Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χοχο κι ομως φυσιτκω μου ΟΛΑ γινονται σε αυτη τη ζωή... μεχρι ο παππας με λυπηθηκε και μου βαφτισε το παιδι σε σορτ βερσιον γιατι δεν αντεχε να το βλεπει άλλο να σπαρταράει... και καλα η δικη μου γκαντεμια.. η γαιδουρια των άλλων; δλδ να σε καλω να ερ8εις να φαμε και να μου φερνεις ολο τον συφερτο χωρίς να ειδοποιείς και να θελεις να κατσεις και μαζι τους σωνει και ντε... ή να λεω πχ μισο λετπάκι 8α σας μοιρασουμε εμεις τις μπομπο και να λεει η θειτσα αστο καλε δεν μπορώ να περιμενει και να τις παιρνει 5-5 γαμω το κέρατο μου! τοση αναγκη ειχαν πια για ενα γαμωγλαστράκι με βασιλικο; 20 λεπτά εχει το γλαστράκι έλεος δλδ! η άλλη να βλέπει το τσιογλάνι της να σκαει τα μπαλονια του παιδιου ΜΟΥ και να χαζογελάει.. οχι πες μου ρε φισττιξ..αν εκεινη την στιγμη με τα νευρα που ειχα και την ταλαιπωρια του εριχνα κανα ξαναστροφο τι 8α γινοταν; το ρωτησα το μαλακιστηρι γιατι παιδακι μου το κανεις αυτο..και μου απανταει..α..ετσι..ελεος δλδ πως τα μεγαλώνουν έτσι! 11 χρονων μαντραχαλος ουτεν καν μικρουλάκι!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και να πω και τα καλά: συστηνω ανεπιφυλακτα την τζοανα και τις ανακατωσουρες για απασχόληση, το happy hippie για βαφτιστικά και κλπ και το ελληνικο παραδοσιακο catering για φαγητό, και την κυριακή καλατζη για διακόσμηση ροτοντας και στολισμο κολυμπήθρας.. να ειναι καλά οι άνθρωποι.. εξαιρετοι, συνεργασιμοι και επαγγελματίες

dZJip3.png

Λευκούλα, χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα για την κοράκλα σου! να έχει όλα τα καλά του Θεού, κυρίως να είναι γερή κα να την καμαρώνετε με τον Τ όμορφη κ χαμογελαστή!

Μάρα μου........δεν έχω λόγια! μαρή κάνε αγιασμό! ανατρίχιασα! πείτε με όπως θέλετε, όλο αυτό μου κάνει βασκανία!

άντε κοριτσάκι μου να σας διαβάσει προσευχούλα ο παπάς!

το μαναράκι σου πώς είναι τώρα;

από εδώ κ στο εξής τα καλύτερα, από την καρδιά μου!

ξεχαστηκα: λευκή μου! να το χαιρεσαι το μαναράκι σου!

σεβη μου ειλικρινα αν και δεν πιστευα σε τέςτοια πλέον εχω... βασιμες υποψίες οτι η αρνητικη ενεργεια κάποιου ανθρώπου μπορει να κάνει κακό... το θεμα ειναι... μου σκασε αρνητίλα απο άλλους ή κουβαλάω τον..γκαντεμόσπορο μόνη μου? το πουκάκι ειναι καλύτερα.. απλά γκρινιάζει.. και το βράδυ πάλι ηταν ΠΟΛΥ ανησυχη.. κάθε μιση ώρα ξυπβοπυσε με κλάματα.. δοντια ειναι αυτο τώρα? πονάκια? δεν εχω βγαλει συμπέρασμα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και να κουτσομπολέψω ολιγον: και εσεις καλά κοριτσια δεν λέω.. αλλ΄ακαι οι άντρες σας ρε σεις.. μαλάματα! να ασχολουνται με τα παιδάκια σας για να πιειτε ενα κρασάκι και κλπ κλπο.. μπράβο ρε κοριτσια..μπράβο τους και μπράβο σας!

υγ. το ζωντοβολο το δικό μου το ειδατε; περασε κα8ολου να πει ένα γεια ή ηταν κ αυτο στον κοσμο της σοκοφρέτας;

dZJip3.png

Μάρα έχω μείνει έτσι κυριολεκτικά :shock::shock::shock::shock:

Κορίτσι μου πάει πέρασαν αυτά.... πωπωωωωωω, την αίσθηση να θέλω να αρπάξω το παιδί και να φύγω από τα χέρια της νονάς και του παπά την έζησα, πίστεψε με! Ας είναι καλά το Αερικό που μου έπιασε το χέρι εκείνη την ώρα αλλιώς θα με έψαχναν. Όσο για τα υπόλοιπα μη σε απασχολούν, θα τα θυμάσαι και θα γελάς. Το παιδί μόνο να είναι καλά. Α και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας!

Καταρχην Λευκουλα να ζησει η Κελλυ, να ειναι παντα γερη και δυνατη!

Φυστικακι χτιζει ο κοσμος ρεεεεε! Λεφτα υπαρχουν αλλωστε, μην ξεχνιεσαι! :rolleyes: Καλα κουραγια!

Ζουπυ δεν τη στελνω πολυ νωρις, τη στελνω τοτε επειδη ξυπναει 6μιση και ζηταει "λολειο" κλαιγοντας. Τις 2 τελευταιες μερες την ξυπνησαμε εμεις (φαση ειναι, στανταρ, θα επιστρεψει στο 6μιση και οποιος αντεξει :rolleyes:)

Harlow υπομονη με τη δουλεια και καλα κουραγια! Και επισης καλη ανανεωση με τα βαψιματα!

Σεβη μου μπραβο στο κοριτσακι μας! Θρεφταρακι, περασε και τη Μαρια στα κιλα! 12.400 ειμαστε εμεις! ;)

Μαρα αγιασμο και προσευχουλα γρηγορα! Να ζησετε, να σας ζησει και να ειναι ευτυχισμενη παντα! Χρονια της πολλα και για τα γενεθλια της. Οσο για τα δικα σου γενεθλια να πω πως ειμαι ετσι :D απο οταν το διαβασα?? :lol: Μεσα κοριτσακι εγω, σου χρωσταω και το δωρο της Πουκυς!

Μεταξια η αφυπνιση χτυπαει κανονικα.. Εγω τη γραφω στα απαυτα μου απο οτι φαινεται.. Μαλλον πρεπει να αλλαξω ηχο, να βαλω κανεναν πιο βαρβαρο..

Νιτσα καλη αρχη στο νεο νηπιο!

Κικη πολυ χαιρομαι για την πορεια σας με την πιπιλα!

Ευχαριστω ολες για τις ευχες περι γιατρου.. Περιττο να σας πω πως τα εχω κανει επανω μου (φοβαμαι την εξεταση, το παραδεχομαι :oops:)

Ελπιζω να μην ξεχναω καποια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τι εξεταση εχεις μαρι εσυ? τι εγινε? τι επεισοδια εχασα απο τις δικες σας ζωές? και δεν μου χρωστας κανενα δωρο... φιλι απο την μαγουλιτσα μου χρωστας.. περασατε καλα? το ευχαριστηθηκε η μικρή?

dZJip3.png

Το ευχαριστηθηκε λεει? Μολις συναντηθουμε θα σου δειξω βιντεακι της που χορευει στην πιστα, με το ζορι την πηραμε να φυγουμε μολις ξεκινησε η βροχη.

Για τον τυπικο ελεγχο παω στο ντοκτορι.. Απλα γενικα εγω εχω θεμα με τα γυναικολογικα, εχω προδιαθεση για καρκινο του τραχηλου, εχω κανει ενα σωρο επεμβασεις (κρυοπηξια, λεϊζερ κλπ) και ειμαι ανα 8μηνο στο γιατρο να δουμε πως εξελισονται τα πραγματα. Και φυσικα εκτος απο Παπ, κανουμε και κολποσκοπηση και κολπικο υπερηχο αλλα και υπερηχο μητρας και ωοθηκων. Απλα δεν αντεχω την εξεταση, με ποναει ο κολποδιαστολεας..

Αυτα τα "χαρουμενα".........

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

α ωραια..μολις μου θυμισες οτι τον αλλο μηνα εχω μαστογραφια (ξεκινησα νωριτερα λογω ιστορικου στην οικογενεια) μουαχαχαχαχαχαχαχαχ! ρε σεις...δεν ειμαστε μονο ανωμαλες και αλλοπροσαλες... η χαρά του δοχτωρα ειμαστε! προτεινω το επομενο Meeting να γινει στο Doctors Hospital στην κυψελη.. να μας κλεισω εναν οροφο να παμε να αράξουμε εχουμε και κονέ... ή στο αττικο στην κυψελη επισης που εχω την κουμπάρα μου να μας έχει στα ώπα ώπα!@

dZJip3.png

χαχαχχαχα μαρα σόρι που γελω ....

το παιδι να είναι καλα ρε και οι θειοξαδερφοπαπουδογιαγιαδια

χεστους !!!

(θελω γλαστρακι ...λεμε αλλιως θα τσακωθούμε .... ) χαχαχαχχαχα :-) :-)

gela arianopoulo Γέλα γιατι για γελωτες είναι η κατασταση... μαρι να με βλεπουν εντρομη με το παιδι μελανιασμένο στο κλάμα και να με ρωτανε με εκδηλη απορία "ποτε 8α αρχισει το φαγητο"? δλδ ειλικρινα αν δεν ηταν το παιδι άρωστο και εγώ η ίδια 8α ειχα ριξει το γελιο της αρκουδεας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...