Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

:P:p Αφου τα καταφερε τωρα,σκεψου τι θα κανει μολις μεγαλωσει λιγο..ντουζινα θα τις βαζει κατω.....:P:p:p:p

Οντως αυτα φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιτσα λουλουδι μου εισαι τοσο ομορφη και με τοσο υπεροχο χαμογελο! Κανεις τον αλλον να θελει να σε αγκαλιασει ρε παιδι μου,

Ριξε μια ματια εδω και πες μου αυτες τι θα τις εκανες????:P:p:p

http://www.otherside.gr/2011/06/vlemma-pou-magnitizei/

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Οντως αυτα φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και αν ειναι σαν αυτες ,τοτε αντε να τον σταματησεις...:P:p

http://www.otherside.gr/2011/04/panemorfes-gynaikes-photos-4/

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Τετοιες και καλυτερες χαχαχα!!!!!!

κατι σαν και αυτες δηλαδη???

http://www.otherside.gr/2011/05/trelokoritsa-13/

:P:p:p:p:p:p:p:p

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Τετοιες και καλυτερες χαχαχα!!!!!!

Μακρια ομως απο αυτες.............

http://www.otherside.gr/2010/11/ksanthies-photos-3/

Καλυτερα να προτιμησει αυτες......

http://www.otherside.gr/2011/02/kokkinomalles-photo/

Hellen Rowland,

Καλημέρα Καλή Εβδομάδα σε όλες μας!

...................

Εμείς χθες ζήσαμε μεγάλες στιγμές after night...

Είναι δυνατόν ν' αντέξει κπ χωρίς τη γυναικεία παρουσία δίπλα του?

Είναι? (ο νοών νοείτο)

Αμ δεν είναι.... :cool::cool::cool::cool: :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αμ δεν είναι.... :cool::cool::cool::cool: :tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα ναι:D

Άντε να δούμε απο δω και πέρα!

Κορίτσια σόρρυ..Ζούπυ, Κρις πνίγομαι, δεν έχω χρόνο ούτε για κ@τούρημ@..

Και με πήρε και ο john-john απόγευμα θάλασσα!!!:D:D:D

Μολις την εβαλα για υπνο..

Ενταξει παιδια, αρρωστη ξε-αρρωστη, αμα θελει το παιδι να σε αποτελειωσει, σε αποτελειωνει χωρις πολλα - πολλα! :?

Φαγαμε ελαχιστο ψωμακι και μισο μηλο/μιση μπανανα αλεσμενα. Επισης 10 κουταλιτσες του γλυκου νερο και δεν εχουμε κανει εμετο μεχρι στιγμης αλλα ειμαστε σε επιφυλακη. Για να δουμε. Το απογευμα θα της φτιαξω λιγο πεπονακι (ζυμαρικο) να φαει.

Παιδικο θα τη στειλω απο Πεμπτη, μη μου "τσιμπησει" και τιποτα καινουριο ετσι εξαντλημενη που ειναι.

Μιλησα και με το γυναικολογο, δεν μπορει να γινει τωρα η επεμβαση, πρεπει να ειμαι 9η με 10η μερα του κυκλου, οποτε @@.. Μολις αδιαθετησω και μου τελειωσει η περιοδος να το κανονισουμε τοτε.. Παει δηλ. σχεδον μεσα Ιουλη.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δόξα τον Θεό τουλάχιστον να μην κάνει άλλη φορά εμετό το Μαράκι ! όσο για την όρεξη - λογικό είναι λόγω αδιαθεσίας !

Κάτσε ηρέμησε τώρα που κοιμαται... για τα άλλα... στην αναμονή !

Διαφημίσεις

είμαι μια μάνα άχρηστη κ ψωνάρα που το ψώνιο μου το πλήρωσε το παιδάκι μου.

επειδή είναι γερή κ ως τώρα την προσέχαμε σαν τα μάτια μας, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο...

είχα αποκλείσει να έχει δέκατα από Παρασκευή απόγευμα που είχε γκρίνια.

Σάββατο βράδυ την ένιωσα ζεστή το βράδυ, αλλά πάλι το απέδωσα στη ζέστη...

Κυριακή το παιδί τα φτυσε κ χτυπούσε ανά τρίωρο 39,5!

ζήτω η αλαζονεία!

η ίωση χτύπησε στο λαιμό της κ τώρα δεν μπορεί να φάει τίποτα, πονάει κ έχει χάσει το κεφι της.

αφού κ χθες με 39,5 κ τραγουδούσε γύκα γύκα (Θώδη) ...δεν θέλω σχόλια....της το έμαθε η πεθερά μου...

τώρα είναι κουλουριασμένο στην αγκαλιά της γιαγιάς της-πεθεράς μου.

ανυπομονώ να πάω σπίτι, πιο πολύ από ποτέ!

η γιατρός μας έδωσε αντιβίωση εννοείται!

περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα!

είδα τα πιτσιρίκια σας σε φωτό στο φέης!

ΚΟΥΚΛΙΑ!

να είναι γερά κ πάντα χαμογελαστά!

αχ να ήμασταν κι εμείς με την Χρυσπούλα μου, γερή εννοείται!

ζούλια μου!

κ μάκια σε όλες!

Ελα μωρε Σεβη, πολλες την πατανε ετσι με τη θερμοκρασια.. Εγω την εχω παθει με τον κωλοπυρετο και κυκλοφορω παντα με το θερμομετρο αγκαλιτσα. Κι εχθες τη θερμομετρουσα σε καποια φαση στην εκκλησια γιατι μου φανηκε ζεστη αλλα απλα ζεσταινοταν, 36.1 ειχε.

Μη στεναχωριεσαι τωρα, θα περασει κι αυτο.. Αλλα ειναι μανικι ρε γμτ να αρρωσταινουν κατακαλοκαιρα.. Υπομονη, θα σχολασεις και θα πας να κανετε αγκαλιτσες. (Αλλο μανικι κι αυτο, εγω σημερα χαιρομαι που δεν εχω δουλεια και θα την κρατησω σπιτι μεχρι οσο παει, αν δουλευα θα ειχα αρρωστησει απο το κλαμμα.. :(). Περαστικα σας ευχομαι! :D

Μεταξακι ευχαριστω! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σεβούλα μου περαστικά στο παιδί! Απίστευτο που κάνουν πυρετό με την άνοδο της θερμοκρασίας.

Υπομονή...

Κι εμένα ο Π. μου κοπανάει κάτι κουφά "μαμά, έχω πυρετό" αλλά συνήθως είναι επειδή ζεσταίνεται και λόγω λόξας του Γ. δεν ανοίγουμε κλιματιστικό αν δεν πιάσουμε 40 βαθμούς!

κατι σαν και αυτες δηλαδη???

http://www.otherside.gr/2011/05/trelokoritsa-13/

:P:p:p:p:p:p:p:p

Εμείς εννοείται ότι είμαστε μακράν ομορφότερες:D:D:D:D

Να σε πω Ιωάννη... το χεις γονατίσει το internet έτσι?:cool:

Ελα μωρε Σεβη, πολλες την πατανε ετσι με τη θερμοκρασια..

Εγω την εχω παθει με τον κωλοπυρετο και κυκλοφορω παντα με το θερμομετρο αγκαλιτσα. Κι εχθες τη θερμομετρουσα σε καποια φαση στην εκκλησια γιατι μου φανηκε ζεστη αλλα απλα ζεσταινοταν, 36.1 ειχε.

Μη στεναχωριεσαι τωρα, θα περασει κι αυτο.. Αλλα ειναι μανικι ρε γμτ να αρρωσταινουν κατακαλοκαιρα.. Υπομονη, θα σχολασεις και θα πας να κανετε αγκαλιτσες. (Αλλο μανικι κι αυτο, εγω σημερα χαιρομαι που δεν εχω δουλεια και θα την κρατησω σπιτι μεχρι οσο παει, αν δουλευα θα ειχα αρρωστησει απο το κλαμμα.. :(). Περαστικα σας ευχομαι! :D

/QUOTE]

μ' έφαγε η σιγουριά ότι η Χρύσπα δεν αρρωσταίνει...:rolleyes:

άσε.την άκουγα στο τηλέφωνο κ ήθελα να τα σπάσω όλα εδώ μέσα που ασχολούμαι με τρόμπες...:mad::(

Σεβούλα μου περαστικά στο παιδί! Απίστευτο που κάνουν πυρετό με την άνοδο της θερμοκρασίας.

Υπομονή...

Κι εμένα ο Π. μου κοπανάει κάτι κουφά "μαμά, έχω πυρετό" αλλά συνήθως είναι επειδή ζεσταίνεται και λόγω λόξας του Γ. δεν ανοίγουμε κλιματιστικό αν δεν πιάσουμε 40 βαθμούς!

εγώ είμαι σαν τον Γ. όμως ο Σ είναι σαν εσένα, οπότε το κλιματιστικό λειτουργεί σε ώρες που εγώ κρυώνω κ αναγκαστικά φοράω κ μπλουζάκι του πάνω από το φανελάκι μου. χθες μου έφερε κ τις κάλτσες του για να μην τουρτουρίζω...

:shock::mad:

είμαι υποτασικιά, εκείνος υπερτασικός, οπότε δεν πιάνουμε μέσο όρο με τίποτα:P. ο ένας άσπρο, ο άλλος μαύρο;).

Ιωάννη, πες καμιά κουβέντα! μόνο βίδεο βάζεις!:cool:

τί νέα; :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...