Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kριμα που δεν μενεις κοντα εχω τεραστια βιβλιοθηκη δανειστικη μεσα στο σπιτι μου.

Ζοπ στο αντελμαρ ολες οι δραστηριοτητες ειναι για πανω απο τριων χρονων

ρε παιδιά, αλήθεια έχω πάθει στερητικό! αύριο πρωί, θα τρέξω στο βιβλιοπωλείο, να προμηθευτώ για σκ!!:shock:

μάρκο, κρίμα που δεν μένουμε κοντά!!

(ελλ, για να γράψεις πρέπει νάχεις και το χάρισμα...) (δεν μπορώ καθόλου τα e-book, θέλω να πιάνω και να μυρίζω χαρτί...)

όσο για το αλντεμάρ - νομίζω πως πληρεί όλες τις προυποθέσεις που έχεις θέσει...

άκου τώρα, για τον "παιδότοπο" : είναι ένας χώρος κάπως μακριά από τα μπανγκαλόους, όπου έχει παιδική χαρά - μικρή πισίνα κι ένα υπέροχο ξύλινο σπίτι με πολλά πολλά παιχνίδια και 2-3 παιδαγωγούς.

κάνουν κάποιες δραστηριότητες για παιδιά (μεγαλύτερα του μ.) αλλά η ηλικία δεν αποτελεί δεσμευτικό παράγοντα για να πάει το παιδί εκεί και να χαρεί όλα τα υπόλοιπα (μπάνιο, παιχνίδι, ζωγραφιές) καθώς κι ένα μίνι μπουφέ (τοστάκια/τυροπιτάκια/χυμοί) που βγάζουν για όλα τα παιδάκια.

απλά, πρέπει κάποιος από σας να τον συνοδεύει (κι εμείς δεν αφήναμε μόνο το ζωπυρόπαιδο πέρσι γιατί ναι μεν ήταν 5 αλλά είναι αρκετά ας πούμε... παρορμητικός... ή / κι εμείς αρκετά υστερικοί...).

το μόνο κακό που βρήκα είναι πως το ωράριο ήταν ή 4-6 ή 5-7 (δεν θυμάμαι καλά) και μας έκοβε τον ύπνο στη μέση! αλλά βρήκαμε λύση!

επίσης, το βράδυ δίπλα στο κεντρικό εστιατόριο έχει μια μίνι ανοιχτή παιδική ντίσκο όπου κάθε βράδυ έχει ένα "θέμα" ζωντανά κι είχαμε δει ως και μωρά της αγκαλιάς να ξεσαλώνουν!

ότι άλλο θες, ρώτα με!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααααα! Παρασκευή- Παρασκευή- Παρασκευή οε οε οε

Βλέπω δώσατε ρέστα πάλι χθες...

Εγώ αφού το πήρα απόφαση ότι κπ πράγματα δεν αλλάζουν έπεσα για ύπνο από τις 10.30...

Και σηκώθηκα σήμερα όλο όρεξη για ζωή!!!

Διαφημίσεις

ναι μαρι εσένα περιμεναμε! απο τις 8 η ωρα καθαριζω :);)

Νοικοκυρά!!!!!!!

Να σας πω.... εγώ αυτή τη βδομάδα λέω να μην καθαρίσω! Να αποτοξινωθώ λίγο ρε παιδί μου!

Άσε που ο Γ. δε μου μιλάει, βλέπει κιόλας ότι δεν κάνω τον κόπο να συμμαζέψω/καθαρίσω και τα κάνει εκείνος.

Σήμερα σηκώθηκε μαζί μου, έβγαλε σκουπίδια/έβαλε ηλεκτρική σκούπα και πήγε όλα του τα άπλυτα στο καλάθι!!!! καλό?

τρίκαλο Νίτσα μου!

έτσι, έτσι, να στρώνουν χαρακτήρες!

καλημέρα δεν είπα...ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ!

το λεπόν, σήμερα το πρωί εγώ άλλαξα τη μικρή μου, αφού την έβαλα κ έκανε τα τσισάκια της, την έντυσα κ της έδωσε το γαλατάκι της ο μπούλης της. ήρθε η μανά μου να την παραλάβει για το χωριό κ βλέπει τον Στ να πλένει τη χύτρα (στην πραγματικότητα έβαζε νερό κ απορρυπαντικό να μουλιάσει), αφού μόλις είχα βάλει την κοτόσουπα στο τάπερ για το ψυγείο.

εγώ έπινα καφέ κ ο Σ στο νεροχύτη. έρχεται η μάνα μου σίφουνας στη βεράντα όπου κάπνιζα κ μου λέει "δεν ντρέπεσαι, να αφήνεις τον άντρα σου να πλένει κ εσύ να φουμάρεις;"με γουρλωμένα μάτια κ χαμηλωμένη, αλλά οργισμένη φωνή....

απάντηση Σέβης: "Αγάπη, θέλεις βοήθεια με τη χύτρα;;;;;"

-"γιατί μου λείπει κανά χέρι κ δεν το ξέρω;"

η μάνα μου κατακοκκίνησε κ με στραβοκοιτούσε για ώρα! "τς τς τς!!!!!!"..........

ποιός είναι ο τζον τζον που μπήκε στις αλλοπρόσαλλες; κ θέλει κ αλλαγή επωνυμίας στο κατάστημα;

Πολυ καλο Νιτσα. Μηπως ετσι σου δειχνει με τον τροπο του οτι εκανε λαθος?? Καλη εξελιξη ειναι παντως.

Ζοπ φετος το αφησαμε το αλντεμαρ προτιμησα μια λυση πιο βολικη για διακοπες μιας και δεν εχουμε κουραγιο για πολλα. Οικογενειακο ξενοδοχειο που πληρει αυτα που θελαμε κοντα στην Αθηνα στο Βραχατι Κορινθιας Αλκυων Ρεσορτ λεγεται. Διαμερισμα με κουζινα ισογειο οπως το ηθελα με πισινα αλλα οχι κοντα για να μην κινδυνευει και κοντα θαλασσα και παιδικη χαρα μεσα και παιδοτοπο ελπιζω να ειναι καλα αλλα δεν εχουμε κουραγιο για μακρια και αποστασεις.

έτσι έτσι! Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά :D Δεν περνάς και από το σπίτι μου μετά;

8 ευρω την ωρα παιρνω σε σενα θα κανω μια καλυτερη τιμη ;)

Νοικοκυρά!!!!!!!

Να σας πω.... εγώ αυτή τη βδομάδα λέω να μην καθαρίσω! Να αποτοξινωθώ λίγο ρε παιδί μου!

Άσε που ο Γ. δε μου μιλάει, βλέπει κιόλας ότι δεν κάνω τον κόπο να συμμαζέψω/καθαρίσω και τα κάνει εκείνος.

Σήμερα σηκώθηκε μαζί μου, έβγαλε σκουπίδια/έβαλε ηλεκτρική σκούπα και πήγε όλα του τα άπλυτα στο καλάθι!!!! καλό?

νιτσακι στο σπιτι μας ο Σ παντα καθαριζει..αφού σημερα πρωτη φορά με ειδε μου ειπε να φορεσω ματοχαντρο μην με ματιασουν καλε χεχεχε

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα η γιαγιά φρύαττε όταν έβλεπε άντρα να κάνει δουλειές, η μαμά ευχαριστιέται τρελά. Άσχετο βέβαια αν τον προκομένο τον αδελφό μου δεν του έμαθε ούτε να μαζεύει το βρακί του απ' το πάτωμα. Καλά που δεν έκανε αγόρια η μάνα σου Σέβη, είχε να ακούσει πολλάααα απ' τις νύφες! :lol:

Μαρκοπουλίνα, έχει και εστιατόριο εκεί που θα πάτε? Μην είσαι αναγκασμένη να μαγειρευεις και κάθε μέρα στις διακοπές!

Κιουλτάκι, φτού σκόρδα! Να δεις που σιγά σιγά θα συνηθίσεις...και θα σ' αρέσει! Λες να στήσει καμια κάμερα ο άντρας σου, να σε στείλει και στην πεθερά να καμαρώσει τη νυφούλα της? :P:D:tongue:

Εγώ λέω να πάω στον πνευματικό μου σήμερα, γιατί μου βγαίνουν διάφορα, μάλλον από το άγχος. Προσπαθώ να μην αφήνω την κατάσταση να με πάρει από κάτω για να είμαι λειτουργική, αλλα από μέσα μου με τρώει, απ ό,τι φαίνεται. Η μάνα μου τελικά θα κάνει τη μαγνητική σε 2 βδομάδες. Άντε να δούμε τι θα μας πούνε κι από εκεί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Νοικοκυρά!!!!!!!

Βλέπεις; Όχι βλέπεις; Κατανοείς; :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...