Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελινα παιδι μου, εσυ τετοιες ωρες εμφανιζεσαι;;;;;

Τωρα τελευταία, ναι...μπήκα και δίπλα, αλλα είχατε φύγει. Βασικά καληνυχτώ κιόλας και τα λέμε αυριο. Φιλάκια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα

Ψιλοδιάβασα τα δυσάρεστα.

Μεταξάκι κουράγιο και περαστικά σας το συντομότερεο δυνατόν.

Ή Μάρα έγκυος δεν είναι? Πως την απολύσανε?

Έκτακτο ανακοινωθέν:

Εγώ δεν είμαι που είχα μια γιαγιά 102 χρονών ετοιμοθάνατη και έτρεχα το παιδί μου να τη δει μπας και δεν την προλάβει?

Ε! λοιπόν η γιαγιά σηκώθηκε με το Π και πινει "καφέ" στην αυλή.:shock::shock::shock:

Εγώ τρέχω με τον πατέρα μου γιατί τον πειράξανε κάποια φάρμακα και κατέρευσε ο άνθρωπος.

Το πρωί δεν μπορώ fb, όποια μπορεί ας κάνει ένα ριβιού εδώ.

Ιωάννη παιδί μου, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ χτενίζεσαι.... έλεος βρε πουλάκι μου ( και τα κάνει και στο σπίτι αυτά.......όχι για να μη λέτε τρελλή).

Καλημέρα!

Για να είμαι ειλικρινής δε σας διάβασα εκτενώς. Περαστικά σε όλους τους αρρώστους...

Ε΄μένα χθες με έπιασε ένας φρικτός πόνος δεξιά κάτω από το στήθος, προφανώς από το δυνατό βήχα που είχα αυτές τις μέρες. Πονούσα σε σημείο που έκλαιγα. Αν καμμιά ξέρει να πάρω κάτι καλό, ευχαρίστως να μου το πει.

Κατά τα άλλα, τρέξιμο για τους παιδικούς, μόνη εδώ και 2 εβδομάδες με 2 μωρά, η μάνα μου ήταν στον αδερφο μου...αυτά τα ωραία!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. :)

Κική δεν ήξερα ότι ήσουν άρρωστη, περαστικά.

Ιωάννη εγώ σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την προειδοποίησή σου για τις φωτογραφίες στο φέης. Παρ' ό,τι πανάσχετη από τεχνολογία (ρώτα εδώ μέσα να σου πούνε :rolleyes:), κι εμένα από την αρχή μου είχε κολλήσει μια τέτοια ιδέα, αλλά την απέδιδα στην τεχνοφοβία μου και τελευταία είχα αρχισει να αμφιταλαντεύομαι. Όχι πια! :cool:

Ζώπυρον, πού είσαι, καλε? Τι κάνει το παιδί?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα...

Περαστικά σε όλους τους αρρώστους!

Μάρα τι να πω? Όλο απολύσεις ακούω τελευταία...Μη στενοχωριέσαι ματάκια μου, θα βρεθεί λύση!

Λοιπές τι κάνετε?

Εγώ χθες είπα μετά από 12 μέρες να καθαρίσω το σπίτι μου και ξεκ.......κα στην κυριολεξία!

Παπαπα δεν είναι να αφήνεις το σπίτι ακαθάριστο τόσες μέρες, τελικά. Το βράδυ έφτιαξα και μία καρμπονάρα, φάγαμε πάλι σα τα γουρούνια νυχτιάτικα. Και το πρωί u know....τύψεις!

Καλημεραααα! :D

Τρωμε κανονικα και δεν ξερνοβολαμε! :D:D:D Γιουπιιιιι!!!

Αυριο θα παμε κανονικα "λολειο" αν συνεχισουμε ετσι ολη την ημερα! ;)

Κικιτσα περαστικα σου ματακια! Για φαρμακα δεν εχω ιδεα..

Αγγελινακι εγω δεν τα ειδα οσα παρεθεσε ο Ιωαννης! :lol: Οχι πως αυτο αλλαζει κατι, αλλα δεν τα ειδα! :mrgreen: Ετσι κι αλλιως, τωρα και να τα σβησω ΟΟΟΟΟΟΛΑ οσα εχω ανεβασει κατα καιρους, δεν σβηνονται.. Οποτε τα αφηνω εκει που καθονται!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστακια! Μπουνιτσα τελικα ο Κωνσταντινος πως ειναι?

Ο ζοπιρονουλης? Η Χρυσπουλα?

Σημερα ειναι και ο μπαμπας μας εδω! Οποτε ειμαι πιο χαλαρα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημεραααα! :D

Τρωμε κανονικα και δεν ξερνοβολαμε! :D:D:D Γιουπιιιιι!!!

Αυριο θα παμε κανονικα "λολειο" αν συνεχισουμε ετσι ολη την ημερα! ;)

Κικιτσα περαστικα σου ματακια! Για φαρμακα δεν εχω ιδεα..

Αγγελινακι εγω δεν τα ειδα οσα παρεθεσε ο Ιωαννης! :lol: Οχι πως αυτο αλλαζει κατι, αλλα δεν τα ειδα! :mrgreen: Ετσι κι αλλιως, τωρα και να τα σβησω ΟΟΟΟΟΟΛΑ οσα εχω ανεβασει κατα καιρους, δεν σβηνονται.. Οποτε τα αφηνω εκει που καθονται!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστακια! Μπουνιτσα τελικα ο Κωνσταντινος πως ειναι?

Ο ζοπιρονουλης? Η Χρυσπουλα?

Σημερα ειναι και ο μπαμπας μας εδω! Οποτε ειμαι πιο χαλαρα! ;)

Ευχάριστα τα νέα σας! Μπράβο, μπράβο:)

Διαφημίσεις

καλημέρο-καλησπέρα!!!

σπίτι βρέθηκε...κρεβατοκάμαρα 790 απο ΤΗΝΙΑΚΟ καναπές 500 απο μια βιοτεχνία κοντά στο Νίκο τραπεζάκι σαλονιού ΙΚΕΑ και κουζίνας επίσης πλυντήριο απο ένα θειο που δεν το χρησιμοποιεί το ίδιο και οικοσυσκευάσματα (όπως λέω εγω τα κατσαρολικά και τα πιατο-πότηρα) κουρτίνες λαική....σε 10-15 μέρες πιστεύω θα είμαστε μέσα....

κατά τ'αλλα ο πατέρας μου το πήρε βαρέως κι είναι και ψιλοχάλια,μετά το χημειοβολισμό 10 κιλά έχασε σε 25 μέρες μην με κρίνετε..είμαστε 6 αδερφές πιστεύω οτι μια ημέρα η μια μια ημέρα η άλλη θα βγει....

δουλειά ακόμα τίποτα,εννοείται.....

περαστικά στις αρρωστούλες...πιθανώς να αργήσω για διαδύκτιο διότι αρπαζόμαστε τώρα μ'αυτό!!!

τα φιλιά μου!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σου ρε Ρηνιω! Με το καλο να μπειτε μεσα κοριτσαρα! Ολα καλα να σας πανε! Οσο για το μπαμπα σου.. Κουραγιο κοριτσακι!

Εμεις πλατσουριζουμε στην πισινουλα μας! Φαγαμε και ντακο και δεν μας πειραξε! Σε λιγο θα φαμε κοτοπουλακι με πατατουλες στο φουρνο και θα κανουμε νανακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΣΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ? :)

Καλημερα ....Οι συζυγοι κανουν αλλα πραγματα....Δεν καπελωνουν.....δεν το εχεις μαθει ακομα αυτο???:P:p:tongue:

Και κατι παραξενο που ειδα μολις τωρα,ειχα ακουσει για πατατακια,για σοκολατα,για....μπιπ,αλλα για σαπουνι......!!!!

19χρονη εθισμένη στο να τρώει σαπούνι!

http://www.otherside.gr/2011/02/ethismeni-sto-na-trwei-sapouni/

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά!

Νιτσάκι, όσο το αφήνεις το σπίτι σε αφήνει κ αυτό! εγώ αυτό κατάλαβα τώρα αυτές τις μέρες που έχω την Χρύσπα βεντούζα κ δεν κάνω τίποτα. αχούρι...όσο κ να βοηθάει ο Σ.

Ρηνιώ, μπαίνεις σε νέο σπίτι; καλορίζικο!

Φαίη, χάρηκα που το Μαράκι είναι καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...