Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.otherside.gr/2011/06/isws-i-xeiroteri-apopeira-parkarismatos/

Ελπιζω να σας αρεσει το καινουριο μου avatar..

Απο Jedi ....Darth Vader.

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

H περιεργεια επλυνε την γατα

EPlZNyf3z9k&feature=player_embedded

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

http://www.otherside.gr/2011/06/isws-i-xeiroteri-apopeira-parkarismatos/

Ελπιζω να σας αρεσει το καινουριο μου avatar..

Απο Jedi ....Darth Vader.

ΧΟΧΟ......ΕΞΩ ομως κυριε το φορας αυτο? ΑΜ ΔΕ το φορας....!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Να φύγετε κύριε να πάτε αλλού!

Δεν θα σου κανω το χατηρι οσο και να παρακαλας.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο παλιος ειναι αλιως.....

How to Shower: Women vs. Men

http://www.otherside.gr/2009/10/how-to-shower-women-vs-men/

Hellen Rowland,

ΧΟΧΟ......ΕΞΩ ομως κυριε το φορας αυτο? ΑΜ ΔΕ το φορας....!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αν την ειχα την στολη θα την φορουσα συνεχεια,και θα πηγαινα και στην βουλη με αυτη......:P:p:p:p:p

darth-vader.jpg

Hellen Rowland,

pnVAE91E7kM&feature=player_embedded#at=297

Hellen Rowland,

καλημέρα καλημέρα!!

τι μου κάνετε? έχετε πάρει όλες τους δρόμους και τας εξοχάς?:D

να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια : ο γιος μου έχει από χθες το πρωί που είναι κάπως κρυωμένος (λίγο βήχα, λίγο συνάχι) και φαίνεται και κάπως κουρασμένος...

μου παραπονιέται όμως ότι τον πονάει λίγο και το αυτί του - εντάξει, του σκάει το πίσω πίσω δόντι και συνδέεται κάπως αλλά φοβάμαι μήπως είμαστε στην αρχή κάποιας ωτίτιδας, από την οποία δεν έχω καμία εμπειρία μιας και δεν έχει ξαναπάθει ποτέ - παρ' ότι έχει αρρωστήσει τόσες φορές!

του βάζω - κλασσικά - ορό στη μύτη, του έδωσα και πονστάν (ανατσουτσουρώθηκε αρκετά) αλλά αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο σήμερα, μέχρι να τον δει γιατρός...

το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι αύριο το πρωί ξεκινάει σ' ένα αθλητικό camp που τον γράψαμε (θα σας πω αργότερα γι' αυτό), το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και κολυμβητήριο! και δεν παίζει να μην πάει, θα με φάει ζωντανή!!

για πείτε βρε κορίτσια...:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπερες!!

Κατινακι να μας ζησει η Φανουλα! Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη στη ζωη της η κουκλα μας! Ολα ηταν υπεροχα, απο το στολισμο και τα μαρτυρικα, μεχρι τις μπομπονιερες και τα γλυκακια! Συγχαρητηρια και συγγνωμη που φυγαμε αρον - αρον και δεν καθησαμε για φωτογραφιες, αλλα την επιασε μιρλα τη Μαρω και καταλαβαινεις.. Και στο αυτοκινητο ξερεις πως ηρεμησε ε? Με το μπλοκακι και τις κηρομπογιες της παιδικης μπομπονιερας! Να 'σαι καλα ρε κουκλα μου! Γυρισαμε πισω αναιμακτα μιλαμε! ;)

Νιτσακι χαρηκα πολυ που σε γνωρισα! Επιβεβαιωνω τα λεγομενα της Ζουπυς που οταν σε συναντησε ελεγε πως ησουν μια κουκλα! Το επιβεβαιωνω και το υπογραφω με χερια και με ποδια! Και ο Π πολυ ομορφο παιδακι! Θα χαρω να τα ξαναπουμε συντομα!

Επισης χαρηκα που ξαναειδα και τις υπολοιπες! Ησασταν ολες κουκλες, μια προς μια!

Εμεις φαγαμε και ξεραθηκαμε στον υπνο. Σε καμμια ωρα θα την ξυπνησω να φαει γιαουρτακι και να παμε libero day στο Γουδη!

Ζουπυ μου δεν ξερω καθολου να σου πω, αλλα υποθετω πως αν ειχε παθει ωτιτιδα δεν θα ηρεμουσε ευκολα απο τον πονο. Υπομονη μεχρι αυριο να τον δει ο γιατρος, ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην ειναι τιποτα!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μακάρι να μην είναι ωτίτιδα...δηλώνω άσχετη στο θέμα.

Κατινάκι να σας ζήσει η Φανή!

εμείς έιμαστε με πυρετό από το πουθενά. έχω φρικαρει, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε αύριο με την παιδίατρο.

τί μαμακία να αρρωσταίνουν τα παιδιά! κ τί χαζομαρα να έχουν πυρετό καλοκαιριάτικα!!!!!

μου βγαίνουν κάτι νεύρα............

Είδες Φαίη τί συμπεθέρα έχω;

φιλιά σε όλες!

Γεια σας κορασίδες.

Να σου ζήσει κατινάκι η μικρή, φωτισμένη και γερή πάντα να είναι.

Απαντάω γρήγορα γιατί ξύπνησε το μωρό: ζούπυ, αν είναι ωτίτιδα δεν μπορείς να κάνεις τπτ πριν τον δει ο γιατρός, απλά αν πονάει πολύ δώστου καλύτερα αλγκοφρέν που είναι και αντιφλεγμονώδες.

Περαστικά στα αρρωστούλια εύχομαι. Θα ξαναμπώ αργότερα αν μπορέσω. Πολλά φιλιά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ο μικρός είναι πολύ ζωηρός (κι απύρετος), δεν ξαναπαραπονέθηκε για το αυτί του... είδωμεν...

σεβούλα, ψυχραιμία κορίτσι μου - παρακολούθα τον πυρετό του παιδιού κι όλα καλά να πάνε!! μπες να μας πεις νέα!!!

μόλις γύρισα από ένα πολύ δύσκολο σφράγισμα από οδοντίατρο - ναι σήμερα Κυριακή!!

γλυκοφλεβαρίτσα, να περάσετε όμορφα!!!

αύριο ξεκινάει ο γιος μου αθλητικό camp και μ' έχουν ζώσει τα φίδια (φόβοι)...

θάναι Δευτέρα-Παρασκευή, 8-2, γνωριμία με πέντε αθλήματα, κολατσιό, απασχόληση με άλλες δραστηριότητες μέχρι το σχόλασμα!

αυτά...

edit : κατινάκι, να σας ζήσει το παιδί - γερό κι ευτυχισμένο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...