Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Πήγαμε αττικό πάρκο χθες! Ήταν τέεεεεεεεελεια! Πονάνε τα πόδια μου σήμερα αλλά χαλάλι :)

To fatsoτετοιο τι έπαθε, είναι σε συντήρηση?

funny-photos-3540.jpg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Θα θελες πολύ ε????????

Κορίτσια ξέρει ότι είμαι "τρελλαμένη" με τον Darth γι'αυτό τα λέει αυτά.

Αμα συνεχίσεις αγαπητέ χάμπυ να ποστάρεις τις ώρες που κοιμάμαι θα βγάλω τις αφίσες του Darth από την αποθήκη και θα τις μοστράρω στο σαλόνι (και ξέρεις ότι ότι λέω το κάνω:P).

Παω να δω τι κάνετε, αλλιώς θα μου τα πειτε το βράδυ

επειδη ειναι πολυ μεγαλη στην βαζω σαν link

http://images.wikia.com/starwars/images/3/34/Star_wars_episode_three_poster2.jpg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

καλημέρα κι απο μένα!!!!!Νίτσα ζηλεύω!!!!!!ο Νίκος ξεφορτώνει αύριο καράβι οπότε μάλλον ούτε σήμερα ούτε αύριο για μπάνιο.....

σήμερα είμαι καλύτερα...θα ήθελα ν'αποβάλλω όλον αυτόν τον πανικό αλλά δε γίνεται...όλα μαζί πως να τ'αντιμετωπίσεις;;ενδέχεται βέβαια κι όλο αυτό το κλάμα να βοήθησε να ξεσπάσω να αισθανθώ καλυτερα!

την καλημέρα μου σε όλες!!να μου φιλήσετε τα παιδάκια σας!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπερες! Ολα καλα?

Εμεις εχθες πηγαμε παραλια Γλυφαδας το απογευμα. Παιξαμε με τη μπαλα και τα κουβαδακια μας και βουτηξαμε για λιγο ποδαρακια στο νερο. Καλα ητανε.

Την κοιμισα γυρω στις 10 παρα και για ανταλλαγμα μου ξυπνησε στις 5.. :rolleyes: Οσο κι αν προσπαθησα να την πεισω να ξανακοιμηθει, δεν καταφερα απολυτως τιποτα! Εν τελει, ειμαστε στο ποδι οικογενειακως απο εκεινη την ωρα. Να φανταστειτε φρουτοκρεμα εφαγε 9 παρα! Μετα μας τη βαρεσε και πηγαμε στο παρκο στο Γουδη. Ωραια ειναι, μες στη φυση, απλα οι κουνιες ειναι λιγακι ακαταλληλες για 2χρονο (πολυ λεπτα και αποτομα σκαλοπατια στις τσουληθρες, ελειπαν βιδες απο ενα αλλο ξυλινο παιχνιδι). Τελικα γυρισαμε κατα τις 12 γιατι ειχε αρχισει να βαραει ο ηλιος κατακουτελα. Εφαγε λιγο ψωμακι και επεσε για υπνο απο μονη της 1 παρα τεταρτο. Για να δουμε, ποσο θα κοιμηθει τωρα!

Τα υπολοιπα απο κοντα το βραδυ!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γκουντ ιβνινκ λειντις:rolleyes:

ευτυχώς που είστε ψιλοεξαφανισμένες και δεν έχω πολλά να διαβάσω:D

νιτσακι στο σπιτι μας ο Σ παντα καθαριζει..αφού σημερα πρωτη φορά με ειδε μου ειπε να φορεσω ματοχαντρο μην με ματιασουν καλε χεχεχε

χαχαχαχαχα!

Εγώ λέω να πάω στον πνευματικό μου σήμερα, γιατί μου βγαίνουν διάφορα, μάλλον από το άγχος. Προσπαθώ να μην αφήνω την κατάσταση να με πάρει από κάτω για να είμαι λειτουργική, αλλα από μέσα μου με τρώει, απ ό,τι φαίνεται. Η μάνα μου τελικά θα κάνει τη μαγνητική σε 2 βδομάδες. Άντε να δούμε τι θα μας πούνε κι από εκεί.

καλή επιτυχία...

Μου έσκισε την ψυχολογία. Αυτά.

να μην εκφραστώ καλύτερα...:twisted: εξάλλου στα έχω πει κι από κει!

Τελικά όντως το έχει τραυματίσει. Μας έδωσε αντιβίωση + σταγόνες και την άλλη Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξαναπάμε για τυμπανόγραμμα (το λέω καλά) ?

Δεν ξέρω... δεν είμαι και στα καλύτερά μου !

περαστικά σας!!

Αυτα. Συγγνωμη που δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια. Μολις τελειωσει κι αυτο θα επανελθω.

Φιλακια!

αχ... εκκρεμεί κι η δικιά μου επίσκεψη στο γυναικολόγο...

όλα καλά θα πάνε γλυκοφλεβαρίτσα, μην μου ανησυχείς!!

κορίτσια καλησπέρα...

δεν είμαι καθόλου καλά...δεν ξέρω τί έχω αλλά κλαίω πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες..πανικός και άγχος αχταρμάς μέσα στο κεφάλι μου..τί να κάνω;

να το δεις αλλοιώς...

είπαμε θα αποτοξινωθώ από το μικρόβιο της clean-a-holic!!!

έτσι μπράβο!!!

πόσο δίκιο έχει η Μαριάνθη στο θέμα των ορίων...πόσα λάθος μηνύματα έχω δώσει...παντού όμως!

δεν έχω όρια κ γίνομαι κομμάτια κάθε λίγο κ λιγάκι!

αχ αυτή η υπομονή - ανοχή... ααααχ...

ενα έχω να δηλώσω: τρέχω... τρέχω... τρέχω....

κι έρχεται δύσκολο σκ... με το τολ να δουλευει ολημερίς κι ολονυκτίς...

και με τα πεθερ μου στο σπιτι.... :cool::cool::cool:

καλό κουράγιο!!

Καλημέρα :) Πήγαμε αττικό πάρκο χθες! Ήταν τέεεεεεεεελεια! Πονάνε τα πόδια μου σήμερα αλλά χαλάλι :)

έχουμε πάει κι εμείς μια φορά, δύσκολα θα το ξαναέκανα!:shock:

οι μέρες περνάνε με με δουλίτσες / βολτούλες - χθες βράδυ γυρίσαμε στη 1 το βράδυ σπίτι - το συνηθίζουμε τα καλοκαίρια, ξεκινάμε από παιδική χαρά κι όπου μας βγάλει:cool:

απόψε, έστειλα πατέρα και γιο σινεμά και... χαλαρώνω!!

ρε παιδιά, η άκτιβ που είναι?? παρουσιάζεται στη φατσοιστορία??

α! προμηθεύτηκα και βιβλία!! δεν λέει Σαββάτο βράδυ να με πιάσει στερητικό!!;)

εντωμεταξύ, φατσο-μάνιακ... δρομολογείται η έξοδος του Μεσολογγίου... της Τρίτης? θα έχουμε απαρτία? ισχύουν μέρος και ώρα?

σας φιλώ στις μουτσούνες σας!!

Διαφημίσεις

Δρομοόγειται νομιζω θα τα καταφερουμε οι περισσοτερες πιστευω, παω να κοιμησω Μαριο γιατι τωρα γυρισαμε, τον εχω χωσει τωρα να του κανει κυρηγμα και ο πατερας του για το οτι δεν χτυπαμε παιδακια γιατι χτηπησε το αριανοκοριτσο και στενοχωρηθηκα πολυ πραγματικα.

Γεια σας και παλι!

Γιουλη για αλλη μια φορα περασαμε τελεια! Να εισαι καλα! :D

Χαρηκα πολυ που σας ειδα και ανυπομονω να δω οσες δεν ειδα, αυριο! ;)

Ζοπυρουλα για της Τριτης εγω δεν ξερω ακομα.. Το οικονομικο ειναι στο μαυρο του το χαλι (μιλαμε για ΠΟΛΥ χαλι) αλλα και αυτο να βαλεις στην ακρη -που δεν το βαζεις- θα εξαρτηθει και απο τη βαρδια του μπαμπα μας! Παντως πολυ θα γουσταρα να γινοταν να ερθω! Ειναι ωραια φαση ανευ συζυγων και τεκνων.. Να κατσουμε ρε αδερφε! Να κατσουμε! :lol:

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και παλι!

Γιουλη για αλλη μια φορα περασαμε τελεια! Να εισαι καλα! :D

Χαρηκα πολυ που σας ειδα και ανυπομονω να δω οσες δεν ειδα, αυριο! ;)

Ζοπυρουλα για της Τριτης εγω δεν ξερω ακομα.. Το οικονομικο ειναι στο μαυρο του το χαλι (μιλαμε για ΠΟΛΥ χαλι) αλλα και αυτο να βαλεις στην ακρη -που δεν το βαζεις- θα εξαρτηθει και απο τη βαρδια του μπαμπα μας! Παντως πολυ θα γουσταρα να γινοταν να ερθω! Ειναι ωραια φαση ανευ συζυγων και τεκνων.. Να κατσουμε ρε αδερφε! Να κατσουμε! :lol:

Φιλακια!

ΑΥΤΟ!.......Τριτη εγω θα ειμαι καλως εχοντων αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι απο τις πρωτες ή απο τις αφτερ.....:P......Γιουλη εξαιρετικη οικοδεσποινα, και ΦΟΒΕΡΗ περιοχη!......φιλακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αυτο, να κατσουμε αδερφες μου να κατσουμε, δεν αντεχουν αλλο τα ποδαρακια μου και χθες και σημερα ξεπατωθηκα πιο πολυ χθες η αληθεια ειναι γιατι σημερα βοηθησατε πολυ και ο Αερικοπουλος παρα πολυ και τον ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

...τον εχω χωσει τωρα να του κανει κυρηγμα και ο πατερας του για το οτι δεν χτυπαμε παιδακια γιατι χτηπησε το αριανοκοριτσο και στενοχωρηθηκα πολυ πραγματικα.

συμβαίνουν αυτά με τα παιδιά...

ΑΥΤΟ!.......Τριτη εγω θα ειμαι καλως εχοντων αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι απο τις πρωτες ή απο τις αφτερ.....

κι εγώ κατά πάσα πιθανότητα, θα είμαι - κυρίως εξαρτάται από τον ζώπυρο... που ουκ ολίγες φορές μ' έχει πουλήσει...:rolleyes:

απλά, να συμφωνήσουμε την Δευτέρα ώρα και μέρος για να διευθετήσω και κάποιες άλλες "υποχρεώσεις" που έχω την Τρίτη το απόγευμα!

πάντως (ναι, είμαι γκρινιάρα:tongue:) και το 7 είναι πολύ νωρίς κι ο Άλιμος μου πέφτει πολύ μακριά...:cool:

το Νιτσάκι θα έρθει?

και ξαναρωτάω : η άκτιβ που είναι??

υ.γ. πως θα σας γνωρίσω ωρέ αλλοπρόσαλλες που δεν σας έχω ξαναδεί? οκ, θα κρατάω ένα τριαντάφυλλο!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...