Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι ωραιες εποχές.... ioanni το γνωρίζεις ότι είμαι θαυμαστρια σου ε? :tongue:

Δεν το ηξερα,να σε γραψω τοτε στο club θαυμαστριων που θα δημιουργησω,μαζι με τις αλλες 1200 υπαρχουσες ,συντομα ανεβαζω σελιδα στο facebook για τις θαυμαστριες μου.....:P:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aloha

γειασ τζονι τζενται

χαρλοου τριμουρλη δεν ειμαι εγκυος...οι κουμπαρες μου ειναι :P

βουνιτσα...αστα τα λαμογια ησυχα..κλαψ

ζουπι..μεγαχολιίες; τζοιν δι κλαμπ

στα υπολοιπα νεα.

εξαφανισμενοι οι...υπευθυνοι απο το μουρδελακι που εργάζομαι. σε αναμονη του ντου της ΣΕΠΕ και της σδοε (πηραν ενα μπιλιετακι πολύ μουρλια). χτες πλακώθηκα και με το..συνδικαλιστικον μας οργανον το οποιο ασχολητε εκτενως με το τι συμβαινει στα μεγαλα μαγαζια και εμας τα μικρότερα μας εχει χεσμενα..τεσπα τι να περιμενεις απο επαγγελματίες συνδικάλες που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους που8ενα πιφ

το καλο νεο. πηρε το πε8ερικον το δανειο (ειχε παρει ενα ανοιχτο στο παρελθοην και δεν το ειχε εκταμισυεσει ολο) και αρα εχουμε μια μικρη ανασα..δροσιας και ξεχρεώματος

επισης χτες πλακωθηκαμε με τον σπιτονοικοκυρη μας. αργησαμε 10 ολοκληρες μερες το ενοικιο πήρε τηλ και μας ειπε με υφος "εσεις κανετε φιεστες και βαφτισια και εμενα η κορη μου δεν εχει να φαει στην σαλονικη" οποτε αρπαξα το τηλεφωνο και του ειπα η κορη σου ειναι 2 χρονια ανεργη επειδη πολύ απλά το παιζει κυρια βολευετε με τα νοικια που της στελνεις (650 απο εμας + 400 απο τα κουμπάρια διπλα) και εχει αραξει. αν ηθελε να δουλεψει 8α επλενε σκάλες ή 8α επιανε δουλεια σε ροζ γραμμες οπως τοσες γυναικες. και επισης ο γαμπρος σου ειναι κλασικος τεμπελης γιατι εμενα ο αντρας μου σκιστηκε και υποχρεωθηκε σε τριτους και του εκλεισε ιντερβιου με δουλεια ετοιμη και εκεινος πηγε με υφάκι και ατιτιουντ τυπου ειμαι φτυχιουχος 8ελω 3000 μισ8ο και ετερικο κινητο..και στην τελικη..σαλτα και απαυτωσου εμεις τον σεπτρμβριο το αφηνουμε το μπουρδελάκι σου και μετακομιζουμε". και οντως κορες 8α μετακομισουμε στο σπιτι της πε8ερας μου. η πε8ερα μου ειναι μονιμα στους δικους μου, 85 τμ σπιτι ειναι μια χαρά και ανακαινισμενο οποτε μετα τον αυγουστο..τον μπεο για να μαζευτει λιγο η κατασταση

κατα τα άλλα...νευρα...πολλά νευρα σε σημειο που πλέον δεν κλαιω απο τα νευρα μου...αλλα γελάω υστερικα και νευρικά... απληρωτη και σημερις...ισως αυριο εξοφληθουμε για μαιο και τα δεδουλευμενα του ιουνιου βλέπουμε. σε κα8ε περιπτωση αμα πληρωθω μου ειπε ο δικηγορος να γραψω απο κατω στην αποδειξη με επιφυλαξη παντος νομιμου δικαιωματος μου, εκκρεμουν καταβολες επιδοματος γαμου 10& και παιδιου 5%...αυτα τα νεα

μεταξακι...κουραγιο με τους γιατρους ρε μαναρι μου. τα εχω περασει και ειναι ζορικα...

dZJip3.png

Μήπως να στείλεις και κα'να ταπεράκι στο αντικείμενο τους θαυμασμού σου μπας και γλιτώνω τα γερμανικά νούμερα στη σκοπιά?:tongue:

Να ξυπνάω δηλ εγώ από τις 6.30? :shock::shock::shock: Τρελλός παπάς σε βάφτισε μου φαινεται :D

Δεν το ηξερα,να σε γραψω τοτε στο club θαυμαστριων που θα δημιουργησω,μαζι με τις αλλες 1200 υπαρχουσες ,συντομα ανεβαζω σελιδα στο facebook για τις θαυμαστριες μου.....:P:p:p

Θα σου έλεγα κάτι, αλλά έχε χάρη :D:D:D

Μάρα μεγάλος τρόμπας ο σπιτονοικοκύρης. Καλά θα κάνετε και θα φύγετε, ας βρει κανέναν άλλο καλοπληρωτή :rolleyes:

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ......

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1072842#post1072842

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Ναι ρε κιουλτάκι....έκανα αίτημα στη διαχείρηση να ξεμπανάρουνε τον πρεγκολαβερ:tongue:, θα έχει παρέα ο Ιωάννης:D

ακομη ουδεις δεν εμφανιστηκε φιλεναδα..μονο και ερημο το διποδακι σου...

μάρα, τα πήρα πολύ με το σκατόψυχο το σπιτονοικοκύρη! η βάφτιση του παιδιού τον πείραξε μωρέ τον ελεεινό?βρε ούστ! οσο για ορισμένους συνδικαλιστές ας μην ανοίξω το στόμα μου.

στην πολυκατοικία εδώ λέμε να κάνουμε απεντόμωση γιατί κάνουν γκεστ στα διαμερίσματα κατσαριδούλες και διάφορα ζωύφια γενικώς. το θέμα είναι ότι φοβάμαι να κάνω απεντόμωση μέσα στο διαμέρισμα, να ρίξουν δηλαδή δεν ξέρω τι χημικά λόγω του παιδιού. απο την άλλη όμως δε θα αντέξω τετ α τετ με την τερέζα .τι παίζει γενικά με τις απεντομώσεις?πως γίνονται? γνωρίζει κανείς?

Διαφημίσεις

τρεξιμο και σημερα πολυ ρε πστ μου.....

καθε μερα ξυπναω κ λεω "σημερα ειμαστε χαλαρα" και καθε μερα τρεχω ολο και πιο πολυ....

καλά να πάθω.... μπάμιες ήθελα να φυτεψω σημερα.... μου βγηκε η πιστη..... με τα παιδια αγκαζε στο κηπο..... και να διαφωνουμε σταθερα με το τολ για το που θα μπουν οι μπαμιες και τελικα να μη τις φυτεψουμε.....

ας είναι.....

τα λαμόγια μου, αποδεδειγμένα πλέον, θέλουν το χώσιμο τους για να κουρδίζονται πάλι.... απο χτες αρνάκια στο θέμα του ύπνου κ τα δυο.... μα αυτός ο τραμπαλιζέ πως στο καλό, καταλαβαίνει τα πάντα;;;;; 9 μηνων σκατό.....

μάρα, τα πήρα πολύ με το σκατόψυχο το σπιτονοικοκύρη! η βάφτιση του παιδιού τον πείραξε μωρέ τον ελεεινό?βρε ούστ! οσο για ορισμένους συνδικαλιστές ας μην ανοίξω το στόμα μου.

στην πολυκατοικία εδώ λέμε να κάνουμε απεντόμωση γιατί κάνουν γκεστ στα διαμερίσματα κατσαριδούλες και διάφορα ζωύφια γενικώς. το θέμα είναι ότι φοβάμαι να κάνω απεντόμωση μέσα στο διαμέρισμα, να ρίξουν δηλαδή δεν ξέρω τι χημικά λόγω του παιδιού. απο την άλλη όμως δε θα αντέξω τετ α τετ με την τερέζα .τι παίζει γενικά με τις απεντομώσεις?πως γίνονται? γνωρίζει κανείς?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23139&highlight=%EA%E1%F4%F3%E1%F1%E9%E4%E5%F2

για δες κι εδω....

παντως εμεις μονο εξω κανουμε απολυμανση τωρα με τα παιδια....

το φοβαμαι για μεσα....

Καλημέρα...

έχουμε απίστευτη γκρίνια. Είναι μάλλον από δόντια, αλλά δεν την παλεύει άλλο και ούτε κι εγώ. Δεν κοιμάται ενώ νυστάζει και γκρινιάζει επειδή θέλει να κοιμηθεί και και και και όλο αυτό είναι μια απίστευτη συνεχόμενη υπερένταση. Θα το πνίξω, σας το λέω.:cool:

Καλημέρα !

Κατερινιώ από Κρήτη,

Έρχονται και σου ψεκάζουν τα μπαλκόνια και μετά πρέπει να αφήσεις νομίζω το φάρμακο να δράσει τουλάχιστον3-4 μέρες... ε, δεν θα αφήσεις καθόλου το παιδί να βγει έξω. Ξέρω πως δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, αλλά προκειμένου να κάθεσαι στο μπαλκόνι και να βλέπεις/κυνηγάς την μικρή Τεράζα... προτιμότερο !

My_Kelly,

Σαν δοντάκια μου ακούγεται κι εμένα... υπομονή... μην της πειράξεις τρίχα από τα μαλλιά της κακομοίρα μου ! Ελπίζω μόνο να μην κρατήσει για πολύ η όλη φάση... καλό κουράγιο !

Νίτσα,

Πολύχρονη η μικρή αγάπη ! Να τα εκατοστήσει ! Τί λέω ? Να τα χιλιάσει !!!!

Φίλτατε Ioanni,

Ανοίξατε είδα topic αυστηρώς ανδρικό.... άντρες δεν είδα πουθενά όμως ! Μην απογοητεύεσαι... τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα !

Καλημέρααααααααααα!!!

Σήμερα έχει γεννέθλια το κοριτσάκι μου, κλείνει τα 2...Κι εγώ έχω μία απίστευτη επιθυμία από την ώρα που ξύπνησα να κλάψω από συγκίνηση! Γιατίιιιιιιιι μου συμβαίνει αυτό? Είμαι πολύ συγκινημένη...

Μάρα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σου εύχομαι να φτιάξει η κατάσταση! Ο σπιτονοικοκύρης σας μου κάνει ολίγον πανικόβλητος. Σωστή η απόφαση για τη μετακόμιση, θα πάρετε ανάσα ρε κορίτσι μου! Και όχι μην κλάψεις... Σκέψου απλά ότι οι μισοί πολίτες της χώρας μας είναι άνεργοι και πόσοι ακόμα που πεινάνε! Και πες Δόξα τον Κύριο που έχουμε την υγεία μας όλα τα άλλα βρίσκονται!!!

Φιλιά σε όλες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...