Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί θέμα εχει η Μαρία Εύα;

Αγγελίνα, ξεκαρδιστικό το μήνυμά σου!

Λευκούλα, σίγουρα είναι δόντι; την είδε παιδίατρος την Κέλλυ σου; άντε να το ξεπεράστε γρήγορα!

Μάρα, πες παιδί μου νέα σου! χάθηκες!

Φαίη μου, φασολάκια τρώει η Μαρία; μπρόκολο; ροδάκινο; σύκα ξερά; χυμό από πορτοκάλια;

μπόλικο λαδάκι στο φαγητό, κ ωμό! όχι μόνο ωμό, αλλά κ ωμό. πάντως το φασολάκι, η μπάμια, κλπ σώζουν τα πιτσιρίκια από τα ζόρια...

δοκίμασες να της δώσεις αγκινάρα; άκουσα ότι είναι ΤΟ κλύσμα!

εμείς είμαστε στο 3 κατά Μ.Ο. ημερησίως. φτάνει κ το 5!!!

κατά τα άλλα ξυπνήσαμε με δεκατάκια, τώρα απύρετες. χθες το βράδυ πριν κοιμηθούμε ήταν με 38.6, αλλά όλο το βράδυ κοιμήθηκε σερί κ απύρετη!

άντε να τελειώνουμε...μπας κ πάμε για κανά μπάνιο!

Αγγελίνα,

Κι εγώ κανόνισα ΤΕΣΤ ΠΑΠ την ερχόμενη Τετάρτη - έχω και εμβόλιο της μικρής... αχ τί ωραία που περνάμε εδώ στας εξοχάς !!!

Δεν μου λέτε αυτές οι γνωστές (celebrities) με τα 2-3-4 παιδιά πώς σκ@τά τα προλαβαίνουν όλα και πάνε και στην (βιολογική παρακαλώ) λαϊκή αγορά να βγουν φωτογραφίες ψωνίζοντας κι εμείς για να .... πρέπει να πάρουμε άδεια πρώτα ????

Διαφημίσεις

Οι celebrities my darling έχουν και μια Φιλιπινέζα για κάθε παιδί και δεν τρέχουν ξεμαλλιασμένες για να αλλάξουν πάνες ή να τα ταϊσουν. Και στη λαϊκή πάνε για τις φωτο και όχι γιατί πρέπει να ψωνίσουν. Τα ψώνια τους τα πάνε σπίτι άλλοι, άλλοι τα τακτοποιούν και άλλοι τα μαγειρεύουν. Αυτές τα τρώνε και πάνε στο wc μόνες τους, δεν κάνουν κάτι άλλο!:lol::lol::lol:

Ειμαι πολυ συγκινημενη κοριτσια!

Ηρθε το κοριτσακι μου απο το σχολειο και κρατουσε μια τσαντουλα χαρτινη με τις χειροτεχνιες που εχει φτιαξει ως τωρα. Ενταξει, δεν ηταν και πολλες γιατι παει ενα μηνα και κατι μονο σχολειο, αλλα ηταν φανταστικα!

Ειχε γυρω στις 20 ζωγραφιες (μουτζουροζωγραφιες βασικα), ενα ψαρακι φτιαγμενο απο πλαστικο πιατακι και εχει πανω σημαδακια απο τα δαχτυλα της (το ζωγραφισανε με δαχτυλομπογιες) και μια μπλουζα καλοκαιρινη για τη θαλασσα δωρο απο το σχολειο της. Θα ανεβασω φωτογραφιες στο face!

Σεβουλα μου ολα αυτα που περιγραφεις τα τρωει ΕΚΤΟΣ απο αγκιναρα που δεν της εχω δωσει ακομα. Γενικα δεν την τρωμε κι οι υπολοιποι εδω μεσα και γι' αυτο..

Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

επειδή κ η ανεψιά μου είχε θέμα, βρήκε λύση με ομοιοπαθητικό που της έδωσε οδηγίες διατροφής!

άλλαξε το γάλα από αγελαδινό σε κατσικίσιο, όπως κ το γιαούρτι, πίνει εμφιαλωμένο νερό (μεγάλη σημασία το εμφιαλωμένο σε σχέση με το βρύσης),...φρούτα, λαχανικά

κ κυρίως ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΗ!!!!!

τρώει μέλι κ αντί για γλυκό ένα άλλο σαν μερέντα από χαρούπι, από βιολογικό μαγαζί.

κι εγώ θα κατουριόμουν Φαίη, αν ήμουν στη θέση σου!!!!

κορνίζα θα την κάνω την πρώτη ζωγραφιά μας!

αγκινάρα ούτε εμείς τρώμε, αλλά κάνει πολύ καλό σε πολλά!

πρέπει να την εντάξω στη διατροφή μας!

όσο για τις σελέμπριτις...άντε καλέ!

καλησπέρα...

επειδή είμαι αρκετά κουρασμένη κι άκεφη, δεν θέλω να γκρινιάξω για τίποτα, μόνο να σταθώ στα ευχάριστα (όσα πρόλαβα / θυμάμαι) :

νιτσάκι, να χαίρεσαι τη κοριτσάρα σου - νάναι γερή, τυχερή, χαρούμενη!!

αγγελίνα, γέλασα πολύ με το μήνυμά σου!!

φαίη, πάντα τέτοια με τη κοράκλα σου!!!

υγεία νάχουμε κορίτσια...

φιλιά!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Περασαμε ενα ηρεμο απογευ,α και ξαπλωσαμε πριν απο λιγο!

Εχουμε βεβαια ενα δυσαρεστο, μας ηρθε η λυπητερη απο ενα λογαριασμο φυσικου αεριου και τωρα θελουν ατοφιο το ποσο μεσα σε 10 μερες για να μην κανουν αφαιρεση του κουτιου. Ενταξει, δεν αγχωνομαι, ετσι κι αλλιως τη Δευτερα μπαινουν τα λεφτα του Β. και θα τα δωσουμε, δεν υπαρχει θεμα. Απλα σκεφτομουν πως θα ηταν καλα να εμεναν στην τσεπη μας. Δεν πειραζει, εχουμε την υγεια μας, τα αλλα θα τα τακτοποιησουμε! :)

Αυριο λεμε να παμε για μπανιο το πρωι και αυτο σημαινει πως μαγειρευω ταυτοχρονα για να βρουμε φαγητο οταν γυρισουμε πισω! Και μου ηρθε η θεια επιφωτιση να κανω ΜΟΥΣΑΚΑ! :lol:

Αντε, καλο μας ξημερωμα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

m5TwT69i1lU

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

χαιρετω τα πλήθη!!!!!!

Νιτσάκι εύχομαι τα καλύτερα για την μικρη σου και την οικογένεια σου!!!!!

εμείς όλα καλά!!!! τα λαμόγια τακτοποιημένα κι εγώ βράζω στο ζουμί μου....

έχουμε ένα κοριτσάκι εδώ στην αυλή που είναι τόσο... μα τόσο.... μα τόσο κακομαθημένο και κομπλεξικο σε σημείο να λες "δε το αντέχω αλλο..."

μου 'χει κανει τη ζωη δύσκολη.... κάνω υπομονη, λέω παιδί είναι, θα στρώσει.... το παίρνω με το καλο, με το αδιάφορο... αυτό εκεί επιμένει.... αποτέλεσμα κάθε φορα να πρέπει να πάρω τους δρόμους με τα παιδια για να να μη φρικάρει ο κων μου.... καταλαβαίνεται πόσο εύκολο είναι με το κων να περπατησει για βόλτα κ το μπέμπη στο καρότσι.... τρέλα.....

"να φύγεις, δε σε έχω φίλο, δε σε αγαπάω, να πεθάνεις" είναι το ένα τροπάρι.....

"πάω να τα πω ολα στη μανα μου, πάω να τα πω όλα στο ταδε, ο Κων με χτύπησε, ο Κων με ακούμπησε, ο Κων έπιασε τη μπάλα μου" είναι το άλλο τροπάρι...

κι όταν ο Κων νιώθει την απόριψη κι ότι δεν τον θέλουν κ δεν το παίζουν τα πάιρνει κ μετα ξεσπάει στο μπέμπη....

το κοριτσάκι είναι 6 σχεδόν... κι ο Κων 2+2.... δεν χτυπάει κ δεν πειράζει άλλα παιδια αν αυτά δεν τον πειράξουν...ειναι καταδεκτικός και μοιράζεται τα πάντα.... αυτό εκτός ότι δε μοιράζεται τίποτα δικό του, απομακρύνει επίτηδες από το Κων κι ένα άλλο κοριτσάκι (της αυλης κι αυτό) κ κοροιδεύει το κων....

τι να πω;;;

θα σκάσω.....

κ τώρα που τα είπα σαν να είναι λιγο καλύτερο το ζουμί μου......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...