Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

άλλαξες εσύ ψευδώνυμο κ αιτείσαι αλλαγής στο τόπικ;

Δεν καταλαβαινω τι λες.εγω ειμαι απο το 2008 με αυτο το ψευδωνυμο...:cool::cool::cool:

Και κατι για γελια που το ειδα μολις τωρα...:P:p:p:p:p:p

Γυναίκα οδηγός σε απόπειρα επί τόπου στροφής (Video)

mI2a1TTSgpQ&feature=player_embedded

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόοοοοοοοον! Κάναμε τα γενέθλια χτες, κεκλεισμένων των θυρών. Πεθερά-πεθερός-προγιαγιά-κουνιάδα μικρή-κουνιάδα μεγάλη-ο άντρας της και ο ανηψιός. Όλα ωραία όλα καλά μέχρι την ώρα που ήταν να σβήσουμε το κεράκι. Η τούρτα στο τραπέζι, η μικρή αγκαλιά με τον πατέρα της, οι υπόλοιποι τραγουδάμε το τραγουδάκι, σβήνει το κεράκι με τη βοήθεια του μπαμπά και....ΧΑΜΟΣ! Ο ανηψιός αρχίζει να ουρλιάζει κυριολεκτικά, να κοπανιέται στο πάτωμα και στα έπιπλα, να κλωτσάει το τραπέζι και να προσπαθεί να χτυπήσει την Κέλλυ και άλλα όμορφα. Ο λόγος ήταν γιατί δεν έσβησε το κερί αυτός. Η μάνα του δεν μπορούσε να κάνει τπτ (γιατί δεν πρέπει να κινείται και του μιλούσε μόνο) ο πατέρας του στο μπαλκόνι κάπνιζε και δεν ενοχλήθηκε να μπει μέσα, τα πεθερικά έλεγαν πως έπρεπε να τον αφήσουμε να το σβήσει αυτός αφού η Κέλλυ είναι μικρή και δεν καταλαβαίνει. Κάπου εκεί τους είπα πως δεν θα τον αφήσουμε να μας πηδήξει κιόλας, αλλά εδωσα τόπο στην οργή λόγο της ημέρας και άναψα πάλι το κεράκι, ξανατραγουδήσαμε, το έσβησε και έτσι ηρέμησε.

Μου έσκισε την ψυχολογία. Αυτά.

Λευκή πόσων ετών είναι ο μικρός ? ΟΚ, αν δεν ασχολούνται οι γονείς, βέβαια, εσύ τί να κάνεις ... υπομονήηηηη

λευκή... γκρρρρρρρρρρρρρρ!

μεταξακι...σμοτσ

αρια το σαββατο 8α ειμαι στο παιδι αλλα 8ενκσ!

φλεβαριτσα... αν μπορώ να κανω κάτι... ο,τιδηποτε..απο babysitting Μέχρι να ξεσπάσεις κάπου, τελ μι

ο τζενταις ποιος ειναι?

dZJip3.png

Δεν καταλαβαινω τι λες.εγω ειμαι απο το 2008 με αυτο το ψευδωνυμο...:cool::cool::cool:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

λευκή... γκρρρρρρρρρρρρρρ!

μεταξακι...σμοτσ

αρια το σαββατο 8α ειμαι στο παιδι αλλα 8ενκσ!

φλεβαριτσα... αν μπορώ να κανω κάτι... ο,τιδηποτε..απο babysitting Μέχρι να ξεσπάσεις κάπου, τελ μι

ο τζενταις ποιος ειναι?

Ρωτα την Χαρλοου.......emoticon.poy.feygei.sfyrizontas.adiafora........

Παρεπιπτωντως τωρα που το σκεφτομαι και εγω ΕΤΣΙ οδηγω.....bewaaaare.....bewaaaaaare........

Γεια σε ολους..

Απο το πρωι ετρεχα παλι..

Δεν εχω πολλη ορεξη και ισως χαθω, μην ανησυχησετε..

Για οσες δεν ξερουν (δηλ. η Ζουπυ που δεν εχει φατσοβιβλιο, η Σεβουλα αλλα και οσες δεν μπηκαν απο χθες), η εξεταση χθες στο γυναικολογο εδειξε πολυποδες. 1 στον τραχηλο και 2 στη μητρα που φανηκαν με τον κολπικο υπερηχο. Ενταξει, ξερω δεν ειναι κατι ανησυχητικο, αντιμετωπιζεται. Απλα πελαγωσα λιγακι με τα οικονομικα και ειμαι γενικοτερα down.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την προσφορα σας, δεν εχω λογια, με συγκινησατε. Ευτυχως για εμενα αλλα και για εσας δεν θα βρεθω στη θεση να σας "ξεζουμισω" καθως τακτοποιηθηκε το θεμα με τη marfin και μπηκα συνδικαιουχος, οποτε το καλυπτει το ποσο. Εκει ημουν με τη μανα μου πριν απο λιγο. Μενει τωρα να συνενοηθω με το γιατρο για την αφαιρεση -γιατι νομιζω πρεπει να ειμαι σε συγκεκριμενη μερα του κυκλου-.

Παλ ειπες εχθες πως σε κρατησαν μεσα.. Εμενα ο γιατρος μου ειπε πως μετα απο 2 ωρες θα με αφησουν να παω σπιτι μου. Να ανησυχω? Ειναι και το παιδι στη μεση.. :?

Αυτα. Συγγνωμη που δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια. Μολις τελειωσει κι αυτο θα επανελθω.

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σας είπα; ξεκίνησα μαθήματα με τον Σ για οδήγηση!

πώς είναι αυτή που σου ανεβάζει την πίεση στο βίΔεο;

έκανα κι εγώ αναστροφή, αλλά έπεσε πολύ γέλιο, όχι με αυτά που έκανα, αλλά με τα σχόλιά μου κ το βρωμόστομά μου.

η γυναίκα σου γέννησε Ζαν;

Διαφημίσεις

κρατα γερά φαιόπουλο και ότι 8έλεις είμαστε εδώ... αν σου δημιουργηθεί 8έμα με τα παιδιά, διαθέτω ολάκερον παιδικόν δωμάτιον με όλα του τα έξτρα για να φιλοξενησω το ζουμπουρλάκι, τον μικρό ή και τα δυο.. δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα..ισα ισα που 8α ειναι χαρά μας με τον Η

dZJip3.png

πουλάκι μου γλυκοφλεβαρίτσα μου.

είχα κάνει κ ιεγώ επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα. τελικά δεν ήταν πολύποδας...

η επέμβαση δεν διαρκεί κ φεύγεις όντως σε 2 ώρες! σαν να μη συνέβη τίποτα.

όλα καλά θα πάνε, εσύ να είσαι ψύχραιμη κ η Παναγιά είναι μαζί σου!

μην το ξεχνάς.

ακούς ζαν; άξες!

κρατα γερά φαιόπουλο και ότι 8έλεις είμαστε εδώ... αν σου δημιουργηθεί 8έμα με τα παιδιά, διαθέτω ολάκερον παιδικόν δωμάτιον με όλα του τα έξτρα για να φιλοξενησω το ζουμπουρλάκι, τον μικρό ή και τα δυο.. δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα..ισα ισα που 8α ειναι χαρά μας με τον Η

μαρα ενα εχει η φαιη! εκτος και αν εννοεις και τον Β παιδακι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...