Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιά είναι η αγκάθα?

Ποιά είναι η αγκάθα?:confused:

Όταν ερθεις να με πάρεις να πάμε στον πνευμονολόγο, θα σου πω στο δρόμο?

Οδηγείς ε? μη με πας με τα λεωφορεία, άρρωστη γυναίκα:mrgreen:

Πωπω ρε συ Νίτσα! Δεν θα ήθελα να είμαι με τίποτα τρίχα από το κεφάλι σου και να βρίσκομαι τόσο κοντά σε αυτόν τον εγκέφαλο! :P

Διαφημίσεις

δεν έχω τίποτα εναντίον της αγκάθα... εσύ μ' εκνεύρισες που... λιαζόσουνα εκείνη την στιγμή ενώ εγώ έτρεχα!!!!!

νίτσα, εμείς θα τα πούμε αργότερα!!!!!!

ας μου πει κάποια τι έγινε με τη ράννια γιατί δεν μπορώ να μπω δίπλα!

γεια σου μπαλού!!!!

Πωπω ρε συ Νίτσα! Δεν θα ήθελα να είμαι με τίποτα τρίχα από το κεφάλι σου και να βρίσκομαι τόσο κοντά σε αυτόν τον εγκέφαλο! :P

Γιατί ρε Αερικό με προσβάλλεις???και μου τι λες έτσι??? να τώρα με πλήγωσες και φεύγω!!!

Δε φτάνει που σας διασκεδάζω, ΦΕΥΓΩ...:evil::evil::evil:

Μη με αναζητήσετε.......................

:mrgreen::mrgreen::twisted::twisted::rolleyes::rolleyes::D:D:p:tongue:

δεν έχω τίποτα εναντίον της αγκάθα... εσύ μ' εκνεύρισες που... λιαζόσουνα εκείνη την στιγμή ενώ εγώ έτρεχα!!!!!

νίτσα, εμείς θα τα πούμε αργότερα!!!!!!

ας μου πει κάποια τι έγινε με τη ράννια γιατί δεν μπορώ να μπω δίπλα!

γεια σου μπαλού!!!!

Πριν φύγω, θα σου πω...

Μπες, όταν ο διακομιστής θα απελευθερωθεί, στο Δεν ξέρω τι να κάνω από το Χάος... και θα καταλάβεις...

ΕΦΥΓΑ!!!:cry:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...