Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
      Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Μπεμπεδόσκονη... Παγωτίνια... έκλαψα από τα γέλια, να'σαι καλά! Ότι καλύτερο άκουσα σήμερα! Κορίτσια βλέπω να μπαίνουμε φουλ σε εορταστικό κλίμα! Έχω ξεσηκωθεί και εγώ με τα νέα όλων και εύχομαι να προλάβω να κάνω την επόμενη έμβρυομεταφορά πριν τις γιορτές έτσι για το feeling! ☺️ Περιμένω περίπου στις 22 τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και να δούμε.. εν τω μεταξύ πρέπει να αδιαθετήσω αύριο μεθαύριο κανονικά... ξέρετε πόσες μέρες περίπου είναι η προετοιμασία για έμβρυομεταφορά κατεψυγμένων που δεν έχει μέσα την διέγερση για ωοληψία; κάθομαι και υπολογίζω σαν ψυχακι και εγώ..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Νιτσάκι χρόνια σας πολλά!!! Πάντα γερή και χαμογελαστή η μικρούλα σου!!!

Μεταξάκι πόση υπομονή πια??? εσείς πώς την παλεύετε μωρέ με 2 κοντά κοντά στην ηλικία? μου φαίνεται μεγάλο κατόρθωμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όλη μέρα και ναι επιτέλους Παρασκευή!!!!

Νιτσάκι να την χαιρεσαι την μπουμπούκα σου :) Είναι λογικό ρε να είσαι συγκινημένη :) Απόλαυσέ το... σε ένα μήνα θα είμαι στην ιδια ακριβώς θέση!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια! και σεις να χαίρεστε τα ζουζούνια σας...

Κάθε λεπτό που περνά σήμερα θυμάμαι που ήμουν..

Να τώρα ας πούμε... ήμουν στα χειρουργεία και σε 10' έμπαινα μέσα!

Μέσα στην τρελή χαρά ήμουνα, έφτιαχνα τα μαλλιά μου για να με δει η κόρη μου όμορφη.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω για το τι χαρά μιλάμε!!!

Μάλιστα, είχα πιάσει και το μπιρι μπιρι με τις άλλες 3 κοπέλες που περιμέναν να γεννήσουν και έκλαιγαιν από φόβο! Κι εγώ χαλαρή, κιουρία! περίμενα τη σειρά μου!!! Η γιατρός μου ήταν λες και το νοσοκομείο ήταν δικό της (φοβερή!!!). Ήταν να μπω στις 13.00 και τελικά μπήκα στις 10.00... Και μετά φυσικά αφού τελειώσαν όλα και βγήκα μου έδωσε το κινητό της!!! Η πρώτη μου κλήση ήταν στο Γ. Τον ρώτησα πως του φάνηκε η κόρη του...πωπω στιγμές...

Νιτσα να το χαιρεσαι το κοριτσι σου και να ειναι παντα γερο!!!!!!!!

Μεταξακι κρατα δυνατα λογικο να πεφτεις με ολα αυτα αλλα σκεψου τα παιδακια σου.

Μαρα μπορει να μην ακουγεται παρηγορο αλλα την υγεια σας να εχετε και θα στρωσουν ολα.

Στενοχωρηθηκα πολυ για την Mariaeva αυτα ειναι τρομερα προβληματα ολα τα αλλα λυνονται.

Υγεια σε ολους ευχομαι και να ευχαριστιομαστε την καθε στιγμη τιποτα δεν ειναι δεδομενο.

Διαφημίσεις

Νιτσάκι χρόνια σας πολλά!!! Πάντα γερή και χαμογελαστή η μικρούλα σου!!!

Μεταξάκι πόση υπομονή πια??? εσείς πώς την παλεύετε μωρέ με 2 κοντά κοντά στην ηλικία? μου φαίνεται μεγάλο κατόρθωμα.

Κι εμένα Κέλλυ μου μου φαίνεται μεγάλο κατόρθωμα π.χ. μια φίλη μας που έχει ένα 3χρονο και διδυμάκια 6 μηνών...

συμπέρασμα: να παρακαλάς να μην μας δώσει ο Θεός όσα μπορούμε να αντέξουμε -και δεν το λεώ μόνο για τα παιδιά επειδή τουλάχιστον τα πιτσιρίκια παρά τις δυσκολίες είναι ευτυχία... το γράφω γενικώς... για να το ακούω κι εγώ κι όλοι μας -....:-P

Παλ τι ομοιοπαθητικό? Μπορώ να το πάρω έτσι ή πρέπει να πάω σε ομοιπ/κο γιατρό να μου το γράψει? Ντεπόν της δίνω αλλά δεν κάνει δουλειά. Πριν λίγο κοιμήθηκε να καταλάβεις, από τις 5 το πρωί που ξύπνησε.

Η Mariaeva έχει θέμα η κοπέλα... ψάξε εδώ στο καφέ και θα δεις ή αλλιώς έλα fb να σου πούμε.:-(

Καλημέρα!!!!!

Νίτσα χρόνια πολλά, να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου :P

Ο καλός μου σημερα ξυπνησε με πυρετο, ελπίζω μέχρι το βραδυ να είναι καλύτερα γιατί έχει κανονιστεί έξοδος με τους συναδέλφους. Μα σήμερα βρήκε και αυτός να αρρωστήσει? :rolleyes::P

Όσο για τα δυσάρεστα νεα....δεν μπορώ άλλο, συνέχεια τέτοια μαθαινω :(

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αν ακούσετε στις ειδήσεις ότι γκρεμίστηκε κανένας φούρνος στην Κατερίνη, μην απορήσετε...είναι επειδή μαγειρεύω! :shock: Μυρίζει η κατσαρόλα και βγήκε η γειτονιά στα μπαλκόνια να με χειροκροτήσει! :rolleyes:

Πολύ τρέξιμο ρε παιδιά αυτές τις μέρες κι απο βδομάδα έχω τεστ παπ, μαστογραφία, εμβόλια, σφραγίσματα και το μέγα έλεος! Αμάν καλοκαιριάτικα!

Χρόνια πολλά στο Ολγί Νίτσα μου! Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη! :D

Διποδα ενοειτε γυναικες εμας....Αντρες που ειστε??? Θα ψαξω να βρω την φωτογραφια με τους πρωτοπλαστους που ο αντρας αγριος με το ροπαλο εσερνε την γυναικα του απο τα μαλια ,σαν να ηταν αγριογουρουνο και θα την κανω υπογραφη μου....ελπιζω και το ιδιο απο τους αντρες της παρεας....οποιος θελει να μου στειλει pm να του την στειλω...και αν θελετε να βαλουμε και μια δημοσκοπηση με διαφορους χαρακτηρισμους να ψηφισουμε...Ολες οι προτασεις δεκτες....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχαχαχα να ποιος καίει μαζούτ :tongue:, τώρα τον αντελήφθης τον χαρακτηρισμό? Έχω εγώ να σου καταθέσω προτάσεις ουουουου...ο άντρας μου με λέει λάμια (όχι την πρωταγωνίστρια στο τούρκικο, την άλλη), η πεθερά μου χολέρα...περίμενε, θα μου 'ρθουν κι άλλα...

Ναι ρε κιουλτάκι....έκανα αίτημα στη διαχείρηση να ξεμπανάρουνε τον πρεγκολαβερ:tongue:, θα έχει παρέα ο Ιωάννης:D

:lol: Εγώ εξ αρχής δεν κατάλαβα γιατί τον μπανάρανε, τι κακό δλδ έλεγε ο άνθρωπος? Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις! :tongue::P:lol:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρααααααααααα!!!

Σήμερα έχει γεννέθλια το κοριτσάκι μου, κλείνει τα 2...Κι εγώ έχω μία απίστευτη επιθυμία από την ώρα που ξύπνησα να κλάψω από συγκίνηση! Γιατίιιιιιιιι μου συμβαίνει αυτό? Είμαι πολύ συγκινημένη...

ΧΑΠΙ ΜΠΕΜΠΕ ΤΟΥ ΓΙΟΥ! οπως λεει και μια ψυχουλα...

Καλημέρα!

Αν ακούσετε στις ειδήσεις ότι γκρεμίστηκε κανένας φούρνος στην Κατερίνη, μην απορήσετε...είναι επειδή μαγειρεύω! :shock: Μυρίζει η κατσαρόλα και βγήκε η γειτονιά στα μπαλκόνια να με χειροκροτήσει! :rolleyes:

εγω ευτυχως σημερα την γλυτωσα φιλεναδα..εκατσε ο άντρας μου σπιτιιιιιιιιιιιιιι

Καλησπερα στα αλλοπροσαλα κοριτσια!

Ειμαστε μια χαρουλα, αναμενω το σχολικο που θα μου φερει το παιδακι μου! :D

Νιτσακι να το χαιρεσαι το κουκλι σου! Μονο χαρες να εχει στη ζωη της!

Λευκουλα υπομονη κοριτσαρα και με το καλο να βγει το παλιοδοντι να ησυχασετε!

Αγγελινακι καλα καουραγια με το τρεξιμο, ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολες τις εξετασεις που εχεις να κανεις!

Εμεις εχθες καναμε κλυσματακι και μας ακουσε ολη η οικουμενη. Πονεσε το μαναρακι μου πολυ.. Εκανε μονο μια "μπαλα" και μετα πηγε κατευθειαν για υπνο. Σημερα δειχνει καλυτερα, ενημερωσα και το σταθμο αλλα μου ειπαν πως ειναι ευδιαθετη και δεν δειχνει να εχει καποιο θεμα. Ευχομαι να κανει κανονικα σημερα εδω, γιατι στον παιδικο ντρεπεται και δεν τα κανει.

Αυτα ρε κορες! Κατα τα αλλα μας εχει ξεκουτιανει η ζεστη, μεχρι το Σ/Μ πηγαμε με το Β και λιωσαμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...