελη επανασυνδεσης.................................

Φευγουμε απο εκει και λεμε δεν παμε να πληρωσουμε τον παιδικο σταθμο? (Μεχρι τωρα τα δινω στην κοπελα του σχολικου και μου βαζουν την αποδειξη στην τσαντουλα της Μαριας). Μπαινουμε στον παιδικο σταθμο, χαιρεταμε και μας βλεπει η Μαρια απο τη μεσα αιθουσα που καθοντουσαν σε κυκλο και κατι εφτιαχναν και τρεχει καταπανω μας με ενα παραπονο..... :( Στην αρχη νομιζαμε πως σκεφτηκε οτι θα την παρουμε απο το σταθμο και γι' αυτο αντεδρασε ετσι. Στη συνεχεια ομως, πηγε στην πορτα και ελεγε "παμε βολτα" και εκει σφιχτηκε η καρδια μου. Τελικα της απεσπασε την προσοχη η Ρενα και την καναμε με ελαφρα.... Μου εκανε εντυπωση που κρατιοταν να μην κλαψει μπροστα στα αλλα παιδακια.. Το δικο μου παιδι που κλαιει με ευκολια, το ενιωθα πως ηταν ετοιμη να τα μπηξει αλλα εν τελει δεν το εκανε. Ελεγε μονο στο Β να παει μαζι της μεσα να παιξουνε.. Και εκει βρηκε ευκαιρια η δασκαλα της να της πει να παει να φερει μια μπαλα και να φυγουμε..

Δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου για κανενα λογο... Ελπιζω να μην εκλαιγε οταν φυγαμε... :( Στο μεταξυ γυρισε και η δασκαλα της και μας ειπε "εχετε το πιο καλο, συνεργασιμο και εξυπνο παιδι του σταθμου". Χαρηκα απιστευτα αλλα οσο θυμαμαι τη φατσουλα της σφιγγεται η καρδια μου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα.

Τι διαβάζω? Αχ, καημένε Μαριούλη...περαστικά! Άντε τώρα καλοκαιριάτικα να το κρατάς το μωρό μέσα! Σε πόνεσε η καρδιά μου, βρε Ειρήνη μου. Όλη μου την αγάπη σου στέλνω, και σε σένα και στον γιόκα σου τον πονεμένο. :(:(:(

Κόρες, εγώ το 'χω ξαναγράψει κι εδώ και στο φόρουμ, ο μεγάλος έκοψε τις πάνες στα 3+ εν μία νυκτί, και τη νυχτερινή μαζί. Είχα δοκιμάσει και νωρίτερα, αλλά δεν ήταν καθόλου έτοιμος, κάθε φορά που τα έκανε επάνω του, έκλαιγε με μαύρο δάκρυ, κλεινόταν στο δωμάτιό του και δεν έβγαινε με τπτ, ντρεπόταν πάρα πολύ. Ενώ μετά, αμέσως, δεν ζοριστήκαμε καθόλου. Οπότε κι εγώ θεωρώ ότι η πίεση μόνο κακό κάνει και το έχω δει και σε γνωστές μου, που ξεκίνησαν με το στανιό από νωρίς και παιδευόντουσαν μέχρι τα 5. :shock:

Εδώ σε μας φυσάει πάρα πολύ από προχθές, οπότε προσοχή, όσες πάτε για μπάνιο με τα παιδιά!

Το ΣΚ μας περιέργως ήταν πολύ ωραίο και πολύ γεμάτο. Το βράδυ των γενεθλιών μου βγήκα με κολλητές και περάσαμε τέλεια, φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, γυρισα στις 3 στο σπίτι. Τα παιδιά τα είχα αφήσει με τη νταντά και το μπαμπά τους, μια χαρά κοιμήθηκαν. Ο άντρας μου πάλι, όχι...με περίμενε ξύπνιος! :rolleyes::lol:

Έντιτ ευχαριστώ πολύ γιατις ευχές σας, να είσαστε πάντα καλά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Έχω μείνει χωρίς ιντερνέτ/τηλέφωνο στο σπίτι και του γραφείου σέρνεται κυριολεκτικά!

Ειρηνάκι περαστικά σας και υπομονή! Τον άμοιρο το Μαριούλη μας... Πόσο καιρό θα πάρει η ανάρρωση? Ευτυχώς που ψύχρανε λίγο και δεν θα του λείπει η θάλασσα.

Ρινιώ κουράγιο.. Δύσκολες στιγμές ζείτε! Δεν υπάρχουν λόγια να σε παρηγορήσω απλά κουράγιο!!! Συνέχισε τη μετακόμιση όπως είχατε πει διότι και να μείνεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά, δυστυχώς.. Θα συμπαρασταθείς όσο μπορείς ως κόρη αλλά κπ πράγματα είναι αναστρέψιμα!

Λοιπές σας φιλώ γλυκά! Τα υπόλοιπα παράπονα σας στη forthnet pls..

περαστικά σε ζωπυρόπαιδο.

Φαίη, μετά από όλα αυτά εγώ θα ένιωθα 2 μέτρα! δεν θα σκεφτόμουν τίποτα άλλο!

Αγγελίνα, χαίρομαι που πέρασες όμορφα στα γενέθλιά σου.

πρέπει να το κάνω κι εγώ κάποια στιγμή, να αφήσω το παιδί στον Σ κ να την κάνω για ένα βράδυ, έτσι για να ξελαμπικάρω. άντε να δούμε πότε!!!!!!!

Ειρήνη, κουράγιο! το έχει δεμένο;

Διαφημίσεις

Αμάν ρε παιδιά.........

Ειρήνη τι να πω κοπέλα μου περαστικά στο παιδί και πολλά φιλιά να του δώσεις από'μένα!

Αγγελίνα καλή επιτυχία!

Φιλια πολλά στις υπόλοιπες, εμείς ακόμα να βγάλουμε το δόντι που μας πονάει και κλαίμε εδώ και 3 μέρες ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τα'χω παίξει, αυτό σας λέω μόνο.

Δοντια ιωσεις χαμος, Ζοπ περαστικα να ειναι.

Κοριτσια ευχαριστω για τα περαστικα ευτυχως τωρα καταφερα να τον κοιμησω λιγο. Νιτσα οι κουνιες θα του λειψουν και οχι η θαλασσα αυτες ζηταει ολη την ημερα.

Φαιη μην στενοχωριεσαι ηταν και απο Σαββατοκυριακο η Μαρια που ηταν μαζι σας γιαυτο αντεδρασε ετσι.

Καλημέρα κι από εδώ...

Επιγραμματικά :

Ζούπυ + Μαρκοπουλάκι,

Περαστικά (κι αγύριστα) στα παιδιά... ο ένας ωτίτιδα, ο άλλος έσπασε την κλείδα ... ήμαρτον λέμε !

Ελένη (μπουνίτσα)

Κι εσύ έχεις θεματάκι με τον μικρό (διάρροιες???)... υπομονή είναι μάλλον από δόντια !

Κέλλυ,

Κι εσύ κάτσε εκεί που είσαι και μέτρα ανάποδα από μέσα σου ! Έχει δίκιο το μωρό μου κι αυτό να παραπονιέται... βέβαια έχεις δίκιο κι εσύ ! Αλλά ΕΣΥ είσαι ΜΑΝΑ... γι' αυτό .... δεν δικαιούμαστε !

Σέβη,

Χαίρομαι που η Χρύσπα είναι επιτέλους καλύτερα... ααααχ αυτές οι κόρες ΠΟΛΥ τσαούσες δεν είναι από μικρές ????

Αγγελίνα,

Χρόνια σου Πολλά (και καλά) κι από εδώ ! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα στα γενέθλιά σου... έξοδος all-alone διαβάζω και ζηλεύωωωωω (με την καλή έννοια βεβαίως-βεβαίως)....

Νίτσα,

Κι εσείς περάσατε όμορφα ! Άντε φτιάξ΄το το ρημάδι να μπορείς να μπαίνεις σαν άνθρωπος...

Φαίη,

Σου έγραψα και δίπλα...

Ρηνιώ,

Γνώμη μου: να την κάνετε την μετακόμιση... ότι είναι να γίνει θα γίνει.... Καλό κουράγιο σε όλους σας !

Αερικό,

Πολύ τσαντίστηκα με αυτά που διάβασα. Έχεις απόλυτο δίκιο !

Συγγνώμη εάν ξεχνάω κάτι/κάποια ... Δευτέρα βλέπετε !

Σεβουλα μου κι εγω 2 μετρα θα ημουν αν δεν με ισοπεδωνε αυτο το παραπονο στο βλεμμα.. Σε ευχαριστω πολυ παντως! :D

Μαρκοπουλακι εχεις δικιο, ισως παιζει ρολο κι αυτο γιατι πηγε στην πορτα και ειπε "παμε βολτα".

Μιλησα με το σταθμο.. Μολις φυγαμε συνεχισε το παιχνιδι ανενοχλητη.. Ουτε εκλαψε, ουτε τιποτα..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...