Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η γκαντεμια σε εμας ξεκινησε απο τον επιδοξο νονο ο οποιος μας εκλασε 2 μηνες πριν την βαφτιση...

Και συνεχιστηκε γιατι απλα ο παπας..εβαλε δυο βαφτισεις μαζι...ναι,την ιδια ωρα στην ιδια εκκλησια και το μαθαμε Σαββατο μεσημερι...Ευτυχως μετα απο πολυ σπασιμο νευρων και κουβεντα με την αλλη οικογενεια πηγε η δικια μας βαφιση αντι για 12 μεσημερι στις 12.30...με αποτελεσμα με το τελος του μυστηριου να βρεχει και να μην μπορουμε να βγαλουμε καμια φωτο με το παιδι...Αλλα και οι φωτο πριν...μεσα στην βιασυνη βγηκαν...βραστα!!

Στο τραπεζι μετα,ολα καλα αν εξαιρεσεις την βροχη η οποια απλα δεν μας αφησε ουτε εκει να βγαλουμε φωτο στο φυσικο τοπιο το οποιο ειναι ολα τα λεφτα...

Τεσπα...αφου δεν μας αρρωστησε το παιδι,κι αφου ολοι εφαγαν και περασαν καλα...λεω ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ!!

Σεβη,σε ευχαριστω για τις ευχες!

Ναι,εγινε Χριστιανοπουλο η Πηνελοπη αν και ο παπας απο οτι διαβαζεις ειχε αλλη γνωμη αρχικα...

Για τα υπολοιπα..καλη καρδια!:)

να μην πεις τπτ..εγω κανω το σταυρο μου και προχωράω.. μα καλα ο παπας σας μεθυσμένος ήτανε???? βλαμενος??? τι να πω!!! τουλαιχστον σε εμας ο παππας ηταν ΠΟΛΥ ξηγας και τα εκανε ολα σε σορτ εκδοχη γιατι μας λυπηθηκε με το παιδι να πλαντάζει.. δεν έχω ουτε ΜΙΣΗ φωτο του παιδιου μου σε μια φάση λιγο νορμάλ.. σε ολες ειναι μελανιασμενο και εγω με το βλέμμα της τρελής να ψάχνω τη μάνα μου για συμπαράσταση

dZJip3.png

α και φυσικα επειδη αργησαμε να πάμε στην εκκλησια λογω του οτι 60 ατομα ηρ8αν απο το σπιτι για να τα οδηγησουμε εμεις στην εκκλησία, δεν εχω ΚΑΜΙΑ απο τις κλασικες φωτο που τα βαφτιστικα ειναι απλωμένα και απιθωμένα μεγαλόπρεπα και ο σταυρος στο κουτάκι και αυτα τα κλπ κλπ

dZJip3.png

εχετε ολες fb Προσκληση για το γενε8λιο και γενικά την εκδηλωση...ζουπι εσενα 8α στα πω ιδιοχειρως σε πιμι μουαχαχα...αμα ξεχασα καμια ριχτε μου μια αγκωνιά..

που είναι το πμ καλή μου??

κάνε ένα κόπι-πέιστ από το φατσοβιβλίο!!

Διαφημίσεις

δεν το ξέρω αλλά δεν μου κάνει λούμπεν...:cool:

να μην γίνομαι κι αγενής όμως, εσύ είσαι η οικοδέσποινα!!;)

θα προσπαθήσω νάρθω...:D

(κάτι σε κέντρο έχουμε... να βολέψουμε όλες την απόσταση?:rolleyes: ποιές άλλες θάρθουν?:confused:)

(άσε που δεν πολυτρώω τα ψάρια...:shock:)

(μην με ξανα-πεις μυστήριο τρένο:tongue:)

έντιτ : φαντάζομαι ότι θα είμαστε μόνο γυναίκες...

8a η8ελα να ειμαστε σολο καριερα ναι για να γινουμε στουπια μουαχαχαχαχαχαχαχ για την μεταφορά σου μην ανησυχεις..8α ερθω να σε παρω εγω ιδιοχειρως και προσωπικώς!

dZJip3.png

εγώ άντρες δεν θέλω... για να τα ΠΟΥΜΕ με την ησυχία μας...

ξανασκέψου το κέντρο και τα λέμε... να δούμε και ποιές θάρθουν τελικά....

υ.γ. μην μου τάζεις, είμαι παραπονιάρα σαν μικρό παιδάκι...

Διαφημίσεις

Bρε Μαρα τι να πω αφου αντεξες αυτα ολα μπορεις να τα αντεξεις, το χειροτερο νομιζω ηταν οτι ηταν αρρωστο το παιδι.

Παει τελειωσε τωρα ξεχνα το και ο Μαριος σε ολες τις φωτο σπαραζε μετα ηρεμησε στο τραπεζι.

Να ειναι οι τελευταιες γκαντεμιες ευχομαι.

Το φορεμα σου ηταν φοβερο Μαρα ασχετο!!!! χαχαχα!!!

Εμενα με θυμαστεεεεεε? δεν εχω ορεξη για ΤΙΠΟΤΑ....και παμε οτι επιασα επιγραμματικα.

Αγγελινα ευχομαι ολα καλα με το αυτι του παιδιου

Φωτη μου εσενα δεν μπορω να σε ξεχασω οσο και αν λειπεις.....

Φαιη ολα καλα θα πανε

Ειρηνη εγω ξυπναω ΠΑΝΤΑ πιο κουρασμενη απο οταν πεφτω. Αφου λεω να το κοψω να παει να μπιπ να ησυχασω.....να μην κοιμαμαι καθολου. Δεν νομιζω να δω διαφορα......

Νεν εμας χτιζανε περσι ακριβως διπλα. Οντως ειναι απιστευτο πραγμα. Εμας δεν σκαψανε μονο τον βραχο, γκρεμισαν και την προηγουμενη πολυκατοικια με........κομπρεσερ ρε φιλε. Επειδη δεν επιτρεποταν η μπαλα γιατι ηταν κολλητα με αλλο σπιτι. Εκαναν 2 βδομαδες να το γκρεμισουν. ΚΑΘΕ μερα απο το πρωι στις 7:30 μεχρι τις 2:30 5 κομπρεσερ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.........δεν μας εμεινε κοχλιας στο αυτι λεμε......

Μαλεκον δεν εχω ιδεα για την κοπελα. Καλο ειναι να δωσεις λεφτα δεν ξερω ποσα

Χαρλοου ακριβος ο μπογιατζης. Και εγω ψαχνω γιατι κανω συνεχεια ανακαινησεις αυτην την εποχη, αλλα 1500 για 90 τετραγωνικα ειναι πολυ

Ζωπ καλως την παλι.

Μαρα σου ειπα και διπλα. ΑΝ γινει πιο αργα το ηβεντ δλδ μπορεσω να ξεκινησω απο σπτιι 9-9:30 μπορω να σας ερθω.......

Κρις μου, μου λειπειιιιιιςςςςςςςςςςς.........και αν παραγγειλετε απο mothercare Αγγλιας πες μου να σου κανω μια παραγγελια και εγω. Αυτα τα φορμακια που μας εδωσες (να σαι καλα) τα θελω. Μια τριαδα ακομα. ή 7αδα αν βγαινει 24-36! Μας εχουν βολεψει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Της ειναι δε οσο πρεπει.

Γιουλη?......σμουτς σματς......ΣΜΟΟΟΟΥΤΣ

Μεταξακι μου ομορφο δεν σε ειδα στης Μαρας, ελπιζω να σε δω αυτο το ΣΚ.

Ποιον ξεχασα ή βλαμμενη?

ΥΓ: την Νιτσα ξεχασες βλαμμενη.......κοριτσακι μου τα λεμε διπλα. Απο εδω καλη αρχη στον μικρο ;)

Τα δικα μας τα ιδια και τα ιδια......παρακαλεστε ΜΗΝ αρρωστησουμε ΜΠΑΣ και σας δουμε...

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλως τον αντρα!!!!! τον ΕΝΑΝ το μοναδικο, ΤΟΝ ΗΡΩΑ!!!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

hzzktQBGbnk

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Ποιον ξεχασα ή βλαμμενη?

Τα δικα μας τα ιδια και τα ιδια......παρακαλεστε ΜΗΝ αρρωστησουμε ΜΠΑΣ και σας δουμε...

04854XqcfCY&feature=artistob&playnext=1&list=TLCsuGYKFByCk

I've paid my dues

Time after time

I've done my sentence

But committed no crime

And bad mistakes

I've made a few

I've had my share of sand kicked in my face

But I've come through

We are the champions my friends

And we'll keep on fighting till the end

We are the champions We are the champions

No time for losers 'Cause we are the champions of the world

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...