Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σεβούλα μου, συμπεθέρα μου!!!!!!!

Καλύτερα να πας σε σχολή παιδάκι μου, να τελειώνεις μια και καλή!

Φαιάκι μου, μη μου στενοχωριέσαι. Αφού ξεπερνιέται! Εντάξει το καταλαβαίνω, σου ρθε ταμπλάς αλλά σκέψου θετικά...Για το παιδί σου, ναι?

ΙΩΑΝΝΗ είπαμε θα αποτοξινωθώ από το μικρόβιο της clean-a-holic!!!

Ας τα κάνει ο συνωνόματος σου...ΙΣΟΤΗΤΑ κύριοι, ΙΣΟΤΗΤΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σε ολους..

Απο το πρωι ετρεχα παλι..

Δεν εχω πολλη ορεξη και ισως χαθω, μην ανησυχησετε..

Για οσες δεν ξερουν (δηλ. η Ζουπυ που δεν εχει φατσοβιβλιο, η Σεβουλα αλλα και οσες δεν μπηκαν απο χθες), η εξεταση χθες στο γυναικολογο εδειξε πολυποδες. 1 στον τραχηλο και 2 στη μητρα που φανηκαν με τον κολπικο υπερηχο. Ενταξει, ξερω δεν ειναι κατι ανησυχητικο, αντιμετωπιζεται. Απλα πελαγωσα λιγακι με τα οικονομικα και ειμαι γενικοτερα down.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την προσφορα σας, δεν εχω λογια, με συγκινησατε. Ευτυχως για εμενα αλλα και για εσας δεν θα βρεθω στη θεση να σας "ξεζουμισω" καθως τακτοποιηθηκε το θεμα με τη marfin και μπηκα συνδικαιουχος, οποτε το καλυπτει το ποσο. Εκει ημουν με τη μανα μου πριν απο λιγο. Μενει τωρα να συνενοηθω με το γιατρο για την αφαιρεση -γιατι νομιζω πρεπει να ειμαι σε συγκεκριμενη μερα του κυκλου-.

Παλ ειπες εχθες πως σε κρατησαν μεσα.. Εμενα ο γιατρος μου ειπε πως μετα απο 2 ωρες θα με αφησουν να παω σπιτι μου. Να ανησυχω? Ειναι και το παιδι στη μεση.. :?

Αυτα. Συγγνωμη που δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια. Μολις τελειωσει κι αυτο θα επανελθω.

Φιλακια!

ρε πουλακι μου εγω το εκανα τον ιανουαριο θυμασαι????

το μεσημερι πηγα για παϊδακια στα καλυβια!!!!!

Κάπου εκεί τους είπα πως δεν θα τον αφήσουμε να μας πηδήξει κιόλας, αλλά εδωσα τόπο στην οργή λόγο της ημέρας και άναψα πάλι το κεράκι, ξανατραγουδήσαμε, το έσβησε και έτσι ηρέμησε.

Μου έσκισε την ψυχολογία. Αυτά.

Κι εγώ ακριβώς αυτό θα απαντούσα:cool:

Μόνο που εγώ επειδή είμαι πολύ μπιτς με αυτά τα θέματα, της συμπεριφοράς και των ορίων, δεν θα το ξαναάναβα. Γιατί τώρα δυστυχώς πήρε το μήνυμα ότι ΚΑΙ εσύ, αν ουρλιάξει και χτυπηθεί λίγο, θα τους κάνεις το χατήρι.

Παλ ειπες εχθες πως σε κρατησαν μεσα.. Εμενα ο γιατρος μου ειπε πως μετα απο 2 ωρες θα με αφησουν να παω σπιτι μου. Να ανησυχω? Ειναι και το παιδι στη μεση.. :?

Να μην ανησυχεις, στην απόξεση φεύγεις γρήγορα, όπως σου είπα.

Εγώ δεν είχα πολύποδα, είχα αποβάλει και έχασα άπειρο αίμα μέχρι να μου κόψει να πάω στην κλινική, και χρειάστηκα μετάγγιση, γι αυτό χρειάστηκα διανυκτέρευση

κορίτσια καλησπέρα...

δεν είμαι καθόλου καλά...δεν ξέρω τί έχω αλλά κλαίω πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες..πανικός και άγχος αχταρμάς μέσα στο κεφάλι μου..τί να κάνω;

Γιατί ρε κορίτσι? Είσαι (θεωρητικά) σε μια ωραία φάση της ζωής σου, ετοιμάζεσαι να συζήσεις με τον καλό σου, ψάχνετε για έπιπλα κτλ. Χαμογέλα, με καλή διάθεση και ηθικό ανεβασμένο όλα καλά θα πάνε!

Κι εγώ ακριβώς αυτό θα απαντούσα:cool:

Μόνο που εγώ επειδή είμαι πολύ μπιτς με αυτά τα θέματα, της συμπεριφοράς και των ορίων, δεν θα το ξαναάναβα. Γιατί τώρα δυστυχώς πήρε το μήνυμα ότι ΚΑΙ εσύ, αν ουρλιάξει και χτυπηθεί λίγο, θα τους κάνεις το χατήρι.

Παλ, το ξέρω πως έδωσα λάθος μήνυμα, φως φανάρι είναι, αλλά είχα και τα πεθερικά που ούτε λίγο ούτε πολύ μας την είπαν κι από πάνω που αφήσαμε το παιδί μας να σβήσει το κερί των γενεθλίων της, αντί να αφήσουμε τον άλλον!!! Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αν δεν το ξανά-άναβα θα είχαμε κι άλλα θέματα.

Διαφημίσεις

συμπεθέρα, δίπλωμα έχω, αλλά μόλις το είχα βγάλει, έμαθα ότι ήμουν έγκυος κ δεν μου ξαναέδωσε ο Σ καμία ευκαιρία για οδήγηση.

τώρα ξεκινήσαμε να μου τα δείξει όλα από την αρχή. έχει πολύ γέλιο στο τέλος κάθε μαθήματος. αλλά βρίζω σαν νταλικιέρης από το άγχος.

σούργελο η συμπεθέρα σου!

όπως τα λέει η Ειρήνη, Φαίη μου. δεν είναι τίποτα. το κυριότερο είναι να είναι καλά τα αποτελέσματα.

οι ευχές όλων μας είναι μαζί σου! μάκια στα μαγουλάκια!

Ρηνιώ, κάνε καμιά βόλτα κ πάρε τον άντρα σου κ τα πιτσιρίκια κ βγείτε έξω το απόγευμα για περπάτημα!

Eπειδή πνίγομαι, να πω μόνο αυτό στη Φαίη: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. Σε λίγο θα ανέβω στο μοναστήρι και θα αναψω ένα κεράκι για σένα, καλή μου. Χίλια συγγνώμη που δεν στο είπα και χθες, αλλα ήμουν εντελώς θολωμένη με το άλλο θέμα, ειλικρινα δεν έβλεπα μπροστά μου. Εννοείται πώς αν προέκυπτε οικονομικό ζήτημα, μπορούσες να υπολογίζεις και σε μένα, όπως και για ό,τι άλλο περνάει από το χέρι μου.

Μεταξία, περαστικά στο λεβέντη σου.

Σας αφήνω και θα τα ξαναπούμε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γιατί ρε κορίτσι? Είσαι (θεωρητικά) σε μια ωραία φάση της ζωής σου, ετοιμάζεσαι να συζήσεις με τον καλό σου, ψάχνετε για έπιπλα κτλ. Χαμογέλα, με καλή διάθεση και ηθικό ανεβασμένο όλα καλά θα πάνε!

δε βρίσκω δουλειά και μ'εχει πάρει απο κάτω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πόσο δίκιο έχει η Μαριάνθη στο θέμα των ορίων...πόσα λάθος μηνύματα έχω δώσει...παντού όμως!

δεν έχω όρια κ γίνομαι κομμάτια κάθε λίγο κ λιγάκι!

Μην απελπίζεσαι και κυρίως μη σε πιάνουν τύψεις!!!

Σκέψου ότι ποτέ δεν είναι αργά αφού το παιδί σου είναι μικρό ακόμη;)...Κι εγώ έτσι ένιωθα μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά σιγά σιγά τα θέσαμε και θέλω να πιστεύω ότι στο θέμα των ορίων βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Ρηνιώ είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα που μόνο για part time θα μπορούσες να βρεις κάτι. Για πλήρες ωράριο πολύ δύσκολα.

Διαφημίσεις

ο τζενταις ποιος ειναι?

http://en.wikipedia.org/wiki/Jedi

300px-JediKnights.jpg

η' αν προτιμας μπορω να γινω και αυτος

220px-DVader.jpeg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

ενα έχω να δηλώσω: τρέχω... τρέχω... τρέχω....

κι έρχεται δύσκολο σκ... με το τολ να δουλευει ολημερίς κι ολονυκτίς...

και με τα πεθερ μου στο σπιτι.... :cool::cool::cool:

Φαίη μου περαστικά σου!! εύχομαι όλα να πάνε καλα!!!! ;)

και να δηλώσω στο φυστίκι, για τα προχθεσινά με τη φασαρία από της 7, να μη παραπονιέται και να 'ναι ευτυχισμένο!!! ;) γιατι αν παραπονιεται για φασαρία που έχει αρχή και τέλος-ωράριο, ο θεός θα της στείλει ότι και σε εμένα: μια πανέμορφη αγέλη 7 μοναδικών σκυλιών που δεν έχουν ωράριο και γαυγίζουν όοοοοοοοοοολα μαζί ότι ώρα να 'ναι και με διάρκεια χωρίς αρχή και τέλος.... περνάμε καλά εμείς εδώ στας εξοχάς!!!!

επίσης η τύπισσα οδηγός όλα τα λεφτά!!!! της φέρνω λιγο νομίζω.... :rolleyes:

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

http://en.wikipedia.org/wiki/Jedi

η' αν προτιμας μπορω να γινω και αυτος

220px-DVader.jpeg

Θα θελες πολύ ε????????

Κορίτσια ξέρει ότι είμαι "τρελλαμένη" με τον Darth γι'αυτό τα λέει αυτά.

Αμα συνεχίσεις αγαπητέ χάμπυ να ποστάρεις τις ώρες που κοιμάμαι θα βγάλω τις αφίσες του Darth από την αποθήκη και θα τις μοστράρω στο σαλόνι (και ξέρεις ότι ότι λέω το κάνω:P).

Παω να δω τι κάνετε, αλλιώς θα μου τα πειτε το βράδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...