Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η Μαρα μολις απολυθηκε δυστυχως, θα μπει μετα και θα μας πει. Μεχρι πριν λιγο ισχυε αλλα με αυτα τα νεα δεν ξερω αν εχει κουραγιο και ορεξη πια.

welcome to the club....Μας βλεπω να το ανοιγουμε....!!:mad::mad::mad:

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζώπυρον, δεν είπες, το παιδί πώς είναι?

Δυσάρεστα και τα νέα της Μάρας...:-( Ελπίζω σύντομα να μπορέσει να μπει εδώ να μας τα πει κι ίδια, γιατί φύγανε μάνα-πεθερά και δεν είμαι για πολλά. ;)

Σήμερα εγώ έπαθα ένα άλλο σοκ: ήταν η τελευταία μέρα των εγγραφών και πήγα να ρωτήσω πόσα παιδάκια γράφτηκαν στο τμήμα του γιου μου. Τι το 'θελα η δόλια μάνα? ξέρετε ποια ήταν η απάντηση? 31!!!:shock::shock::shock: Και στο άλλο τμήμα, άλλα τόσα! :shock::shock::shock: Και περιμένουν ότι θα υπάρξουν κι άλλες εγγραφές τον σεπτέμβριο, από στρατιωτικούς κι εκπαιδευτικούς με μετάθεση κλπ.

Ξέρει καμια να μου πει ποιο είναι το νόμιμο όριο? Εγώ νομίζω 30...και τις ρωτάω, πώς δλδ θα τα βολέψετε? Και μου λένε, πέρυσι που ήτανε 27, ζητήσαμε και μας ήρθε τα Χριστούγεννα και 2 νηπιαγωγός, ήταν δηλαδή 2 σε κάθε τμήμα. Γιατί δεν "σπάσατε" το τμήμα, να έχει η καθε νηπιαγωγός 12-13? Γιατί δεν υπάρχουν αίθουσες. Και φέτος τι θα γίνει? Συζητάμε να μεταφερθούν κάποια παιδιά σε όμορα νηπιαγωγεία, που δεν θα έχουν τόσο κόσμο. Έλα όμως που τα δύο πιο κοντινά λειτουργούν με βάρδιες πρωί-απόγευμα!

Έχω αγχωθεί φρικτά...αν ο δικός μου αρρώστησε τόσες φορές περυσι σε τμήμα 20 παιδιών, με τα 35 τι γίνεται? Και ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί την ασφάλειά του? Καλά για μάθημα δε συζητάω, σιγά να μη γίνεται μάθημα εκεί μέσα! :mad:

Μήπως να άνοιγα θέμα στο φόρουμ? :confused:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μάρα, πάρτους τα λεφτά ΟΛΑ!!!!!

θα βρεις αλλού καλύτερα!

Φωτεινούλα να την χαίρεσαι γερή κ ευτυχισμένη την ομορφούλα σου! να ζήσει χρόνια πολλά κ χαρούμενα!

Φαίη, χαίρομαι που η Μαρία είναι καλύτερα! μου αρέσει που είσαι τόσο δεμένη μαζί της!

Ελλ, να κάνω μια υπόθεση; από επαγγελματική διαστροφή κ μόνο...το περιστατικό με παραπέμπει στο ότι η κουμπάρα το έχει ξανακάνει κ μάλιστα το παιδί φάνηκε να αντιδρά σαν να το ζει σε πιο έντονο βαθμό κ πολύ συχνά μάλιστα...λέω εγώ τώρα που είμαι εντελώς από έξω...κ τώρα βρίστε με! αυτό σκέφτηκα πρώτο!

Ιωάννη, να σε λέμε Ζαν; ή κάπως αλλιώς βρε αδερφέ. το Ιωάννη...είναι πολύ αργό!

Αγγελίνα, με' γειές! όλα καλά να είναι με τις εξετάσεις της μαμάς σου!

παλλαντινάκι, περαστικά σας.

εμείς έιμαστε απύρετες από τις 10 το πρωί. για τώρα δεν έχω νιουζ!

είναι ευδιάθετη κ χαζοτρώει, οπότε πήρα τα πάνω μου η μάνα!!!!!

φιλιά σε όλες!

Λευκή, έτσι που τον περιέγραψες τον φραπέ, θα ήθελα μια τζούρα!

καλησπερα κι απο εμενα!

Απο τοτε που αρχισα δουλεια,αρχισε κι η κορη μου καινουργια ωραρια...ξυπναει 9 το πρωι,στη 13.30 ειναι τεζα με αποτελεσμα να μην τρωει καλα καλα και κοιμαται μεχρι 15.30 και επισης πλεον κοιμαται και πιο νωρις το βραδυ...Απο Σεπτεμβριο ειμαι σιγουρη οτι θα ξυπνα και νωριτερα...μαλιστα!!!:rolleyes:

Πολυ στεναχωριεμαι με τα νεα της Μαρας...τι να πω???Μονο ννα μην χανει το κουραγιο της αν και σε τετοιες φασεις εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται...:(

Ζώπυρον, δεν είπες, το παιδί πώς είναι?

Δυσάρεστα και τα νέα της Μάρας...:-( Ελπίζω σύντομα να μπορέσει να μπει εδώ να μας τα πει κι ίδια, γιατί φύγανε μάνα-πεθερά και δεν είμαι για πολλά. ;)

Σήμερα εγώ έπαθα ένα άλλο σοκ: ήταν η τελευταία μέρα των εγγραφών και πήγα να ρωτήσω πόσα παιδάκια γράφτηκαν στο τμήμα του γιου μου. Τι το 'θελα η δόλια μάνα? ξέρετε ποια ήταν η απάντηση? 31!!!:shock::shock::shock: Και στο άλλο τμήμα, άλλα τόσα! :shock::shock::shock: Και περιμένουν ότι θα υπάρξουν κι άλλες εγγραφές τον σεπτέμβριο, από στρατιωτικούς κι εκπαιδευτικούς με μετάθεση κλπ.

Ξέρει καμια να μου πει ποιο είναι το νόμιμο όριο? Εγώ νομίζω 30...και τις ρωτάω, πώς δλδ θα τα βολέψετε? Και μου λένε, πέρυσι που ήτανε 27, ζητήσαμε και μας ήρθε τα Χριστούγεννα και 2 νηπιαγωγός, ήταν δηλαδή 2 σε κάθε τμήμα. Γιατί δεν "σπάσατε" το τμήμα, να έχει η καθε νηπιαγωγός 12-13? Γιατί δεν υπάρχουν αίθουσες. Και φέτος τι θα γίνει? Συζητάμε να μεταφερθούν κάποια παιδιά σε όμορα νηπιαγωγεία, που δεν θα έχουν τόσο κόσμο. Έλα όμως που τα δύο πιο κοντινά λειτουργούν με βάρδιες πρωί-απόγευμα!

Έχω αγχωθεί φρικτά...αν ο δικός μου αρρώστησε τόσες φορές περυσι σε τμήμα 20 παιδιών, με τα 35 τι γίνεται? Και ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί την ασφάλειά του? Καλά για μάθημα δε συζητάω, σιγά να μη γίνεται μάθημα εκεί μέσα! :mad:

Μήπως να άνοιγα θέμα στο φόρουμ? :confused:

Αγγελινα μου,δυστυχως με τα νεα μετρα ετσι θα ειναι η κατασταση στα νηπιαγωγεια και στα σχολεια γενικως της χωρας!Φοβαμαι οτι θα δυσκολευτειτε πολυ και οι γονεις και οι εκπαιδευτικοι...Τα νεα μετρα δεν αφηνουν περιθωρια για μικροτερα τμηματα..οχι κατω απο 25 παιδια..με τιποτε.Ασε που νομιζω οτι εχει γινει 25+

Και αιθουσες να υπηρχαν παλι το κρατος θα εκανε το παν να μην ερθει αλλος εκπαιδευτικος.

Σημερα ελεγε παλι η υπουργος οτι θα μειωσει 50% τους αναπληρωτες και θα κανει μηδενικους διορισμους...Με πανω απο 23000 συνταξιοδοτησεις καταλαβαινεις τι εχει να γινει....Πολλα σχολεια θα δουν μαθηματικο ακομη και φιλολογο τα Χριστουγεννα...

Τεσπα...κανε την κινηση σου αλλα να σε προετοιμασω οτι μπορει να εχεις και αρνητικο αποτελεσμα...

Διαφημίσεις

Χαιρετω στα γρηγορα.

Μαρα κορη μου κουραγιο και ΑΝ σου περισσευει κυνηγα τους. Γιατι εμεις καλα τα λεμε αλλα το κατα ποσον περισσευει πλεον σε μια Ελληνικη οικ να πληρωνει δικηγορους δεν ξερω.......πλεον. Με την αλλη δουλεια που ελεγες οτι ηταν να ξεκινησεις Τριτη τι εγινε? Την εχεις ακομα? Αν ναι τυχερη εισαι που υπαρχει και αυτη τωρα.

Να σας πω οτι οσο βλεπω να απολυεται κοσμος τοσο με πιανει φοβος....? και ολο και χειροτερευει?......δεν ξερω.

Το παιδι της νονας ειναι 1.5 και Σεβη αποκλειεται να του φωναζει. Ειναι ΦΟΒΕΡΑ πραος ανθρωπος η νονα. Μαλλον απλα το σοκαρα το μικρο......με την υστερια μου:(

Εμεις καλα ειμαστε εδω τα ιδια και τα ιδια. Μεσα εξω, εξω μεσα .......φιλακια σε ολες......

ΥΓ: Αυτο με τους παιδικους χαλι μαυρο. Αφου και εγω που εκανα αιτηση ΑΝ με δεχτουν και δω τοσα παιδια σε 1 τμημα με 1 δασκαλα θα την παρω και θα φυγω. Ουτε εμενα μου περισσευει να πληρωνω ιδιωτικους παιδικους......το ξεχναμε.....οποτε δημοσιος. Αλλα αν τετοιο χαλι να λειπει. Παμε σε νηπιο πλεον.......τι να πω........δυσκολες εποχες για ολους......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Πηγαμε κουνιες!!!

Καναμε και κουνια και γυρω - γυρω ολοι και δεν καναμε εμετο. Η Κρις επιμενει πως κατι την πειραξε και εχω αρχισει να το πιστευω κι εγω! :roll: Εκτος αν ημασταν ΤΟΣΟ τυχεροι και την περασαμε τελειως ελαφρα.

Τεσπα.. Απο αυριο ταϊζω κανονικα και αν δεν κανει τιποτα, τη στελνω "λολειο" απο Πεμπτη. Αυτες τις εντολες εδωσε και ο παιδιατρος.

Σας φιλω ολες!

Καλο βραδυ να εχουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΥΓ: Αυτο με τους παιδικους χαλι μαυρο. Αφου και εγω που εκανα αιτηση ΑΝ με δεχτουν και δω τοσα παιδια σε 1 τμημα με 1 δασκαλα θα την παρω και θα φυγω. Ουτε εμενα μου περισσευει να πληρωνω ιδιωτικους παιδικους......το ξεχναμε.....οποτε δημοσιος. Αλλα αν τετοιο χαλι να λειπει. Παμε σε νηπιο πλεον.......τι να πω........δυσκολες εποχες για ολους......:(

Αστα να πανε... Εβαλε και το φυστικι στο φατσοβιβλιο σχετικο αρθρο.. Και κανω συνεχεια το σταυρο μου που απο τη μια πληρωνει η μανα μου και απο την αλλη θεωρειται απο τους οικονομικους ο δικος μας.

Ειναι δραμα η κατασταση, η διευθυντρια σημερα που μιλησαμε για να την ενημερωσω ποτε θα ξαναπαει η Μαρια, μου ειπε πως πλεον "διωχνει" κοσμο γιατι δεν μπορει να δεχτει αλλα παιδακια, θα πρεπει να κανει καινουρια τμηματα και να φερει καινουριο προσωπικο. Πολυ χαλια η κατασταση. Πιο πολυ δεν γινεται ομως..:-(

gM4vp2.png

Τί καλό βράδυ ... μόλις έμαθα ότι ο αδερφός της μαμάς μου -σαν δεύτερο πατέρα μου τον έχω- είναι με καρκίνο στο νεφρό και χρήζει άμεσης επέμβασης εντός 15νθημέρου αλλιώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος μην σπάσουν οι κύστες... δεν ξέρω βρε κορίτσια... πρώτα ο πατέρας μου, τώρα αυτό... η μάνα μου δεν ήταν που δεν ήταν και στα καλά της... φοβάμαι ότι θα αρρωστήσει κι εκείνη έτσι όπως πάμε... είμαι μουδιασμένη...

ο Θεός να βάλει το χέρι Του !

Τί καλό βράδυ ... μόλις έμαθα ότι ο αδερφός της μαμάς μου -σαν δεύτερο πατέρα μου τον έχω- είναι με καρκίνο στο νεφρό και χρήζει άμεσης επέμβασης εντός 15νθημέρου αλλιώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος μην σπάσουν οι κύστες... δεν ξέρω βρε κορίτσια... πρώτα ο πατέρας μου, τώρα αυτό... η μάνα μου δεν ήταν που δεν ήταν και στα καλά της... φοβάμαι ότι θα αρρωστήσει κι εκείνη έτσι όπως πάμε... είμαι μουδιασμένη...

Κουραγιο κοριτσι μου κι εσυ...

Γιατι πανε ολα τοσο σκατα ρε 'σεις?? :-(:sad::-(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Προσοχη για οσους δεν ξερουν μερικα πραγματα για το facebook..

Α.δεν μπορεις να διαγραφεις η' να διαγραψεις τις φωτογραφιες σου ,απλως απενεργοποιουνται

Β.Υπαρχει script σαν extention για τον Firefox οπου οποιος θελει μπορει να κατεβασει στον υπολογιστη του τισ φωτογραφιες σου...

Γ. δες τε αυτο .....

_7QM7DqxXGA

Η συνεχεια σε αλλα ποστ

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Προσοχη για οσους δεν ξερουν μερικα πραγματα για το facebook..

Α.δεν μπορεις να διαγραφεις η' να διαγραψεις τις φωτογραφιες σου ,απλως απενεργοποιουνται

Β.Υπαρχει script σαν extention για τον Firefox οπου οποιος θελει μπορει να κατεβασει στον υπολογιστη του τισ φωτογραφιες σου...

Γ. δες τε αυτο .....

_7QM7DqxXGA

Η συνεχεια σε αλλα ποστ

Δ....Διαγραφη φωτογραφιων.....Mission Imposible

j9-kdGk1Zsg&NR=1

Hellen Rowland,

καλησπερα κι απο εμενα!

Απο τοτε που αρχισα δουλεια,αρχισε κι η κορη μου καινουργια ωραρια...ξυπναει 9 το πρωι,στη 13.30 ειναι τεζα με αποτελεσμα να μην τρωει καλα καλα και κοιμαται μεχρι 15.30 και επισης πλεον κοιμαται και πιο νωρις το βραδυ...Απο Σεπτεμβριο ειμαι σιγουρη οτι θα ξυπνα και νωριτερα...μαλιστα!!!:rolleyes:

Δεν φταίει που άρχισες δουλεια... αυτά είναι τα ωράριά τους από κάποια ηλικία και μετά... απλώς θα πρέπει να φροντίσεις μέχρι τις 13.00 να έχει φάει ;) Στην ανάγκη βάλε τα φρούτα απόγευμα (4-5.00 γιατί δίνουν ενέργεια!!!!) και βάλε γιαουρτάκι και άλλα το πρωί ;)

Και όλοι οι θεοί όλων των θρησκειών! Περαστικάαααααααααααα!

εμεις είμαστε καλυτερα!!!!!

επιτέλους φαίνεται να στρώνει ο τραμπαλιζέ!!!

αν κ ο Κων το πρωι, και χτες και σημερα ξυπνησε πολυ ζεστος.... θερμομετρο δεν εβαλα γιατι κατα της 6-7 που ερχεται σε εμας ειναι ακομα κοιμισμενος και δε θελω να τον ξυπνησω... μεχρι να σηκωθούμε ολα καλα.... τι είναι πάλι τούτο;;;;

Μάρα τις καλύτερες ευχές μου!!!! για σένα και την οικογένεια σου!!!!

κι όσο για την απόλυση μη μασάς λέμε..... όλα θα φτιάξουν!!! να το πιστέψεις αυτό!!!!

Κορασίδες, εγώ σας μιλάω για δημόσιο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, όχι παιδικό σταθμό! Ακόμα χειοτερα δλδ...υποχρεωτική εκπαίδευση, σου λέει!

Ελλ, με παίρνει οικονομικά να τον αφήσω στον παιδικό που πήγαινε άλλη μια χρονιά (εκεί κάνουν και νήπια και είναι 20μελές τμήμα με 2 νηπιαγωγούς), αλλά δεν θέλω. Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο παιδί εκεί μέσα, όλοι οι περσινοί του φίλοι θα έχουν φύγει και επιπλέον θέλω αυτή τη χρονιά να εγκλιματιστεί στην ιδέα του μεγάλου σχολείου, να προετοιμάζεται και για το δημοτικό, όχι να τον κλωσσάω άλλη μια χρονιά στον παιδικό κάτω από το σπίτι μας.

Και σε ιδιωτικό σχολείο μπορώ να τον στείλω, αλλά το μοναδικό δικό μας δεν αξίζει τα λεφτα του. Αν τα άξιζε, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, με όλα αυτά που βλέπω κι ακούω.

Εκλεισα και ραντεβού για μαστογραφία την Πέμπτη και τεστ παπ την άλλη Τρίτη.

Η συνάντηση σας δεν έγινε τελικά ε? :(

Μεταξία, λυπάμαι πολύ...:(:(:(

Μακάρι να βρει την υγεία του ο άνθρωπος.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...