Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να κανω μια ερωτηση μηπως ξερετε? Χθες ειμασταν με την νονα. Και εχει τα διδυμακια της. Και καποια στιγμη το ενα πηγε να πιασει μια πατατα απο κατω και να την βαλει στο στομα. Και ηταν πατημενη απο παπουτσι και μαυρη. Και αυθορμιτη κινηση πατησα φωνη 'ΜΗ!' και το παιδι τρομαξε το ειδα και πεταξε την πατατα κατω. Μεχρι εδω ολα οκ. ΟΚ?......

Το θεμα ηταν το ΜΕΤΑ. Το παιδι πηγε και πιαστικε απο την καρεκλα και εμεινε ΚΟΚΚΑΛΟ εκει για κανα 3λεπτο με το ρολοι. Κοιταζε την καρεκλα και δεν κουνιοταν. Και παιδια τα επαιξα. Δεν εχω ξαναδει τπτ τετοιο. Η νονα ειπε οτι δεν το εχει ξανακανει αλλα λεει οτι εκεινη δεν της φωναζει ποτε. Και ισως γιαυτο να τα επαιξε το παιδι. Δεν ξερω τι να πω. Αισθανθηκα ΑΠΑΙΣΙΑ. Και δεν ηταν οτι του φωναξα οπως φωναζω στην δικια μου οταν κανει μακακιες. Ηταν του δευτερολεπτο σαστισμενο ΜΗ....για να την σταματησω. Αλλα δεν εχω ξαναδει παιδι να αντιδρα ετσι. Ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο κοκκαλομενη και της ετρεχαν τα σαλια.

Και δεν ξερω αν εφταιγα τοσο πολυ εγω ή αν υπαρχει θεμα με το παιδι....δεν ξερω.....καμια ιδεα.....?

Περιττο να πω για πολλοστη φορα που αισθανθηκα ΧΑΛΙΑ. Ειπα 300 συγνωμη. Ο Λ δε το πεταξε το ωραιο. Να σας την αφησω εδω καμια βδομαδα, θα συνηθησουν τα μικρα στις φωνες......τι να πω......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς εννοείται ότι είμαστε μακράν ομορφότερες:D:D:D:D

Να σε πω Ιωάννη... το χεις γονατίσει το internet έτσι?:cool:

Το "" μακραν "" μου αρεσε περισσοτερο.....:P:p:p

Οσο για το Internet ,οτι μπορει ο καθενας κανει.......

αυτο για σενα..

πολυ χρησιμο μιας και ειναι καλοκαιρι και αρχισαν και τα θαλλασο - μπανια..

http://www.otherside.gr/2011/06/odigos-omorfias-gia-to-kalokairi/

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Ελλ,

Τί εννοείς ? ότι το παιδί έμεινε κάγκελο, που λέμε ? Και ΟΚ, πού κοίταζε ? Στο κενό ?????

Έλα Χριστέ και Παναγία τόσο πολύ τρόμαξε πια !!! όχι, δεν μου έχει τύχει... Πόσο είναι τα διδυμάκια ?

Ιωάννη, πες καμιά κουβέντα! μόνο βίδεο βάζεις!:cool:

τί νέα; :)

Ειμαι σε περιοδο προσαρμογης ακομα,δεν σας ξερω ολους ,αν και εχω συναντηθει με πολλες/ους απο εσας...

Τωρα στα θεματα αρωστειας δεν λεω τιποτα ,σαν μητερες ξερετε περισσοτερα για τα παιδια σας,οι ""επιστημονικες'' μου αποψεις ειναι διαφορετικες.

Προσπαθω να σας διασκεδασω και να σας διωξω εστω για λιγο μακρυα απο τα προβληματα των καιρων μας.

Ellemphriem το κοκαλωσες το παιδι ,ουτε ο Λωτ να εισουνα...:P:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

ΜανουλοΕλλ δεν μου εχει ξανατυχει ουτε εμενα..

Γενικα κι εγω φωναζω, οποτε σε ακραιες καταστασεις η Μαρια βαζει τα κλαμματα (αυτο αν η φωνη μου περασει τη συνηθισμενη οκταβα, γιατι στις καθημερινες φωνες που βαζω -αν βαλω-, πλεον εκεινη φωναζει περισσοτερο :roll:) Παντως να κοκκαλωσει και μαλιστα για 3 λεπτα, δεν μου εχει συμβει.

Μου εχει τυχει με ξαδερφακι της Μαριας να τιναχτει το παιδι στον αερα απο φωνη που εβαλε ο πατερας του, αλλα κοκκαλωσε στιγμιαια για κλασματα του δευτερολεπτου και μετα εβαλε κι εκεινο το κλαμματα. Αλλα για τοσο πολυ δεν εχω δει (εγω προσωπικα).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΜανουλοΕλλ δεν μου εχει ξανατυχει ουτε εμενα..

Γενικα κι εγω φωναζω, οποτε σε ακραιες καταστασεις η Μαρια βαζει τα κλαμματα (αυτο αν η φωνη μου περασει τη συνηθισμενη οκταβα, γιατι στις καθημερινες φωνες που βαζω -αν βαλω-, πλεον εκεινη φωναζει περισσοτερο :roll:) Παντως να κοκκαλωσει και μαλιστα για 3 λεπτα, δεν μου εχει συμβει.

Μου εχει τυχει με ξαδερφακι της Μαριας να τιναχτει το παιδι στον αερα απο φωνη που εβαλε ο πατερας του, αλλα κοκκαλωσε στιγμιαια για κλασματα του δευτερολεπτου και μετα εβαλε κι εκεινο το κλαμματα. Αλλα για τοσο πολυ δεν εχω δει (εγω προσωπικα).

Αν το εκανε αυτο θα το εβλεπα φυσιολογικο........αλλα εκεινο δεν εκλαψε καθολου. Κοκκαλωσε σκυφτη μπροστα σε μια καρεκλα και κοιταζε το ξυλο. Και μετα πηγε στον μπαμπα της και κοιταζε το κενο, και λοξοκοιταζε εμενα. Δεν εκλαψε καθολου.....δεν ξερω.....απλα μου φανηκε καπως...

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γυρισε ο μπαμπας μας απο τη δουλεια!

Φαγαμε μια ικανοποιητικη ποσοτητα πεπονακι και αρκετο ψωμακι και ηπιαμε και λιγο νερακι. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Αυριο που θα την εχω παλι εδω, λεω να ξεκινησω να της δινω και γαλατακι το πρωι γιατι σημερα ζητουσε αλλα δεν εδωσα.

Το γραφω και εδω αλλα θα το πω και στο face για να το δει στανταρ η μουρλο-μαρα! Δυστυχως εγω δεν θα τα καταφερω, δεν ειναι μονο το οικονομικο στη μεση, ειναι και η Μαρω που αρρωστησε και παιδες συγγνωμη -υπερβολικη και δεν 'πα να λετε- δεν την αφηνω για να βγω. Οχι επειδη δεν εμπιστευομαι το Β (ισα - ισα), αλλα μεχρι να ηρεμησει το παιδι τελειως και να παει παιδικο δεν την αφηνω.

Οποτε καλο μου παιδι, Μαρα, σου χρωσταω 2 δωρα: ενα της Πουκυς που ηρθαμε τελευταια στιγμη στη βαπτιση και δεν ειχα προλαβει να της παρω τιποτα και ενα για τα γενεθλιακια σου! ;)

Ζουπυ ολα καλα? Πηγατε στο γιατρο?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερίζω τσ' όμορφες και περαστικά στα αρρωστούλια!

ευπειθώς αναφέρω ότι το Σάββατο είχαμε τα πρώτα μας γενέθλια, αλλά ένεκα οι συγκυρίες ήταν πολύ λούμπεν αφέαρ η όλη υπόθεση. Σβήσαμε όμως το κεράκι μας και η μικρή μου κοιλιόδουλη έτρωγε με τα χεράκια

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κινκα να την χαιρεσαι την ομοεφη γερη και δυνατη να ειναι παντα!!!!!!!

Εγω Φαιη μου υπερβολικη δεν σε βρισκω και εγω αν τον ειχα αδιαθετο δεν θα τον αφηνα σε κανεναν, καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Θα το ξανακανουμε μην αγχωνεσαι.

Χρόνια πολλά στην πατατίνα! Πάντα γερή και φαγανή! :D

Ελλ κι εγώ πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα και δεν νομίζω να χρειάζεται να νιώθεις τύψεις. Δεν του έχει φωνάξει η μάνα του, ΟΚ, κανείς δεν του έχει φωνάξει αυτού του παιδιού? Πατέρας, γιαγιά, αδελφή, κάποιος τελοσπάντων! Ίσως δεν περίμενε φωνές από σένα και γι' αυτό αντέδρασε έτσι...ή ίσως να φοβήθηκε ότι αυτό που πήγε να κάνει ήταν πολύ επικίνδυνο ή να το 'χει ξανακάνει. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι αλλο.

Τα νέα μας: σήμερα παραγγείλαμε δυο κρεββάτια από τα SATO για την παραλία. Την Παρασκευή θα κουβαλήσουμε κι ένα περισσευούμενο σαλόνι εκεί. Ο μεγάλος αύριο έχει σφράγισμα και η μάνα μου έκλεισε μαγνητική για τις 2 Ιουλίου, δεν θυμάμαι αν το ξανανέφερα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...