Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ελενιτσα μου εγω προσωπικα (το διευκρινιζω αυτο και δεν ζητω απο καμμια να ασπαστει ή να εφαρμοσει τις δικες μου αντιληψεις), δεν θελω να πιεσω καθολου για την πανα.. Θα ξαναπροσπαθησω παλι τον Αυγουστο και αν παλι δεν κατσει, δεν θα κατσω να σκασω.. Νομιζω πως αν την πιεσω για μια τοσο φυσιολογικη διαδικασια οπως τα ουρα και τα κακα θα εχω αντιθετα αποτελεσματα.. Και αν με ρωτησεις (εμενα προσωπικα ξαναλεω), τι πειραζει να την κοψουν στα 3 δηλαδη? Αν ειναι να γινει τοτε χωρις αγχος, πιεση και με φυσιολογικη φορα τοτε ποιος ο λογος να κατσω να σκασω?

Παντως παιζει μεγαλο ρολο και αυτο που ειπες.. Καλο ειναι να ειναι και η μαμα και το παιδι ηρεμο οποτε ξεκιναμε τετοια διαδικασια! ;) Οποτε αστο λιγακι κι εσυ και ξαναπροσπαθεις σε λιγο καιρο παλι!

Περαστικα στον Τραμπαλιζε και καλο κουραγιο σε εσενα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαλλον καποιος εκει πανω ακουει και επειδη γκρινιαζα συνεχεια για το συναχι που εχω αποφασισε να με τιμωρησει. Απο τα ξημερωματα ο Μαριος επαθε καταγμα κλειδας. Επεσε απο το κρεβατι που κοιμαται μηνες χωρις να εχει πεσει παραπανω απο δυο φορες. Επεσε ενω κοιμοταν και απο κατω του εχω το στρωμα της κουνιας αλλα παρολαυτα επεσε ατσαλα μαλλον μεσα στον υπνο του και εσπασε την κλειδα του, αυτο που ενωνει δηλαδη το χερι με τον ωμο.

Το παλευει παλικαρισια γιατι ειναι και σκηρο παιδι αλλα παρολαυτα ποναει και δεν μπορει να κανει τιποτα μονος του και ποναει σε καθε κινηση. Καναμε ακτινογραφια και εγινε κακος χαμος στο νοσοκομειο γιατι δεν συνεργαζοταν αλλα μονο εκει στην ακτινογραφια γενικα ευτυχως συνεργαζεται και κραταει το ειδικο επιδεσμο που πρεπει να φοραει παντα μεχρι να θρεψει.

Για τρεις εβδομαδες ειναι καραντινα οχι παιδικες χαρες οχι παιδοτοποι και επαφη με πολλα παιδια για να μην ξαναχτυπησει το ιδιο σημειο. Οχι μπανια και ηρεμο παιχνιδι. Τον πηγα στο Μετροπολιταν αλλα θελω να δει τις ακτινογραφιες και αλλος ορθοπαιδικος για να διασταυρωσω αποψεις αν εχετε κανεναν υποψην στειλτε κανενα τηλ.

Εχουμε στενοχωρηθει παρα πολυ απο ενα τοσο απλο πεσιμο να παθει τετοια ζημεια ενω ολη μερα πιλαλαει σαν κατσικι και πεφτει συχνα. Το βραδυ θα κοιμαμαι μαζι του γιατι ειναι αδυνατον να γυρισει πλευρο μονος του ποναει οταν το ακουμπαει.

Αυτα δυστυχως απο εμας. Σαν σημερα περυσι βαφτιστηκε και φετος εκανε το πρωτο του καταγμα.

Mαλλον καποιος εκει πανω ακουει και επειδη γκρινιαζα συνεχεια για το συναχι που εχω αποφασισε να με τιμωρησει. Απο τα ξημερωματα ο Μαριος επαθε καταγμα κλειδας. Επεσε απο το κρεβατι που κοιμαται μηνες χωρις να εχει πεσει παραπανω απο δυο φορες. Επεσε ενω κοιμοταν και απο κατω του εχω το στρωμα της κουνιας αλλα παρολαυτα επεσε ατσαλα μαλλον μεσα στον υπνο του και εσπασε την κλειδα του, αυτο που ενωνει δηλαδη το χερι με τον ωμο.

Το παλευει παλικαρισια γιατι ειναι και σκηρο παιδι αλλα παρολαυτα ποναει και δεν μπορει να κανει τιποτα μονος του και ποναει σε καθε κινηση. Καναμε ακτινογραφια και εγινε κακος χαμος στο νοσοκομειο γιατι δεν συνεργαζοταν αλλα μονο εκει στην ακτινογραφια γενικα ευτυχως συνεργαζεται και κραταει το ειδικο επιδεσμο που πρεπει να φοραει παντα μεχρι να θρεψει.

Για τρεις εβδομαδες ειναι καραντινα οχι παιδικες χαρες οχι παιδοτοποι και επαφη με πολλα παιδια για να μην ξαναχτυπησει το ιδιο σημειο. Οχι μπανια και ηρεμο παιχνιδι. Τον πηγα στο Μετροπολιταν αλλα θελω να δει τις ακτινογραφιες και αλλος ορθοπαιδικος για να διασταυρωσω αποψεις αν εχετε κανεναν υποψην στειλτε κανενα τηλ.

Εχουμε στενοχωρηθει παρα πολυ απο ενα τοσο απλο πεσιμο να παθει τετοια ζημεια ενω ολη μερα πιλαλαει σαν κατσικι και πεφτει συχνα. Το βραδυ θα κοιμαμαι μαζι του γιατι ειναι αδυνατον να γυρισει πλευρο μονος του ποναει οταν το ακουμπαει.

Αυτα δυστυχως απο εμας. Σαν σημερα περυσι βαφτιστηκε και φετος εκανε το πρωτο του καταγμα.

:(:(:(:(:(:(:(

Περαστικα κοριτσακι... Και κουραγιο! Αν θελεις το οτιδηποτε, μη διστασεις να μου το πεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

λοιπόν.....

επειδη ο Κων περναει και φαση ζήλειας με το μπεμπη κι επειδη εχουμε αλλαγες γενικα και στα της αυλης με το κοριτσακι που μας δημιουργει πρόβλημα, λέω να μην τον πιέσω άλλο.... μη του πεσουν όλα μαζεμένα....

στην αρχη παντως ελαγε "τσσσσσσς" και "κακα" αφου τα ειχε κανει... μετα τα ελεγε την ωρα που τα εκανε...

σημερα παρατηρησα οτι κρατιοτανε να μη τα κανει αλλα να κατσει στη λεκανη με το καπακι η στο γιογιο ουτε λογος... γκρινιαζε, εκλαιγε, νευριαζα κι εγω που δε καθοτανε να με ακουσει να του εξηγησω και τα παρατησαμε....

μαλλον δεν ειναι ετοιμος.... ας λυσουμε τα αλλα, τα πιο σοβαρα και ξαναδοκιμάζουμε σε κανα μηνα ισως και παραπανω....

Παλ παράγγειλα και το βιβλιο που λεγαμε!!!

έτσι θα ξαναδοκιμασουμε!!! να εχω ηρεμησει κι εγω απο τα υπόλοιπα και να δούμε....

εν τω μεταξυ ο Τραμπαλιζε σημερα ειχε αιμα στα κακα του με βλεννη... διάρροια... ο γιατρος ειπε να κανουμε μια διατροφη και να παρουμε τα φακελακια τα hidrasec.... και να δουμε... παντως κανενα αλλο συμπτωμα....

καλά όλα σε εμας θα τύχουν;;; κι ολα μαζεμένα;;;;

Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν πρέπει να πιέζεις τις καταστάσεις, η πίεση για το κόψιμο της πάνας μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Εμείς, αφού διαβάσαμε άπειρες φορές το βιβλίο με τα παιδιάκια που κάνουν τσίσα στο γιογιό, την έβαλα μερικές φορές να τα κάνει στην τουαλέτα σαν παιχνίδι, και έκανε. Μετά της έβγαλα την πάνα, και την είχα όλη μέρα με το βρακάκι. Την πρώτη μέρα έκανε συνέχεια τσίσα πάνω της και έβρεχε το πάτωμα (εννοείται δεν την μάλωσα καθόλου!) την 2η μέρα τα έκανε πάνω της μόνο 1 φορά, και από την 3η μέρα και μετά ζητάει να την πάω τουαλέτα! Και τα κακά το ίδιο. Και κάθε φορά που τα κάνει χοροπηδάω και φωνάζω γιούπι και το χαίρεται!

Ο τραμπαλιζέ έχει αλλεργία; Έφαγε κάτι καινούριο;

Ωχ το πουλάκι μου, περαστικά. Για τον πόνο από σπάσιμο κόκκαλου, οι ομοιοπαθητικοί δίνουν Arnica, αν ενδιαφέρεσαι. Κουράγιο στον Μάριο και σε σένα εύχομαι.

(Μου φαίνεται το στρώμα της Σοφίας θα παραμείνει στο πάτωμα για πολύ καιρό ακόμα.)

Διαφημίσεις

Τον πηγαμε στο Αττικο ζωολογικο παρκο για να ξεσκασει βλεποντας τα ζωακια και να χαρει λιγο και ξεχαστηκε λιγο αλλα μολις ειδε γρασιδι ηθελε να τρεξει και να κανει κωλοτουμπες και επειδη δεν τον αφηναμε εκλαιγε με μαυρο δακρυ και φυγαμε για να μην χτυπησει.

Η νυχτα προβλεπεται δυσκολη και ελπιζω να κοιμηθει λιγακι θα του δωσω και ντεπον για να καλμαρει ο πονος λιγο.

Ωρε κουκλα μου!. Περαστικα θα ειναι φυσικα, τα παιδια γιανουν γρηγορα στα καταγματα. Απλα θα ειναι ταλαιπωρια μεγαλη να μην μπορει να βγει και να παιξει με τα αλλα παιδακια.....:-(

Ολη μας την αγαπη στον πονεμενο Μαριο.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

όχι ρε γμτ! τι νέα είναι αύτά??:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

ειρηνάκι τι να πω, περαστικά στο μικρό και καλό κουράγιο.ευχομαί τουλάχιστον να μην πονάει καθόλου μα καθόλου το παιδί και να περάσουν αυτές οι τρεις βδομάδες όσο πιο καλά γίνεται.

λενάκι περαστικά και στο μικρό! έφαγε κάτι που τον πείραξε? αλλεργία?

Ευχαριστω κοριτσια ολες σας, να δω πως θα την παλεψω τοσες ημερες χωρις κουνιες και παιδακια που λυσσαει με το που ξυπναει το πρωι κουνιες κουνιεεεεεεες. Πως θα τον απασχολω που δεν βαζει κωλο κατω?? Τεσπα ελπιζω τουλαχιστον μερα με την μερα να ποναει λιγοτερο. Τωρα με ντεπον και αφου αλλαξαμε 10 στασεις βολευτηκε καπου και κοιμηθηκε.

Μου εκανε τρομερη εντυπωση το παλληκαρι μου ποσο καλα συνεργαστηκε το πρωι,του ειπα αγαπη μου πρεπει να ντυθουμε να παμε στον γιατρο να φτιαξει το χερι σου και ντυθηκε και φωναζε παμεεεεε. Φτασαμε και εκοβε βολτες μεσα στο Μετροπολιταν χαρουμενος αφου οι νοσοκομες μου ελεγαν δεν εσπασε τιποτα μια χαρα ειναι αλλα εγω εβλεπα οτι απλα το αντεχε αρκει να μην το κουνουσε. Μονο στην ακτινογραφια ουρλιαζε αλλα πολυ λογικο το προσωπικο ομως τον χειριστηκε αψογα.

μαρκοπουλακι μου...........

δεν εχω λογια...

περυσι, τετοιες μερες..... εβγαλε η μαρια τον αγκωνα της....

δε θελω να το θυμαμαι, ματωνει η καρδια μου

θα σε παρω αυριο ψιψινα μου...

σας σκεφτομαι

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν πρέπει να πιέζεις τις καταστάσεις, η πίεση για το κόψιμο της πάνας μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Εμείς, αφού διαβάσαμε άπειρες φορές το βιβλίο με τα παιδιάκια που κάνουν τσίσα γιογιό, την έβαλα μερικές φορές να τα κάνει στην τουαλέτα σαν παιχνίδι, και έκανε. Μετά της έβγαλα την πάνα, και την είχα όλη μέρα με το βρακάκι. Την πρώτη μέρα έκανε συνέχεια τσίσα πάνω της και έβρεχε το πάτωμα (εννοείται δεν την μάλωσα καθόλου!) την 2η μέρα τα έκανε πάνω της μόνο 1 φορά, και από την 3η μέρα και μετά ζητάει να την πάω τουαλέτα! Και τα κακά το ίδιο. Και κάθε φορά που τα κάνει χοροπηδάω και φωνάζω γιούπι και το χαίρεται!

Ο τραμπαλιζέ έχει αλλεργία; Έφαγε κάτι καινούριο;

κάπως έτσι λέω κι εγω να ξεκινησω σε κανα μηνα!!! και βλέπουμε.... ελπίζω να τα πάμε καλύτερα τότε!!!

το μεσημέρι του είπε "τερμα το γιογιο Κων" και το απογευμα που εκανε κακα ηρθε και μου ειπε "κακα"... επίσης και το πρωι με ξύπνησε να μου το πει οτι τα 'χει κάνει....

αλλα επειδη μάλλον η στιγμη ειναι κακη το αφηνω κ ξανα δοκιμαζουμ αργοτερα!!!

στοΕλενιτσα μου εγω προσωπικα (το διευκρινιζω αυτο και δεν ζητω απο καμμια να ασπαστει ή να εφαρμοσει τις δικες μου αντιληψεις), δεν θελω να πιεσω καθολου για την πανα.. Θα ξαναπροσπαθησω παλι τον Αυγουστο και αν παλι δεν κατσει, δεν θα κατσω να σκασω.. Νομιζω πως αν την πιεσω για μια τοσο φυσιολογικη διαδικασια οπως τα ουρα και τα κακα θα εχω αντιθετα αποτελεσματα.. Και αν με ρωτησεις (εμενα προσωπικα ξαναλεω), τι πειραζει να την κοψουν στα 3 δηλαδη? Αν ειναι να γινει τοτε χωρις αγχος, πιεση και με φυσιολογικη φορα τοτε ποιος ο λογος να κατσω να σκασω?

Παντως παιζει μεγαλο ρολο και αυτο που ειπες.. Καλο ειναι να ειναι και η μαμα και το παιδι ηρεμο οποτε ξεκιναμε τετοια διαδικασια! :wink: Οποτε αστο λιγακι κι εσυ και ξαναπροσπαθεις σε λιγο καιρο παλι!

συμφωνω μαζί σου φαιη μου!!!! απόλυτα!!!

απλα βαρεθηκα να αλλαζω πανες σε δυο παιδια κι ειπα να ησυχασω απο το κωλο του ενός... φυσικα αν ο Κων δε θελει δε θα επιμεινω. Θα δοκιμασουμε παλι σε κανα μηνα και θα δουμε. και στα 3 να τη κοψει δε με νοιαζει απλα ξέρεις, ψυχολογικα ειχα ετοιμαστει οτι θα τη κοβαμε, οτι θα ταν πιο ευκολο...

αλλα υπολογιζα χωρις το ξενοδοχο... δε πειραζει!!

Αύριο θα ψάξω για αλλεργιολογο να πάω το Κων... αυτες οι διαρροιες του μας εχουν τσακισει.... σε δυο γιατρους εχουμε παει κ δεν ανησυχουν καθολου... μαλλον λενε προκειτε για τη νηπιακη διοαρροια... εμενα ομως μου χει κολλησει οτι καποια τροφη τον πειραζει.... θα παω να του κανω τεστ να δω... να μου φυγει και το αγχος...

ο τραμπαλιζε μαλλον δοντια εχει και κανει διάρροια... τιποτα καινουριο δεν εφαγε.... δε ξέρω... αν κ αυριο δε περιοριστει το φαινομενο θα παμε στο γιατρο... παντως από το πρωι φαινεται πολυ καλυτερα...

αλλα μου βουταει το σαγόνι και δαγκώνει με τρελη λύσσα ο καημενος μου....

Ειρηνάκι μου....

τι να πω ρε συ;;;;

περαστικά σας!!! να γίνετε γρήγορα καλά κι ο Μαριάκος να το περάσει οσο πιο ανωδυνα γινεται!!

αχ το πουλάκι μου τι έπαθε;;; οτι χειροτερο φανταζομαι για ενα παιδι.... θα του διαλυσει τη ψυχολογια...

αλλα υπομονη....θα περασει!!

συμφωνω μαζί σου φαιη μου!!!! απόλυτα!!!

απλα βαρεθηκα να αλλαζω πανες σε δυο παιδια κι ειπα να ησυχασω απο το κωλο του ενός... φυσικα αν ο Κων δε θελει δε θα επιμεινω. Θα δοκιμασουμε παλι σε κανα μηνα και θα δουμε. και στα 3 να τη κοψει δε με νοιαζει απλα ξέρεις, ψυχολογικα ειχα ετοιμαστει οτι θα τη κοβαμε, οτι θα ταν πιο ευκολο...

αλλα υπολογιζα χωρις το ξενοδοχο... δε πειραζει!!

ΕΓΩ να δεις πως ειχα προετημαστει ψυχολογικα για αυτο. ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ.......ελεγα αστοοοοο δεν......οχιιιιιι μπααααααα......αργοτεραααα........αλλα ουτε εγω υπολογιζα με τον ξενοδοχο :P ολα καλα θα πανε μην τον πιεζεις......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα :) Είμαι έξαλλη και ταυτόχρονα χαρούμενη....

Βασικά τρέμω από τα νεύρα μου αφού πηγαίνοντας στον παιδικό σταθμό από το Μετρό υπάρχει ένα μόνο πεζοδρόμιο στο οποίο μπορείς να κινηθείς με το καρότσι και το οποίο στη μέση περίπου της διαδρομής είχαν αποφασίσει να το αποκλείσουν με έργα. Στον δρόμο υπάρχει διάζωμα με κράσπεδο ώπερ μεθερμηνευόμενον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Άρα η μόνη λύση που σου μένει είναι να βγεις στο δρόμο κόντρα στο ρεύμα των αυτοκινήτων (δρόμος ταχείας κυκλοφορίας) !!!!!!!!!!! Υπεύθυνος της Τεχνικής Εταιρείας ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Τα άκουσαν οι εργάτες και τώρα που ήρθα στο γραφείο και η Δημοτική Αστυνομία Χολαργού! Μια προειδοποίηση ρε φιλαράκι! Να ξέρουμε οι έρμες οι μάνες που πάμε στους απανταχού παιδικούς σταθμούς τα παιδάκια μας να χρησιμοποιοήσουμε το απέναντι πεζοδρόμιο! Δεν έχει έτσι κι αλλιώς πεζοδρόμια ελεύθερα να κινηθούν τα καρότσια και τα αναπηρικά! Μην μου κόβεις τη δυνατότητα να ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΩ!!!!!!

Το παιδί μου λες και κατάλαβε ότι η μανούλα συγχίστηκε απίστευτα (με έπιασε και το στομάχι μου) αποφάσισε να μπει στο σχολείο μαζί με όλα τα άλλα παιδάκια χωρίς καμία αντίρρηση! Τα πετύχαμε στην κουζίνα (εκεί παραδίδουμε) την ώρα που πήγαιναν στη μεγάλη αίθουσα για παιχνίδι και τα ακολούθησε αδιαμαρτύρητα :D :D :D

Άντε να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτή η μέρα!

καλημέρα!

περαστικά Ειρηνούλα μου στον Μάριο! να γιάνει γρήγορα!

Μπουνίτσα, όταν εσύ θα είσαι έτοιμη, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για να κόψετε την πάνα.

κι εγώ δοκίμασα πριν ένα μήνα, αλλά επειδή ήμουν τόσο στρεσαρισμένη από άλλα... δεν είχα κουράγιο κ καθόλου υπομονή. θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα, όταν θα είμαστε κ οι δύο ρέντυ!

Ελλ, την είδα την Στέφη...μια γοργόνα!

Μπουνίτσα, κ μόνο που διάβασα για αυτό το κοριτσάκι μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!!!!!!!!! δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα. μάλλον θα έκανα πάσα στον Σ.

Ρηνιώ, το καλύτερο εύχομαι για τον μπαμπά σου κ φυσικά συμφωνώ με τα κορίτσια σε όσα σου είπαν.

Μαλεκονάκι, περαστικά σας κ γρήγορα να δυναμώσετε.

κι εμείς ξεμπερδέψαμε με πυρετό, αλλά συνεχίζουμε ανορεξίες, γκρίνια κ κλάμα στο τσεπάκι ενδιάμεσα του τραγουδιού, του χορού κλπ! κοινώς ...ό,τι να 'ναι!

εμείς ευελπιστούμε να πάμε θαλασσίτσα αυτό το ΣΚ, πρώτα ο θεός!

φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...