Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gela arianopoulo Γέλα γιατι για γελωτες είναι η κατασταση... μαρι να με βλεπουν εντρομη με το παιδι μελανιασμένο στο κλάμα και να με ρωτανε με εκδηλη απορία "ποτε 8α αρχισει το φαγητο"? δλδ ειλικρινα αν δεν ηταν το παιδι άρωστο και εγώ η ίδια 8α ειχα ριξει το γελιο της αρκουδεας

ΜΑΡΑ ακολουθω παντα συνοπτικές διαδηκασίες

και εχω και εκπαιδευσει τη μανα μου επίσης με αυτές

η συνοπτική διαδικασία σε τετοια ερωτημα ειναι η ακολουθη :

βλεμμα θανατηφορό

και απαντηση : μη με ενοχλεις τωρα !

πχ εγω εσκασα μυτη στην εκκλησια μιση ωρα αργότερα ... το παιδι ήθελε βυζι τι να κάμνουμε τωρα ;

αλλα η γαιδουρια γαιδουρια όλα κι ολα ... δεν ειναι οτι δε συμπονω !

συμπονω αλλα εχω γίνει γαιδούρα !

Αχαχαχα μαλεκόν κι εγω το ίδιο σκέφτηκα...τον Μητσοτάκη είχε κουμπάρο?

Μάρα μου, σοβαρά τώρα, λυπήθηκα που σας πλάκωσε η γκαντεμιά, αλλά εσείς να είσαστε καλά βρε κορίτσι...πώς το είπατε το παιδί τελικά? Ξέχασα...

Α, αλήθεια, κι κουμπάρος που διεμήνυε πρό της βαπτίσεως ότι δεν έχει μαντήλι να κλάψει :lol: (μιλάμε είχα ριξει τρελό γελιο μ' αυτή την ατάκα), τι απέγινε? Στάθηκε τελικά στο ύψος του?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Κιουλτάκι, ήθελα να σε ρωτήσω, πώς σου φαίνεται το κατσό? (μετάφραση: το ότι δεν εργάζεσαι)

Ρ

προς το παρον μου αρεσει! τι εχω γιατρε μου?????

και να κουτσομπολέψω ολιγον: και εσεις καλά κοριτσια δεν λέω.. αλλ΄ακαι οι άντρες σας ρε σεις.. μαλάματα! να ασχολουνται με τα παιδάκια σας για να πιειτε ενα κρασάκι και κλπ κλπο.. μπράβο ρε κοριτσια..μπράβο τους και μπράβο σας!

υγ. το ζωντοβολο το δικό μου το ειδατε; περασε κα8ολου να πει ένα γεια ή ηταν κ αυτο στον κοσμο της σοκοφρέτας;

ο δικος σου ρε βγηκε γνωστος με τον δικο μου και του ζητησε και τηλεφωνο..χεχε

εμένα με θυμάστε;

αλέξις:D, σε θυμάμαι και ρωτώ για σένα! όλα καλά??

Ο μπογιατζής που έχω εγώ, είναι ΑΡΙΣΤΟΣ στην δουλειά του και τα κάνει ΟΛΑ αυτός, αλλά είναι πανάκριβος ο άτιμος.

Μου είχε ζητήσει πέρισυ 1500? τιμή κομπλέ με όλα δικά του για το σπίτι μου 90 τμ.

δεν υπάρχουν λέμε αυτά τα λεφτά! κατάλαβα... θα γίνω και μπογιατζής!:shock:

Δεν πειράζει, πάει πέρασε, τα καλύτερα από δω και μπρος.

κικίτσα, σ' έχω χάσει! καλά? με τη δουλειά τι κάνεις?

kai saw το λεω απο τώρα: πρώτα ο 8εος να ειμαστε ΟΛΟΙ καλά, 21 ιουνίου εχω γενέθλια... ετοιμαστητε για κεφαλάρι (ζουπυ ακούς;)

πες μου ώρα και μέρος και θάμαι κει!:cool: στις 21 νταν?:cool:

να ζήσετε όλοι σας - γεροί, δυνατοί, ευτυχισμένοι!! εισπράξατε πολύ αρνητική ενέργεια, ξέχασέ το και προχώρα!!!

ρωτούσα για σένα... μου έλειψες παλιοκόριτσο:rolleyes:

Ευχαριστω ολες για τις ευχες περι γιατρου.. Περιττο να σας πω πως τα εχω κανει επανω μου (φοβαμαι την εξεταση, το παραδεχομαι :oops:)

όλα καλά λέμε, όλα καλά θα είναι!!

ρε σεις...δεν ειμαστε μονο ανωμαλες και αλλοπροσαλες... η χαρά του δοχτωρα ειμαστε!/QUOTE]

αχαχαχαχα! συμφωνώ!!

νίτσα, καλή αρχή!!

μάλι, πως πάει η εγκυμοσύνη?

zoupi mou και εμενα μου ελειψες ατιμουτσικο

αερικο.. η αγκαλια σου εκεινη την καιρια σιτγμή ήταν η αποθέωση της ενέργειας...

κουλτάκι.. τελεια οποτε σας περιμενουμε γενικοτερα και συχνότερα!

λευκη...τι άσμα!

αγγιολινα. ο αφραγκος ήρ8ε απο παρασκευή "ξεχασε" το δώρο εννοειται οτι δεν βαφτισε και στρογυλοκα8ησε στο ξενοδοχειο που ειχα κλεισει για τους κουμπάρους και κάποιους συγγενεις που ηρ8αν απο σάββατο ή παρασκευη..και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εφυγε κυριος χωρίς να πληρώσει ουτε δωμάτιο ούτε ρουμ σερβις ουτε μινι μπαρ... εχω μπροστα μου την αποδειξη του ξενοδοχείου

διανυχτερευσεις

παρασκευη σαββατο κυριακη απο 60 ευρώ εκαστη 180 ευρώ

μινι μπαρ συνολο 100 ευρώ

ρουμ σερβις (κλαμπ σαντουιτς και σαλάτες) 30 ευρώ.. συνοάλκι 300 κατοσταρικα και κάτι.. εξτρα.. απο το πουθενα.. για τον π@π@ρ@

το πουκακι το ειπαμε σοφία-βασιλική-φαίδρα...τουτεστιν σοφιλια-φαίδρα αλλά τελικά..πουκάκι εχει μεινει ως ονομα :P

μαλεκον. να σαι καλα αγαοπη!

yg. εξαφανιστηκα πριν γιατι εκανα καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιασ. οι συμβασεις που ειχαμε υπογραψει 1,1,11 που εγινε και αλλαγη στην ετερια δνε πηγαν ποτε στην επιθεωρηση και στον οαεδ.. επισης εχουν πλαστογραφησει υπογραφές μας που και καλά απεμπολουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα.. αλλα αυτα τα συζηταμε άλλη στιγμή μόλις εχω περισσοτερα στοιχεία. εκανα κατταγελια στην επιθεωρηση και αυριο το πρωί στο σδοε..και μετα...μηνυσεις...

dZJip3.png

Ωχ καλά ξεμπερδέματα βρε παιδί!!!! Μπήκα μόνο και μόνο γιατί ξέχασα να πω ότι πέρασε ο καλός σου από το τραπέζι... μην τον μαστιγώσεις το βράδυ χαχαχαχα

Ρε πόσο σου στοίχισε τελικά το πρόσθετο; Έπρεπε να το είχες κάνει Αθήνα

Διαφημίσεις

Μάρα, πρώτα από όλα Να ζήσετε και να χαίρεστε την Πούκι (που έχει κι επισήμως όνομα)! Εσείς παιδάκι μου πρέπει να πάτε σε σκηνοθέτη... Θα βγάλεις τρελό χρήμα με τόσες αναποδιές... Για μη σου πω ότι μπορείς να γράψεις και μυθιστόρημα.

Ζούπυ κι εμένα μου έλειψες. Χαθήκαμε ρε γμτ με την καθημερινότητα!!!

ΥΓ: Ζωπ ειδες τι παθαινουμε? λεγαμε λεγαμε να βρεθουμε απο περσι.....λεγαμε να παμε στο παιδικο τμημα ελευθερουδακη......παααει και αυτο. Εκλεισε ο 8οροφος Ελευθερουδακης με το γαματο παιδικο τμημα και συμπικνωθηκε σε 1.5 οροφο. Πολυ καλοφτιαγμενο αλλα καμια σχεση.......αμα το παμε ετσι θα κλεισει και η παιδικη βιβλιοθηκη στον Εθνικο να το δεις .........

χρόνο να βρω... και μέρη υπάρχουν πολλά! πάντως, σ' έχω στο μυαλό μου...

χαλάρωσε μανούλα μου με τους τοίχους κι εσύ... τουλάχιστον έχεις εκείνο το μαρκούτσι να τελειώνεις πατ-κιουτ ή κάθεσαι και τρίβεις χειρονακτικώς ????

νίτσα... μήπως κάνεις παραπάνω απ' όσα πρέπει...?

Επιπλεον τα μεγαλα που κοιταξα aldemar kai γκρεκοτελ εχουν δραστηριοτητες για παιδια πανω απο 3 και το γκρεκοτελ που εχει και για διχρονα εχει dress code το βραδυ για τους αντρες μακρυ παντελονι και μονο που το ακουσε ο αντρας μου φρικαρε ναι να φορεσει παντελονι το βραδυ και οχι βερμουδα αλλα γιατι το θελει αυτος οχι να του το επιβαλουν ενω πληρωνει μια περιουσια. Τεσπα αν σας ερχεται κατι στο μυαλο για την περιπτωση μου που δεν το βλεπω πειτε μου.

στο αλντεμάρ περάσαμε πέρσι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά! χωρίς dress code, μ' ένα εκπληκτικό παιδότοπο (παιδική χαρά, πισίνα, χώρος με δραστηριότητες) και φαγητό σούπερ!!

Ήρθε ,και ναι τώρα που πάτησε ποδάρι εδώ θα κλέισετε σίγουρα (το μαγαζί) :-P

Καλησπέρα σε όλες και να τα χαιρεστε τα παιδάκια όλες και καλορίζικο το cafe :):) (κάλιο αργά παρά ποτέ οι ευχές).

ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!! καλώς μας ήρθες!!

zoupi mou και εμενα μου ελειψες ατιμουτσικο

το πουκακι το ειπαμε σοφία-βασιλική-φαίδρα...τουτεστιν σοφιλια-φαίδρα αλλά τελικά..πουκάκι εχει μεινει ως ονομα :P

yg. εξαφανιστηκα πριν γιατι εκανα καταγγελια στην επιθεωρηση εργασιασ. οι συμβασεις που ειχαμε υπογραψει 1,1,11 που εγινε και αλλαγη στην ετερια δνε πηγαν ποτε στην επιθεωρηση και στον οαεδ.. επισης εχουν πλαστογραφησει υπογραφές μας που και καλά απεμπολουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα.. αλλα αυτα τα συζηταμε άλλη στιγμή μόλις εχω περισσοτερα στοιχεία. εκανα κατταγελια στην επιθεωρηση και αυριο το πρωί στο σδοε..και μετα...μηνυσεις...

πάρε τους το σκαλπ με τις συμβάσεις! τους αλήτες!!

παρ' ότι δεν μου αρέσουν τα "παράξενα" ονόματα, το φαίδρα είναι εκπληκτικό!! και τ' άλλα δύο βέβαια, πολύ ωραία!! γιατί δεν διαλέγετε ένα να την φωνάζετε?

αν κανονίζεις μάζωξη (είτε τα δυό μας είτε περισσότερες) και μάλιστα για την επόμενη βδομάδα, πες το μου έγκαιρα! και πλιζ... κάτι σε λούμπεν είπαμε...

άσχετο (ένα ένα τα θυμάμαι) : η μάρσυ που έχει χαθεί?

αγγιολινα. ο αφραγκος ήρ8ε απο παρασκευή "ξεχασε" το δώρο εννοειται οτι δεν βαφτισε και στρογυλοκα8ησε στο ξενοδοχειο που ειχα κλεισει για τους κουμπάρους και κάποιους συγγενεις που ηρ8αν απο σάββατο ή παρασκευη..και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εφυγε κυριος χωρίς να πληρώσει ουτε δωμάτιο ούτε ρουμ σερβις ουτε μινι μπαρ... εχω μπροστα μου την αποδειξη του ξενοδοχείου

διανυχτερευσεις

παρασκευη σαββατο κυριακη απο 60 ευρώ εκαστη 180 ευρώ

μινι μπαρ συνολο 100 ευρώ

ρουμ σερβις (κλαμπ σαντουιτς και σαλάτες) 30 ευρώ.. συνοάλκι 300 κατοσταρικα και κάτι.. εξτρα.. απο το πουθενα.. για τον π@π@ρ@

:shock::shock::shock::shock::shock:

Kαι ποιος το βάφτισε το παιδί τελικα?

Καλά μαρή...όλα τα ονόματα των γιαγιάδων και τα απωθημένα τα δικά σας πάνω στο μωρό τα φορτώσατε? Δεν είχες πει θα κάνεις και δεύτερο? :P:tongue:

Αααααχχχχχ τι καλά! Κράτα μας ενήμερες! :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μάραααααααα!!!! Ρε συ το 2ο παιδί αν θες σου το βαφτιζω εγώ :D:D:D:D

Καλά ξεμπερδέματα με τα εργασιακά σας, ο σύζυγος πάντως 2 χρόνια τώρα δεν έχει ξεμπερδέψει με τον πρώην εργοδότη

Μάραααααααα!!!! Ρε συ το 2ο παιδί αν θες σου το βαφτιζω εγώ :D:D:D:D

Κι εγώ κι εγώ μαζί με την Μαλεκον, έχουμε καλά χέρια και οι δυο. Θα προτιμούσα όμως να γίνει η βάφτιση σε νησί και ξέρεις.... δεν θα έχω λεφτά... αλλά ε τι σκατα κουμπάρα θα σε κάνω, ένα τετράστερο θα μου το κλείσεις, δε μπορεί!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...