Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χαρλοου επιβλέπω εγώ τους μαστορους!!!!! :)

Ελα,κερναει και fredo το μαγαζι συνοδεια με την μουσικη των Queen...

EVYgRPfC9nQ

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το βράδι κοιμήθηκε χωρίς να τη ζητήσει, και την ξαναζήτησε σήμερα το πρωί 07:30 που σηκώθηκε, με κλάμματα πάλι αλλά πολύ πολύ πιο ήπια από χθες.

Τελικά νομίζω ότι ήταν έτοιμος να την κόψει πιο πολύ από ότι πίστευα.

είδες, και η Σοφία έτσι εύκολα έκοψε το νυχτερινό θηλασμό. Κάποια στιγμή παύει να είναι ανάγκη, και είναι απλά συνηθεία, και τότε είναι πολύ εύκολο!

ηθικον δίδαγμα. αμα κανω δευτερο παιδι...βαφτιση στην αθηνα και φαι σε ταβερνείο με ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ

Μάρα να χαίρεστε το νεοφώτιστο πουκίδιο, και άλλο κακό να μη σας βρει:shock:

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί το γλέντι του γάμου μου έγινε σε ντισκοτέκ μόνο με φίλους;

Το φορεμα σου ηταν φοβερο Μαρα ασχετο!!!! χαχαχα!!!

Θέλω φωτό:cool:

Μαρα σου ειπα και διπλα. ΑΝ γινει πιο αργα το ηβεντ δλδ μπορεσω να ξεκινησω απο σπτιι 9-9:30 μπορω να σας ερθω.......

Τα δικα μας τα ιδια και τα ιδια......παρακαλεστε ΜΗΝ αρρωστησουμε ΜΠΑΣ και σας δουμε...

και μένα θα με βόλευε να ξεκινούσαμε πιο αργά... αλλά δεν το λέω γιατί ήδη έχω ζαλίσει την οικοδέσποινα με διάφορα!!:oops::mrgreen:

(ελλ, λες τελικά να γνωριστούμε στης μάρας?:cool:)

η γλυκοφλεβαρίτσα γύρισε από τον γιατρό? όλα καλά?:confused:

ακούστε τώρα τι έπαθα : εδώ και δύο μήνες αποφάσισα να γυρίσω στα βιβλία μου και για να με παρακινήσω έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ν' αγοράζω ένα βιβλίο κάθε μήνα και να το διαβάζω!

όπως κι έγινε! και την καταβρήκα να ψάχνω στα βιβλιοπωλεία, να διαλέγω τελικά, να παίρνω το βιβλίο στο σπίτι και να το παλεύω στις μέρες που περνάνε...

κάτι... από μένα - για μένα... ένα εσωτερικό ταξίδι...

χθες βράδυ όμως τελείωσα το 2ο μυθιστόρημα (αρκετά νωρίτερα απ' όσο υπολόγιζα - δηλαδή το τέλος του μήνα) και τώρα... δεν έχω τίποτα να διαβάσω κι έχω πάθει στερητικό σύνδρομο!!!!!

ρε την τύχη μου μέσα...

Προτεινω αλλαγη του ονοματος του θεματος σε.....

ΑνΑλοι ( Ανωνυμες Αλλοπροσαλλες/οι ):tongue::tongue::tongue:

Και για τους αντρες εδω μεσα......

Απίθανες γκάφες & αστεία ατυχήματα γυναικών (Video)

http://www.otherside.gr/2011/04/gkafes-asteia-atyximata-gynaikwn-video/

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

και μένα θα με βόλευε να ξεκινούσαμε πιο αργά... αλλά δεν το λέω γιατί ήδη έχω ζαλίσει την οικοδέσποινα με διάφορα!!:oops::mrgreen:

(ελλ, λες τελικά να γνωριστούμε στης μάρας?:cool:)

η γλυκοφλεβαρίτσα γύρισε από τον γιατρό? όλα καλά?:confused:

ακούστε τώρα τι έπαθα : εδώ και δύο μήνες αποφάσισα να γυρίσω στα βιβλία μου και για να με παρακινήσω έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ν' αγοράζω ένα βιβλίο κάθε μήνα και να το διαβάζω!

όπως κι έγινε! και την καταβρήκα να ψάχνω στα βιβλιοπωλεία, να διαλέγω τελικά, να παίρνω το βιβλίο στο σπίτι και να το παλεύω στις μέρες που περνάνε...

κάτι... από μένα - για μένα... ένα εσωτερικό ταξίδι...

χθες βράδυ όμως τελείωσα το 2ο μυθιστόρημα (αρκετά νωρίτερα απ' όσο υπολόγιζα - δηλαδή το τέλος του μήνα) και τώρα... δεν έχω τίποτα να διαβάσω κι έχω πάθει στερητικό σύνδρομο!!!!!

ρε την τύχη μου μέσα...

Να σου πω ιδεα? Γραψε ενα δικο σου!.........χοχο:D:D

Ιωαννη μεσα για την αλλαγη του ονοματος. Μας χρειαζονται και οι αντρες που και που.......;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ιωαννη μεσα για την αλλαγη του ονοματος. Μας χρειαζονται και οι αντρες που και που.......;)

DE-n5HLJUVo&feature=player_embedded#at=14

Hellen Rowland,

Να σου πω ιδεα? Γραψε ενα δικο σου!.........χοχο:D:D

ελλ, παίζεις με τον πόνο μου? έχω κάνει τη βιβλιοθήκη άνω κάτω και δεν βρίσκω τίποτα αδιάβαστο!!

σε τρελλο και σε μικρο μην ταξεις ε!!!!!!!!

Παρε ταξι καλυτερα ομως .......:P:p:p:p

4wT7zM8XgXQ

Hellen Rowland,

ελλ, παίζεις με τον πόνο μου? έχω κάνει τη βιβλιοθήκη άνω κάτω και δεν βρίσκω τίποτα αδιάβαστο!!

Τι λες για αυτο...???

http://openarchives.gr/

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

ευχαριστώ... αλλά θέλω ζωντανό βιβλίο...

καλώς ήρθες κιόλας...

Σωπα βρε εγω ξερεις ποσα e-books διαβαζω ασε......οσο για το γραψε δικο σου δεν σε κοροιδευω.......;)

Μαρή Ελλ, εμένα ξέχασες!

Να χαθείς να χάνεσαι που λες κι εσύ!

Καληνύχτα!!!!!!!

Μιλ σορρια Κικη μου αλλα ενταξει με σενα τα λεγαμε μεσημερι και διαφωνουσαμε κιολας.....εκανα να σου μιλησω......5 ωρες.....οποτε μην μου γκρινιαζεις ......μακια του

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...