Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αν ακούσετε στις ειδήσεις ότι γκρεμίστηκε κανένας φούρνος στην Κατερίνη, μην απορήσετε...είναι επειδή μαγειρεύω! :shock: Μυρίζει η κατσαρόλα και βγήκε η γειτονιά στα μπαλκόνια να με χειροκροτήσει! :rolleyes:

αχαχαχαχα

εσένα που μύρισε η κατσαρόλα καλά ήτανε....

γιατί η δική μου συνήθως βρωμάει καμένο.....

ευτυχώς είναι ο Τολ κ καθαρίζει στις δύκολες περιπτώσεις!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσείς πώς την παλεύετε μωρέ με 2 κοντά κοντά στην ηλικία? μου φαίνεται μεγάλο κατόρθωμα.

και τώρα.......

τρέχουμε.... τρέχουμε.... τρέχουμε.....

μπήκαμε στο χορό και χορεύουμε λέμε!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΠΙ ΜΠΕ ΜΠΕ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ, ΧΑΠΙ ΜΠΕ ΜΠΕ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ.....στην Ολγιτσα μας! Πολλα φιλακια!

Εμεις πρωτο μπανιο χθες....και ο Θεος θα δειξει γιατι μπλαβιασαμε ηταν παγωμενοοοο....σημερα εχουμε βαφτιση τα διδυμα . Μιλησα με νονα μου ειπε οτι δεν θελει καμια βοηθεια γιατι θα εχει εκει τους νονους τους/κουμπαρους οποτε εμεις θα παμε κυριλε στις 5 και δεν θα ασχοληθουμε με τπτ....θα χαζολογησουμε, θα παμε στο τραπεζι και 8 θα φυγουμε!.......

Αυτα απο εμας......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλημέρα σε όλες!!

Ζούπυ, τι έπαθες, κοριτσάκι? Μη μου πεις ότι ξανανέβασε πυρετό το παιδί? Με την αμνιο της φίλης σου τι έγινε?

ο γιος μου είναι μια χαρά - κουρασμένος από το αθλητικό camp αλλά κατενθουσιασμένος!

η αμνιο της φιλενάδας μου μια χαρά! έχει κοριτσάκι!! (ήθελα αγοράκι αλλά θα το ξεπεράσω!:tongue:) τώρα θ' αρχίσει ετοιμασίες για τον πολιτικό γάμο!!!

εγώ πολύ κουρασμένη... αφού τρέχω πάνω-κάτω αριστερά-δεξιά... και λυπημένη πολύ λόγω του αυριανού μνημοσύνου...

ας τ' αφήσουμε όμως τα δυσάρεστα! κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχεις γενέθλια σήμερα??

φιλενάδα, να έχεις υγεία - δύναμη - χαρές... κι ότι αγαπάς!!

images?q=tbn:ANd9GcTnKLi_nZO8YyBOdsaT9KdZNb-hyDQchFoXL_BxbI5wxLhzLNXQTA

πολλά πολλά φιλιά!!!!

υ.γ. τι κάνετε οι υπόλοιπες?

Εγω για πολλοστη φορα φετος το καλοκαιρι εχω συναχι και μπουκωμα και απορω τι εχω παθει.

Ο Μαριος ευτυχως ελαχιστη μιξα μονο και μολις κοιμηθηκε γιατι ηταν απο τα χαραματα ορθιος.

Αγγελινα ξανα να τα εκατοστησεις και απο εδω και υγεια πανω απο ολα ευχομαι.

Ζοπ με το καλο να ερθει το μωρακι της φιλης σου.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...τις ευχές μου στην Ολγίτσα!!!

προέκυψε πρόβλημα..τί να κάνω;;;είμαι χάλια.

την προηγούμενη εβδομάδα που κλείσαμε το σπίτι όλο χαρά το ανακοίνωσα όλα οκ σας είπα έκλεισα τα έπιπλα τα ηλεκτρικά αύριο θα πάω με το Νίκο να καθαρίσουμε και Δευτέρα στα ΙΚΕΑ για τα ψιλοπράγματα...

το θέμα είναι οτι πήγε ο πατέρας μου χτες στον γιατρό και τα πράγματα δεν είναι καλά...θα περιμένουμε και τις βιοχημικές την Τρίτη αλλά ο γιατρός δεν έδωσε και πολλά περιθώρια...

με παίρνει λοιπόν η αδερφή μου η μεγαλη χτες και με ξεχέζει γιατί μετακομίζω..οτι είναι βεβιασμένη κίνηση και να περιμένω να πεθάνει ο μπαμπάς να φύγω..

μα που να ήξερα βρε κορίτσια εγω την προηγούμενη εβδομάδα οτι θα είχαμε κακά μαντάτα;;τόσο καιρό ψάχναμε για σπιτι.....η κατάστασή του μπαμπά ήταν ούτως ή άλλως μη αναστρέψιμη έχω γίνει χάλια αισθάνομαι οτι πέφτει στους ώμους μου ένα τεράστιο βάρος,ασήκωτο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

όλα είναι δρομολογημένα όσον αφορά το σπίτι...τα ηλεκτρικά θα τα έχω την Τρίτη τα υπόλοιπα έπιπλα απο Τετάρτη-Πέμπτη να πω του Νίκου τώρα μπάστα δεν πάω πουθενά;;

να μείνω και να περιμένω να επέλθει το μοιραίο;

είμαι πολύ χάλια.......

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα κορίτσια...τις ευχές μου στην Ολγίτσα!!!

προέκυψε πρόβλημα..τί να κάνω;;;είμαι χάλια.

την προηγούμενη εβδομάδα που κλείσαμε το σπίτι όλο χαρά το ανακοίνωσα όλα οκ σας είπα έκλεισα τα έπιπλα τα ηλεκτρικά αύριο θα πάω με το Νίκο να καθαρίσουμε και Δευτέρα στα ΙΚΕΑ για τα ψιλοπράγματα...

το θέμα είναι οτι πήγε ο πατέρας μου χτες στον γιατρό και τα πράγματα δεν είναι καλά...θα περιμένουμε και τις βιοχημικές την Τρίτη αλλά ο γιατρός δεν έδωσε και πολλά περιθώρια...

με παίρνει λοιπόν η αδερφή μου η μεγαλη χτες και με ξεχέζει γιατί μετακομίζω..οτι είναι βεβιασμένη κίνηση και να περιμένω να πεθάνει ο μπαμπάς να φύγω..

μα που να ήξερα βρε κορίτσια εγω την προηγούμενη εβδομάδα οτι θα είχαμε κακά μαντάτα;;τόσο καιρό ψάχναμε για σπιτι.....η κατάστασή του μπαμπά ήταν ούτως ή άλλως μη αναστρέψιμη έχω γίνει χάλια αισθάνομαι οτι πέφτει στους ώμους μου ένα τεράστιο βάρος,ασήκωτο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

όλα είναι δρομολογημένα όσον αφορά το σπίτι...τα ηλεκτρικά θα τα έχω την Τρίτη τα υπόλοιπα έπιπλα απο Τετάρτη-Πέμπτη να πω του Νίκου τώρα μπάστα δεν πάω πουθενά;;

να μείνω και να περιμένω να επέλθει το μοιραίο;

είμαι πολύ χάλια.......

Ωχ βρε κοπελα μου, τι να πω για τον μπαμπα σου. Κουραγιο γιατι ερχονται δυσκολες μερες μπροστα. Οσο για την μετακομιση ΔΕΝ θα αλλαξει κατι και να πας να μετακομισεις. Δεν θα γινει καλα ο μπαμπας σου μονο απο αυτο. Η αδερφη σου προφανως νιωθει πολυ πιεσμενη γιαυτο και το ειπε. Για μενα συνεχιζεις την μετακομιση κανονικα μιας και εχεις παραγγειλει πραγματα και εχεις κλεισει σπιτια. Και οσο για τον μπαμπα ευχομαι οτι καλυτερο......:-(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ωχ βρε κοπελα μου, τι να πω για τον μπαμπα σου. Κουραγιο γιατι ερχονται δυσκολες μερες μπροστα. Οσο για την μετακομιση ΔΕΝ θα αλλαξει κατι και να πας να μετακομισεις. Δεν θα γινει καλα ο μπαμπας σου μονο απο αυτο. Η αδερφη σου προφανως νιωθει πολυ πιεσμενη γιαυτο και το ειπε. Για μενα συνεχιζεις την μετακομιση κανονικα μιας και εχεις παραγγειλει πραγματα και εχεις κλεισει σπιτια. Και οσο για τον μπαμπα ευχομαι οτι καλυτερο......:-(

συμφωνώ κι εγώ!κάνε τη μετακόμιση ,πήγαινε να τον βλέπεις πολύ συχνά και πες του ότι όποτε σε χρειαστεί θα είσαι δίπλα του. σου εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για τον μπαμπά σου !όλα να πάνε καλά

Καλησπερες!! :D

Αγγελινακι χρονια πολλα, καλα, γεματα και ευτυχισμενα! :D Ο,τι επιθυμεις!!

Ζουπυ μου με το καλο το μωρακι της φιλεναδας σου και καλο κουραγιο για το αυριανο μνημοσυνο..

Μαρκοπουλακι περαστικα, μες στο κατακαλοκαιρο τι σας βρηκε παλι?

Ρηνιω θα συμφωνησω απολυτα με την Ελλ.. Κοριτσακι μου καλο, ειτε κατσεις εκει που εισαι ειτε προχωρησεις με τη μετακομιση, εφοσον ο γιατρος δεν σας εδωσε πολλα περιθωρια, δεν θα αλλαξει κατι. Οποτε εφοσον εχεις σκασει ενα σκασμο λεφτα για να κλεισεις σπιτια, να αγορασεις επιπλα και εφοσον ετσι εχετε κανονισει με τον Νικο σου προχωρα κανονικα. Η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και ειναι λογικο να ειστε ολοι μες στην τσιτα, οταν καταλαγιασει λιγακι η μπορα, εξηγησε στην αδερφη σου πως νιωθεις!

Πρωτο μπανιο και για εμας σημερα! Κλαμμα που ριξαμε οποτε την εβγαζα εξω... Μιλαμε μας ακουσε ολο το Λαγονησι.. Παντως καλα ηταν σε γενικες γραμμες!

Το απογευμα θα τη βγαλουμε σε τιποτα κουνιες εδω κοντα και θα παμε και απο το metro mall μια βολτα να ψωνισουμε για ενα παρτυ που εχουμε αυριο!

Αυτα τα ολιγα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια κ χαρα!!!!

πολλά μπάνια βλέπω ξεκινήσαμε.... άντε και στα δικά μας!!!! εμείς Δευτέρα κ Τρίτη θα παμε.... στα ρεπό του Τολ... έστι σχεδιάζουμε τουλάχιστον....

Κων αρνειτε να συνεργαστεί στο γιογιο.... μόλις τα κάνει μου λεει... "τσσσσς" =τσίσα... ή "κακά".... λέω να επιμείνω μερικές μέρες ακόμα πριν τα παρατησουμε γιατι όσο περνανε οι μερες τα λέει την ώρα που τα κάνει κι όχι μετα... στην αρχη τα ελεγε αφού τα έκανε.... έχω παραγγείλει κι ένα σχετικό βιβλίο και βλέπουμε!!!!

σήμερα έχει μαζέψει τόσο ξύλο ο μπέμπης όσο ποτέ.... εχω δοκιμάσει τα πάντα... τελικά τους τσουβαλιασα και τους πηγα κουνιες κι εκει τα βρηκανε... και να οι αγκαλιες, τα φιλια... τα χάδια, τα παιχνιδια.....

αχ ας μην έχουμε πάλι καυγάδες αύριο που ειμαι κ μονη μου.....

γ

Κων αρνειτε να συνεργαστεί στο γιογιο.... μόλις τα κάνει μου λεει... "τσσσσς" =τσίσα... ή "κακά".... λέω να επιμείνω μερικές μέρες ακόμα πριν τα παρατησουμε γιατι όσο περνανε οι μερες τα λέει την ώρα που τα κάνει κι όχι μετα... στην αρχη τα ελεγε αφού τα έκανε.... έχω παραγγείλει κι ένα σχετικό βιβλίο και βλέπουμε!!!!

.

εμείς πάντως ξεμπερδέψαμε από τις πάνες!!

τον αφήνεις μόνο με το βρακάκι όλη μέρα;

Καλημερα, θυμαστε που σας ειπα οτι αρρωστησε ο άντρας μου; χτες αρρώστησε κ η μικρή, μέσα σε 3 ώρες έκανε 7-8 φορές εμετό. Ευτυχώς είναι πλέον καλά, μόνο ταλαιπωρημένη όπως κ εμείς. Αγγελίνα χρόνια πολλά έστω κ καθυστερημένα. Ρηνιώ κανε την μετακόμιση, μην σκέφτεσαι τον πατέρα σου σαν μελλοθανατο

Καλημερα και απο εμας!

Το μικρο τερατακι μολις αποκοιμηθηκε, πραγμα που σημαινει πως στις 2μιση θα ειναι ορθιο... :mad: Δεν μπορεσα να αντεξω αλλη γκρινια πραγματικα.. Εχθες και σημερα μας εχει διαλυσει... :evil:

Μαλεκονακι και η δικια μου την περασμενη Κυριακη τα ιδια εκανε. Της εκανα στεγνη διατροφουλα για 2 μερες και μολις εκλεισε 48ωρο ανευ εμετου της εδωσα να φαει κανονικα. Ο παιδιατρος μας ειπε πως κυκλοφορει ιωση μονο με εμετο και πως με καλη διατροφη περναει γρηγορα. Περαστικα στο Μαρακι σου! :D

Μπουνιτσα εγω τη σταματησα τη διαδικασια με τις πανες γιατι η Μαρω εκλαιγε και δυσανασχετουσε. Γενικα δεν φαινοταν καθολου ετοιμη για ενα τετοιο εγχειρημα, σκεφτομαι ομως να ξαναπροσπαθησω απο Αυγουστο που θα κλεισει και ο παιδικος. Αντε και καλη μας επιτυχια! ;)

Κατα τα αλλα καλα.. Ηρεμια - ταξη και ασφαλεια! :-P

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εμείς πάντως ξεμπερδέψαμε από τις πάνες!!

τον αφήνεις μόνο με το βρακάκι όλη μέρα;

Μπουνιτσα εγω τη σταματησα τη διαδικασια με τις πανες γιατι η Μαρω εκλαιγε και δυσανασχετουσε. Γενικα δεν φαινοταν καθολου ετοιμη για ενα τετοιο εγχειρημα, σκεφτομαι ομως να ξαναπροσπαθησω απο Αυγουστο που θα κλεισει και ο παιδικος. Αντε και καλη μας επιτυχια! :wink:

λοιπόν.....

επειδη ο Κων περναει και φαση ζήλειας με το μπεμπη κι επειδη εχουμε αλλαγες γενικα και στα της αυλης με το κοριτσακι που μας δημιουργει πρόβλημα, λέω να μην τον πιέσω άλλο.... μη του πεσουν όλα μαζεμένα....

στην αρχη παντως ελαγε "τσσσσσσς" και "κακα" αφου τα ειχε κανει... μετα τα ελεγε την ωρα που τα εκανε...

σημερα παρατηρησα οτι κρατιοτανε να μη τα κανει αλλα να κατσει στη λεκανη με το καπακι η στο γιογιο ουτε λογος... γκρινιαζε, εκλαιγε, νευριαζα κι εγω που δε καθοτανε να με ακουσει να του εξηγησω και τα παρατησαμε....

μαλλον δεν ειναι ετοιμος.... ας λυσουμε τα αλλα, τα πιο σοβαρα και ξαναδοκιμάζουμε σε κανα μηνα ισως και παραπανω....

Παλ παράγγειλα και το βιβλιο που λεγαμε!!!

έτσι θα ξαναδοκιμασουμε!!! να εχω ηρεμησει κι εγω απο τα υπόλοιπα και να δούμε....

εν τω μεταξυ ο Τραμπαλιζε σημερα ειχε αιμα στα κακα του με βλεννη... διάρροια... ο γιατρος ειπε να κανουμε μια διατροφη και να παρουμε τα φακελακια τα hidrasec.... και να δουμε... παντως κανενα αλλο συμπτωμα....

καλά όλα σε εμας θα τύχουν;;; κι ολα μαζεμένα;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...