Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

... Ξέχασα να ευχηθώ στην Ειρήνη ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ στο νέο σας σπίτι ! Άντε καμάρι μου, είδες που μπαίνει το νερό στα αυλάκι σιγά-σιγά ????

Χρόνια Πολλά στο Κατερινάκι από Κρήτη (για εχθές νομίζω) και

να σας ρωτήσω Κανένα νέα από την Μάρα οεο ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω Σεβη μου! :D

Σε λιγο ανεβαινει βιντεακι της Μαρως να πλατσουριζει στας πισινας! χαχαχα

την είδα! γλύκα είναι το Μαράκι:). κ να σου πω ζήλεψα;). προσεχώς θα πάρουμε κι εμείς, γιατί από διακοπές...:rolleyes:

το παιδί μου είναι καλά (δόξα το Θεό!), ο ζώπυρος καλά, εγώ καλά - αν και κομματάκι μελαγχολική...

κατά τ' άλλα, τρέχω και δεν φθάνω!!

αν ξεχνάω κάτι σημαντικό, συμπαθάτε με... είμαι πολύ κουρασμένη...

κοιμίσουυυυυυυυυυυυ! (Έχετε δει Σεφερλή που λέει στη γυναίκα του το "κοιμίσΣουυυυυυυυυυυυυυ";η ατάκα).:tongue:

Εγω εκανα βλακεια μαλλον ενω εβαζα τον Μαριο για υπνο μου εδειξε μια παρανυχιδα που τον ποναγε και την τραβηξα αντι να την κοψω και ετρεχε αιμα και αποεκεινη την ωρα γκρινιαζει και κλαιει, ηρεμησε και κοιμηθηκε πριν λιγο αλλα θα ξαναξυπνησει μολις κουνησει το χερι τον ποναει τον κακομοιρη.

το έχω κάνει κι εγώ αυτό...της έχω ματώσει το δαχτυλάκι, επειδή της τράβηξα παρανυχίδες...:(

περνάει!:cool:

Κι εμείς κόψαμε νύχια το βράδυ.... μας ακούσατε στον Περαία;

θα ήτ;αν την ίδια ώρα που κόβαμε κι εμείς τα δικά μας!!!!γι' αυτό δεν σας ακούσαμε..:tongue:

Να μαστε κι εμεις!!!

Επιτέλους είμαστε καλά... χωρίς πυρετους διάρροιες κτλ....

τι καλά!!!!!!!!!!! :P

κατέληξα τελικά ότι τα λαμόγια μου, ανάτακτά χρονικά διαστήματα θέλουνε να τα ακούνε λίγο γιαρτί αλλιώς ξεσυγχονίζονται.... απόψε πάλι νουμερα κανανε.... τα ακούσανε και πέσανε τέζα για ύπνο....

λετε να το υιοθετήσω το συστηματάκι;;;;

χάρηκα που είναι καλά τα παιδιά!

μια φωνή μια στο τόσο χρειάζεται-επιβάλλεται. αν το κάνεις συχνότερα... απλά χαλάς τη φωνή σου:cool:

Καλημέρα

Εφάρμοσα νέο πρόγραμμα.

Σηκώνομαι κάθε πρωί 6 με 6.30 και μαγειρεύω για να έχει η ομήγυρις (μπαμπάς. παιδί, δίποδο) φρέσκο φαγητό.

π.χ. έκανα το κρεας από χτες βράδυ και το ρύζι σήμερα το πρωί.

Μετά τις 7 ορμάω για "εξωτερικές" δουλειές ....στήσιμο στην ουρά στο ΙΚΑ για ραντεβού στα αιματολογικά που από τις 7.30 που ανοίγει το σύστημα μέχρι 7.40 έχουν κλειστεί ΟΛΑ τα ραντεβού στο αιματολογικό της περιοχής μου.

Μετά περνάω και παίρνω το φρεντο μου από ένα μαγαζί που γουστάρω (και δεν κάνουν delivery:tongue:) και με την ψυχή στο στόμα είμαι στις 8 στο γραφείο.

είσαι η Μαίρη Παναγιωταρά!!!!!:):):)εγώ το πρωί χρειάζομαι γάλα με καφέ, αλλιώς καίω μαζούτ!!!!!!;)

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

Χθες είχα μποτέ..

αυτά είναι! μια χαρά περνάς κοριτσάκι!τζαμάτα!:eek:

Σήμερα το πρόγραμμα έχει θάλασσα-μπανάκι.

κ συνεχίζεις να προκαλείς...:P

Αύριο γεννέθλια Ολγίτσας οπότε ο ευτυχεσμένος μπαμπάς σήμερα τρέχει ;) για ψώνια..χοχοχο

από σήμερα σας λέω χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα με υγεία κ κάθε χαρά για το παιδί! :):)

γιατί αύριο μπορεί να ξεχάσω, καθότι χρυσόψαρο το τελευταίο διάστημα..λίγο η ηλικία, λίγο η ζέστη, λίγο από όλα...:rolleyes:

Θα είμαστε εμείς κι εμείς βέβαια αλλά κ πάλι έχει λίγο τρεξιματάκι...

Ουφ! σαν πρόπερσι τέτοια μέρα καθάριζα το σπίτι για να γυρίσω στα καθαρά με το μωράκι μου! κι ήμουν μέσ' την τρελή χαρά!

Συγκινήθηκα πάλι...

μάκια!

Καλημέρα και από εμένα!

Χτες μετά το εμβόλιο της μικρης πήγα και στον γυναικολογο. Όλα καλά, μεγαλώνουμε φυσιολογικότατα οπότε μου έφυγε και το άγχος

Έχω γίνει μπαρούτι με το θέμα της Μάρας. Δυστυχώς οι νομικές διαδικασίες είναι πολύ χρονοβόρες. Ο άντρας μου και 2 συναδελφοί του εδώ και 2 χρόνια δεν έχουν ξεμπερδέψει για κάτι λεφτά που τους χρωσταει το πρωην αφεντικο. Το οποίο συνεχίζει κανονικά την δραστηριότητά του :evil: Α, είχε έρθει και στον γάμο, τον τραπεζώσαμε, αλλά δώρο δεν έφερε γκρρρρρρ :evil::evil::evil:

:P

τα νέα σου είναι πολύ ευχάριστα! μπράβο! :D

τί μου θύμισες!!!!! το αφεντικό μου που με πάντρεψε που ήρθε στη βάφτιση κ στο τραπέζι χωρίς δώρο. όχι ότι δεν με εξέπληξε που ήρθε, αλλά ρε φούστη μου, πάρε μια κάλτσα κι έλα! :rolleyes:

Έπεσα πάνω σε πολλές ανανεώσεις... ρε κόρες... δεν θα ξαναεντυπωσιαστώ ποτέ για τα ατυχήματα στο δρόμο... Αν είσασταν εκεί να βλέπατε παπούδες και γιαγιάδες που ανανέωναν δίπλωμα... που κανονικά θα έπρεπε να τους έχουν αποσύρει και αυτούς από την κυκλοφορία... ο ένας ήταν και με το Π τι σκατά το ήθελε το δίπλωμα; Δεν έβλεπε που να βάλει την υπογραφή του! Γαμω τους γιατρούς που τον πέρασαν δηλαδή!

τους γιατρούς, τους υπαλλήλους στη διεύθυνση συγκοινωνιών, τις σχολές οδηγών, που τα παίρνουν τα χαρτάκια από τους γιατρούς, σαν να είναι καραμέλες...

είπα να σας μπω να σας στείλω φιλάκια για λίγο, καθότι κάνω μπρέηκ από δουλειά...

πολύ πήξιμο!!!!!:-(:mad:

Ψαλιαδακι εχουμε αλλα ηταν βραδυ και τον κοιμηζα οποτε δεν ηταν ωρα να δινω μαχες με ψαλιδι καθως για να τον πλησιασω με ψαλιδι πρεπει να πεσει κεφαλοκλειδωμα πρωτα και δεν φανταστηκα οτι θα ματωσει η αληθεια ειναι.

Μεταξακι καλο κουραγιο και ευχομαι να τελειωσει γρηγορα και καλα ολη η ταλαιπωρια του.

Εγω πηγα για τις εξετασεις μου με τον Μαριο μαζι και εγινε η ατραξιον του κεντρου Μεσογειακης καθως νομιζε οτι ηταν σε παιδοτοπο καθως νοσοκομες και γιατροι παιζαν ολοι μαζι του.

ωραίος! ο Μάριος!!

α καλά. ψαλιδάκι ξαναπήραμε πρόσφατα καινούργιο, αλλά ...κι εγώ μαγκιά πήγα να κάνω, μη δει το ψαλιδάκι η μικρούλα μου κ αρχίσει τις άριες-κλάψες..αλλά όποιος βιάζεται σκοντάφτει..

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμείς ευτυχώς τα ξεπεράσαμε τα θέματα με το ψαλίδι. Καθότι ο Π. είναι μεγάλος πλέον και η Ο. ως γυναίκα νομίζει ότι της κάνουμε μανικιούρ-πεντικιούρ και κάθεται λαμπάδα η σκατούλα!!!

Κριστίν, μη λες μεγάλα λόοοοοογια...μη λες μεγάλα λόγια!

Αργότερα στα 60 μας κι εμείς κάπως έτσι θα 'μαστε...Δεν παίζει να κυκλοφορώ με τα Μ.Μ.Μ. με την καμία! Αν μπορώ και στα 60 και στα 70 και στα 80 (αν ζω why not?) ;)

γειά σας

μεταξάκι μου κουράγιο κούκλα μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου

μαλεκονάκι, ωραία τα νεα σου!!μεγαλώνει καλά το μωράκι!!!

νίτσα ζηλεύω, θέλω κι εγώ μπάνιοοο!δυστυχώς αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους, φυσάει κι ένας παλιοαέρας!

κι εμείς με τα νύχια έχουμε σόου κάθε φορά. πάντα τα κόβω μαζί με το μπαμπά, αυτός απασχολεί το μικρό κι εγώ προσπαθώ να τα κόψω.

κάνω μια καίρια ερώτηση και πάω για κανα υπνάκο γιατί είμαι ψόφια!

Φαιη, τί έγινε με το πτώμα?? η γιαγιά σε τι φάση είναι επίσης??/

Νίτσα μου δεν νομίζω πως θα έχεις αντίληψη χώρου, χρόνου, κινδύνου σε αυτές τις ηλικίες! Είναι υπέρμετρος εγωισμός να θες να οδηγάς με το Π!!!! Μια χαρά είναι τα Μ.Μ.Μ. αρκεί να μην είσαι ανεγκέφαλος και να μην μετακινείσαι τις ώρες που οι άλλοι θέλουν να πάνε στη δουλειά τους... εγώ σήμερα δηλαδή που τα έκανα όλα με Μ.Μ.Μ. είμαι autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin; Και γρήγορα έκανα και τα νεύρα μου δεν έσπασα και κυρίως αν ήμουν γέρος ή γριά δεν θα κινδύνευε κανείς από μένα... γιατί από αυτούς κινδυνεύουν τα παιδιά μας!

Σηκώνομαι κάθε πρωί 6 με 6.30 και μαγειρεύω για να έχει η ομήγυρις (μπαμπάς. παιδί, δίποδο) φρέσκο φαγητό.

Διποδα ενοειτε γυναικες εμας....Αντρες που ειστε??? Θα ψαξω να βρω την φωτογραφια με τους πρωτοπλαστους που ο αντρας αγριος με το ροπαλο εσερνε την γυναικα του απο τα μαλια ,σαν να ηταν αγριογουρουνο και θα την κανω υπογραφη μου....ελπιζω και το ιδιο απο τους αντρες της παρεας....οποιος θελει να μου στειλει pm να του την στειλω...και αν θελετε να βαλουμε και μια δημοσκοπηση με διαφορους χαρακτηρισμους να ψηφισουμε...Ολες οι προτασεις δεκτες....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

είσαι η Μαίρη Παναγιωταρά!!!!!:):):)εγώ το πρωί χρειάζομαι γάλα με καφέ, αλλιώς καίω μαζούτ!!!!!!;)

Προσπαθησε να βρεις να καις κατι αλλο γιατι το μαζουτ θα γινει χρυσος απο την νεα χρονια...:P:p:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Νίτσα μου δεν νομίζω πως θα έχεις αντίληψη χώρου, χρόνου, κινδύνου σε αυτές τις ηλικίες!

Εγώ δεν την έχω ούτε και τώρα :shock::P

Θα ψαξω να βρω την φωτογραφια με τους πρωτοπλαστους που ο αντρας αγριος με το ροπαλο εσερνε την γυναικα του απο τα μαλια ,σαν να ηταν αγριογουρουνο και θα την κανω υπογραφη μου....

Τι ωραιες εποχές.... ioanni το γνωρίζεις ότι είμαι θαυμαστρια σου ε? :tongue:

ioanni έχεις καταλάβει τί θησαυρό έχεις δίπλα σου έτσι;

να μην επαναλαμβανόμαστε...

όσο για το πώς να λέτε εμάς τις γυναίκες...να υποβάλλω προτάσεις:

"αγάπη",

"ταίρι",

"οξυγόνο",

"νοήμον όν", ...

μπορείς να συνεχίσεις το μάλτιπλ κ να κάνουμε δημοσκόπηση επ' αυτών...

Διποδα ενοειτε γυναικες εμας....Αντρες που ειστε???

Τόσο καιρό που είσαι εδώ μέσα, τώρα πήρες πρέφα τα περί διπόδων?:tongue:

Άσε αγόρι μου, κοιμήσου εσύ κι άσε εμένα να μαγειρύεω στις 6.30 το πρωί:(

Τι ωραιες εποχές.... ioanni το γνωρίζεις ότι είμαι θαυμαστρια σου ε? :tongue:

Μήπως να στείλεις και κα'να ταπεράκι στο αντικείμενο τους θαυμασμού σου μπας και γλιτώνω τα γερμανικά νούμερα στη σκοπιά?:tongue:

ioanni έχεις καταλάβει τί θησαυρό έχεις δίπλα σου έτσι;

να μην επαναλαμβανόμαστε...

όσο για το πώς να λέτε εμάς τις γυναίκες...να υποβάλλω προτάσεις:

"αγάπη",

"ταίρι",

"οξυγόνο",

"νοήμον όν", ...

μπορείς να συνεχίσεις το μάλτιπλ κ να κάνουμε δημοσκόπηση επ' αυτών...

Να σαι καλα με εκανες και γελασα με τις προτασεις σου,ειχα να γελασω ετσι χρονια,μου κοπηκε η αναπνοη απο το γελιο,επεσα κατω απο την καρεκλα............Σε ευχαριστω...να σαι παντα καλα....:tongue::P:p:p:p

ixrC2xvXh4g&feature=player_embedded#at=72

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...