Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι εχει Αγγελινα εστιατοριο μεσα στο ξενοδοχειο και πολλα εξω κοντα σιγα μην μαγειρευω μεσα για κανενα τραχανα μονο ηθελα την κουζινα η κατι ευκολο αν θελει ο Μαριος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε που ο Γ. δε μου μιλάει, βλέπει κιόλας ότι δεν κάνω τον κόπο να συμμαζέψω/καθαρίσω και τα κάνει εκείνος.

Σήμερα σηκώθηκε μαζί μου, έβγαλε σκουπίδια/έβαλε ηλεκτρική σκούπα και πήγε όλα του τα άπλυτα στο καλάθι!!!! καλό?

αααααυτά είναι!:cool:

νιτσακι στο σπιτι μας ο Σ παντα καθαριζει..αφού σημερα πρωτη φορά με ειδε μου ειπε να φορεσω ματοχαντρο μην με ματιασουν καλε χεχεχε

αχ μου κάνει εντύπωση πάντως που υπάρχουν τέτοιοι άντρες!

μπράβο!

Εγώ λέω να πάω στον πνευματικό μου σήμερα, γιατί μου βγαίνουν διάφορα, μάλλον από το άγχος. Προσπαθώ να μην αφήνω την κατάσταση να με πάρει από κάτω για να είμαι λειτουργική, αλλα από μέσα μου με τρώει, απ ό,τι φαίνεται.

καλή ιδέα αυτή, είμαι περίεργη να δω τι θα σου πει!

Παλ εμένα να δεις πόση εντύπωση μου κάνει!!!!!

Ειρήνη έτσι...go on!!! Σε βλέπω σε λίγο καιρό ΚΑΙ εξαιρετική μαγείρισσα (αν δεν είσαι ήδη!) χοχοχο

Θέλω να πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλά θα φανεί!

Να μιλήσουμε θέλω και με αγνοεί εντελώς...

Ειρήνη έτσι...go on!!! Σε βλέπω σε λίγο καιρό ΚΑΙ εξαιρετική μαγείρισσα (αν δεν είσαι ήδη!) χοχοχο

καλά αυτο δεν το έχω με τιποτα και δεν μπορω να τα βαλω με τον Σ με την καμμια!!!

Λοιπόοοοοοοοον! Κάναμε τα γενέθλια χτες, κεκλεισμένων των θυρών. Πεθερά-πεθερός-προγιαγιά-κουνιάδα μικρή-κουνιάδα μεγάλη-ο άντρας της και ο ανηψιός. Όλα ωραία όλα καλά μέχρι την ώρα που ήταν να σβήσουμε το κεράκι. Η τούρτα στο τραπέζι, η μικρή αγκαλιά με τον πατέρα της, οι υπόλοιποι τραγουδάμε το τραγουδάκι, σβήνει το κεράκι με τη βοήθεια του μπαμπά και....ΧΑΜΟΣ! Ο ανηψιός αρχίζει να ουρλιάζει κυριολεκτικά, να κοπανιέται στο πάτωμα και στα έπιπλα, να κλωτσάει το τραπέζι και να προσπαθεί να χτυπήσει την Κέλλυ και άλλα όμορφα. Ο λόγος ήταν γιατί δεν έσβησε το κερί αυτός. Η μάνα του δεν μπορούσε να κάνει τπτ (γιατί δεν πρέπει να κινείται και του μιλούσε μόνο) ο πατέρας του στο μπαλκόνι κάπνιζε και δεν ενοχλήθηκε να μπει μέσα, τα πεθερικά έλεγαν πως έπρεπε να τον αφήσουμε να το σβήσει αυτός αφού η Κέλλυ είναι μικρή και δεν καταλαβαίνει. Κάπου εκεί τους είπα πως δεν θα τον αφήσουμε να μας πηδήξει κιόλας, αλλά εδωσα τόπο στην οργή λόγο της ημέρας και άναψα πάλι το κεράκι, ξανατραγουδήσαμε, το έσβησε και έτσι ηρέμησε.

Μου έσκισε την ψυχολογία. Αυτά.

Διαφημίσεις

ναι μαρι εσένα περιμεναμε! απο τις 8 η ωρα καθαριζω :);)

Ετσι παντως δεν θα το κανεις....:P:tongue:

http://www.otherside.gr/2011/05/oneiremeno-spiti-nisia-cayman-photos/

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Καλησπέρα !!

Αχ από πού να αρχίσω ? (κάποια θα ξεχάσω στανταρ)

Μάρα,

Καλώς ήρθες !!! Μας έλειψες ! Γράψ'τους όλους κοπέλα μου ! Ήσουν τόσο "αλλού" όταν έφτασες στην εκκλησία που, ειλικρινά, αγχώθηκα κι εγώ που σε είδα ! όλα ήταν τέλεια ! Τα παιδιά ξεσάλωσαν, το σκηνικό πολύ όμορφο και που'σαι ???? πάρ'τα τα λεφτά παιδί μου των δωρεών που σας έφυγε το κλαπέτο τελικά....

όσο για την εκδήλωση, δεν μπορώ να ξέρω από τώρα. Τρελλαίνομαι να τα καταφέρω. Λοιπόν: θα το πω στον Μ και εάν έρθει νωρίς από την δουλειά μπορεί και να την κάνω για να έρθω να σας βρω ! Δεν σου υπόσχομαι όμως επειδή η αλήθεια είναι πως και τα 2 μόνος του δεν ξέρω εάν θα τα κουλαντρίσει, που λέμε ...

Νίτσα,

Σίγουρα η κίνηση που έκανε ο άντρας σου είναι θετική... αλλά παγόβουνο βρε παιδί μου ? Ακόμα κρατάει ???? Εντύπωση μου κάνει. Μήπως, λέω μήπως, αισθάνεται άσχημα για το σκηνικό και προσπαθεί να δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης ?

Μαρκο,

Κλείσατε τελικά στο Alkyon ???? Άντε μπράβο με το καλό να πάτε να ξεκουραστείτε λίγο !

Τώωωρα το αυτί του παιδιού: χθες το απογευμα τράβηξα την ταλαιπωρία της αρκούδας όμως - έριχνε καρέκλες κι εγώ έπρεπε να τρέχω σαν την μουρλή μόνη μου (χαχα) στον ΩΡΛ και με τη Σεμίνα παραμάσχαλα... ο Νικόλας (κλασικά) άρχισε να ωρύεται από το ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ... τέλος πάντων, άντε και πάμε πάνω... 2 λεπτά έκανε να τον δει, το παιδί να έχει πλαντάξει -η πλάκα είναι ότι πήρα μαζί την μάνα μου -υποτίθεται- να με βοηθήσει να τον κρατάω για την εξέταση και η δικιά σου κράταγε τελικά την Σ κι έκλαιγε...... μου 'σπασε τα νεύρα. Δεν ξέρω : κάνει λες και δεν μεγάλωσε παιδιά, τί να πω !

Τελικά όντως το έχει τραυματίσει. Μας έδωσε αντιβίωση + σταγόνες και την άλλη Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξαναπάμε για τυμπανόγραμμα (το λέω καλά) ?

Δεν ξέρω... δεν είμαι και στα καλύτερά μου !

Νοικοκυρά!!!!!!!

Να σας πω.... εγώ αυτή τη βδομάδα λέω να μην καθαρίσω! Να αποτοξινωθώ λίγο ρε παιδί μου!

Άσε που ο Γ. δε μου μιλάει, βλέπει κιόλας ότι δεν κάνω τον κόπο να συμμαζέψω/καθαρίσω και τα κάνει εκείνος.

Σήμερα σηκώθηκε μαζί μου, έβγαλε σκουπίδια/έβαλε ηλεκτρική σκούπα και πήγε όλα του τα άπλυτα στο καλάθι!!!! καλό?

http://www.ecofamily.gr/index.php?category_id=166&target=categories

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

καλά αυτο δεν το έχω με τιποτα και δεν μπορω να τα βαλω με τον Σ με την καμμια!!!

Δοκιμασε εδω και θα καταπληξεις..

http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/kai-gia-arxarious.html

Hellen Rowland,

Αγγελίνα, αν είχα τη μάνα μου πεθερά θα είχα χωρίσει ήδη από τον αρραβώνα......

αλλά τα ακούει στέρεο κ ως μανούλα!

τον άντρα μου τον είχε εκπαιδευμένο η πεθερά, μεγάλη η χάρη της.....χοχοχο!!

κι έτσι περνάω τζάμι!

βάζει πλυντήρια ρούχων, πιάτων, απλώνει ρούχα, μαζεύει, ενίοτε σιδερώνει κάτι χοντρά, βολεύεται με ό,τι μαγειρεύω για 2 μέρες το κάθε φαί-μεγάλη υπόθεση!!-αναλαμβάνει πάντα το γάλα της μικρής, τα ψώνια σούπερ μάρκετ, λογαριασμούς, φαρμακεία, κάνει λάντζα (λαρτεύει τον νεροχύτη για την ακρίβεια, κ τα στεγνώνει με πεστετούλα), απολυμαίνει τον πάγκο με dettol, αλλάζει πετσέτες στις τουλαέτες (τελευταίως τις σετάρει κιόλας...), κατεβάζει πάντα σκουπίδια κ αλλάζει σακκούλες, με πηγαινοφέρνει στη δουλειά μου, πάμε πάντα μαζί σε γιατρό για την αγαπούλα μας, ενδιαφερεται για την υγεία μου, τον καλλωπισμό μου, τη δουλειά μου, πιο πολύ από ό,τι εγώ. αφού μου λέει χθες πάρε λεφτά κ πήγαινε κομμωτήριο να φτιάξεις τα μαλλιά σου (είναι σε αθλία κατάσταση...)....κ πολλά πολλά άλλα.

είναι ο αγαπούλης μου κ θα είναι όσο ζω, κι ας με νευριάζει πού κ πού.

Διαφημίσεις

ποιός είναι ο τζον τζον που μπήκε στις αλλοπρόσαλλες; κ θέλει κ αλλαγή επωνυμίας στο κατάστημα;

Αυτος...!!!!:P:p:p:p

Πιστεύω εἰς ἕνα Ιωαννη, Πατέρα Παντοκράτορα, Ποιητήν οὐρανοῦ και γῆς, ὁρατῶν τε πάντων καί ἀοράτων.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ioannis

Hellen Rowland,

Beware Ioannis, κάποιος παλιότερος με το ίδιο όνομα κάτι έχασε... που βρέθηκε σε μια πιατέλα... όταν μπλέχτηκε με κάποιες γυναίκες...κάτι έχασε μωρέ, δε θυμάμαι τι ακριβώς:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...