Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κίνκα, να ζήσει το παιδί - χιλιόχρονο και καλόχρονο!!

αγγελίνα, καλή επιτυχία στη μαμά σου!!

και καλορίζικα τα έπιπλα!! το πόσο έχω ζηλέψει αυτό το φάτσα στη θάλασσα, δεν λέγεται...

φαίη, δεν πήγαμε στο γιατρό...:oops: ο μικρός όμως έχει απόψε πυρετό... οπότε αύριο - δυστυχώς - κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα τιμήσω την Μάρα...

το θέμα είναι πως χτυπιέται κι αύριο θέλει να πάει στις αθλοπαιδιές! πρώτη μέρα σήμερα και του άρεσε πολύ! προβλέπω ματς το πρωί!:shock:

καληνύχτα κοριτσάκια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κίνκα, να ζήσει το παιδί - χιλιόχρονο και καλόχρονο!!

αγγελίνα, καλή επιτυχία στη μαμά σου!!

και καλορίζικα τα έπιπλα!! το πόσο έχω ζηλέψει αυτό το φάτσα στη θάλασσα, δεν λέγεται...

φαίη, δεν πήγαμε στο γιατρό...:oops: ο μικρός όμως έχει απόψε πυρετό... οπότε αύριο - δυστυχώς - κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα τιμήσω την Μάρα...

το θέμα είναι πως χτυπιέται κι αύριο θέλει να πάει στις αθλοπαιδιές! πρώτη μέρα σήμερα και του άρεσε πολύ! προβλέπω ματς το πρωί!:shock:

καληνύχτα κοριτσάκια!!

Περαστικά σας χαρά μου. Πολύ στενοχωρήθηκα. :(

Όσο για το άλλο, στο είπα εκατό φορές, be my guest! ;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

τι παθαμε;;;;; ολοι αρρωστοι;;;;

τραμπαλιζε με πυρετο ξυπνησε... με δεκατα κοιμηθηκε.... και διαρροια.... υποψιαζομαι ισως και δόντια....

θα δείξει....

περαστικούλια σε όλα τα μικράκια!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε τι κακό ειναι αυτό? Περονόσπορος έπεσε? περαστικά σας κι εσένα, Ελένη! Πάλι καλά που η μικρή της Φαίης ανάρρωσε γρήγορα!

Μα ειναι δυνατον καλοκαιριατικα να ταλαιπωρουνται με πυρετους;;;;;;

Ηρθα να καληνυχτησω και απο 'δω τα κοριτσουδια!

Περαστικα στο λαμογιακι της Λενιως μας και στο παλικαρακι της Ζουπυς.

Η Χρυσπουλα αραγε να ειναι καλυτερα? Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

Φιλακια σε ολες, τα λεμε αυριο (οσο μπορει να τα πει κανεις με τη μπουμπου αναμεσα στα ποδια της! :mrgreen:)!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

A! Μην ξεχασω:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΑ ΜΑΣ!!

Παντα τυχερη, υγιης και ευτυχισμενη να ειναι!

Να τα εκατοστησεις τρελοκοριτσο! Ο,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα !

Κινκα,

Να χαίρεσαι την "πατατίνα" σου ! Χιλιόχρονη και καλότυχη να είναι !

Μαρα μας,

Χρόνια σου Πολλά κοριτσάρα ! Ό,τι μα ό,τι επιθυμείς ! Να χαίρεσαι την οικογένεια !

Ζούπυ,

Περαστικά στον μικρό ... πυρετό ε ??? Α πα πα κάποιος μας ματιάζει...

Αγγελίνα,

Με το καλό η μετακόμιση και καλά αποτελέσματα για την μανούλα σου !

Φαίη + Σέβη,

Πώς είναι σήμερα τα κοριτσάκια σας ?

Μπουνίτσα,

Και ο τραμπαλιζέ με πυρετό+διάρροια ? Έλεος...

Η δικιά μου (thanks God) εντελώς απύρετη από την Κυριακή το απόγευμα -ευτυχώς-... συμπέρασμα ? Δόντια ....

Εμείς καλά. Αν εξαιρέσετε βέβαια πως πουρνό-πουρνό ήθελε το καμάρι μου (το μεγάλο) να δει πώς κάνει "πλατς" το γάλα πάνω στα πλακάκια της κουζίνας....

Εμείς καλά. Αν εξαιρέσετε βέβαια πως πουρνό-πουρνό ήθελε το καμάρι μου (το μεγάλο) να δει πώς κάνει "πλατς" το γάλα πάνω στα πλακάκια της κουζίνας....

αχ κι εγώ την έκανα την πατατιά πρωινιάτικα.... έριξα το ποτήρι με το φραπέ (και τον είχα πετύχει γμτ) πάνω στο γραφείο και πάνω στο βιβλιάριο της κόρη μου... skata au lait το έκανα:cool:

Διαφημίσεις

αχ κι εγώ την έκανα την πατατιά πρωινιάτικα.... έριξα το ποτήρι με το φραπέ (και τον είχα πετύχει γμτ) πάνω στο γραφείο και πάνω στο βιβλιάριο της κόρη μου... skata au lait το έκανα:cool:

να το λες γαλλιστί να μην καταλαβαίνουν (ακούγεται και πιο σικ) merde (μεγντ)... κάνε πρόβες να μην δαγκώνεις την γλώσσα σου !!! :tongue:

Καλημέρα κορίτσια!

Μάρα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Τα δικά μου τα γενέθλια είναι το Σάββατο, σας το είπα?

Μόλις ξύπνησε το μωρό και θα του δώσω για πρώτη φορά φρέσκο γάλα αντί για σκόνη...για να δούμε πώς θα του φανεί!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Περαστικα σε ολα τα μικρουλια τι να πω περιεργο καλοκαιρι με ιωσεις. Ζοπ κριμα που δεν θα σε γνωρισουμε τελικα αλλα το παιδι να ειναι καλα και καποια στιγμη που θα παει θα το πετυχουμε.

Φαιη μην ανησυχεις αφου δεν εκανε αλλο εμετο αυτο ηταν και παει περασε. Μακαρι να περασει γρηγορα και του τραμπαλιζε.

Εμεις ειμαστε καλα και περιεργως εκανε ενα συναχι προχτες αλλα μονο αυτο και περασε.

Μαρα να τα εκατηστησεις κοριτσι μου να εισαι παντα γερη, χαρουμενη και με τους ανθρωπους που αγαπας!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...