Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

άσχετο (ένα ένα τα θυμάμαι) : η μάρσυ που έχει χαθεί?

Η Μαρσυ εχει ξεκινησει δουλεια και παρολο που δεν της αποσπα πολυ χρονο μονο κατι μεταμεσονυχτιες ωρες μπορει και μπαινει...:D

Γεια σου Ζωπυρον....

διαβαζω οοολα τα νεα και μενω updated αλλα μονο στο φατσοβιβλιο πετυχαινω καμια τσουπρα εκεινες τις ωρες..κι οι πιο πολλες κοιμουνται!!

Περαν της δουλειας,ειχα την βαφτιση της Πηνελοπης,εχω το διαμερισμα να με τρεχει απιστευτα(μηπως και τελος Ιουλιου μετακομισω) και φυσικα εχω και την Πηνελοπη που ολο βολταρια θελει..

Μαρα..να χαιρεσαι την Πουκυ.Ρε συ...ειλικρινα...που στον κορακα ειναι τα παπουτσια?????Υποτιθεται εφευγαν με κουριερ την Δευτερα 6 Ιουνιου και σημερα εχουμε 16...Περαν οτι τωρα δεν τα θελω καν(τι να τα κανω???) αναρωτιεμαι...μας γειωσαν με Καιρο???Τους βρωμαγαν τα λεφτα μας???Γιατι εσυ βαφτισες την Πουκυ με δανεικα αλλα εγω πηγα κι εσκασα 80 ευρω..κι ευτυχως που ειμαι επαρχια και πηγα Σαββατο πρωι και βρηκα κατι του γουστου μου!!!

Κατα τα αλλα...μην ανησυχεις..κι εμεις ειχαμε γκαντεμοκατασταση με την βαφτιση...ασε,ολα στραβα πηγαιναν...αλλα ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

masry... οχι πες μου ρε φιλε τι σκατα φταιμε στον κοσμο και μας στελνει ΟΛΗ του την αρνητίλα.... τα παπουτσια εφτασαν σημερα το μεσημερι.. και τα δυο... στο σπίτι μου...μπέρδεμα με τα νουμερα λέει και παπαριές... και μου εκαναν και..τη χάρη και δεν με χρέωσαν τελικά.. οποτε τσιμπα τα τα παπα και καντα δώρο σε καμια υποχρέωση.. ετσι κ αλλως τζάμπα είναι. σε εσας τι συνεβη στη βαφτιση? δεν ηρ8ε ο παππας? γκανιαξε το παιδι στο κλάμα? λιποθυμισε η πε8ερα? δηλητηριαστηκατε απο τα οντερβρ?

αερικο... για τα λεφτα που λες. αν ΟΛΟΥΣ που ηρ8ατε σας πηγαινα στο πεντελικόν για μασαμπουκες στο ορκιζομαι 8α μου εβγαινε φτηνότερα... γιατι τελικά catering με εχτρα ατομα, ξενοδοχεία, τραπεζώματα και παρασκευη και σάββατο (γαμω τα κολοσογα γαμώ που την ειδαν ανεμελοι να θρονιαζονται στο..νυφικο σπιτι), κατι εξοδα που βγηκαν τελευταία στιγμή απο το πουθενά, τα λεφτα που έχασα απο τα usb και τα λεφτα που έσκασα για νεες μπομπο, ειλικρινά σουμα δεν έχω κάνει ακόμη.. αυτο που ξερω ειναι οτι μπροστα μου η μιχαλού και τα χρεη της.. ωχριά!

dZJip3.png

εντομεταξυ για να μην μπω σε πειρασμο (θου κυριε συγχωρεσε με) εγω βαλει τα λεφτα απο τις δωρεές σε ενα κουτάκι και ειπα στη μανα μου να το καταχωνιάσει στην αυλίδα μεχρι να ξαναπαω και να παω να τα δωσω στην ηγουμένη....διοτι οι πειρασμοι..ειναι πειρασμοι κυρίες μου.. με το κετεριγκ την ιστορία σας την ειπα?

dZJip3.png

δεν πρεπει να σας την ειπα.. σας την λέω λοιπον. αρχικα θυμαστε ενα μενου με κατι κολοκυθια με μπαλσαμικα? λοιπον αυτο ηταν το μενου απο το catering X. το εκλεισα το μισο συμψιφιστικά με τα εντυπα εδώ και όλα καλά. δώσαμε τα χέρια και του έδωσα μια τυπικη προκαταβόλα των 800 ευρώ. συνολικό κόστος 8α ήταν γύρω στα 3000 καταβλητέο ατάκα και επι τόπου σχεδόν. 10 μερες πρίν την βαφτιση (λιγο πριν ποσταρω στο φεισ το νεο μενου που τελικά φαγατε) ο κυριουλης..υπαναχώρησε... οτι δεν τον συμφερει τελικά και οτι μπορει απο 34 ευρώ το άτομο να μου το πάει 27 για να βολευτώ και εγώ και κλπ κλπ... χεστηκαμε πατόκορφα και άρχισα να ψάχνομαι...σημειωση. τον ειχα συστησει ΗΔΗ στην μπουμπου (την ολγα για την βαφτιση του μπουγκη της) και του ειχα κλεισει ΗΔΗ Μια δουλειά με βαφτιση στην αυλίδα 2 εβδομάδες πριν την δική μας. αφου ξεχεστηκαμε και αφου μου κάνει ΑΚΟΜΗ τον κινεζο για την προκαταβόλα άρχισα να ψάχνω καινουργιο... ελα μου όμως που ΟΥΔΕΙΣ δεχόταν συμψιφισμό... τελικά κατεληξα στο ελληνικό... και βολεύτηκα... αλλά βγηκα εκτός προυπολογισμού όπως κατανοείτε... οχι πολλά.. αλλά με τουτα και με εκεινα ήρθε κάπως...

εννοειται οτι δεν παραπονιεμαι, και εννοειται πως για χάρη του παιδιου μου τα πάντα όλα... αλλά αναρωτιέμαι... ΤΙ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΘΗΚΑ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τώρα που το θυμήθηκα.

Μαρσολανάκι μου συγνώμη για τότε που είπα για τους εκπαιδευτικούς αυτά που είπα...

ό,τι είχα γράψει τότε...δεν ήταν προφανώς προϊόν ώριμης σκέψης, αλλά νεύρων...

συγνώμη. δεν μας φταίνε οι εκπαιδευτικοί για το χάλι μας.....

βαφτίστηκε η Πηνελοπίτσα; χαίρομαι!

γιατί λες ότι δεν πήγαν όλα καλά;

Νίτσα, με το καλό στο νέο σχολείο!

ρε Μάρα, δηλαδή δεν τα πήρες τα λεφτά της προκαταβολη΄ς πίσω;

για στείλε τελέ να σου τον κάνω ινδιάνο τον μάγκα.........

έχω γίνει εξπέρ στο γαβ γαβ!!!!!

αλήθεια, στείλε μου σε π.μ. το τελέ κ πόσα έδωσες για προκαταβό.

θα σου τον ξυρίσω.-

axaxxaxaxaxa α ρε σεβη ειδωλο... κοιτα του εχω δωσει διορια έως δευτερα...ειδαλως του ειπα οτι τα εντυπακια που τον αποθεωναν τα ΙΔΙΑ εντυπάκια ακριβως 8α του κάνουν την επιχειρηση απο κετερικγ.. καντίνα...

ηθικον δίδαγμα. αμα κανω δευτερο παιδι...βαφτιση στην αθηνα και φαι σε ταβερνείο με ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ

dZJip3.png

Λευκή σοβαρα έχω θεμα με όλη την πλάτη...από τον αυχένα μέχρι την μέση

παρακαλώ διαβάστε και αν μπορειτε απαντήστε: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=92879

Θα με βοηθησετε πολύ :P

Διαφημίσεις

Μάρα εγώ τουλάχιστον το τραπέζι που κάναμε το ευχαριστήθηκα. Ήταν καλεσμένοι καμιά 80 άτομα (ΜΟΝΟ αυτοί που θέλαμε εμείς) ήρθαν τελικά 65. Αν εξαιρέσουμε τα πεθερικά:rolleyes:, όλοι οι υπόλοιποι ήταν αγαπημένοι μας άνθρωποι, φάγαμε τα κοψίδια μας, χορέψαμε, τα παιδάκια ξεσάλωσαν και περάσαμε πολύ ωραία. Όσο πιο πολύ ανοίγεσαι τόσο περισσότεροι οι κίνδυνοι να στραβώσει κάτι, όπως και έγινε. Τα περασα στο γάμο γι΄αυτό σου λέω...

λευκη μου στον γαμο μου με 250 άτομα πηγαν ΟΛΑ πριμα (αν εξαιρεσεις το οτι καιγοταν η αθηνα ας πουμε) με μοναιδκη εξαιρεση εναν σχωρεμενο ξαδερφο του άντρα μου που δεν ηθελε να πιει κρασάκι αλλά..ολοκληρο μπουκαλιον ουισκιον..αλλα αυτα ειναι πταίσματα. νομιζω πως αν ηταν το παιδι μου καλά, τώρα απλά 8α γελουσα με την ολη κατασταση...απλά με επιβαρυνε και η ασθένεια της μικρης + το μάτι του Η που πραγματικά τα χρειάστηκα.. ηταν και ψιλομαμημενη περιοδος γενικα..πε8ερος κλπ κλπ... ειλικρινα παντως χαιρομαι που οσα παιδάκια ηρθαν το κατα διασκεδασαν και περασαν περίφημα... στην τελικη οι βαφτισεις για τα παιδάκια ειναι

dZJip3.png

masry... οχι πες μου ρε φιλε τι σκατα φταιμε στον κοσμο και μας στελνει ΟΛΗ του την αρνητίλα.... τα παπουτσια εφτασαν σημερα το μεσημερι.. και τα δυο... στο σπίτι μου...μπέρδεμα με τα νουμερα λέει και παπαριές... και μου εκαναν και..τη χάρη και δεν με χρέωσαν τελικά.. οποτε τσιμπα τα τα παπα και καντα δώρο σε καμια υποχρέωση.. ετσι κ αλλως τζάμπα είναι. σε εσας τι συνεβη στη βαφτιση? δεν ηρ8ε ο παππας? γκανιαξε το παιδι στο κλάμα? λιποθυμισε η πε8ερα? δηλητηριαστηκατε απο τα οντερβρ?

δεν ξερω τι να πω ρε Μαρα......ελεος!!!

Παλι καλα που δεν ζητησαν φραγκα γιατι θα τους εστελνα απαντηση να τα βαλουν στον...γκχχχ..γκχχ τους ετσι οπως τα εκαναν!!Εννοειται τα περιμενω...ετσι για το γαμωτο αλλα οταν τα στειλεις να με ενημερωσεις με τα στοιχεια της αποστολης,κουριερ κλπ για να ξερω τι να απαιτησω αν αργησουν!

Η γκαντεμια σε εμας ξεκινησε απο τον επιδοξο νονο ο οποιος μας εκλασε 2 μηνες πριν την βαφτιση...

Και συνεχιστηκε γιατι απλα ο παπας..εβαλε δυο βαφτισεις μαζι...ναι,την ιδια ωρα στην ιδια εκκλησια και το μαθαμε Σαββατο μεσημερι...Ευτυχως μετα απο πολυ σπασιμο νευρων και κουβεντα με την αλλη οικογενεια πηγε η δικια μας βαφιση αντι για 12 μεσημερι στις 12.30...με αποτελεσμα με το τελος του μυστηριου να βρεχει και να μην μπορουμε να βγαλουμε καμια φωτο με το παιδι...Αλλα και οι φωτο πριν...μεσα στην βιασυνη βγηκαν...βραστα!!

Στο τραπεζι μετα,ολα καλα αν εξαιρεσεις την βροχη η οποια απλα δεν μας αφησε ουτε εκει να βγαλουμε φωτο στο φυσικο τοπιο το οποιο ειναι ολα τα λεφτα...

Τεσπα...αφου δεν μας αρρωστησε το παιδι,κι αφου ολοι εφαγαν και περασαν καλα...λεω ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ!!

Σεβη,σε ευχαριστω για τις ευχες!

Ναι,εγινε Χριστιανοπουλο η Πηνελοπη αν και ο παπας απο οτι διαβαζεις ειχε αλλη γνωμη αρχικα...

Για τα υπολοιπα..καλη καρδια!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...