Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εκτακτο ανακοινωθεν:

Ξυπνησα το Μαρακι στις 5μιση για να φαμε γιαουρτακι και να φυγουμε για το παρκο στο Γουδη. Δεν ηθελε να φαει ουτε το γιαουρτι αλλα ουτε την εναλλακτικη που της προσφεραμε ως 2η επιλογη (φρυγανια με βουτυρο και σπιτικη μαρμελαδα). Υποθεσαμε πως απλως δεν πεινα, οποτε τη ντυσαμε και ξεκινησαμε για το παρκο.

Στο αυτοκινητο και ενω κοντευαμε να φτασουμε, ακουω απο το πισω καθισμα εναν περιεργο ηχο. Γυρναω και βλεπω το Μαρακι να κανει ρουκετες εμετο. Μιλαμε για ΠΟΛΥ εμετο ομως.... Καναμε δεξια, αλλαξαμε ρουχα και πανα (ειχε παει εμετος ακομα και εκει) και αποφασισαμε να γυρισουμε πισω. Στο δρομο εκανε εμετο αλλες 2 φορες. Συγκεκριμενα απο τις 18:45 εως τις 20:15 ειχε κανει 6 φορες εμετο. Τις τελευταιες φορες εβγαζε μονο σαλια και διαφανη υγρα.

Στο μεταξυ ειχαμε επικοινωνησει με τον παιδιατρο ο οποιος μας ενημερωσε πως κυκλοφορει ιωση που κανει ΜΟΝΟ εμετο. Ειπε να της βαλω υποθετο primperan για παιδακια και να ξεκινησουμε "στεγνη διαιτουλα" οπως και στη γαστρεντεριτιδα. Το υποθετο της το χορηγησα 20:15, εκανε αλλον εναν εμετο στις 20:25 και εκτοτε τιποτα.

Το βραδυ της εφτιαξα βραστη πατατα με ελαχιστο λαδακι αλλα δεν την ακουμπησε ουτε για πλακα. Ηπιε μονο 5 κουταλιες του γλυκου νερο και ζητησε να κανει μπανιο και να κοιμηθει.

Ενημερωσα και το σταθμο πως αυριο και πολυ πιθανα και μεθαυριο δεν θα τη στειλω. Και η καημενη ετσι οπως καθομασταν στον καναπε και περιμεναμε να βρασει η πατατα, εκανε πως μιλαει στο τηλεφωνακι της και ελεγε "Μαϊα δεν παει λολειο".. :(

Ειμαστε σε επιφυλακη ολο το βραδυ, μαλλον θα στρωσω και θα κοιμηθω στο πατωμα διπλα της.

Εχετε το νου σας οσες ειδαμε σημερα και χθες.. Ευχομαι να μην σας εχουμε κολλησει.

Σεβη περαστικα και στη Χρυσπουλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ ψυχούλα μου :( Στεναχωριέται για το σχολείο :( Περαστικά και γρήγορα στην κούκλα μας! Το ματιάσαμε το παιδί!

Κατινάκι τα καλύτερα εύχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαιάκο μου, περαστικούλια σας..... τα καημενούλια... οταν αρρωσταινουν κλαίει η ψυχη μου.... :(

όσο για μας;;;;

ένα δηλώνω.... και δεσμεύομαι.... από 'δω και στο εξής θα τηρώ τη βραδική διαδικασία ύπνου με ευλάβεια......

χτες ξεκουρδίστηκαν τα λαμόγια και με τσάκισαν... μέχρι της 11 παρακαλώ.... αφού δε τα εστησα στο τοιχο χτες έχουν ελπίδες!!!!!!!!!

Καλησπέρα...

Περάσαμε σούπερ! Πολύ ωραία η βάπτιση, όλα ήταν τέλεια! Μπράβο Κατερινάκι...

Να ζήσει η νεοφώτιστη και πάντα γερή το μαναράκι μας!!!

Χάρηκα ειλικρινά που γνώρισα Ειρήνες, Φαίη, Κρις, Ελλ, Άρια! Ήταν πολύ χαλαρωτική και η μετέπειτα βόλτα μας και δεν περίμενα ο Π. να κάτσει τόσο όμορφα..

Φαιάκι μου κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα πολύ! Εννοείται ότι θα τα ξαναπούμε! Περαστικά στη Μαρία μας... Εγώ πρέπει να τα μάτιασα όλα!

Επίσης να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τη μεγάλη της Ελλ. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιδί!

μου παραπονιέται όμως ότι τον πονάει λίγο και το αυτί του - εντάξει, του σκάει το πίσω πίσω δόντι και συνδέεται κάπως αλλά φοβάμαι μήπως είμαστε στην αρχή κάποιας ωτίτιδας, από την οποία δεν έχω καμία εμπειρία μιας και δεν έχει ξαναπάθει ποτέ - παρ' ότι έχει αρρωστήσει τόσες φορές!

του βάζω - κλασσικά - ορό στη μύτη, του έδωσα και πονστάν (ανατσουτσουρώθηκε αρκετά) αλλά αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο σήμερα, μέχρι να τον δει γιατρός...

το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι αύριο το πρωί ξεκινάει σ' ένα αθλητικό camp που τον γράψαμε (θα σας πω αργότερα γι' αυτό), το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και κολυμβητήριο! και δεν παίζει να μην πάει, θα με φάει ζωντανή!!

για πείτε βρε κορίτσια...:confused:

Ζούπυ περαστικά στο παιδί!!!:(

Το camp πολύ σωστή κίνηση! Πες λεπτομέρειες...

Τι έγινε με τη Χρύσπα της Σεβούλας???????

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Κατερινάκι,

Να χαίρεσαι την Φανούλα ! Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και να έχει καλή τύχη σε όλα σας εύχομαι ! Πώς πάει η κούραση μετά το χθεσινό ? Συνήλθες ?

Ζούπυ,

Λίγο σαν ωτίτιδα ακούγεται... εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από αυτά που έκανες ήδη.. πες μας νέα από γιατρό ! Και με το καλό να ξεκινήσετε τις αθλοπαιδίες !

Η Σεμίνα από το απόγευμα του Σαββάτου ανεβάζει πυρετό. Ευτυχώς όμως όχι ανά 3ωρο/4ωρο σε πιο αραιά διαστήματα. Εν τω μεταξύ έκοψε και εντελώς το φαγητό -μάλλον δόντι θα είναι-...

Εμείς πήγαμε το Σάββατο σε ένα γάμο... βρε κορίτσια ... τέτοια "αποτυχία" είχα χρόνια να δω... όλα ήταν "μουντά": το ζευγάρι, οι γονείς, ο χώρος, ο στολισμός, η μουσική, τα φαγητό, τα πάντα όλα ! Τέλος πάντων ! Εύχομαι τα παιδιά να ζήσουν !

Και μετά από ένα ωραιότατο ξενύχτι με 4 ώρες ύπνου είχαμε χθες μια μέρα απερίγραπτη. Η μικρή βασικά με γκρίνια NonStop εμείς να κουτουλάμε... το μεσημέρι που κοιμόντουσαν έβαλα σίδερο... το απόγευμα τα πήγαμε μια βόλτα μπας και κουραστούν, μετά σπίτι μπάνιο-γάλα κλπ... και μετά τις 11:30 σφουγγάριζα... ω τί ωραία !!! Τρα λα λα !

Και ΝΑΙ ! Ήρθα επιτέλους στο γραφείο να ξεκουραστώ !

Επι τροχαδην γιατι ειμαστε στο ποδι..

Η μικρη κοιμηθηκε σερι ολο το βραδυ απυρετη και χωρις εμετο.

Αρνειται να φαει το οτιδηποτε και ζηταει μονο τυρι (το οποιο δεν της το δινω φυσικα) και να παει σχολειο (ο,τι του φανει).

Απο διαθεση ειναι καλα, κανει ο,τι μακακια εκανε και υπο νορμαλ συνθηκες και εχει τη γνωστη φυσιολογικη γκρινια της Μαριας που τσακιζει κοκκαλα.

Ποσο θα την παλεψω δεν ξερω.. Αλλα λεμε τωρα..

Ο πατερας της φευγει σε λιγο για δουλεια και καταλαβαινετε.. Τελος παντων.. Φιλακια προς το παρον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη μου,

ΟΚ μέχρι ένα σημείο και λόγω ασθένειας δικαιολογείται το Μαράκι... κάν' την μια αγκαλίτσα !

Ελπίζω να κυλήσει καλά η μέρα σας ! Εσύ τί έκανες ? Εκλεισες ραντεβού ?

Περαστικα στην μεταξενια κουκλα και στο Μαρακι το ομορφο. Και της Σεβης νομιζω ειναι αρρωστακι? Περαστικα Σεβη συντομα.

Το παιδι μου αντι να κοιμηθει τεζα αποψε αφου δεν κοιμηθηκε χθες το μεσημερι ξυπνησε απο τις 4 σημεεραα χαρωπο χαρωπο ευτυχως με λιγο ζορι ξανακοιμηθηκε καποια στιγμη.

Εγω παλι ξυπνησα με πεινα και χτυπησα ενα τοστ.

Νιτσα χαρηκαμε πολυ που επιτελους σε γνωρισαμε, κουκλα η Νιτσα παιδια!!!!!

Και ο Παναγιωτης μια χαρα συνεργασιμο παιδακι ο Μαριος τον συμπαθησε πολυ!!!

Το κλου της ημερας χθες ο Μαριος, καταφερε και σαβουριασε την Αρια δυο μετρα γυναικα χαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας.......τωρα ξυπνησαμε......και ειμαι χωμα.....η μικρη προς στιγμην καλα. Χαρηκα που σας ειδα χθες ολες.

Νιτσα λουλουδι μου εισαι τοσο ομορφη και με τοσο υπεροχο χαμογελο! Κανεις τον αλλον να θελει να σε αγκαλιασει ρε παιδι μου, Και ο Παναγιωτης θα καψει καρδιες οταν μεγαλωσει ;)

Μικρακι περαστικα σας ευχομαι αυτο να ηταν και τπτ αλλο. Ισως απλα κατι να την πειραξε χθες αφου δεν σου εκανε διαρροια ή αλλο εμετο ή και πυρετο.

Την σαβουρα της Γιουλης την εχασα μαμωτο........:P

Στις υπολοιπες μιας και βαρεθηκα να σας βλεπω και να σας τα λεω συνεχεια απλα θα πω πολλα φιλακια.......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα Καλή Εβδομάδα σε όλες μας!

Χθες έμεινα από μπαταρία και καταλαβαίνετε...

Φαίη περαστικό ήτανε, ευτυχώς! Είναι καλό που έχει διάθεση όσο για τη γκρίνια -γυναίκα, παιδί μου, τι περιμένεις? Όλες το 'χουμε λίγο-πολύ!!!

Εμείς χθες ζήσαμε μεγάλες στιγμές after night...

Είναι δυνατόν ν' αντέξει κπ χωρίς τη γυναικεία παρουσία δίπλα του?

Είναι? (ο νοών νοείτο)

Το κλου της ημερας χθες ο Μαριος, καταφερε και σαβουριασε την Αρια δυο μετρα γυναικα χαχα!!!!!

:P:p Αφου τα καταφερε τωρα,σκεψου τι θα κανει μολις μεγαλωσει λιγο..ντουζινα θα τις βαζει κατω.....:P:p:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...