Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα, με θυμαστε???? :D:D:D Έχω να γραψω κάτι μερες εδω... Πολλή δουλεια (ακόμα) αλλά ελπίζω σημερα-αυριο να ξεμπερδεψω και να επιστρέψω στους γνωστους μου ρυθμους...

Μαριάνθηηηηηηηηηηηη ανταπόκριση από καλαμαράκι, οκ για αύριο?

Είπα για τον παιδότοπο του πεζόδρομου, όπου και η Σοφία μπορεί να παίζει πολύ κοντά στο σημείο που θα καφεδιάζουμε, και εκεί που θα καφεδιάζουμε, θα καπνίσουμε!

Τι λέτε κιουρία μου? Απόγεμα πάντα, ναι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ναι διδυμάκι Αγγελίνα! Δε με λέτε εσείς που τα κατέχετε, τη γέννησα 12:50 το μεσημέρι, τι ωροσκόπο έχει?

Δεν τα θυμάμαι απ' έξω, αλλά υπάρχει ένα σάιτ που βρίσκεις τα πάντα, και ωροσκόπο και σε τι θεση ήταν όλοι οι πλανήτες την ώρα της γέννησης...κάτσε να το βρω και θα στο πω.

Έντιτ δεν το βρίσκω ρε συ...ήταν αποθηκευμένο στα πμ που είχα ως Αγγελίνα#2 στο φόρουμ και πάει!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

εμένα με θυμάστε; μπορεί να μην έχω το αστραφτερό χαμόγελο και την πλούσια κόμη του Ζαχαράτου, αλλά ζω κι εγώ ένα δράμα... μελόδραμα για την ακρίβεια, με έρωτες, πάθη, άρρωστους, λεφτά, ίντριγκα και δολοπλοκία... πάω να ξεθάψω τις βάτες μου, να ξάσω το μαλλί και να αλλάξω το νικ σε Alexis Colby-Carrington-Treis kai to louri tis manas...

ελπίζω να είστε όλες καλά :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ναι διδυμάκι Αγγελίνα! Δε με λέτε εσείς που τα κατέχετε, τη γέννησα 12:50 το μεσημέρι, τι ωροσκόπο έχει?

http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php

πόσο σου ζήτησαν για βάψιμο? μόνο τοίχους ή και πόρτες? πόσα τμ? θα σκεπάσουν / μετακινήσουν αυτοί τα έπιπλα?

όπως καταλαβαίνεις, θα βάψω κι εγώ σε λίγο καιρό...

Πέτυχα μια προσφορά στο νετ σε αυτά τα site τύπου goldendelas κλπ.

Είχε βγάλει ένας μπογιατζής μια προσφορά : Βάψιμο μόνος ενός υπνοδωματίου ανα σπίτι με 27? και οικολογικά χρώματα δικά του.

Αγόρασα 2 κουπόνια γιατί δεν το είχα προσέξει αλλά το δέχτηκε ο άνθρωπος.

Θα πληρώσω μόνο 10? παραπάνω για να κάνω άλλο χρώμα το δωμάτιο του παιδιού.

Οι πόρτες μου είναι ξύλινες, δεν βάφονται.

Εμείς αδειάζουμε το δωμάτιο, κι αυτοί αναλαμβάνουν να καλύψουν πρίζες και βαριά έπιπλα που μένουν μέσα κλπ.

Αν δω ότι κάνουν καλή δουλειά θα ζητήσω προσφορά και για το υπόλοιπο σπίτι.

Ο μπογιατζής που έχω εγώ, είναι ΑΡΙΣΤΟΣ στην δουλειά του και τα κάνει ΟΛΑ αυτός, αλλά είναι πανάκριβος ο άτιμος.

Μου είχε ζητήσει πέρισυ 1500? τιμή κομπλέ με όλα δικά του για το σπίτι μου 90 τμ.

Διαφημίσεις

Δεν είναι αυτο το ρημάδι...δεν το βρίσκω πουθενά, θα σκασω! (άκου πρόβλημα τωρα) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χάρλοου, τι λεφτα είναι αυτα ρε συ? Άμα είναι έτσι, να γίνουμε κι εμείς μπογιατζήδες! Όσο για το όλα δικά τους, εγώ δεν το εμπιστεύομαι με τίποτα, πού ξέρω τι μπογιές θα μου βάλουνε αυτά τα λαμόγια? Ρωτάω πάντα πόσα κιλά θέλουνε και πάω και παίρνω μόνη μου τα οικολογικά και κάθομαι και πάνω απ' το κεφάλι τους να δω αν βάφουν με αυτά. Έτσι έκανα και πρόσφατα με το σπίτι της παραλίας.

Κίνκα, πες μου ότι βγήκανε τα κληρονομικά στη μέση...ετοιμάσου για χοντρές φρίκες κοριτσάκι, δεν θα πιστεύεις τι ακούς και τι βλέπεις...ο μπαμπάς πώς πάει γενικα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελίνα δεν ξέρω αν είναι αυτό αλλά αυτό σου βγάζει και όλους τους πλανήτες της ημερομηνίας γέννησης αν πας στο αντίστοιχο λινκ :) Είναι από τα πιο αναλυτικά free ;)

geiaaaaaaaaaaaaaaa sas! Loipon ακολουθει σεντόνις...

καταρχην χιλια ευχαριστώ σε όσες ήρθατε.. μου δωσατε μεγάλη χαρά! και χιλια συγνωμη που δεν τα ειπαμε περισσοτερο αλλά ετρεχα! οσες δεν τα καταφερατε εννοειται οτι θα τα πουμε παο κοντά άμεσα.

τα ωραία της βαφτισης.

εξαιρετικό φαγητό, εξαιρετικό προσωπικο. τελεία

στα.. άλλα θεματα

λοιπον πριον εξαφανιστώ σας ειχα πει για το μάτι του Η. ελκος κερατοειδους.. τετάρτη και πέμπτη την βγαλαμε στο γεννηματα στο ΚΟΦΚΑ να του βαζω κολυρια με κορτιζονη κάθε μια ώρα. ο Η να κλαιει να τσιριζει σαν μικρό παιδί και εγώ να μην αντεχω. παρασκευη εζησα ενα τρεξιομο ασυστολο να μαζευω μπομπονιερες, να λυνω εκκρεμότητες και να μιλαω με το γραφείο γιατι ολο κάτι ήθελαν.

παρασκευη μεσημερι αργα φευγουμε για αυλιδα. γυρισαμε 2 φορες πισω αθηνα μια γιατι ξεχασαμε τα..κολυρια και μια γιατι ξεχάσαμε.. την λαμπάδα. παρασκευη 8 το απογευμα εγινε ο γάμος μας... την ωρα που μας στεφανωναν ακουω την κουμπάρα να λεει "αααα λιποθυμω δεν βγαλαμε το καρτελάκι απο τα στεφανα". ε ναι παντρευτηκα με το καρτελάκι φατσα κάρτα. η πουκι ηδη να εχει αρχισει να δυσανασχετει και λογικο. το σπιτι γεμάτο κοσμο, να περνανε διάφοροι να μας ευχονται, εχασε τον υπνο της κλπ κλπ κλπ. παρασκευη βράδυ πηγαμε χαλκιδα με τα κουμπάρια να πιουμε ενα ποτο... γυρθζουμε στο χοτελ (τρομαρα μου η8ελα και γουεντιντ ναιτ) και παραγγελνουμε ντιλιβερι σουβλάκια.. ε εκει που μασουλαγα εφτυσα ενα κοματι γυαλι να με το συμπά8ειο... κοιμη8ηκα με κλάματα... ο ιδιοκτητης του σουβλατζιδικου αναζητητε.

σαββατο πρωι πηγα κομωτηριο και μετά ΤΡΕΞΙΜΟ. ηρθαν συγγενεις απο χωρια, να τους τακτοποησω σε ξενοδοχεία, να παω στο εκκλησάκι να καθαρισουμε τον χώρο (οι προηγουμενοι που βαφτισαν αφησαν τον χώρο μπουρδέλο οι κρετίνοι). σαββατο βράδυ σκάει κοσμος σπιτι και δωστου τραπεζώματα... η πουκι αρχισε να "πεφτει" και αποκορυφωμα παραλίγο να πεσει και απο το ποδηλατάκι της γιατι εκανε.. τον σουπερμαν. κυριακη ξημερώματα το παιδι ψηνόταν... 38,6 και μετά 39,0... πονσταν ντεπον. κυριακη πρωί ΧΑΟΣ διοτι κάτι καλεσμένοι μας ήρθαν απο αθηνα αλλά για να μην ιδρώσουν θεώρησαν σκοπιμο να επράσουν απο το σπιτι μου...να αλλάξουν. φτασαμε στην εκκλησία αργα και εγώ με το παιδι στα χέρια να ψηνεται.

η βαφτιση ηταν εφιάλτης. η πουκι να κλαίει με μαύρο δάκρυ να μην ξεκολάει απο πάνω μου να ουρλιάζει να χτυπιέται και εγώ να θ8ελω να σταματησω την βαφτιση και να πάω με το παιδι μου πσιτι μου. βγαινω απο το εκκλησάκι σε κακά χάλια και αρχιζουν τα όργανα. η οικογένεια του κ Χ μου ειχε επιβεβαιώσει 4 άτομα και τελικά εσκασαν 8! και ήθελαν να κάτσουν όλοι μαζί.. καραμπολα στις θέσεις, τσακωθηκα με μια θεια του Η που δεν της άρεσε η θεση της και της ειπα εδώ ειναι βαφτιση μανδαμ δεν ειναι το θεατρο Παλας ούτε του Μακρόπουλου... κάτι κωλοπαιδα ελλεινα μου εσπασαν τα πουκομπαλόνια.. το παιδι να κλειει και πάλι και να καιγεται.. η μανουλα μου την κράτησε λίγο για να κανω μια περατζαδα απο τα τραπεζια να δω οτι ολα ειναι οκ. και μετά εσκασε η βροχη... ολοι μεταφερθηκαν στον στεγασμενο χώρο και άλλοι εφυγαν όπως ήταν λογικο. οι γονεις μου εφυγαν με το παιδι και εκατσα να πιω ενα κρασακι. τηλ η μανα μου.. ελα όπως εισαι το παιδι χτυπησε 39,8.. πηγα σπιτι αλλόφρων... ε απο τοτε ημουν μαζι με το παιδι.. και τηην συνέχεια την κατανοειται ώς μανάδες...

υγ. και εννοειται οτι τελικά την λαμπάδα την ξεχασαμε σπιτι.. 8α την παω την κυριακη στην εκκλησία...

υγ2. τουλαιχστον ο κόσμος ευχαριστηθηκε.. εκαναν και το γνωστο πλιάτσικο στις μπομπο...

αυτα....

υγ3 εντιτ. επισης βαφτισα το παιδι μου με δανεικά παπουτσια....

dZJip3.png

α και καιτ καομη. το παιδι μου εκανε πρωτα γενεθλια..ψηνομενο σοτν πυρετο και εμενα με πυτζαμες να της φυσάω κεράκι πάνω σε ενα ταρτάκι... τυλιγμένο με πετσέτα δροσερη για να φυγει ο πυρετός...

dZJip3.png

ρε συ μαρα....

ελεος!!

δεν γινονται αυτα!!!!

ευχομαι ολες οι αναποδιες στη ζωη σας να ηταν αυτες, να ηρθαν μαζεμενες ολες αυτες τις μερες και να καθαρισατε για τα επομενα 96 χρονια!!!!

να ζησετε ρε κοριτσαρα... φτου φτου φτου σκορδα και κακο ψοφο σ οποιον σας ματιασε!!!

-εμοτικον γκουρου, ξορκιζει κακα πνευματα-

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...